ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

spirit3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
spiritΜέλος
29/10/2004, 09:01:05
ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ;;;

OΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.

«Είμαι το Πνεύμα που αρνείται διαρκώς»

SIMONAΜέλος
29/10/2004, 11:10:20
quote:

Η άποψη μου είναι, έτσι όπως το διάβασα ,( δεν παρακολούθησα το θέμα),ότι η μητέρα δεν γνώρισε ποτέ στην ζωή της την αγάπη.
Πώς να μεταδώσει κάτι στο παιδί της ,από το οποίο είχε άγνοια ;;

ΧΑΡΙΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ;;;;
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ;;;

quote:

1)Θα με ενδιέφερε να διαβάσω ,την δική σου άποψη ,για τον δημιουργό ;;

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ,
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΠΑΠΑΔΩΝ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ. (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.)
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ,ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ....

quote:
2)Αν θέλεις κάνε τον κόπο και γράψε μου ,πως υλοποιείς το αίσθημα της αγάπης σου ,στην καθημερινότητα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ,θα μου αρκούσε.
Αν πάλι ,αυτό είναι προσωπικό δεδομένο για εσένα και δεν θέλεις να το δημοσιεύσεις ,γράψε μου ένα θεωρητικό.

ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΞΕΙ, ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ Μ'ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ...ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑ..
ΘΑ ΑΠΛΩΣΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ...

quote:
3) Ποια ,η ποιες είναι για εσένα οι πηγές της αγάπης.

Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ....ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...
Η ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ....ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.
ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ...ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ........
Η ΑΓΑΠΗ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ....ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.....

*FORGET
OR
FORGIVE*

29/10/2004, 19:34:49
quote:

quote:

Η άποψη μου είναι, έτσι όπως το διάβασα ,( δεν παρακολούθησα το θέμα),ότι η μητέρα δεν γνώρισε ποτέ στην ζωή της την αγάπη.
Πώς να μεταδώσει κάτι στο παιδί της ,από το οποίο είχε άγνοια ;;

ΧΑΡΙΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ;;;;
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ;;;

απάντηση alfa-omega.
Χαίρομαι τουλάχιστον ,που και οι δύο μας ,καταδικάζουμε τέτοιες πράξεις μίσους.
Έτσι δεν είναι ;;;

quote:

1)Θα με ενδιέφερε να διαβάσω ,την δική σου άποψη ,για τον δημιουργό ;;

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ,
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΠΑΠΑΔΩΝ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ. (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.)
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ,ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ....

quote:
2)Αν θέλεις κάνε τον κόπο και γράψε μου ,πως υλοποιείς το αίσθημα της αγάπης σου ,στην καθημερινότητα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ,θα μου αρκούσε.
Αν πάλι ,αυτό είναι προσωπικό δεδομένο για εσένα και δεν θέλεις να το δημοσιεύσεις ,γράψε μου ένα θεωρητικό.

ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΞΕΙ, ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ Μ'ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ...ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑ..
ΘΑ ΑΠΛΩΣΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ...

quote:
3) Ποια ,η ποιες είναι για εσένα οι πηγές της αγάπης.

Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ....ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...
Η ΑΓΑΠΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ....ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.
ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ...ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ........
Η ΑΓΑΠΗ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ....ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.....

απάντηση alfa-omega.
Για όλα τα παραπάνω που γράφεις , πιστεύω ότι προσεγγίζεις το αίτιο της δημιουργίας μας ,θεωρητικά.
Εγώ το ξεπέρασα το σημείο αυτό.
Βρίσκομαι ήδη στην πράξη και προσπαθώ να υλοποιήσω αυτό ,το οποίο πιστεύω.