ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τηλεκινηση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Τηλεκινηση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

wicca30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
cyberhoodΜέλος
14/07/2003, 20:24:36
Καλησπέρα και από εμένα!

Είμαι 14 χρονών και έμαθα για την τηλεκίνηση από έναν φίλο μου όταν ήμουν 10 ή 11 χρονών. Το θέμα τότε με είχε συναρπάσει αλλά δεν κατάφερα να λύγισω κανένα κουτάλι ή κάτι τέτοιο. Πρόσφατα μου είπε ένας άλλος φίλος μου για ένα site σχετικό με την μαγεία και θυμήθηκα το όλο θέμα της Τηλεκίνησης.

Έτσι άρχισα και εγώ να το ψάχνω. Βρήκα αρκετές σελίδες με θέμα την τηλεκίνηση προσπάθησα να την επιτύχω αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Μπορώ να πω ότι μάλιστα είχα τα ίδια αποτελέσματα με τον T-SEEKER. Δηλαδή είδα το κουτάλι να λυγίζει ανεπαίσθητα καθώς και τους πονοκεφάλους ειδικά λίγο πάνω απ'τα αυτιά. Δεν φοβήθηκα όμως γιατί είχα ήδη διαβάσει ότι ήταν φυσικό.

Πίστευω ότι για να καταφέρει κάποιος να χρησιμοποιήσει τις τηλεκινητικές του ικανότητες πρέπει να προσπαθήσει μαζί με μια παρέα ανθρώπων (όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο) κυρίως γιατί μαζί με τους φίλους σου και ειδικά τους κολλητούς σου νιώθω πιο χαλαρά. Μάλιστα έχω ακούσει ότι στο εξωτερικό οργανώνονται πάρτι με κύριο στοχο να λυγίσουν κουτάλια (που λέγονται spoon-bending parties)

FlawlessΜέλος
14/07/2003, 21:37:36
KALISPERA SE OLOUS !

EGO AUTO POU PISTEBO GIA TIN TILEKINISI INE TO EKSIS!
PROTA O AN8ROPOS PREPEI NA STAMATISEI TON ESOTERIKO TOU DIALOGO(PRAGMA PARA POLI DISKOLO).AN TO KATAFEREI KAPOTE XRIAZETE AUSTIRI SIGENTROSI STO ANTIKIMENO ITE ME KLISTA ITE ME ANIXTA TA MATIA KAI META PROSPA8IA NA TO METAKINISI DEN KSERO POS KOUNETE TO ANTIKIMENO PISTEUO OTI MEGALO ROLO PEZEI I 8ELISI KAI MONO AUTI DILADI AN TO PISTEUEIS KAI TO PROSPA8IS BORIS NA TO KATAFEREIS.

AUTA EXO NA PO ,DEN EXO ASXOLI8I POTE ME KATI TETIO SOBARA ALLA ETSI PISTEUO OTI KOUNIOUNTE TA ANTIKIMENA.

wiccaΜέλος
14/07/2003, 23:35:24
ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ...

ΑΛΗΘΕΙΑ... ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ? ΜΕ ΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ?

Πέθανε μια άλλη μέρα
cyberhoodΜέλος
15/07/2003, 13:01:16
Αγαπητή wicca,

Από ότι έχω διαβάσει τα αντικειμένα κουνιούνται με την δύναμη του μυαλού. Δηλαδή (αν πάντα δεν κάνω λάθος και χωρίς να θέλω να σε μπερδέψω) το μυαλό εκπέμπει κάποια κύμματα τα οποία είναι δυνατόν να λυγίσουν μεταλλικά αντικείμενα ή να τα μετακινήσουν. Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς την παρακάτω σελίδα:

www.crystalinks.com/telekinesis.html

Edited by - cyberhood on 15/07/2003 13:27:47

wiccaΜέλος
15/07/2003, 16:05:44
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ...

ΦΙΛΕ/Η cyberhood, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΕΙΣ"?

Πέθανε μια άλλη μέρα
cyberhoodΜέλος
16/07/2003, 09:31:51
Wicca,

Σωστά έβαλες το "τηλεκινήσεις" εντός εισαγωγικών. Δεν μπορώ να είμαι ακόμη σίγουρος ότι όντως τηλεκίνησα κάτι ή ήταν απλώς παιχνίδι της τύχης (και κάτι άλλο για να μην αναρωτιέσαι ο συντάκτης είναι γένους αρσενικού).

Κατ'αρχάς προσπαθείς να ηρεμήσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου από τυχόν σκέψεις, μουρμουρητά ή τραγούδια που περνάν εκείνη την στιγμή απ'το μυαλό σου (συγκεκριμένα εγώ βγάζω και τις μπαταρίες από όλα τα ρολόγια του δωματίου γιατί, πίστεψε με, όταν προσπαθείς να συγκεντρωθείς είναι πολύ εκνευριστικό να ακούς ένα ρολόι να χτυπάει ).
Προσπαθείς να χαλαρώσεις (π.χ. σκέψου ότι είσαι σε μια παραλία ή όπου αλλού αισθάνεσαι ασφάλεια και ηρεμία) και να αδειάσεις το μυαλό σου. θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να λυγίσεις κουτάλι γιατί όπως έχω ακούσει είναι πιο εύκολο για τους αρχάριους (και εγώ ακόμη στο κουτάλι βρίσκομαι ). Λοιπόν, πιάσε το κουτάλι ανάμεσα στο δείκτη και τον αντίχειρα. Στην πραγματικότητα δεν έχει μεγάλη σημασία πως θα το πιάσεις - αρκεί να είσαι άνετα. Σκέψου πως νιώθει η επιφάνεια του κουταλιού. Μόλις το καταφέρεις νιώσε την ενέργεια να πλημμυρίζει το σώμα σου μέχρι που φτάνει στα δάχτυλα σου. Και την κατάλληλη στιγμή (αυτό θα το καταλάβεις εσύ μόνη σου πότε είναι και δυστηχώς δεν μπορώ να στο πω εγώ) θα λυγίσεις το κουτάλι.

Το κυριότερο είναι να πιστέψεις ότι μπορεί να γίνει. Παράδειγμα εγώ προτού να βρω το site της ESOTERICA και μπω στο forum της πίστευα ότι μπορεί να γίνει αλλά βαθειά μέσα μου είχα ακόμη αμφιβολίες. Τώρα είμαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει, ή καλύτερα για να μην είμαι απόλυτος οι αμφιβολίες μου μειώθηκαν στο ελάχιστο. Ελπίζω να τα καταφέρεις. Θα σου πρότεινα επίσης να επισκευτείς την εξής σελίδα:

http://www.fork-you.com

Υ.Γ. Ελπίζω να μην σε κούρασα

wiccaΜέλος
16/07/2003, 11:16:47
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...

ΦΙΛΕ cyberhood...

quote:
Κατ'αρχάς προσπαθείς να ηρεμήσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου από τυχόν σκέψεις, μουρμουρητά ή τραγούδια που περνάν εκείνη την στιγμή απ'το μυαλό σου (συγκεκριμένα εγώ βγάζω και τις μπαταρίες από όλα τα ρολόγια του δωματίου γιατί, πίστεψε με, όταν προσπαθείς να συγκεντρωθείς είναι πολύ εκνευριστικό να ακούς ένα ρολόι να χτυπάει

ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΤΟΑΣΠΙΔΕΣ!
ΩΡΑΙΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΟΥ...ΘΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ...ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ...

quote:
Και την κατάλληλη στιγμή (αυτό θα το καταλάβεις εσύ μόνη σου πότε είναι και δυστηχώς δεν μπορώ να στο πω εγώ) θα λυγίσεις το κουτάλι.

Ο WICCA
TOY WICCA
TON WICCA
- WICCA

TA ΛΕΜΕ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
cyberhoodΜέλος
17/07/2003, 11:51:34
Αγαπητέ wicca,

Με συγχωρείς για το λάθος μου. Αλήθεια από πού βγαίνει το wicca; Τέλος πάντων, σε πληροφορώ ότι εγώ ούτε με ωτοασπίδες δεν θα μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι. Πρόσφατα το κατάφερα αυτό αλλά ήταν μόνο μία φορά. Εκεί που δεν το καταλαβαίνω αρχίζω να ακούω μέσα να τραγουδούν όλοι οι τραγουδιστές και τραγουδίστριες που μ'αρέσουν (δηλάδή χωρίς να υπερβάλλω από Κοκκίνου μέχρι Evanescence!). Φαντάσου δηλαδή να προσπαθείς να λυγίσεις κουτάλι και την ίδια στιγμή να ακούς το Faint των Linkin Park. Χρειάζομαι διαλογισμό αμέσως!!!

wiccaΜέλος
17/07/2003, 11:56:53
...

quote:
Με συγχωρείς για το λάθος μου. Αλήθεια από πού βγαίνει το wicca;

ΕΛΑ ΝΤΕ???
ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΙΜΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΡΙΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΘΡΙΣΚΕΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΛΕΥΚΗΣ. ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ Κ.Τ.Λ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ...

quote:
Τέλος πάντων, σε πληροφορώ ότι εγώ ούτε με ωτοασπίδες δεν θα μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι. Πρόσφατα το κατάφερα αυτό αλλά ήταν μόνο μία φορά. Εκεί που δεν το καταλαβαίνω αρχίζω να ακούω μέσα να τραγουδούν όλοι οι τραγουδιστές και τραγουδίστριες που μ'αρέσουν (δηλάδή χωρίς να υπερβάλλω από Κοκκίνου μέχρι Evanescence!). Φαντάσου δηλαδή να προσπαθείς να λυγίσεις κουτάλι και την ίδια στιγμή να ακούς το Faint των Linkin Park. Χρειάζομαι διαλογισμό αμέσως!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΞΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ

Πέθανε μια άλλη μέρα
cyberhoodΜέλος
17/07/2003, 13:16:40
Μεταξύ μας πιστεύω ότι με δύο τρόπους μπορώ να μάθω να τηλεκινώ. Και ο ένας είναι ο διαλογισμός. Αλλά είναι λίγο δύσκολο , δηλαδή πως μαθαίνεις τον διαλογισμό - από διαλογιστή???

Edited by - cyberhood on 17/07/2003 13:17:41