- Το Μυστικό Του BROKEBACK MOUNTAIN - - Κινηματογράφος -
για να σου <<την πω>>(χιουμορ)
μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα
εγραψα συμφωνα με μερικους
δεν εγραψα οτι εγω σε θεωρω ρατσιστρια
η απαντηση μου ηταν χιουμορ μαλλον πειραγμα προς τα ατομα που εκφραζουν αποψεις σαν αυτη που σου ειπα
<<πρεπει να μας αρεσει οτι δειχνει ομο ερωτα
αλλιως ολοι οσοι εχουν αντιθετη αποψη ειναι ρατσιστες>>
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
βρε maraki8
για να σου <<την πω>>(χιουμορ)μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα
εγραψα συμφωνα με μερικους
δεν εγραψα οτι εγω σε θεωρω ρατσιστριαη απαντηση μου ηταν χιουμορ μαλλον πειραγμα προς τα ατομα που εκφραζουν αποψεις σαν αυτη που σου ειπα
<<πρεπει να μας αρεσει οτι δειχνει ομο ερωτα
αλλιως ολοι οσοι εχουν αντιθετη αποψη ειναι ρατσιστες>>
Sorry για την παρανόηση αγαπητέ.Άσε που μου αρέσει το χιούμορ σου,το έχω εκτιμήσει σε άλλα θέματα στα οποία συμφωνούμε κιόλας.
Το προβλημα ειναι αλλο... Φταιει η Κοινωνια και οχι ο ανθρωπος για την συμπεριφορα του σε τετοια θεματα (ομοφυλοφιλιας)
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
quote:
Sorry για την παρανόηση αγαπητέ.Άσε που μου αρέσει το χιούμορ σου,το έχω εκτιμήσει σε άλλα θέματα στα οποία συμφωνούμε κιόλας.
και εγω με την σειρα μου να ζητησω συγνωμη γιατι την αναστατωση
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
To ειπα ετσι περιπεχτηκα, γιατι δεν χρειαζεται να σοκαριζομαστε με την συγκεκριμενη ταινια, οταν εδω στην Ελλαδα εχουμε τετοια δειγματα "γραφης" απο αλλους σεναριογραφους!!!
Το θέμα της ομοφυλοφιλίας που θίγει ο Παπακαλιάτης δεν είναι το κακό στις σειρές του.Είναι ο τρόπος "καπως" έτσι όπως το θίγει,και οι σειρές του γενικά,κατά την γνώμη μου πάντα,είναι απαίσιες!!!!!
το παιζει και πολυ ανωτερος, πολυ μορφωμενος και καλα..
εγω ειμαι ποιο μπας κλας...προτιμω τις παλιες ελληνικες ταινιες..

Edited by - GWGW on 23/11/2006 09:53:10
Όσο για τις παλιές ελληνικές ταινίες,ουδέν σχόλιον...Είμαι από τις μεγαλύτερες φαν...
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...