- O ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Να θεωρήσω λοιπόν ότι ζητάς την ταπεινή μου βοήθεια;;; Φυσικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΡΡΝΗΘΩ, εάν και εφ'όσον ΜΠΟΡΩ να σου τη προσφέρω...
Μην ξεχνάς όμως καλή μου φίλη ότι ΕΣΥ χρησημοποίησες τη λέξη και επειδή ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ" καθώς και το πόση δύναμη περικλείει μέσα της, γι'αυτό και ΑΚΡΙΒΩΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑ όλους μας το ΤΙ ΕΠΡΞΑ με το κειμενό μου που σε ενόχλησε...
Περίμενα λοιπόν και μια απάντηση στην πρόσκληση που σου έδωσα... αλλά μάλλον "συλλαμβάνεις" όσασε "βολεύουν"...
Για το ΠΟΥ βρίσκεται το πνεύμα μου... μην είσαι απόλυτα σίγουρη ότι ΞΕΡΕΙΣ, λέγε απλά αλλά αληθινά ότι "φαντάζεσαι που είναι"...
Κάνεις φοβερά λάθη... μη συνεχίζεις να τα κάνεις, κάνεις κακό και σε σένα και στους γύρο σου που σε παρακολουθούνε...
Ο φίλος και εραστής της Σοφίας,
Κέλσος
Η ψυχή του ανθρώπου αποτελείται από διάφορα μικροσωματίδια ύλης εκλεπτυσμένης ουσίας. Είναι συμπυκνωμένες μεμβράνες Φωτός γνωστικής ακτινοβολίας που πάλλονται και εκπέμπουν προς το προσωπικόν ενεργειακόν πεδίον. Η θέση της ψυχής του ανθρώπου είναι τρία χιλιοστά μεμβρανικού νηματιδιακού Φωτός πιο πάνω από την υλικήν γήινην καρδίαν του ανθρωπίνου σώματος. ΙΩΑΝΝΑ
Ο ΠΥΡΗΝΑΣ της ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΥΠΡΟΥ χαιρετά τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΙΕΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε και τον προσηρτίζει πάνω στην ΨΥΧΗ-ΟΥΣΙΑ-ΑΓΑΠΗ και στην ηγεσία της ΘΕΟΚΙΝΗΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΕΝΩΧ ΚΑΙ ΗΛΙΑ. Ο αγώνας θα συνεχιστή πνευματικά ενωμένος και το κάθε σώμα θα διατηρήση την ταυτότητα της πατρίδας του.
Ο κύριος Κεραμύδας μεταφέρει λανθασμένα και με φανατισμό την ΙΔΕΑ και τον ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ της ΟΜΑΔΑΣ Ε. Έχει αλλάξει τις κεντρικές συντεταγμένες των ενεργειών, γι αυτό δεν γίνεται η εσωτερική λειτουργία της άμυνας της με κανονικό ρυθμό. Είναι συνειδητό μέλος της Μασωνίας και ακολουθεί κατευθείαν εντολές από την Μασωνία των Βρυξελλών, όπου είναι επίσημα εγγεγραμμένο μέλος. Στόχος του είναι να υποσκάψη τις δυνατές ενέργειες της ΟΜΑΔΑΣ Ε και όχι να διαδώση το πνεύμα της υπεροχής της ΕΛΛΑΔΟΣ με αρμονία. Φανατίζει τον λαό και ξυπνά ανεπούλωτες πληγές. Μεταδίδει συγχυσμένες πληροφορίες από το ΑΣΤΡΟ-ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕΙΡΙΟ και αφαιρεί από τον κόσμο την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ. Αυτά πρέπει να τα ερευνήση με σύνεση, συστολή και αγάπη η επίσημη επιτροπή της ιερής "ΟΜΑΔΑΣ Ε". Η ΘΕΑ-ΑΘΗΝΑ - η Θεά της Σοφίας είναι ενσαρκωμένη γνήσια οντότητα, σε ανώτερη ενσάρκωση στα πεδία της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, στην "Ψυχή της Ουσίας ΙΧ.Ω.Ρ" που είναι η Κύπρος. Έστειλε τρείς επιστολές όπου αυστηροποιούσε τον Κύριον Κεραμύδα να συνετισθή. Αυτός την επεριγέλασε και γι αυτό θα δεχτή και την ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ. ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
δεν νομιζεις Αχεροντα???
Εγώ πάντως δεν λυπάμαι,εάν τελικά αποχώρησε η Λ.Κ. γιατί το έχει ξαναπεί,για τον απλό λόγο του ότι δεν παρήγαγε κανένα έργο.Εδώ,εγώ τουλάχιστον,έχω βρεί στοιχεία για τα οποία αποφάσισα να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ,και η λέξη κλειδί και την οποία τονίζω είναι η "συμμετάσχω"!!!!Είδες καμμία σαφή απάντηση στα ερωτήματα που έθεσες εσύ ή κανένας άλλος???Ούτε καν το γνωστό "παραμύθι" που της έμαθαν να λέει,δεν είχε την καλή πρόθεση να μας πεί!!!
Φαίνομαι εριστικός,οπότε μάλλον θα έχουμε και συνέχεια...
Εύχομαι στην Λ.Κ. καλό κουράγιο και να μας ξαναγυρίσει πιό ορμητική
HIGHLANDER
"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ"
Κρίνουμε ότι το συγκεκριμένο topic δεν έχει κάτι άλλο να δώσει. Το κλειδώνουμε.
Όποιος θέλει μπορεί να ανοίξει το ίδιο θέμα σε νέο topic.