ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κρατος Αστυνομικον - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Κρατος Αστυνομικον - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

EoN6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
EoNΜέλος
19/05/2003, 14:30:18
Πασχάλη βγάλε τη σούστα απο το πόδι...

"Μαθαίνω ελεύθερα να ανασαίνω..."

EoNΜέλος
19/05/2003, 14:34:20
quote:

Αχ βρε ΕοΝ αχ,
που είδες τέτοια πράγματα να συμβαίνουν για να πάω κι εγώ να τα δω;Έχω ακούσει πολλά πράγματα για τους αστυνομικούς αλλά αυτό έχει ξεφύγει τελείως!!!
Τουλάχιστον από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι είσαι άνθρωπος με χιούμορ και πολύ φαντασία!!!

Φιλικά

Αχ βρε Αmanda αχ ... όταν μεγαλώσεις λίγο και βγείς απο το κλουβί θα σε πάω να τα δείς...
Κατα τα άλλα έχεις πέσει ΔΙΑΝΑ !!!

"Μαθαίνω ελεύθερα να ανασαίνω..."

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΝέο Μέλος
29/05/2003, 22:29:55
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ!Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ!ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ????????????????

ΠΑΝΜέλος
31/05/2003, 15:41:04
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΜΠΑΤΣΟΣ"
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ,ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΥΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ
ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ,
ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,
ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΠΩΛΗΤΕΣ Κ.Α.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ
ΕΞ ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ
ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΟΥΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ
ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

dimindyΜέλος
05/06/2003, 00:12:48
nai file pan.........oloi thimomaste tin astynomia sta tote epeisodia tou polytexneioy na exei sta deka metra tous skinheads kai na tous afinei.....enw kinigouse allous......kai elpizw na thimasai to porisma tis pyrosvestikis,gia ti fwtia stin orofi tou polytexneioy......itan apo dakrygono.............oso gia aytous pou kaine simaies.......tis kaine apo pikra.....gia tin patrida tous.....kai gia to pws kapoioi tin xeftilizoun,vazontas tin mprosta apo tis vrwmikes dosolipsies kai xepoulimata......otan ti vazoun mprosta,gia na kalipsoun ti vrwmiki tous symmetoxi se polemous kai antidimokratikes politikes...................................................kaneis den einai parapanw ellinas apo ton allon...........apla kapoioi de menoun siwpiloi kai ntrepontai..............na sai sigouros oti ta paidia pou kaine tis simaies tha nai sti prwti grammi an xreiastei na protaxoun ta stithi tous gia tin patrida.........gia kati allous exw amfivolies.......................

01/07/2003, 17:16:42
Δεν θα εκφέρω καμοία γνώμη, θα σας διηγηθώ απλά 2 περιστατικά που μου συνέβησαν. 1.Πρόπερσι το καλοκαίρι, κατεβαίνω από τη δουλειά για να πάω να πάρω τσιγάρα. Δουλεύω στον Γέρακα. Περιμένοντας να περάσω τη λεωφόρο, περνάει ένα φορτηγάκι με γύφτους που μου σφυρίζουν κ λένε διάφορα. Προχωρώντας λίγο παρακάτω, σταματάει δίπλα μου κλούβα, κατεβαίνουν 5 άτομα με αυτόματα στα χέρια κ μου ζητάνε ταυτότητα. Φοράω 1 φόρεμα χωρίς τσέπες κ δεν έχω ούτε τσάντα,ούτε τίποτα, αλλά κρατάω στο χέρι μου 10.000. Τους εξηγώ ότι η ταυτότητα είναι πάνω κ τους λέω να ανέβουμε. Χωρίς καμοία εξήγηση, με μαζεύουν κ με πάνε στο α.τ. Εκεί μαθαίνω ότι είμαι ύποπτη για διακίνηση ναρκωτικών.!!!! Επειδή μου μιλήσαν οι γύφτοι (τους οποίους σημειωτέων μαζέψανε επίσης), επειδή στην περιοχή γίνεται εμπόριο, κ επειδή κράταγα 10.000. Με είχαν 2 ώρες εκεί πριν με αφήσουν να πάρω τηλ. στη δουλειά μου. Στο μεταξύ, χτυπούσαν τους γύφτους για να τους πουνε "που τα έχουνε". Οταν μάθανε ότι δουλεύω σε εφημερίδα, με πήγανε στο διπλανό γραφείο, μου παραγγείλανε μια πίτσα κ 2 μπύρες (!!!) κ με αφήσανε μέχρι τις 10 το βράδυ (από τις 3.30 το μεσημέρι) να ακούω ¶ντζελα Δημητρίου κ να περιμένω την εξακρίβωση!!
Για να μη μιλήσω για τον δαιμόνιο αστυνομικό του τμήματος διώξης, ο οποίος ήρθε με σαγιονάρα κ πετσέτα στον ώμο (πήγαινε για μπάνιο κ τον φωνάξανε), τρομερά εκνευρισμένος κ με το που με βλέπει γυρίζει κ λέει "αυτή ρε, δεν πίνει φούντες. Πρεζάκι είναι! Κοίτα τα πόδια της!" (ένα γδάρσιμο στο πόδι από καλοκαιρινές ταρζανιές κ επειδή είμαι αδύνατη.)
2. Φέτος το χειμώνα, πηγαίνουμε για ράφτινγκ, 4 άτομα σ'ένα αυτοκίνητο, μας σταματάνε έξω από την Τρίπολη, ζητάνε χαρτιά κ ταυτότητες κ τα δίνουμε όλα. Ο φίλος μου είναι μιγάς. Γεννημένος κ μεγαλωμένος εδώ, αλλά από Αιθιοπίδα μητέρα. Τον βγάλαν έξω κ τον γδύσαν μέσα στον δρόμο, εμάς μας βάλαν με τα χέρια πάνω στο αυτοκίνητο (όλη αυτή την ώρα χιόνιζε), ανοίξαν το πορτπαγκάζ, ανοίξαν ΟΛΕΣ τις τσάντες κ πετάξαν τα ρούχα μας στο δρόμο για να τα ψάξουν. Αφού δεν βρήκαν τίποτα, μας λένε "μαζέψτε τα κ δρόμο". Ούτε καν συγγνώμη. Τα πάντα μούσκεμα, κ ξεφτιλίσαν κ τον άλλον μόνο κ μόνο επειδή δεν τους άρεσε το χρώμα του....
Τα σχόλια δικά σας...