- Κρατος Αστυνομικον - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
_________________________![]()
"Μαθαίνω ελεύθερα να ανασαίνω..."
quote:
Αχ βρε ΕοΝ αχ,
που είδες τέτοια πράγματα να συμβαίνουν για να πάω κι εγώ να τα δω;Έχω ακούσει πολλά πράγματα για τους αστυνομικούς αλλά αυτό έχει ξεφύγει τελείως!!!
Τουλάχιστον από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι είσαι άνθρωπος με χιούμορ και πολύ φαντασία!!!
Φιλικά
Αχ βρε Αmanda αχ ... όταν μεγαλώσεις λίγο και βγείς απο το κλουβί θα σε πάω να τα δείς...
Κατα τα άλλα έχεις πέσει ΔΙΑΝΑ !!!
_________________________![]()
"Μαθαίνω ελεύθερα να ανασαίνω..."
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΜΠΑΤΣΟΣ"
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ.
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ,ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΥΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ
ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ,
ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,
ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΠΩΛΗΤΕΣ Κ.Α.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ
ΕΞ ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ
ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΟΥΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ
ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.
Για να μη μιλήσω για τον δαιμόνιο αστυνομικό του τμήματος διώξης, ο οποίος ήρθε με σαγιονάρα κ πετσέτα στον ώμο (πήγαινε για μπάνιο κ τον φωνάξανε), τρομερά εκνευρισμένος κ με το που με βλέπει γυρίζει κ λέει "αυτή ρε, δεν πίνει φούντες. Πρεζάκι είναι! Κοίτα τα πόδια της!" (ένα γδάρσιμο στο πόδι από καλοκαιρινές ταρζανιές κ επειδή είμαι αδύνατη.)
2. Φέτος το χειμώνα, πηγαίνουμε για ράφτινγκ, 4 άτομα σ'ένα αυτοκίνητο, μας σταματάνε έξω από την Τρίπολη, ζητάνε χαρτιά κ ταυτότητες κ τα δίνουμε όλα. Ο φίλος μου είναι μιγάς. Γεννημένος κ μεγαλωμένος εδώ, αλλά από Αιθιοπίδα μητέρα. Τον βγάλαν έξω κ τον γδύσαν μέσα στον δρόμο, εμάς μας βάλαν με τα χέρια πάνω στο αυτοκίνητο (όλη αυτή την ώρα χιόνιζε), ανοίξαν το πορτπαγκάζ, ανοίξαν ΟΛΕΣ τις τσάντες κ πετάξαν τα ρούχα μας στο δρόμο για να τα ψάξουν. Αφού δεν βρήκαν τίποτα, μας λένε "μαζέψτε τα κ δρόμο". Ούτε καν συγγνώμη. Τα πάντα μούσκεμα, κ ξεφτιλίσαν κ τον άλλον μόνο κ μόνο επειδή δεν τους άρεσε το χρώμα του....
Τα σχόλια δικά σας...