ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΝΙΚΟΣGR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
wainamoinenΜέλος
09/11/2005, 13:35:27
Χαιρετώ και πάλι. Για την ιστορία να αναφέρω ότι εχθές, 8/11 πάλι τα ίδια. Οχι τίποτε άλλο μερικοί γκρινιάζαμε για το κρύο. Ως φύλακες άγγελοι, ακούσανε την παρακλησή μας.
Αvallon περαστικά κι ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό. Εγω τις 2 τελευταίες μέρες έχω δύσπνοια, ο βήχας ευτυχώς δεν είναι έντονος ακόμα, αλλά χειροτερεύει.
toxotisΜέλος
10/11/2005, 21:02:51
Δεν μας κουράζεις καθόλου αγαπητή μου Avallon.

Αντίθετα κι εμείς ανυσηχούμε μαζί σου και φυσικά περιμένω να μας πεις την άποψη του πνυμονολόγου...

Όσον αφορά το βήχα, τον οποίο και εγώ είχα για δυό μισυ μήνες, θα μπορούσα να πω πως σχεδόν έχει εξαφανηστεί -χωρίς ειδική θεραπεία από εμένα-, αλλά τον απέκτησε εδώ και μία εβδομάδα και η κόρη μου

10/11/2005, 22:41:28
quote:
Αντίθετα κι εμείς ανυσηχούμε μαζί σου και φυσικά περιμένω να μας πεις την άποψη του πνυμονολόγου...

Oπως σας είχα πει σήμερα είχα το ραντεβού με τον πνευμονιολόγο...
Δυστυχώς βέβαια εκείνος δεν εδέησε να με εξετάσει...είχε βλέπετε καλύτερα σχέδια για σήμερα (βλ.απεργία γιατρών ΙΚΑ)

Και επειδή το επόμενο ραντεβού στο ΙΚΑ πήγαινε μετά από 2 βδομάδες έκλεισα ραντεβού σε νοσοκομείο και την Τρίτη βράδυ θα σας ενημερώσω.

Χθες πάντως ο ουρανός στη Ν.Ερυθραία ήταν σαν "εργόχειρο" κεντημένος από πολλαπλά chemtrails...

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
toxotisΜέλος
11/11/2005, 01:35:51
Αντίθετα εδώ έχουμε ακόμη σχετική ησυχία, αν και τα Γιαννιτσά ήταν τη Δευτέρα γεμάτα από chemtrails...
orfeas7Μέλος
12/11/2005, 11:53:11
Αναρωτιέμαι τελευταία με ποιο τρόπο γίνονται αυτές οι επιχειρήσεις ψεκασμών. Έχουμε δει σε προηγούμενες απαντήσεις φωτογραφίες με αεροπλάνα που έχουν πάνω τους ειδικές συσκευές για να ψεκάζουν. Ακόμη και στα βίντεο που έχει δώσει ο φίλος sterm τα αεροπλάνα δεν φαίνεται να αφήνουν αυτά τα ίχνη από τους κινητήρες αλλά από άλλα σημεία. Τέτοια αεροπλάνα είναι πολύ μεγάλα για να περάσουν απαρατήρητα από ένα Ελληνικό αεροδρόμιο. Κάποιος θα έβλεπε κάτι.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και οι διάφορες στρατιωτικές βάσεις. Είτε αυτές είναι Ελληνικές είτε Νατοικές σίγουρα έχουν προσωπικό έλληνες πολίτες. Ο ανεφοδιασμός των αεροπλάνων με αυτά τα χημικά δεν θα περνούσε απαρατήρητος.

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τα chemtrails που βλέπουμε στην Ελλάδα μάλλον προέρχονται από τους κινητήρες οι οποίοι καταναλώνουν κάποιο ύποπτο καύσιμο. Μένει ένα ερώτημα να απαντηθεί. Τα καύσιμα που χρησιμοποιούμε για τα αεροπλάνα τα παρασκευάζουμε στην Ελλάδα ή τα παίρνουμε από το εξωτερικό;

Τέλος τα αεροπλάνα αυτά μπορεί να έρχονται από κοντινές προς την Ελλάδα βάσεις. Δύο χώρες μου έρχονται στο μυαλό. Τουρκία, και Ιταλία. Στην Ιταλία βρίσκεται πολύ μεγάλη νατοϊκή βάση στο Αβιάνο.

toxotisΜέλος
12/11/2005, 14:55:15
Αγαπητέ μου Ορφέα, είμαι σίγουρη πως όχι μόνο δεν περνούν απαρατήρητα αυτά τα αεροπλάνα, -με γυμνό μάτι φαίνονται και μεγάλα και εντελώς λευκά- αλλά μάλλον είναι ενήμεροι στα κατά τόπους αεροδρόμια για αυτού του είδους τις πτήσεις.

Τώρα απο πού απογειώνονται ειληκρινά και εγώ αναρωτιέμαι...

Ο "Deep Schield" κάνει λόγο για μείγμα χημικών ουσιών που ψεκάζονται -τα περισσότερα στοιχεία τα έχουμε ήδη αναφέρει και εδώ- .
Λέει πως έχουν γνώση περί των βλαβερών ουσιών και συναιχίζουν τους πειραματισμούς για "βελτίωση" του μείγματος, αλλά παρ' όλ' αυτά είναι πεπεισμένος πως ότι κάνουν το κάνουν για το "καλό" της ανθρωπότητας....

opsimosΜέλος
12/11/2005, 17:45:16

Ο ΤΟΞΟΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ:

-Εδώ και τρία χρόνια ψεκάζουν και την Ελλάδα με αεροπλάνα!
Έχετε προσέξει στον ουρανό περίεργες γραμμές που αφήνουν αεροπλάνα, οι οποίες δεν εξαφανίζονται όπως αυτές των απλών καυσαερίων τους, αλλά σταδιακά απλώνονται και δημιουργούν περίεργα σύννεφα στον ουρανό

OPSIMOS:
Αυτο το φαινομενω που περιγραφεις το παρατηρω πολλα χρονια,ισως και 45,δεν ειναι κατι το νεο,τι ψεκασμοι και πρασινα αλογα μη τρελαθουμε,
μη μας πιανει ομαδικη παρανοια,τι απιστευτα σεναρια συνωμοσιας ειναι
αυτα που γραφετε;
Ειναι πολυ απλο,το φαινομενω παρατηρητε οταν υπαρχει απνοια σε αυτα
τα στρωματα αερος που πετουν τα αεροπλανα,ειναι φυσικο λοιπον,η
διαλυση των νεφων που σχηματιζουν τα καυσαερια να γινεται πολυ αργα.
Λετε να μας καναν ψεκασμους πριν απο 40-45 χρονια;

Παντα φιλικα opsimos

1<>2<>3

Edited by - opsimos on 12/11/2005 17:48:49

orfeas7Μέλος
13/11/2005, 01:29:37
Αυτό που με απασχολεί toxotis είναι αν αυτά τα αεροπλάνα προσγειώνονται σε ελληνικά αεροδρόμια. Είτε πολιτικά είτε στρατιωτικά. Παράδειγμα οι φωτογραφίες που είδαμε πριν από σταματημένα αεροπλάνα με συστήματα ψεκασμού πάνω τους ήταν αν δεν κάνω λάθος από γερμανική ιστοσελίδα. Πιθανόν και τα αεροπλάνα αυτά να ήταν σε γερμανικό αεροδρόμιο.

Έχει θεαθεί ή φωτογραφηθεί κάτι παρόμοιο από κάποιο ελληνικό αεροδρόμιο; Δεν θα γινόταν κάποιος ντόρος αν προετοιμαζόταν τέτοιες επιχειρήσεις ψεκασμου σε ελληνικό έδαφος. Αυτή η σκέψη με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτά τα αεροπλάνα δεν έχουν σαν βάση αεροδρόμιο σε ελληνικό έδαφος γιατί πιστεύω ότι θα ακουγόταν κατι από άτομα που δουλεύουν στα αεροδρόμια.

Φίλε όψιμε, ο sterm παρέθεσε δύο διευθύνσεις με βίντεο που αν μη τι άλλο αποδεικνύουν ότι υπάρχει θέμα ψεκασμών. Αυτό που μας προβληματίζει είναι για πιο λογο γίνονται. Μπορεί ακόμη και για έλεγχο του καιρού αλλά γιατί μένει κρυφό!

opsimosΜέλος
13/11/2005, 18:01:40
[quote]

Φίλε όψιμε, ο sterm παρέθεσε δύο διευθύνσεις με βίντεο που αν μη τι άλλο αποδεικνύουν ότι υπάρχει θέμα ψεκασμών. Αυτό που μας προβληματίζει είναι για πιο λογο γίνονται. Μπορεί ακόμη και για έλεγχο του καιρού αλλά γιατί μένει κρυφό!

Τα ειδα φιλε μου τα βιντεο,ειναι αυτο ακριβως που παρατηρω απο
παιδακι εδω και 45 χρονια περιπου,το επαναλαμβανω,δεν ειναι
τιποτα καινουργιο,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΟΠΤΟ,μην κυνηγατε "μαγισες",
το ξαναλεω για να το εμπεδωσετε,ειναι νεφη καυσαεριων των αεροπλανων
τα οποια πετουν σε πολυ μεγαλα υψη,και λογο της απνοιας αργουν να
διαλυθουν....

Παντα φιλικα opsimos

1<>2<>3

toxotisΜέλος
13/11/2005, 21:49:01
Aγαπητέ φίλε Όψιμε, εσύ μπορεί να θεωρείς πως είναι κυνήγι μαγισσών, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δείχνουν κάπως διαφορετικά.

Δεν νομίζω να θεωρείς πως μόνο εσύ βλέπεις εδώ και 45 χρόνια όπως λες τον ουρανό και πως όλοι οι υπόλοιποι είμαστε -ή ήμασταν τυφλοί-

Βλέπεις κι εμείς βλέπαμε και βλέπουμε ακόμη και σήμερα νέφη καυσαερίων αερωπλάνων -κοινώς contrails- μόνο που έχουν εντοπιστεί πάμπολες διαφορές από τα άλλα "νέφη" που αφήνουν τα αεροπλάνα και αφορούν το θέμα συζήτησης μας τα ονομαζόμενα chemtrails.

Τα έχουμε πει ήδη πολλές φορές στις προηγούμενες 14 σελίδες και μιλούν γι' αυτά όχι μόνο επιστήμονες, αλλά και βουλευτές το έχουν παραδεχτεί δημοσίως.

Το θέμα πλέον νομίζω πως είναι όχι μόνο γιατί είναι υπάρχει τόση μυστικοπάθεια γύρω από το θέμα, αλλά και το πόσο βλαβερό είναι για την υγεία μας και την ισσοροπία του περιβάλλοντος.