ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

μαιμουδιτσα30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
loukritiaΜέλος
10/09/2008, 23:57:17
Ήρθε η ώρα να την κάνω κι εγώ... Θα ονειρευτώ ότι κερδίσαμε όλοι το τζόκερ (σε ξεχωριστή κλήρωση ο καθενας, μην τρελαίνεστε)κι ότι πήγαμε να τα φάμε στις Μαλδίβες με κοκτέιλ και φρούτα και πολύωρο μασάζ στην παραλία...

Άντε καλή σας νύχτα και όνειρα γλυκά!

Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
11/09/2008, 02:11:01
quote:

Αγαπητή μου μαϊμουδίτσα, μην αγχώνεσαι, κι άμα το κερδίσεις θα σε πάρουμε και θα σε πάμε εμείς εκεί που θέλουμε!!

Βρε ας το κερδισω και τραβατε με οπου θελετε-αυτο με το πολυωρο μασαζ στις Μαλβιδες δεν με χαλαει-και πινα κολαντα..Μια χαρα θα ειμαστε.
Την αλλη φορα που θα δω κανενα αλλο σημαδιακο ονειρο θα σας το πω.
Θα μου δωσετε ποσοστο ομως οποιος κερδισει.Νταξειιιιι;
Φιλακια πολλα πολλα και ονειρα γλυκα σαν τις δροσοσταλιδες της Ανοιξης

11/09/2008, 02:14:33
Μαλδιβες ηθελα να πω.Εκανα σαρδαμ,Ζαβαρακατρανεμια,τζιτζιμιτζιχοτζηρας φτου ξελευθερια.
Καληνυχτα
11/09/2008, 09:50:04
Καλημέρα σε όλη την παρέα κι ειδικά στον φίλο μας τον Krios που επανήλθε!

Οδφείλω να ομολογήσω ότι μας έλειψες και χαίρομαι πολύ που σε βλέπω και πάλι στις επάλξεις.
Όσον αφορά την αργοπορία στο άνοιγμα των σελίδων των Forums, μπορείς να κάνεις όντως αυτό που σου είπε ο PREDATOR με την αποθήκευση των links από όλες τις Κατηγορίες των Συζητήσεων.
Εάν φορτώνεις την Κεντρική Σελίδα των Forums ή τα Ενεργά Θέματα τότε θα υπάρχει κάποια καθυστέρηση.
Αυτή την ώρα πάντως το άνοιγμα των σελίδων πετάει σε μένα.

Δεν ήξερα ότι σου κρατάνε περίπου το 25% από τα κέρδη σε κάποιο τυχερό παιχνίδι, αυτό είναι κανονική ληστεία.
Γνώριζα ότι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου από τον οποίο πήρες το δελτίο κρατάει ένα ποσοστό αλλά δεν ήξερα και για το Κράτος.
Έλεος δηλαδή!

Πάντως τα καθαρά κέρδη από 11.000.000 ευρώ δεν είναι και λίγα...

quote:
Μαλδιβες ηθελα να πω.Εκανα σαρδαμ,Ζαβαρακατρανεμια,τζιτζιμιτζιχοτζηρας φτου ξελευθερια.

Το συγκεκριμένο όνομα το μπέρδευα κι εγώ πάντα...

In anticipation of my resurrection...

11/09/2008, 10:20:55
Kαλημερα σας! τι κανετε?

Καλως ηρθες και παλι φιλε Incubus! Nαι, δυστυχως τοσο ειναι οι "κρατησεις" τις εφοριας!

Ακομα και απο τα τηλεπαιχνιδια!

Με κερδη πανω απο 1.000 Ευρω, ειναι το 25%. Και μαλιστα, ενω μας κυνηγανε απο την Ε.Ε. για καταργηση, η τωρινη κυβερνηση, επιδιωκει να το κανει 27%.

Μιλαμε για τρελα λεφτα... και μαλιστα τα "παιρνουν" χωρις ιδιαιτερο κοπο... χωρις να κανουν κατι

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
ιονιστηςΝέο Μέλος
11/09/2008, 11:45:51
Την καλημέρα μου,κοντά στο μεσημέρι,όχι δεν άργησα να ξυπνήσω αλλά την απουσία την κέρδισα επάξια χθες,λόγο τρύγου...
...και όπως λένε,Τρύγος-θέρος-πόλεμος,δεν σηκώνεις ευκολία κεφάλι.
Για να εξιλεωθώ κερνάω μούστο,από λίγο στον καθένα γιατί βαράει άσχημα ο άτιμος,χικ!.
Άρχισα να αποθηκεύω τις σελίδες του φόρουμ ξεχωριστά,γιατί αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με την είσοδο μου,δεν το δοκίμασα ακόμα άλλα ελπίζω πως θα τρέξει ποιο γρήγορα...

11/09/2008, 11:52:33
ειναι σαφως πιο βελτιωμενο...

απλα τις ωρες αιχμης υπαρχει μια καθυστεριση (μικρη τις περισσοτερες φορες)

11/09/2008, 11:57:48
πως ειναι η μερα σας σημερα?

Καλη?

ιονιστηςΝέο Μέλος
11/09/2008, 12:00:14
Μόλις το δοκίμασα ,πάει σφαίρα.
Ανοίγει την σελίδα πολύ ποιο γρήγορα...
11/09/2008, 13:10:42

Χαιρετώ την παρέα .
quote:
όλοι εσείς που εύχεστε για κανα τζόκερ, παίζετε ή περιμένετε να γίνει ως εκ θαύματος;

Φίλε Predator, δίκιο έχεις ότι είναι όλα στημένα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... άσε μας να ονειρευτούμε

Εγώ παίζω που θα μου πάει κάποτε θα μου κάτσει μέχρι τώρα το μεγαλύτερο
Ποσο που έχω κερδίσει είναι 500 ευρώ .
Για τα στημένα που λέτε Στο λαχείο γνωρίζω 4-5 άτομα που έχουν κερδίσει πολλά λεφτά στο τζοκερ
Δεν ξέρω κανένα .

Μαϊμουδίτσα αμα ειδές νούμερα στο τζοκερ πες μας και εμάς κανένα

quote:
αυτό είναι κανονική ληστεία.
Γνώριζα ότι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου από τον οποίο πήρες το δελτίο κρατάει ένα ποσοστό αλλά δεν ήξερα και για το Κράτος.
Έλεος δηλαδή!

Το κράτος βάζει χέρι παντού χειρότερο και από ληστή είναι καθώς ο ληστής θα σε
Ληστέψει μια φορα και τέρμα το κράτος μας ληστεύει κάθε μέρα .
Θα έλεγα ότι καλυτέρα ταιριάζει το νταβατζης για το κράτος .