ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έλληνες – ο εκλεκτός λαός του πλανήτη . - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Έλληνες – ο εκλεκτός λαός του πλανήτη . - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
αμοθενΜέλος
12/06/2012, 09:30:38
=========
Yugi-oh
οσφυοκάμπτες ήσαν και έλληνες, ή έλληνες ήσαν και οσφυοκάμπτες ;
=========
Φιλτατε yugi-oh

Είναι περα από βεβαιο σε μενα,απο την ερωτηση που θετεις,πως σου διαφευγουν βασικες πληροφοριες για το τι συνιστα ανθρωπο.

Οσφυοκαμπτες μπορει να είναι ολοι,ακομη και Ελληνες εφ’οσον αντιλαμβανονται τον κοσμο και τον εαυτο τους με τον ιδιο τροπο που τα αντιλαμβανεσαι και εσυ.

Ποιος είναι ο τροπος αυτος;;;

Ο αριστερος καθημερινος εγκεφαλος σου.Αυτος που αγνοει την υπαρξη του αλλου του εαυτου [δεξιος εγκεφαλικος λοβος] και των ικανοτητων του παρα του ότι εχει σαφεις ενδειξεις-αποδειξεις πως κατι συμβαινει μεσα στο σωμα του και το κρανιο του και πως ο «ιδιος» δεν εχει κανενα λογο στο συγκεκριμενο γιγνεσθαι.

Ετσι ενώ καταλαβαινεις πως πολυπλοκες διεργασιες λαμβανουν χωρα στο σωμα σου-εγκεφαλο σου 24 ωρες το 24ωρο αρνεισαι να κανεις την παραμικρη νοητικη προσπαθεια να ψαξεις σε βαθος ποιος είναι υπευθυνος.

Όταν οι γιατροι μιλουν για το placebo effect γιατι δεν μας εξηγουν ποιος είναι υπευθυνος για τα αποτελεσματα του;;;

Όταν μιλουν για αυτό-ιαση ,τι εννοουν;;;

Όταν μιλουν για αυθυποβολη τι δεν μας λενε;;;

Είναι πολλα τα λεφτα yugi-oh. >;]

Ο ανθρωπος [και ο Ελληνας] είναι διττη προσωπικοτητα,ο καθημερινος του εαυτος και ο «θεος» μεσα του.Οσοι το αγνοουν αυτό γινονται και οσφυοκαμπτες και αλλα πραγματα.

Γνωθι σ’αυτόν λοιπον.

Δεν ηταν οσφυοκαμπτες Ελληνες όπως ο Σωκρατης,ο Πλατων,Ο Αριστοτελης,ο Ηρακλειτος και χιλιαδες ακομη αγνωστοι στην αρχαιοτητα και ο μονος λογος που δεν ηταν είναι πως γνωριζαν ποιοι πραγματικα είναι.

Ενω εσυ δεν εχεις την παραμικρη ιδεα.

Ανηκεις σ’αυτους που υποστηριζουν πως όλα είναι φαε πιες ριξε και κανενα και αντε γεια.Το χρημα να κυκλοφορει,πως θα ζησουμε χωρις αυτό κ.α.τ.τ. . >.<

naysΜέλος
12/06/2012, 09:36:04
Και μη μου πείτε ότι εδω δε μιλάτε για τη Χ.Α.

κι αυτοί για άρια φυλή, ελληνικό αίμα και dna μιλανε

αλλά όλο αυτό είναι ενα πείραμα...
ένας προδρομος

αμοθενΜέλος
12/06/2012, 09:40:24
=========
nays
Ναι, στειλε μ' αυτους που "έμπλεξες" θα σε διδάξουν καλα
=========

Τα ιδια που ειπα στον Yugi-oh ισχυουν και για σενα nays >.<

naysΜέλος
12/06/2012, 09:42:35
http://www.youtube.com/watch?v=gEVv2Sqc1uU
αμοθενΜέλος
12/06/2012, 11:45:28
=========
nays

Και μη μου πείτε ότι εδω δε μιλάτε για τη Χ.Α. ……………………..δεν μιλαμε nays πρεπει να με πιστεψεις.

κι αυτοί για άρια φυλή, ελληνικό αίμα και dna μιλανε …………………….μου επιτρεπεις να μην γνωριζω την οποια διδασκαλια-πιστευω τους ;;;

αλλά όλο αυτό είναι ενα πείραμα...
ένας προδρομος ……………………………………………………………..εσυ δειχνεις να γνωριζεις παρα πολλα μηπως λεω μηπως ανηκες /κεις στην οργανωση;;;

μια συμβουλη nays γυρισε στο θεμα Χ.Α. μαζι με ταλλα παιδια που σε κατανοουν εδώ δεν θα βρεις την κατανοηση που αναζητας D8

αμοθενΜέλος
12/06/2012, 11:46:34
φιλτατε nays,

Τα βιντεακια από το διαδυκτιο δεν αποτελουν πηγη γνωσης για εμενα,για πολλους και διαφορους λογους που δεν είναι του παροντος.

Παρατηρω πως δεν ισχυει το ιδιο για εσενα ,στις [3] αναρτησεις σου οι [2] είναι βιντεο.

Κατι τι που να πηγαζει-απορρεει από τα εγκεφαλικα σου κυτταρα εχεις να καταθεσεις;;;

naysΜέλος
12/06/2012, 12:06:25
όχι, τιποτά. Εξάλλου τα εγκεφαλικά μου κύταρα μπορεί να μην είναι ελληνικά...

Ας μιλήσετε έσεις οι τέλειοι, οι ανώτεροι, οι άριστοι! Οι εκλεκτοι με τις σωστες πατουσες, μυτες, αυτια και δεν ξέρω και γω τι άλλο

Αν και οφείλω να ομολογήσω για να μην τα τσουβαλιάζουμε και όλα ότι αυτά που είπες στον Yugi-Oh ήταν σημαντικά και σε πολλους γνωστα ίσως

Τα διαβασα μετά απο τα μηνύματά μου

NotirkΜέλος
12/06/2012, 13:06:01
-Με τις περί ανωτερότητας της Ελληνικής φυλής απόψεις/γνώσεις του Άμοθεν , συμφωνώ 99% . Αυτό για την ιδεολογική μου ταυτότητα για όποιον συνδίκτυο δεν έχει παρακολουθήσει τα ποστς μου.
-Ξέρω ότι είμαι Έλληνας. Το πώς το ξέρω δεν εξηγείτε.(Πάντως όχι
από εξωτερικά χαρακτηριστικά, όπως πατούσες..χαχα..αυτιά...χαχα
και άλλα τετοια.)Από την ίδια πηγή όμως ξέρω επίσης , ότι οι χρυσαυγίτες και οι ομογάλακτοί τους ανά τον κόσμο, είναι η φαρμακερή αιχμή του δόρατος του κατεστημένου, ενάντια στο Ελληνικό πνεύμα και τον φυσικό του φορέα την Ελληνική φυλή.

naysΜέλος
12/06/2012, 13:31:51
Τι να σου πω ρε Notirk...
Ειλικρινα τι να πω

Σε τι συνήσταται η ανωτερωτητα;
Και απο πού φαινεται αυτό; από το αίμα μας;

12/06/2012, 13:51:13
quote:

Τι να σου πω ρε Notirk...
Ειλικρινα τι να πω

Σε τι συνήσταται η ανωτερωτητα;
Και απο πού φαινεται αυτό; από το αίμα μας;

Από την πλούσια προσφορά μας στην ανθρωπότητα στην σύγχρονη ιστορία μας, από την παραδειγματική πολιτικοκοινωνική μας δομή, από το πάθος και την αγάπη μας στον αθλητισμό τις τέχνες και τα γράμματα, από την οικολογική μας συνείδηση και την αγάπη μας προς τα υπόλοιπα ζώα, από τα αξεπέραστα σύγχρονα τεχνολογικά μας επιτεύγματα, από τον σεβασμό μας στης νέες και παλαιές γενιές, από την σχεδόν ιεροποίηση της παιδείας μιας και η παιδεία είναι το Α και το Ω στην Ελλάδα και οι πέτρες το ξέρουν. Σταματάω γιατί μπορώ να γεμίσω σελίδες αποδεικνύοντας περίτρανα την ανωτερότητα του Έλληνα.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 12/06/2012 13:51:44