ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μυθωδία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μυθωδία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

cat51 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
16/04/2003, 03:15:26
GIA SOU FILTATE EXETLAIE!!!!

APO OSA ANAFEREIS KATA THN GNOMH MOU TO PIO SIMANTIKO EINAI AYTO:

quote:
"I'm sure it means something to him (Vangelis)"....

SOU EYXOME TOTE KALH PROSEGISH!!!
PANTOS OMOLOGW OTI ME EXEPLIXES ME AYTHN SOU THN PROSPATHIA!
BRAVO FILE MOU.
ANEFERA PROIGOUMENOS OTI EINAI ANOFELO GIA TON LOGO TOU OTI AKRIVES NOIMA EINAI APITHANO NA VGEI.EKTOS APO MEMONOMENES FRASEIS.
H ALITHIA EINAI OTI EAN PROSEXEIS SE KAPIES FRASHS H PROFORA EINAI
PARAXENH GIA NA EINAI ELLHNIKH.KAPIES LEXHS PROFERONTE ME MIA PIO
ANATOLITIKH PROFORA.
KALH SYNEXIA...

17/04/2003, 19:25:19
TO MOVEMENT II ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ! (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟXΩΡΗΣΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!)

MOVEMENT II

Ω Ω ΔΙΑ ΕΝ ΘΕΕ
Ω Ω ΔΙΑ ΕΝ ΖΕΥ ΕΙ
ΗΜΕΤΕΡΕ ΗΜΕΤΕΡΕ ΕΝ ΖΕΥ
Α-ΜΕ-ΜΠΤΕ
ΕΝ ΔΙΑ ΕΝ ΖΕΥ ΘΕΕ
ΕΝ ΔΙΑ ΕΝ ΕΥ ΖΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΕΕΕΕ
EΕΕΕΕΛ-ΛHN
ΕΚΑΜΝΕ ΣΕ
Ω ΔΙΑ ΕΝ ΕΚΑΜΝΕ ΣΕ
Ω ΔΙΑ ΕΝ ΖΕΥ ΕΙ
ΟΔΕΥΕΤΑΙ
ΕΝ EN
ΕΝ ΔΙΑ ΕΝ ΖΕΥ ΘΕΕ
ΕΝ ΔΙΑ ΕΝ ΔΕΩΜΕΝ ΣΟΙ
HNIOTE ΟΔΕΥΕΤΑΙ
ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΚΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ
ΕΝ Ω ΔΙΑ EN ΘΕΕ
ΕΙ ΔΙΑ ΕΝ ΘΕΕ
Ω ΔΙΑ ΕΝ ΘΕΕ
ΕΙ ΔΙΑ ΕΝ
Ω Ω
Ω ΔΙΑ ΕΝ ΕΚΑΜΝΕ ΕΚΑΜΝΕ
ΕΝ ΔΙΑ ΕΝ Σ'ΕΚΑΜΝΕ ΕΚΑΜΝΕ
HNIOTE ΟΔΕΥΕΤΑΙ
ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ
ΕΝ ΔΙΑ ΕΝ ΘΕΕ
ΣΕ ΕΚΑΜΝΕ
ΣΕ ΕΚΑΜΝΕ ΕΙ ΔΙΑ ΕΝ
ΣΕ ΕΚΑΜΝΕ ΣΕ ΕΚΑΜΝΕ ΣΕ
Ω ΔΙΑ ΕΝ ΖΕΥ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ 'ΔΩ

ΕΙ ΔΙΑ ΕΝ
ΕΙ ΔΙΑ ΕΝ
ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΕ
ΗΡΘΕ ΕΔΩΩΩ
ΠΟΟΟΤΕΕΕ ΘΑΑΑΑ 'ΡΘΕΙΙΙΙ ΕΔΩ

ΠΟΤΕ ΘΑ 'ΡΘΕΙ
ΠΟΤΕ ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΕΔΩ
ΕΙ ΔΙΑ ΕΝ ΖΕΥ ΠΛΗΝ
ΗΜΕΤΕΡΕ
ΕΥ ΖΕΥ
ΕΝ ΔΙΑ ΕΝ ΕΥ ΖΗΝ
ΑΠΕΡΑΝΤΕ
Ω ΘΕΕ
ΖΗΝ

ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΑ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΛΠ. ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ!!!! ΟΥΦ!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠ'ΑΥΤΩΝ. ΤΙ ΛΕΤΕ;

17/04/2003, 19:53:59
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ?

"Τάδε έφη Avallon"
AlastisΜέλος
17/04/2003, 22:24:43
Απλως καταπληκτικο...!!!!

Λετε η ΝΑΣΑ να απωθεσε τις ελπιδες της για μια πετυχημενη αποστολη στο ΔΙΑ???

...open minds are better minds!

LoucasΜέλος
17/04/2003, 23:03:55
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΕΧΕΤΛΑΙΕ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΕΝΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

V-PiojoΝέο Μέλος
17/04/2003, 23:49:00
quote:

ΦΙΛΕ ΑΛΑΣΤΙΣ ΤΟ ΚΑΖΑΑ ΛΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΑ?ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΖΑΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

Παιδιά,είμαι καινούριος στο forum και το πρώτο μου post είναι εκτός του κλίματος του esoterica . Απλά ήθελα να πω πως το "Kazaa Lite" δεν είναι το ίδιο "Kazaa" . Το "Kazaa Lite" μοιράζεται το ίδιο δίκτυο με το "Kazza" , δεν περιέχει όμως τα spyware προγράμματα που κατατρώνε τους υπολογιστές του κόσμου . Επίσης να αποφεύγετε τα πολύ εμπορικά προγράμματα που σχετίζονται με internet . Πίσω από μια μεγάλη διαφήμιση , υπάρχει μια μεγάλη απάτη ...
Συγνώμη που μπήκα ξαφνικά , αλλάζοντας θέμα . Θα επανέλθω με θέματα σχετικά με το esoterica

bladerunnerΜέλος
19/04/2003, 14:12:52

bladerunnerΜέλος
19/04/2003, 14:16:59
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ..... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ enter

thothΙδρυτικό Μέλος
19/04/2003, 15:31:40
Το διόρθωσα bladerunner.

Πάντως με το εικονίδιο επεξεργασίας μηνύματος (την σελίδα με το μολύβι) μπορείς να τροποποιήσεις το κάθε μήνυμά σου.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

bladerunnerΜέλος
20/04/2003, 13:12:07
quote:

το εικονίδιο επεξεργασίας μηνύματος (την σελίδα με το μολύβι)

Πού είναι αυτό το εικονίδιο; Για να το ξέρω μην ξανακάνω καμιά τέτοια βλακεία πάλι....

24/07/2004, 22:00:58
Γεια χαρά... Πάλι εδώ ζητώντας την βοήθειά σας...

1)Όταν λέμε πως ενας πλανήτης είναι ανάδρομος για την αστρολογία, εννοούμε την φαινομενική κίνηση που κάνει ο πλανήτης προς τα πίσω!!!
Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος...

Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να καταλάβουμε έναν ανάδρομο πλανήτη και τί σημαίνει αυτό?

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 25/07/2004 08:24:03

24/07/2004, 22:11:45
2)Επίσης, να ρωτήσω τί σημαίνουν κάποια σύμβολα,δυστυχώς δεν έχω τρόπο να σας τα δείξω γι'αυτό θα σας πω με τι μοιάζουν..ελπίζω να γίνω κατανοητή!!!

όπως:

α:Μοιάζει με το λατινικό γράμμα С,γυρνόντας το 30 μοίρες δεξιά, ενώ η κάθε άκρη του καταλήγει σε ένα ο.... Μοιάζει με το σύμβολο του Λέοντα.. Ονομασία του North Node

β:Είναι το γράμμα β και ονομάζεται Basis

γ:Ένα Ο και μία προεξέχουσα γραμμή στην μέση..Ονομασία του:Spirit

δ:Ένα Ο με ένα Χ στην μέση..Ονομασία του:Fortune

ε:Μοιάζει με μεγάλο ε..Ονομασία του Exalt.

στ:MC: Midheaven

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 25/07/2004 08:32:39

25/07/2004, 08:10:29

quote:
α:Μοιάζει με το λατινικό γράμμα С,γυρνόντας το 30 μοίρες δεξιά, ενώ η κάθε άκρη του καταλήγει σε ένα ο.... Μοιάζει με το σύμβολο του Λέοντα.. Ονομασία του North Node

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 25/07/2004 08:31:51

25/07/2004, 08:13:19
Δυστυχώς δεν εμφανίστηκε όπως πραγματικά είναι γι' αυτό σας παραπέμπω στο λίνκ

http://www.boreiosdesmos.gr

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 25/07/2004 08:14:12

Edited by - simori on 25/07/2004 08:22:51

Edited by - simori on 25/07/2004 08:27:25

25/07/2004, 08:16:39

Αναφέρετε σχετικά με τον βόρειο δεσμό στο ίδιο λινκ..εάν κλικάρετε επάνω του...

Ο Βόρειος δεσμός είναι ένα σύμβολο από το μέλλον. Μυθικά ο βόρειος δεσμός συμβολίζει το κεφάλι του Δράκου.

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 25/07/2004 08:29:37

Edited by - simori on 25/07/2004 08:33:35

25/07/2004, 22:43:20
Αγαπητή simori,

σωστός ο ορισμός σου για τον ανάδρομο πλανήτη.

Εκτός από τους αστρολογικούς χάρτες δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να δούμε αν κάποιος πλανήτης βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Γενικά, σε περιόδους όπου κάποιος πλανήτης είναι ανάδρομος τα φαινόμενα τα οποία επηρεάζονται βρίσκονται σε κατάσταση επώασης.

Σε γενέθλιο χάρτη ή προοδευτικό, έχει ιδιαίτερη σημασία εάν ο ανάδρομος πλανήτης βρίσκεται στην ακμή κάποιου οίκου και προκύπτουν πολλά βάσει αυτού...

Στην καρμική αστρολογία ένας ανάδρομος πλανήτης δείχνει ιδιότητες-γνώσεις του ατόμου τις οποίες οικειοποιήθηκε σε προηγούμενες ζωές και τις οποίες ή δεν γνωρίζει στην τωρινή ζωή του ότι τις κατέχει και καλείται να τις ανακαλύψει ή τις είχε χρησιμοποιήσει λανθασμένα.

Σχετικά με τα σύμβολα, τα οποία αναφέρεις, δεν έχω καταλάβει καλά τί ακριβώς ρωτάς.

Τί σημαίνουν για την αστρολογία ή γενικότερα ως σύμβολα;

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

26/07/2004, 04:55:15
quote:

Αναφέρετε σχετικά με τον βόρειο δεσμό στο ίδιο λινκ..εάν κλικάρετε επάνω του...

Ο Βόρειος δεσμός είναι ένα σύμβολο από το μέλλον. Μυθικά ο βόρειος δεσμός συμβολίζει το κεφάλι του Δράκου.

χαιρε Simoril,
ωραια:) ηρθε και η Ζαντοκ..:)
να σου δωσω το σχετικο τοπικ για τους καρμικους δεσμους της σεληνης που τεθηκε απο τη φιλη Myrrh..
νοτιος δεσμος

..θα επανελθω ....οταν εχω χρονο..;)

Αtma in lv
till the (never)end...
there in neverland...
26/07/2004, 05:39:37
Φίλη ΖΑΝΤΟΚ ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. εάν το πρόγραμμα που ακολούθησα ήταν οκ.. τότε έχω αρκετούς ανάδρομους...(Να κλάψω ή να χαρώ? έχω μπερδευτεί....)

Να πω ακόμα δυο λόγια.. σχετικά με τους ανάδρομους πλανήτες.. να γίνω πιο κατανοητή και έτσι να μπορέσω να διατυπώσω το ερώτημά μου σαφέστερα...

Εάν κοιτάξουμε σε κάποιον "αστολογικό".. πίνακα.. που έχει τις
ημερομηνίες που περνάνε οι πλανήτες επάνω από τα ζώδια.. θα δούμε.. πως οι πλανήτες.. ανάλογα με το χρονικό διάστημα που χρειάζειται ο κάθενας για να ολοκληρώσει το ταξίδι του στην ελειπτική τροχιά του.. που μεν δεν είναι απόλυτα συγκεκριμένο για κάθε φορά..αλλά κατά προσέγγιση
Θα δούμε πως ανάλογα το βάρος του, το μέγεθος.. και την απόστασή του από τον ήλιο..ο καθένας χρειάζεται διαφορετικό χρόνο..

Αλλά εάν παρατηρήσουμε, στο ενδιάμεσο αυτού του ταξιδιού.. θα δούμε να παρεμβάλεται ανάμεσα στις ημερομηνίες(όχι πάντα) ένα άλλο ζώδιο... από όσο ξέρω.. το αμέσως επόμενο η το αμέσως προηγούμενο.. και μετά σε μία επόμενη ημερομηνία.. εμφανίζεται ξανά στο ζώδιο που ήταν..

Για παράδειγμα να αναφέρω..
:Το 1974 στις 21/11 ο Ουρανός πήγε στον Σκορπιό.. βρισκόταν εκεί μέχρι και στις 15/11/81.. Διήρκησε 7 χρόνια. Μετά μπήκε στον τοξότη

Ενδιάμεσα σε αυτές τις Ημερομηνίες.. υπήρχαν οι εξής αλλαγές: 1ον: με τον Ζυγό από τις 2/5/75 εώς και τις 7/9/75

και 2ον:και με τον τοξότη από τις 17/2/81 εώς και τις 20/3/81

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

Edited by - simori on 26/07/2004 05:54:23

26/07/2004, 05:42:48
Θα ήθελα να μου πείτε.. σε σχέση με τα τελευταία που αναφέρω αλλά και με το παραδειγμά μου με τον Σκορπιο.. να μου πει κάποιος εάν υπάρχει κάπου ανάδρομη κίνηση και που?
Αν και υποψιάζομαι κάποια πράγματα.. όμως δεν είμαι απόλυτα σίγουρη.. εάν γνωρίζει κάποιος ας μου δώσει πληροφορίες..

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

26/07/2004, 05:50:56
Φίλη ΖΑΝΤΟΚ.. ξανα γυρνάω σε εσένα..
ΤΑ σύμβολα αυτά τα βρήκα επάνω στον γεννέθλιο χάρτη μου.. το οποίο έφτιαξε ένας φίλος μέσο ενός προγράμματος (δυστυχώς δεν θυμάμε ποιό? εάν μάθω, θα επανέρθω για την πληροφορία)

Τώρα για το πρώτο από τα σύμβολα που αναφέρω.. υπάρχουν κάποιες πληροφορίες στον λινκ που παραθέτω....

Το παραθέτω πάλι.. αν θες ρίξε μία ματιά... Είναι ο λεγόμενος βόρειος δεσμός..

http://www.boreiosdesmos.gr

Γενικά όλα τα σύμβολα τα βρήκα μέσα στον κλασικό γεννέθλιο χάρτη..

Αν θες και έχεις τρόπο.. προσπάθησέ το.. ίσως τα συναντήσεις και εσύ κάπου και έτσι ίσως σου είναι πιο εύκολο να κατανοήσεις τί εννοώ...

Με ενδιαφέρουν γενικώς πληροφορίες για τα συγκεκριμένα..

Ευχαριστώ..

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......