ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ellcat31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ellcatΝέο Μέλος
16/07/2008, 12:51:36
ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΥΘΙΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ; ΕΑΝ ΝΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;

ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.

ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

freak angelΝέο Μέλος
16/07/2008, 19:18:25
xairomai pou etheses ena tetoio erotima...kai xairomai akoma perissotero pou den eimai i moni mou akouo to onoma mou otan eimai moni m sto spiti... prosopika pisteuo i oti einai kapoio pneuma..an kai otan to sizitisa ma kapoio filo mou,mou eipe oti einai i fantasia mou..
efi85Νέο Μέλος
16/07/2008, 19:42:14
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΨΥΧΩΣΗΣ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ.ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΕΙΗΣ Κ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΛΟ ΟΡΑΜΑΤΑ,ΟΝΕΙΡΑ Κ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ.ΑΛΛΟΤΕ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Κ ΑΛΛΟΤΕ ΑΡΑΙΩΤΕΡΑ.ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΖΩ ΠΛΕΟΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΨΑΧΝΩ...
freak angelΝέο Μέλος
16/07/2008, 19:56:27
efi ayto pou perigrafeis einai to 'trito mati'..den ksero an pisteueis stin mageia ktl..pantos einai kati polu ksexoristo..kapoioi prosmathoun mia olokliri zoi me dialogismo kai alles methodous gia na ftasoun se ena tetoio epipedo..oso gia tis fones kai ego theoroume normal atomo..
16/07/2008, 20:18:07
Επειδη μου αρεσει οτι εχει να κανει με τους Αγγελους σχετικο,ειχα διαβασει καπου πως ειναι ο αγελος μας που μας μιλαει,η καποιος πνευματικος καθοδηγητης μας.
Μερικες φορες μας προειδοποιουν για κατι,η απλα δηλωνουν την παρουσια τους.
Δεν ειναι κατι τοσο τρομακτικο,εκτος αν σου λεει κατι ασχημο να κανεις,τοτε το προβλημα οφειλεται σε σχιζοφρενικες τασεις.
Εχουν γινει αναφορες στο ακουσμα φωνων,
απο την Ιωαννα της Λωραινης,μεχρι την Αγια Αικατερινη με τα οραματα,και τοσα πολλα αλλα γεγονοτα,που δεν εγιναν μονο σε αγιους αλλα και σε ανθρωπους της καθημερινοτητας.
Μπορει να ειναι ο ανωτερος εαυτος μας που μας φωναζει,η ακομη και ο παππους μας καπου εκει ψηλα
efi85Νέο Μέλος
16/07/2008, 20:19:08
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΘΕΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΞΕΡΩ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ.
ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΦΩΝΕΣ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΚΑΠΟΥ?
freak angelΝέο Μέλος
16/07/2008, 21:30:03
Ακριβώς μαϊμουδίτσα υπάρχουν παρά πολλές αναφορές ανθρώπων που όχι απλά άκουγαν φωνές αλλά έλεγαν ότι συνομιλούσαν και με πνεύματα ο ίδιος ο τζον ντι ισχυριζόταν ότι συνομιλούσε με αγγέλους μέσο του βοηθού του,μάλιστα έγγραψε και ένα βιβλίο σχετικά με την γλώσσα τους(ουπς πάλι ξέφυγα) φίλη efi προσωπικά πλέον μόνο το όνομα μου ακούω και σπανιότερα κάποιους ψιθύρους από τους οποίους μπορώ να καταλάβω μόνο κάποιες λέξης…όπως καταλαβαίνεις λοιπόν προσπαθώ και εγώ να ανεβάσω το πνευματικό μου επίπεδο.. όσο για το θέμα μαγεία πιστεύω απόλυτα στην ύπαρξη της και προσπαθώ να μάθω όσα περισσότερα μπορώ…μόνο θεωρητικά προς το παρών…
kisaΝέο Μέλος
16/07/2008, 22:07:13
ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΛΕΝΕ ΠςΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΙΣ Ο ΟΠΙΟΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ,ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΗΡΕΙ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ Η ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ,ΕΠΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ Η ΞΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ Η ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

νιαου

efi85Νέο Μέλος
16/07/2008, 22:22:36
KISA αυτό που λες δεν ισχύει γιατί εγώ εχώ γυρίσει όλες τις φορές που με φωνάζαν κ έχει τύχει να δω το πνεύμα που με φωνάζει.Δεν έχω πάθει απολύτος τίποτα ίσα ίσα που αυτό εξαφανίστηκε αμέσως μόλις έκανα προσευχή από μέσα μου κ το διέταξα να φύγει στο όνομα του Χριστού.Ίσως να ήμουν τυχερή δεν ξέρω
kisaΝέο Μέλος
16/07/2008, 22:56:15
δεν εχω δει ποτε κανενα πνευμα οταν ακουω πως με φωναζουν..αλλα ειπα τι εχω ακουσει και τι μου εχουν πει...δεν ξερω γιατι και πως το κανουν...

νιαου

freak angelΝέο Μέλος
17/07/2008, 00:29:09
Βασικά Εφη δεν μπορείς να αποκλείσεις την πιθανότητα να είναι κάποιο κακό πνεύμα.. όπως δεν μπορείς να διαλέξεις πιο πνεύμα σου μιλάει η σε φωνάζει τέλος πάντων…έχω ακούσει περιπτώσεις σε επικλήσεις πνευμάτων όπου όχι μόνο το πνεύμα έσπασε όλο το σπίτι αλλά έδειρε και τα άτομα που είχαν πάρει μέρος…αλήθεια η παραμύθι δεν ξέρω.. απλά σας μεταφέρω αυτό που άκουσα…όσο για αυτό που λες kisa είναι ένα ενδεχόμενο.. αλλά δεν ακούς πνεύματα μόνο όταν σου κάνουν μάγια.. να σου δώσω ένα παράδειγμα.. η μικρή μου αδερφή είναι 4 χρόνων πριν από ένα χρόνο περίπου και ενώ ήμασταν στο σπίτι την είδα να μιλάει μόνη της κοιτώντας την γωνία όταν την ρώτησα με ποιον μιλάει μου απάντησε ότι μιλάει με τον παππού μας ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και 8 χρόνια και φυσικά τον είχε δει μόνο σε μια φωτογραφεία.. περιττό να σας πω ότι έμεινα άγαλμα…τα συμπεράσματα δικά σας..
freak angelΝέο Μέλος
17/07/2008, 00:37:42
kisa ελπίζω να έλαβες το email που σου έστειλα.. σχετικά με την βοήθεια που ζήτησες..
efi85Νέο Μέλος
17/07/2008, 02:36:35
[quote]
Βασικά Εφη δεν μπορείς να αποκλείσεις την πιθανότητα να είναι κάποιο κακό πνεύμα.. όπως δεν μπορείς να διαλέξεις πιο πνεύμα σου μιλάει η σε φωνάζει τέλος πάντων…

FREAK ANGEL ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.ΕΙΠΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΦΑΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΥΧΕΡΗ, ΜΙΛΑΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ, ΜΑΓΕΙΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΩΡΕΙΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΖΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ.

17/07/2008, 10:42:48
Τελικά τι είναι πιο "επικίνδυνο" για έναν άνθρωπο;

Να πιστέψει ότι ένα κακοποιό πνεύμα ή κάποιο είδος μαγείας μπορεί να τον βλάψει ή ο ίδιος του ο φόβος ότι θα πάθει κάτι κακό από αυτά;

In anticipation of my resurrection...

17/07/2008, 10:58:27
μαλλον το δευτερο πιστευω εγω

"Say HELLO to My Little Friend"
ellcatΝέο Μέλος
17/07/2008, 12:42:00
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΦΩΤΙΣΑΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΣ, ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΜΕΡΑ Η ΒΡΑΔΥ;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ;

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

efi85Νέο Μέλος
17/07/2008, 17:56:05

ellcat ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ,ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΝΤΟΙ,ΚΟΚΚΙΝΟΙ,ΜΑΥΡΟΙ,ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Κ ΑΛΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΩΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟΣ,ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ Κ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΛΕΓΕΙΝ Κ ΤΟΤΕ ΟΜΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ Κ ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ?ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ?ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΑΝ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ Η ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ.
ΦΙΛΑΚΙΑ

ΥΓ:ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ.ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΑ ΠΡΩΙ

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
[/quote]

freak angelΝέο Μέλος
17/07/2008, 19:51:30
Εφη καταλαβαίνω απόλυτα τι λες… μιλούσα γενικά για δαίμονες-πνεύματα και περιστατικά που μου είναι γνωστά…συγγνώμη που δεν σου απάντησα νωρίτερα αλλά δεν μπορούσα να μπω με τίποτα στο forum…Dying incubus νομίζω ότι ο φόβος είναι πιο επικίνδυνο..
ellcatΝέο Μέλος
17/07/2008, 20:38:37
προσ κισα.
ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΣΟΥ ΕΤΟΙΧΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ;

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ellcatΝέο Μέλος
17/07/2008, 20:46:44
ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΩΡΘΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗ ΠΗΓΕΝΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ.
ΕΕΙ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ Ή ΕΝΙΩΣΕΣ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ; ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΦΥΣΑΓΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΞΑΝΑΦΥΣΗΞΕ ΜΕΤΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.