ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Razielle30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
roberto24Μέλος
25/01/2005, 21:45:37
Αγαπητε cybershamangr εχω και εγω παρομοιες εμπειριες απο 15 ετων .τωρα με καποιες τεχνικες εχω αυξησει τη συχνοτητα τους αλλα ακομα δεν ειμαι ικανοποιημενος.το βασικο μου μειονεκτημα ειναι οτι αν και ειμαι απολυτα συνειδητος (κανω πραγματα που προγραμματιζω απο πριν,οπως να παω στο σαλονι και να χτυπησω 3 φορες το τραπεζι ως επιβεβαιωση του οτι ειμαι συνειδητος κ.τ.λ.)δεν κραταει η εμπειρια παρα πολυ οσο δηλαδη θα ηθελα για να παω ας πουμε καπου πιο μακρια..υπαρχουν και καποιες μικρες διαφορες στο δωματιο μου(σπανια βγαινω εξω απο αυτο)οπως η η φωτεινοτητα του καποια αντικειμενα κ.ο.κμια φορα δοκιμασα να περασω το χερι μου μεσα απο τον τοιχο και εγινε!!αισθανθηκα σα να το εβαζα μεσα σε ζελε .ηταν κατι παχυρευστο αλλα πιο ...αυλο ας πουμε.οταν παω λιγο πιο μακρια τοτε αισθανομαι μια αντισταση και κατι με τραβαει πισω .(ειναι πολυ σπαστικο!!!!)
SagaviperΜέλος
27/01/2005, 14:58:34
Για σας,

Κάνω τα μαθήματα της Αστρικής Προβολής στο Mystic Web και είμαστε τώρα στην τρίτη εβδομάδα.

Βασικά μας δίνουν κάθε δευτέρα να διαβάσουμε οδηγίες για τις ασκήσεις και κατεβάζεις διάφορα κείμενα και mp3 ήχους που σε βοηθούν στο να θυμάσαι τα όνειρα σου μόλις ξυπνήσεις και ήχους που θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς.

...
...

"Μήν κοιτάς τον Ήλιο αν δεν είσαι Ήλιος"

Edited by - Sagaviper on 27/01/2005 15:12:58

27/01/2005, 15:17:28
Αγαπητέ/ή Sagaviper, τα μαθήματα του mysticweb, μπορείς να τα λάβεις και στα ελληνικά.

Στο site θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες για το αντίστοιχο κέντρο στην Αθήνα.

Ζήσε τη στιγμή!

SagaviperΜέλος
27/01/2005, 15:29:54
Για σου Στέφανε,

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Άρχισα τα μαθήματα στα αγγλικά επειδή δεν το ήξερα στην αρχή για τα ελλήνικα.

Δεν ξέρω τώρα στη μέση των μαθημάτων αν γίνεται απλώς να ξαναλάβω όλα τα email στα ελληνικά απο την αρχή ή τουλάχιστον τα επομένα μαθήματα.

Θα προσπαθήσω και αν μου τα στείλουν θα τα κάνω πόστ εδώ.

"Μήν κοιτάς τον Ήλιο αν δεν είσαι Ήλιος"

Key_manΝέο Μέλος
27/01/2005, 16:11:51
Φιλε Στεφανε, κ οποιος αλλος παρακολουθει τα μαθηματα Α.Π.
στην 3η βδομαδα εχει μια τεχνικη, οκ, τα καταφερνεις κ βγενεις
απ το φυσικο σωμα, νιωθεις το αστρικο λιγο πιο πανω, να αιωρται ή κ πως αυτο γυρναει πλαγια καποιες φορες, απο εκει κ περα τι γινεται..?
καταφερε καποιος να "δει" η κ να προχωρησει εστω ενα μετρο..?
27/01/2005, 16:40:02
Φίλε Key_man, σίγουρα δεν είναι εύκολο να επιτύχει κανείς ό,τι αναφέρουν οι τεχνικές και χωρίς κάμποσο χρόνο εξάσκησης.

Αν έχεις χρόνο, διάβασε τα προηγούμενα topics για την αστρική προβολή και ίσως βρεις απαντήσεις εκεί.

Ζήσε τη στιγμή!

Edited by - Στέφανος on 27/01/2005 16:41:15

roberto24Μέλος
31/01/2005, 16:50:11
Παιδια απιστευτο!!!!!!!ακομα δεν εχω συνελθει.εκανα την τεχνικη με το τεστ πραγματικοτητας.(εβλεπα το χερι μου και συγκεκριμενα ενα μεγαλο ασημενιο δαχτυλιδι που φοραω )σημερα το πρωι ξυπναω και δοκιμαζω να ξανακοιμηθω αλλα με σκοπο να προβληθω η να δω σ.ονειρο.συνειδητοποιω λοιπον να περπαταω σε ενα δρομο και συνανταω ενε φιλο μου(οταν τον πηρα μετα τηλ οντως την ωρα που ονειρευομουνα η ημουν σε α.π. ειχε περασει απο κει να παρει ψωμι!!!!)οταν συγκεντωθηκα στο χερι μου τοτε ενιωσα απολυτα συνειδητος!τοτε δοκιμαζω να προβληθω.αμεσως αλλαζει το σκηνικο ολλο πισω απο το χερι μου χανεται ο δρομος και μενει το χερι μου .πισω απο αυτο βλεπω το γραφειο στο δωματιο μου απο την οπτικη γωνια που θα το εβλεπα οντως ξαπλωμενος.στην αρχη νωμιζα οτι ξυπνησα, τοσο συνειδητος ημουν .καταλαβα οτι ημουν σε προβολη οταν συνειδητοποιησα οτι το χερι μου ηταν διαφανο και εβλεπα πισω απο αυτο το γραφειο μου!δοκιμασα να το κινησω και τα καταφερα .προσπαθησα να βγω ολλος εξω απο το σωμα μου αλλα χτυπησε το ξυπνητηρι ΓΑΜΩΤΟ!!!ειχα και αλλες εμπειριες αλλα αυτο πια παραηταν!!!!ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ!αφου εχει δεχτει τετοιο σοκ η λογικη μου που αρχιζω και ανησυχω....πιστευω ομως οτι θα μου περασει.υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να με συμβουλεψει;;;;;ας δεκτο και e-mail.
roberto24Μέλος
31/01/2005, 16:54:18
Παιδια απιστευτο!!!!!!!ακομα δεν εχω συνελθει.εκανα την τεχνικη με το τεστ πραγματικοτητας.(εβλεπα το χερι μου και συγκεκριμενα ενα μεγαλο ασημενιο δαχτυλιδι που φοραω )σημερα το πρωι ξυπναω και δοκιμαζω να ξανακοιμηθω αλλα με σκοπο να προβληθω η να δω σ.ονειρο.συνειδητοποιω λοιπον να περπαταω σε ενα δρομο και συνανταω ενε φιλο μου(οταν τον πηρα μετα τηλ οντως την ωρα που ονειρευομουνα η ημουν σε α.π. ειχε περασει απο κει να παρει ψωμι!!!!)οταν συγκεντωθηκα στο χερι μου τοτε ενιωσα απολυτα συνειδητος!τοτε δοκιμαζω να προβληθω.αμεσως αλλαζει το σκηνικο ολλο πισω απο το χερι μου χανεται ο δρομος και μενει το χερι μου .πισω απο αυτο βλεπω το γραφειο στο δωματιο μου απο την οπτικη γωνια που θα το εβλεπα οντως ξαπλωμενος.στην αρχη νωμιζα οτι ξυπνησα, τοσο συνειδητος ημουν .καταλαβα οτι ημουν σε προβολη οταν συνειδητοποιησα οτι το χερι μου ηταν διαφανο και εβλεπα πισω απο αυτο το γραφειο μου!δοκιμασα να το κινησω και τα καταφερα .προσπαθησα να βγω ολλος εξω απο το σωμα μου αλλα χτυπησε το ξυπνητηρι ΓΑΜΩΤΟ!!!ειχα και αλλες εμπειριες αλλα αυτο πια παραηταν!!!!ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ!αφου εχει δεχτει τετοιο σοκ η λογικη μου που αρχιζω και ανησυχω....πιστευω ομως οτι θα μου περασει.υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να με συμβουλεψει;;;;;ας δεκτο και e-mail.
roberto24Μέλος
31/01/2005, 16:55:32
astradeniΝέο Μέλος
01/02/2005, 00:56:21
polles fores otan koimamai niotho na xipnao mesa ston ipno mou kai na boro na diakrino ta panta giro mou mono pou aisthanomai kathilomeni sto krevati mou kai ena meros mou theorei oti koimatai alla ena allo katalavainei oti afto den einai akrivos ipnos. sinithos aftes oi ebeiries sinodevontai kai apo mia aisthisi oti me perivaloun parousies pou den boro na tis do alla tis aisthanomai entona. afto ti akrivos einai? astriki provoli