- Special Edition - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Πιστεύω πως είσαι άτομο καλών προθέσεων και γιαυτό δεν βλέπω το λόγο, να ανάψουν κι άλλες φωτιές, με σένα είτε ως καυσόξυλο, είτε ώς πυροδότη ![]()
Συνιστώ λοιπόν σε όλους ψυχραιμία.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:quote:δυσκολη η ..αληθεια χμ;...
μακια
το αυτό...οποία αυτογνωσία!!!!
Galadrielπολλές φορές το Φως είναι
πιο απειλητικό απ' το σκοτάδι
θα το καταλαβεις εντελως αυτο/οχι απο την επαναληψη ομως:Ρ
--εμαθες και "το αυτο"! τρομαρα σου--κλεισε καλυτερα...τα ποδια και μετα μιλησεμας σεμνοτερα για την αυτογνωσια.-
το οτι κατεβαινω εδω κατω ειναι κατι εντελως φυσιολογικο(κατεβαινει ακομη και ο Αντμιν/κατεβαιναν και αλλοι που εγλυψες παλιοτερα αλλα μετα εσκαψες και εβαλες στεφανια...θυμασαι;) οποτε αγαπητη κιτρινη μυγα ασε τα περι αυτογνωσιας σε εκεινους που πιστευουν τις Μ. σου.Μαζεψε τα "κουταβακια" σου και δεξου το γεγονος οτι το φως οντως δεν αφηνει τιποτα κρυμμενο.αν δεν το καταλαβες ακομη...θα το καταλαβεις.
συνενοηθηκαμε;
Αμαλια μου(:Ρ) ποια "πνευματα" οξυνθηκαν; --που ειδες τετοια;//λες για τα σκεπτομενα ναι!)τα μονα που οξυνθηκαν ειναι δυο--παιζεται-- ξανθα--παιζεται-- κεφαλια(σε ποιο σημειο εχω μπερδευτει.)
quote:ΕΙΔΕς ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙς ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ;
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ..."ΧΤΥΠΑΣ" ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.
...Το πιο μεγαλο θρασσος ειναι να σε βαραει καποιος και να φωναζει οτι τον βαρας!..δεν ηξερες...δεν ρωταγες;...
--ακου ασχολουμαι μαζι τους! ε τοτε ρε κορασιδες -τιμιες...εσεις τι ακιρβως κανετε τοσους μηνες;//επειδη αντεδρασα...--το ξερετε πως παντα αντιδρω στην αδικια...αλλα εκει εσεις...ετσι ειναι αν ψαχνει καποιος που ...θελει...να καει ...η καιγεται ...ηδη...επι ματαιω...)
Pixeldream.. πλακα εχεις! επειδη σε κολλησα ειπες να τα καψεις!//για να σε δουμε λοιπον!(ο,τι κανεις σου γυρναει...//ο,τι κανατε λαμβανετε προφανως...)...η μανια του προηγουμενου σου λογαριασμου...ακομη δεν καταλαγιασε χμ;...Δε φοβαμαι κανενα/ιδιως σε τουτη τη φαση.
-χτυπησου@ανετα.com
ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΨΕΙΣ ΟΜΩΣ "ΟΛΑ"(ΚΟΜΜΑΤΙΧΛΩΜΟΤΟΒΡΙΣΚΩ!)
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ...--πριν ερθει η "αποκλειστικη" ..Σου.)--
Φωτια και μπλουρλοτο στους προσκηνυμενους.
χωρις χιουμορ χωρις σεξ χωρις αληθεια
χωρις φως χωρις υποστηριξη παρα απο ενα δρακο και εναν χακερ
τι να πω...
εχετε δικιο!
σε ολα ναι!
δεν εχασα τον χρονο μου ...παρα μοναχα στο τωρα...που εγινε πριν...
το παιχνιδι τελειωσε.
δεν εχω τιποτε ναλλαξω και τιποτε να πω/ θρασσος που φερνει εφευρετικοτητα εχετε! αν θελετε...συνεχιστε ανευ της παρουσιας μου/εξαλλου φευγοντας θα σας αφησω δυο ρομπιτσες τρε σικ...κινεζικες...που ναι και φθηνες.
καλη πυροσβεση στον ηρωα που θα σας ..αναλαβει..(προκειται οντως περι κωλοσιαιου εργου:(
Sxtir@MssngrsRBurningupwhiththem.com
ΑΜΗΝ.ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ-ΣΑΣ-ΤΑΣ(ΚΕΜΠΑΠ)
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ
amalia
δεν φοβαμαι για την εικονα μου ! ειμαι αληθινη και εδω και στη ζωη!τσαλακωνω την εικονα μου οπτε θελω και την φτιαχνω παλι απο την αρχη!/κατι ατομα σαν κι εσας στην ρπαγματικοτητα τα συμπονω...αλλα ουτε αν καποιος απλωσει το χερι(και δεν ειναι αρσενικος)να σας βοηθησει...κανετε μια κλαψ να τον φατε!.. παριστανετε "καποιες" που πολυ! θα θελατε να ειστε αλλα απεχετε "μακραν" απο την πραγματικη σας πραγματικοτητα!(ναι ειμαι βαθαιως διαισθητικη, αγαπητη κονωψ,ενοχλει κανεναν;) ξυπνηστε πριν γελοιοποιηθειτε και δημοσια(απο μονες σας παλι.
Αγαπητε(αντι του "καλε μου" για δεσμευμενους ..)Βριλ..."το...Μ. σερνει οχι μονο καραβι...με ανθρωπους...μα +αλλα απο τ' αστρικο ..i assume.τι λεω ομως ...δεν εισαι καν ανθρωπος us u said...smwhr else.( οποτε δεν σε πειραζει και καθολου!
φως εν σκοτει!(και στo υπογειο λοιπον...)
και μην ξεχνατε πως μια αριστη εμφανιση(αντικειμενικα κι οχι με τα ματια του πειναλεου .."εσωτεριστη")δηλωνει ....αν μη τι αλλο..ισορροπια...
Αριστη ειπα.οχι μετρια.
Edited by - ΑΤΜΑ on 13/05/2005 03:21:59
δεν σας βρίσκω σε φόρμα φιλτάτη :Ρ ....
τί ? μόνο αυτά?
πάντως εγώ θα πρότεινα αντί να ανησυχείτε για την πνευματική ανέλιξη
της δικής μας ψυχής...
να ανησυχείτε καλύτερα για τους "διπλούς" φίλους σας που με διάφορους
"αλληλο-γραφικούς" εκβιασμούς, και την δική σας υποχώρηση σ'αυτούς,
διαμορφώνουν μια ολόκληρη συμπεριφορά και νοοτροπία στο έσω...
α, ξέχασα... πως το είπε η "αποχωρήσασα"? "θα πληγωθεί το λαβ"....
τα ξαναλέμε καμιά μέρα που θα έχω καιρό, ε?
να περνάτε να σας βλέπουμε...
Galadriel

πολλές φορές το Φως είναι
πιο απειλητικό απ' το σκοτάδι
Εσείς μπορεί να έχετε τις προσωπικές σας διαμάχες αλλά οι υπόλοιποι δεν σας φταίνε σε κάτι, νομίζω ότι όλα αυτά μπορούν να ειπωθούν και με προσωπικό e-mail.
Δεν υποστηρίζω ούτε την Mantis ούτε την Galadriel, αλλά κάποια πράγματα που γράφηκαν από εσένα αγαπητή ATMA είναι αχαρακτήριστα. Δεν έχω καμμία διάθεση για διαμάχες, δεν τα γράφω αυτά για να μειώσω ή να εκνευρίσω κάποιον αλλά επειδή είμαι απ΄έξω πιστεύω ότι είμαι και πιό αντικειμενική.
Και επειδή βρήκα την ευκαιρία από τη συγκεκριμένη διαμάχη, θα ήθελα να σας πω ότι αυτή η καραμέλα με τους 100πλούς λογαριασμούς δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται, μου φαίνεται ότι όταν κάποιος θέλει να την πει στον άλλο τον κατηγορεί με την συγκεκριμένη καραμέλα. Δεν έχει σημασία εάν ισχύει ή όχι, εμείς γιατί είμαστε εδώ? γιατί καταναλώνουμε τον χρόνο μας γράφοντας? Δεν πιστεύω γιατί θέλουμε να τσακωθούμε, να εκτονωθούμε αρνητικά, να βρίσουμε, να μειώσουμε, να το παίξουμε έξυπνοι.
Κανένας δεν βελτιώνεται από όλα αυτά, χωρίς καθόλου διάθεση να κάνω κήρυγμα σας παρακαλώ θυμηθείτε το λόγο που σας ώθησε να ασχοληθείτε με τον εσωτερισμό και ξαναδιαβάστε τι έχετε γράψει στις κατά καιρούς διαμάχες σας, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια σύμπνοια.
Ας σταματήσουμε όλοι εδώ και ας αντισταθούμε στο ότι αρνητικό μας προξενεί η όποια στάση του άλλου.
Ο δρόμος του τσακωμού είναι εύκολος, γι΄αυτό ας επιλέξουμε τον δύσκολο, σίγουρα θα μας προσφέρει περισσότερα.
Καθώς φαίνεται, η παραπέρα διατήρηση του παρόντος θέματος, θα αποτελούσε κατάχρηση της φιλοξενίας των forums. Πράγμα, το οποίο δεν θα είναι πλέον ανεκτό στα forums του ESOTERICA, εφόσον οι διαθέσεις είναι τέτοιες, που δεν αφήνουν να διαφανεί στον ορίζοντα η πιθανότητα μιας ευγενούς αντιπαράθεσης και μίας ειρηνικής επίλυσης της όποιας διαφωνίας.
Ετσι λοιπόν, το παρόν θέμα απενεργοποιείται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!