- ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΨΥΧΕΣ!!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ(ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΒΗΣΤΗ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΥΤΟ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΕΞΥΧΝΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΗΝΥΓΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΡΙΞΑΝ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΛΕΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΒΡΗΚΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΧΕ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΛΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.
Θα ψάξω πάντος λίγο μήπος και το βρώ.
Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον
strange things are reflections of our dreams into reality.
Μάλιστα είχε συμβεί κάπου στην Αμερική.
Αν και αυτό με την ανηφόρα που είπε με μπέρδεψε κάπως,και το μυαλό μου πήγε αλλού...
quote:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΒΗΣΤΗ
Αυτό μου θύμισε την ανηφόρα στη Πεντέλη(?) νομίζω ,αλλά και στα Λείβηθρα(σίγουρο αυτό),της Λεπτοκαρυάς.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ HACKER NEO!!!
Παρεπιπτόντως η ίδια ιστορία έχει διατυπωθεί και για την Πεντέλη στην οποία η ειδική σκόνη αναφερόταν ως αλεύρι!!! Όπως βλέπεις η ιστορία υπάρχει και σε άλλες versions!
Λοιπόν,,,να κάνω μια ανακεφαλαίωση?(Μου επιτρέπετε?
Αναφέρεται σε ένα περιστατικό για το οποίο μίλησε κάποια συγγραφέας(δυστυχώς το όνομα μου διαφεύγει),που ασχολείτο με το μεταφυσικό.(Πέρυσι τέτοια εποχή περίπου στην εκπομπή της Πάνια)
Η Ιστορία εχει ως εξής:
Σε κάποιο σημείο ενός δρόμου,πράγματι τα αυτοκίνητα μετακινούνταν μόνα τους.Δεν σημαίνει πως αυτό γινόταν καθημερινά,απλά εγινε κάποιες φορές.
Σ'εκείνη την περιοχή,τα ονόματα των οδών ήταν όλα ονόματα παιδιών.
Έτσι κάποια φορά έβαλαν σκόνη στο αμάξι για να δουν αποτυπώματα.Και φάνηκαν αυτές οι μικρές παλάμες.Σ'εκείνο το σημείο σε ατύχημα είχαν σκοτωθεί πολλά παιδιά .Αυτή είναι η ιστορία.
Τώρα, το κατα πόσο είναι αληθινή,sorry, αλλά δεν το γνωρίζω.
Συζητάμε πάντα για την Αμερική...Εκεί δεν υπάρχει άνθρωπος(σε κάποιες πολιτείες)που να μην ισχυρίζεται πως είδε εξωγήινους και φαντάσματα.
Απλά αναφέρω την ιστορία,γιατί έτυχε να δω την εκπομπή τότε..
ΤΙΠΟΤΕ άλλο...

quote:
Κατ'αρχήν είμαι κοπέλα. Τώρα στο θέμα μας: Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι ακριβώς εννοείς όταν λες πως ειδικοί σε αυτόν τον τομέα ανακάλυψαν τα αποτυπώματα πάνω στο αμάξι; Σε ποιους ειδικούς αναφέρεσαι; Σε ποιον τομέα; Από όσο ξέρω δεν υπαρχει καποιος επιστημονικός τομέας σχετικός!
ΦΙΛΗ ΜΟΥ SPIN,ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΕΘΙΞΑ,ΔΕ ΤΟ ΗΘΕΛΑ.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ,ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ.ΔΕΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΛΕΩ ''ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ'' ΕΝΟΩ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ TOPIC.Η ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΔΙΑΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ????????????ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΟΤΥΠΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΛΗ ??? ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΟΙ
quote:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙΝΗΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΡΡΑ.
Σωστά! Αλλά αυτό το φαινόμενο δεν έχει να κάνει με ψυχές,αλλά με έντονα μαγνητικά πεδία.Συβαίνει και σε άλλα μέρη.Όπως στη Πεντέλη.
Κάποιοι τα σχετίζουν με την αρχαία Ελλάδα.
Εγώ περισσότερο συγκλίνω στο ότι είναι φυσικό φαινόμενο.
Δυστυχώς με τη φυσική ποτέ δεν τα πήγα καλά,οπότε δεν έχω τις γνώσεις που χρειάζεται για να σου εξηγήσω.
Ίσως μας εξηγήσει καλύτερα κάποιος άλλος φίλος μας.
Πάντως αυτά τα μαγνητικά πεδία ίσως έχουν και μια σχέση με την αρχαιότητα,αφού όλα είναι κοντά σε ναούς αρχαιολογικούς χώρους κλπ.
Δεν ξέρω πάλι...αφού η Ελλάδα μας έχει προιστορία!Τόπους αμέτρητους με αρχαιολογικό ενδιαφέρον..
Αυτό που λές δεν υπάρχει πιθανότητα να οφείλεται σε ψυχές παιδιών.Γιατι?
1ον Γιατί οι ψυχές,ακόμα και άν υπάρχουν,είναι αϋλες.
2ον Για όλα αυτά που είπε η Spin
Επίσης από τι αποτελο΄θταν αυτή η ειδική σκόνη????
Και τα συμπεράσματα δεν είναι δικά μας, δικά σου είναι.
ΥΓ. Ελπίζω να κατάλαβες ποιός είμαι............
Μην βιαζόσαστε και μην βγάζετε "ακοπα" και "ακριτα" συμπεράσματα . Τέτοια σκόνη σαφώς υπάρχει ,χρησιμοποιείται από την σήμανση της Ασφάλειας . Οσο για την Πεντέλη έχει αποδειχθεί ότι είναι οφθαλμαπάτη και ότι ο δρομος είναι μορφής ελαφρού U και το αυτοκίνητο πάει πάντα προς την κατηφόρα ανάλογα σε ποιό σκέλος του U βρίσκεται . Αν πάτε το topic για την Πεντέλη θα διαβάσετε περισσότερα .
Ναστε καλά
Ποιος ξέρει αν η μεν ζωή είναι θάνατος, ο δε θάνατος ζωή;
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Έχω διαβάσει και άλλες εξηγήσεις.
Στα Λείβηθρα(τόπος καταγωγής του Ορφέα) συναντάμε το ίδιο φαινόμενο.
Εκεί δεν αναφέρθηκαν ούτε οφθαλμαπάτες,ούτε U .
Εκεί σύμφωνα με την μορφολογία του εδάφους δεν δίνετε άλλη εξήγηση πέραν αυτής των μαγνητικών πεδίων.
quote:
Αυτό που λές δεν υπάρχει πιθανότητα να οφείλεται σε ψυχές παιδιών.Γιατι?
1ον Γιατί οι ψυχές,ακόμα και άν υπάρχουν,είναι αϋλες.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΙNKIL2,
ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ.
ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΟΥΝ???ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ 1ον ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΔΙΚΑ Ή 2ον ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ Ή ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Ή ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ(ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΟΛΤΕΡΓΚΕ΄Ι΄ΣΤ)...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΑ,ΕΞΑΛΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΥΛΕΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΥΓ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ...
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ,HACKER NEO.
Φιλικά Νότης Σκορπιός!!!