ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ;(ΝΑΖΙΣΜΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ;(ΝΑΖΙΣΜΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

kynikos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
steelspringΜέλος
27/04/2004, 14:47:53
To να απορρίπτεις τον ΕΣ φοβούμενος "χιτλερικές ή άλλες περίεργες εκδηλώσεις" είναι σαν να προσπαθήσεις να πείσεις έναν χοληστεροπαθή ότι είναι άλογο προκειμένου να μήν τρώει κρέας.

Δεισιδαίμων ο Παρμενίων; Τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα ;

junk95Μέλος
27/04/2004, 15:11:17
quote:

To να απορρίπτεις τον ΕΣ φοβούμενος "χιτλερικές ή άλλες περίεργες εκδηλώσεις" είναι σαν να προσπαθήσεις να πείσεις έναν χοληστεροπαθή ότι είναι άλογο προκειμένου να μήν τρώει κρέας.

Γιατί;

steelspringΜέλος
27/04/2004, 15:18:33
Eίναι κατανοητό ότι ψευδοθρησκείες και ψευδοφιλοσοφικά κοινωνικά ρεύματα να στρέφονται ενάντια σε αντιλήψεις που στηρίζονται στην αλήθεια και που αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο σαν ελεύθερο όν.
Ο άνθρωπος λοιπόν πρέπει να παραμένει υποτακτικός , μπερδεμένος , με ενοχές και συμπλέγματα , ανελεύθερος ,μηδαμηνός, ταπεινός είλωτας των ¨"δημοκρατικών" συστημάτων που κατευθύνονται απο την φασιστική ελίτ 20 οικογενειών.
Δημοκρατία του κατευθυνόμενου όχλου λοιπόν ,το άσυλο του τσαρλατάνου
το βασίλειο του βλάκα , το κρυσφύγετο του εγκληματία , ο παράδεισος του άθλιου, το λειβάδι του νεμόμενου μόσχου της μετριότητας.
Να λοιπόν ο φόβος.
Τρέμουμε στην ιδέα της φυλετικής διαφορετικότητας μήπως και αποδειχτεί ότι κάποιοι είναι ανώτεροι . Και τοτε τι θα κάνουμε;
Χώστε τους λοιπόν όλους μέσα στο ίδιο τσουβάλι να μην έχουμε τέτοιες περιπέτειες....

kynikosΜέλος
27/04/2004, 15:42:23
Νά και ένας γρίφος που ίσως βοηθήσει μερικούς φίλους να καταλάβουν ΓΙΑΤΙ η "φυλετική ανωτερότητα" = "δεισιδαιμωνία".

«Έξω κούκλα,

Μέσα ... πανούκλα.»

Τί είναι;

K.

junk95Μέλος
27/04/2004, 15:48:39
quote:

Eίναι κατανοητό ότι ψευδοθρησκείες και ψευδοφιλοσοφικά κοινωνικά ρεύματα να στρέφονται ενάντια σε αντιλήψεις που στηρίζονται στην αλήθεια και που αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο σαν ελεύθερο όν.
Ο άνθρωπος λοιπόν πρέπει να παραμένει υποτακτικός , μπερδεμένος , με ενοχές και συμπλέγματα , ανελεύθερος ,μηδαμηνός, ταπεινός είλωτας των ¨"δημοκρατικών" συστημάτων που κατευθύνονται απο την φασιστική ελίτ 20 οικογενειών.
Δημοκρατία του κατευθυνόμενου όχλου λοιπόν ,το άσυλο του τσαρλατάνου
το βασίλειο του βλάκα , το κρυσφύγετο του εγκληματία , ο παράδεισος του άθλιου, το λειβάδι του νεμόμενου μόσχου της μετριότητας.
Να λοιπόν ο φόβος.
Τρέμουμε στην ιδέα της φυλετικής διαφορετικότητας μήπως και αποδειχτεί ότι κάποιοι είναι ανώτεροι . Και τοτε τι θα κάνουμε;
Χώστε τους λοιπόν όλους μέσα στο ίδιο τσουβάλι να μην έχουμε τέτοιες περιπέτειες....

Ναι ρε παιδάκι μου, ωραία όλα αυτά, αλλά γιατί "το να απορρίπτεις τον ΕΣ φοβούμενος χιτλερικές εκδηλώσεις είναι σα να προσπαθήσεις να πείσεις το χοληστεροπαθή ότι είναι άλογο προκειμένου να μην τρώει κρέας";

Εγώ διακρίνω δύο υποπροτάσεις:

1) Είναι εντελώς άκυρο να προσπαθήσεις να πείσεις ένα χοληστεροπαθή ότι είναι άλογο προκειμένου να μην τρώει κρέας.

2) Το να απορρίπτεις τον ΕΣ φοβούμενος χιτλερικές εκδηλώσεις είναι κάτι σαν το (1) (υποθέτω ως προς την ακυρότητα).

Κατ' αρχήν, το (1) δυσκολεύομαι να το καταλάβω (γιατί θα χρησιμοποιούσες μια τόσο χαζή επιχειρηματολογία για να πείσεις κάποιον ότι τρώει κρέας), αλλά ΟΚ, υποθέτω δε μας νοιάζει τόσο τι λέει η πρόταση όσο το ότι είναι άκυρη.

Δεύτερο και κυριότερο, γιατί είναι άκυρο να απορρίπτεις τον ΕΣ φοβούμενος χιτλερικές εκδηλώσεις; Όλοι οι ναζί θαυμάζουν απεριόριστα το Χίτλερ, χαιρετίζουν ναζιστικά κλπ. Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν και οι διανοούμενοι που τη βλέπουν πιο ιδεαλιστικά τη φάση, όμως σε γενικές γραμμές ο μέσος χρυσαυγίτης είναι ένα τομάρι και μισό που μόλις του γεμίσεις το κεφάλι με ΕΣ το πρώτο πράγμα που θα κάνει θα είναι να πάει να πλακώσει στο ξύλο (ή να κάψει, ή να χαρακώσει) όποιο διαφορετικό βρεθεί μπροστά του. Δεν ξέρω, ίσως δεν του εξηγείτε σωστά τι ανθρωπιστικός και ωραίος που είναι ο ΕΣ, αλλά εγώ νομίζω ότι πολύ απλά δεν είναι καθόλου ανθρωπιστικός αλλά αντιθέτως γεμάτος μίσος και στηριζόμενος στο μίσος και την άρνηση.

Επιπλέον ο ΕΣ όταν κυριάρχησε αν δεν κάνω λάθος έδωσε τρομοκρατία, παγκόσμιο πόλεμο, στρατόπεδα συγκέντρωσης, αηδιαστικά πειράματα, βίαιους εκτοπισμούς εκατομμυρίων, κάψιμο βιβλίων, φίμωμα διανοουμένων κλπ κλπ.

Τρίτον, ΕΣ=Χίτλερ. Μη μου πεις ότι ο Χίτλερ δεν ήταν ο ιδανικός εκφραστής του ΕΣ. Ό,τι έκανε ο Χίτλερ αποτελεί δόγμα για τον ΕΣ όπως ό,τι έκανε ο Χριστός αποτελεί δόγμα για το χριστιανισμό. Ε λοιπόν μου φαίνεται πολύ περίεργο μια ιδεολογία που έχει για πρότυπό της το Χίτλερ να γίνεται ανεκτή στη βάση του ότι... δεν παίζει να μας δώσει χιτλεράκια. Παίζει και παραπαίζει.

Με ποια λογική λοιπόν δεν είναι θεμιτή η απόρριψη του ΕΣ λόγω φόβου μην έχουμε πάλι τα γεγονότα του 1933-1945 τη στιγή που αυτά ακριβώς τα γεγονότα είναι η επιτομή του ΕΣ;

Παραμπιπτόντως, θα μου επιτρέψεις να παρατηρήσω ότι αν ανήκες στους "κατώτερους" (όπως και είναι πολύ πιθανό, γιατί αν οι Έλληνες ναζί εκ των πραγμάτων -αφού δηλαδή κοιτάξουν τη φάτσα τους στον καθρέφτη- ρίχνουν πολύ νερό στο κρασί του τι εστί Άρυα Φυλή[*], σε διαβεβαιώ ότι για κάτι Νορβηγούς και κάτι Σουηδούς είστε στην καλύτερη περίπτωση ελαφρώς μπασταρδεμένοι Άρυοι που είναι χρήσιμοι ως σύμμαχοι), θα έτρεφες πολύ λιγότερη απέχθεια για τα διάφορα τσουβάλια με τους ίδιους.

[*] Κοινώς: Έλληνας ναζιστής = μάθανε πως γ@μιόμαστε πλακώσανε κι οι γύφτοι.

kynikosΜέλος
27/04/2004, 16:00:50
Όχι, βρε Junk95,

Μην τα λές τόσο μονοδιάστατα!

Άν υπάρχει Ε/Σοσιαλισμός που να αρνείται απόλυτα τον Χίτλερ, και νά εξηγεί γιατί ΔΕΝ ήταν σωστός Ε/Σοσιαλιστής, εγώ μπορεί και να ενδιαφέρομαι...

Κ.

Edited by - kynikos on 27/04/2004 16:02:41

thuleΜέλος
27/04/2004, 18:44:19
Γεια σας,

Μια διευκρίνιση ο εθνικοσοσιαλισμός είναι μια φιλοσοφία είναι τρόπος ζωής, όπου μέσα υπάρχει και ο φυλετισμός δεν είναι ταυτόσημα όμως.
Όσο για κάποια μηνύματα μερικών είναι ανάξια σχολιασμού φαίνεται το επίπεδο που έχουν.
Δεν έχω διάθεση να τσακωθώ με κανέναν, ξέρω ποίοι είναι οι εχθροί μας, οι υπόλοιποι είναι μέρος του συστήματος και είναι ανώφελο να τα βάζεις με αυτούς.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΒΑΣΤΑΞΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟ(Α.ΗITLER.)!!

THULE -->

kynikosΜέλος
28/04/2004, 19:43:10
Φιλε thule

Η θεώρησή σου οτι ο κόσμος υποδιαιρείται στους οπαδούς σου, στους εχθρούς σου, και σε όλλους τους υπόλοιπους, "που είναι μέρος του συστήματος" είναι τουλάχιστον άκρως επιπόλαια, ιδίως εδώ μέσα, στο esoterica.
Θα έλεγα και προσβλητική!

Αν, λεγοντας "το σύστημα" εννοείς τις αντιεξελικτικές δυνάμεις και την επίδρασή τους σήμερα, σε πληροφωρώ οτι ΧΙΛΙΑΔΕΣ άτομα εργάζονται πνευματικα εκτός του συστήματος, άτομα που δεν είναι "φιλοι" ή "εχθροί" σας όπως το εννοείς, αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Δεν "τα βάζουν" μαζι σου, απλά εκεί που έχεις πέσει, κοιτανε μπας και μπορούν να σε βοηθήσουν. Πώς είσαι σίγουρος οτι δεν είσαι και εσύ μερος των αντιεξελικτικών δυνάμεων; Με ποιό μέτρο;

Ούτε οι εχθροί σου πιστεύω οτι ξέρεις ποιοι είναι - χρόνια τώρα δεν έχω καταφέρει να βρώ έναν ναζιστή που να μπορεί να πει ΤΙ είναι εβραίος. Οτι είπα στο συγκεκριμμένο θέμα ισχύει και εδώ.

Ο φίλος junk95 με κάλυψε όσον αφορά το αδιαίρετο του Ε/Σ και του φυλετισμού.
Αν πάντως ακόμα νομίζεις οτι ο Ε/Σ έχει κάποια φιλοσοφία πέραν από τον φυλετισμό, γιατι δεν την αναπτύσεις - αφου γι αυτό άνοιξες το τόπικ, να δούμε, στέκει στο φώς της ημέρας;

Κ

IAΠΕΤΟΣΝέο Μέλος
28/04/2004, 21:53:00
Xαίρετε,
Η εξέλιξη του διαλόγου μάς φέρει σε θέση να προχωρήσουμε στην περαιτέρω αποσαφήνιση του όρου "Εθνικοσοσιαλισμός".
Θέτουμε,λοιπόν,στους επικριτές του Εθνικοσοσιαλισμού,τι αυτοί αντιλαμβάνονται ως τέτοιον,διότι όπως καθίσταται ευκόλως εμφανές,"εχθροί" και "φίλοι" κατηγορούν ή υπερασπίζονται,αντιστοίχως,μια βουλησιαρχική εικόνα αυτού.
Όσον αφορά το αν ταυτίζoνται Εθνικοσοσιαλισμός και Φυλετισμός,οι αναρχοφυλετιστές θα έχουν άλλη γνώμη.
Οι στρασσερικοί Εθνικοεπαναστάτες δεν νομίζουμε ότι θα χαρούν ιδιαίτερα,αν τους παρουσιαστείτε σαν "πιστοί" του Χίτλερ(αυτό για το αν κάθε "ναζί" είναι και φιλοχιτλερικός).
Από περιέργεια,το Εθνικομπολσεβικικό Κόμμα Ισραήλ,δεν ξέρουμε,είναι "αντισημιτικό";
Ο Julius Evola,και οι Παραδοσιακοί,που έλεγε ότι "δεν είμαστε φασιστές,γιατί ο Φασισμός δεν μας αρκεί",o oποίος δίδασκε σε σχολή εκπαίδευσης SS,είναι ή όχι "ναζί";
Τι λέτε;

ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ

Edited by - IAΠΕΤΟΣ on 28/04/2004 22:40:50

Edited by - IAΠΕΤΟΣ on 28/04/2004 23:25:32

thuleΜέλος
28/04/2004, 23:13:23
Φίλε κυνικέ,

Το ποίος είναι προσβλητικός εδώ μέσα φαίνετε και ποιος έχει επιχειρήματα φαίνετε, γιατί το μόνο που κανείς είναι να βρίζεις και να ειρωνεύεσαι, όπως για το κείμενο του David Lane, αντί να το σχολιάσεις μας μίλησες για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια! Και μάλιστα αναδημοσιεύσει από το εβραϊκό ADL!
Με την ίδια λογική κυνικέ, προς τι το μίσος σου για τον Χίτλερ?
Μήπως όταν ήσουν μικρός και δεν έπινες το γάλα η μαμά σου σε φοβέριζε ότι θα φωνάξει το δρακουμέλ Χίτλερ? Και σου έχει μείνει εφιάλτης?
Ας σοβαρεύουμε λίγο και ας μην ρίχνουμε το επίπεδο τόσο χαμηλά.

Τιμή σε εκείνους που στην ζωή τους όρισαν να φυλάγουν Θερμοπύλες!!!

THULE -->