ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΑΤΜΑ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AIONΜέλος
20/10/2003, 14:34:55

Edited by - AION on 20/10/2003 15:12:38

microkosmos_antithesisΝέο Μέλος
20/10/2003, 14:56:43
quote:

χμ...τι να κανεις "τεκνον" μου;
μεσα στα μαυρα ρουχα κλεισμενος μαλλον εχεις οριοθετησει την εμπνευση σου...το θεμα ειναι αν την εξωτερικευεις καπως η απλα κρυβεσαι πισω απο τα μαυρα πεπλα.
σε καταλαβαινω αν και δεν φορω πια μοναχα μαυρα ρουχα
...παιζω με το ουρανο τοξο και εκτος μου αφοβα!

η μαρινελλα ειναι μια "φωναρα" απο τις λιγες /
αυτο που την χαρακτηριζει οπως συνηθιζω να λεω....
"μια φωνη που ερχεται απο τον αδη..."

τετοιοι κατ'εμε ειναι ...
ο καζαντζιδης
ο μητροπανος
ο τερζης
η μαρινελλα
....
χμ..
ας σταματησω εδω.

μαλλον θα φτιαξω δικο μου θεματακι.

φως!

Όπως ίσως είδες Ατμα η απάντηση είχε τόνο σατυρικό.ΔΕΝ φοράω μόνο μαύρα,καμιά φορά φοράω και άσπρα...Μαύρα πέπλα?Ενδιαφέρουσα άποψη!Προσφέρουν καλή κάλυψη?Το σχόλιο για την Μαριννέλα είχε σκοπό να δείξει την άγνοια του συντάκτη του κειμένου για το rock.Εκτός κι αν είναι όντως "ρόκ" η Μαριννέλα...Η οποία είναι πράγματι μια σπουδαία φωνή.Πιστεψε με καλή μου δεν είμαι "κλεισμένος σε μαύρα ρούχα ούτε οριοθετώ εκεί την έμπνευσή μου"Πώς το συμπέρανες αυτό???Θα σου πρότεινα να συνεχίσεις,δύο είναι καλύτερα απο ένα δεν νομίζεις? Durden_alie είδες οτι μιλάω για την οργανωμένη θρησκεία και ΌΧΙ για το Χριστό!Υπάρχει τεράστια διαφορά φίλε μου...

lencolasΜέλος
20/10/2003, 16:38:24
quote:

ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ(Η ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝ/ΦΟ) ΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΩΡΙΜΟΙ + ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΝ +Ν' ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ..-ΜΟΝΑΧΑ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΕΛΣΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ..-ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...-

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΓΛΥΚΙΑ...THINK.....

ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ....ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΝ-ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ, ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ(ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ),ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΤΕΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ...
ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ-ΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ-ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΣΤΕ-ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ...
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ-ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ-ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ Η ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΕΝΕΙΑ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΤΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ???

ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

Edited by - lencolas on 20/10/2003 16:50:01

20/10/2003, 22:43:58
quote:

quote:

ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ(Η ΤΥΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝ/ΦΟ) ΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΩΡΙΜΟΙ + ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΝ +Ν' ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ..-ΜΟΝΑΧΑ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΕΛΣΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ..-ΙΣΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...-

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΓΛΥΚΙΑ...THINK.....

ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ....ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΝ-ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ, ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ(ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ),ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΤΕΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ...
ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ-ΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ-ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΣΤΕ-ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ...
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ-ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ-ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ Η ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΕΝΕΙΑ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΤΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ???

ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

Edited by - lencolas on 20/10/2003 16:50:01

[The Truth Is Out There..]

20/10/2003, 22:55:01
quote:

quote:

χμ...τι να κανεις "τεκνον" μου;
μεσα στα μαυρα ρουχα κλεισμενος μαλλον εχεις οριοθετησει την εμπνευση σου...το θεμα ειναι αν την εξωτερικευεις καπως η απλα κρυβεσαι πισω απο τα μαυρα πεπλα.
σε καταλαβαινω αν και δεν φορω πια μοναχα μαυρα ρουχα
...παιζω με το ουρανο τοξο και εκτος μου αφοβα!

η μαρινελλα ειναι μια "φωναρα" απο τις λιγες /
αυτο που την χαρακτηριζει οπως συνηθιζω να λεω....
"μια φωνη που ερχεται απο τον αδη..."

τετοιοι κατ'εμε ειναι ...
ο καζαντζιδης
ο μητροπανος
ο τερζης
η μαρινελλα
....
χμ..
ας σταματησω εδω.

μαλλον θα φτιαξω δικο μου θεματακι.

φως!

Όπως ίσως είδες Ατμα η απάντηση είχε τόνο σατυρικό.ΔΕΝ φοράω μόνο μαύρα,καμιά φορά φοράω και άσπρα...Μαύρα πέπλα?Ενδιαφέρουσα άποψη!Προσφέρουν καλή κάλυψη?Το σχόλιο για την Μαριννέλα είχε σκοπό να δείξει την άγνοια του συντάκτη του κειμένου για το rock.Εκτός κι αν είναι όντως "ρόκ" η Μαριννέλα...Η οποία είναι πράγματι μια σπουδαία φωνή.Πιστεψε με καλή μου δεν είμαι "κλεισμένος σε μαύρα ρούχα ούτε οριοθετώ εκεί την έμπνευσή μου"Πώς το συμπέρανες αυτό???Θα σου πρότεινα να συνεχίσεις,δύο είναι καλύτερα απο ένα δεν νομίζεις? Durden_alie είδες οτι μιλάω για την οργανωμένη θρησκεία και ΌΧΙ για το Χριστό!Υπάρχει τεράστια διαφορά φίλε μου...

Ακουσε φιλε μου ,το θεμα δεν ειναι να ερθουμε σε αντιθεση.
εξαλλου ο λογος που αφησα το θεμα αυτο στο διπλανο ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΥΧΟΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ .Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΒΑΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΟΥ/ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.-

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΤΥΡΙΚΗ/ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

ΕΙΡΗΝΗ!

22/10/2003, 04:55:25

Ατμούλα σκέφτηκες ποτέ οτι κάποιος θα σου απαντούσε όπως η απάντησε η φίλη lencolas?......
Έχει άδικο ή δε το προέβλεψες?!...
'
'
Περισσότερη ταπεινότητα περιμένω και απαιτώ απο ανώτερα άτομα.
Αλλιώς προσπερνώ...

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 22/10/2003 05:33:13

22/10/2003, 14:59:05
quote:

Ατμούλα σκέφτηκες ποτέ οτι κάποιος θα σου απαντούσε όπως η απάντησε η φίλη lencolas?......
Έχει άδικο ή δε το προέβλεψες?!...
'
'
Περισσότερη ταπεινότητα περιμένω και απαιτώ απο ανώτερα άτομα.
Αλλιώς προσπερνώ...

ταπεινοτητα;;;;;;;;
μεσα στη χαβρα;;;;;
θες να σου πω τωρα αν το προεβλεψα;;;;
μα ολα προβλεψιμα ειναι εδω μεσα /βιαζεσαι/ u better don't/
ολοι εδω ειμαστε και ξερουμε τι κανειο ο καθενας εδω μεσα/
ξερω πως κινεισαι εσυ
πως κινειται η αβαλον/πως κινειται η λενκολας!
σπουδαια πραγματα!
τι δεν προεβλεψα νομιζεις;;;;
ασε βρε γρηγορη/
τα κορακια πανω στα πτωματα πανε παντα μετα απο την μαχη...

- +ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ "ΠΕΘΑΝΕ " ΤΟ ΘΕΜΑ...
ευχαριστω σας !!!!!
αβαλλον -γρηγορη - λενκολας...-

"προσ-περνα" !!!!!ΝΑΙ!
φταιω κι ολας !

ΜΑ ΝΑΙ ΤΗ ΑΓΑΘΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ!!!
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΙΩ!
επειδη ασχολουμαι /απαντω δηλαδη/
αντι να σας αφηνω στην αμφιβολια + στη βλακεια σας.

ΑΙΟΝΝΝΝ.....φερε τα συνεργα για το μνημοσυνο καλο μου...

η Ατμα πεθανε...

c-xtir@yahoo.gr

--------------------------------------------------------
Τροποποίηση του μηνύματος από τον Admin
λόγω απρεπών και υποτιμητικών εκφράσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ !
--------------------------------------------------------

22/10/2003, 15:07:51

ου γαρ οιδασι τι ποιουσι... πατερα...

Edited by - ΑΤΜΑ on 22/10/2003 15:27:11

lencolasΜέλος
22/10/2003, 16:30:45
ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!!!!
ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΣΟΚΑΡΕ! ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙΣ ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΑΤΜΑ?
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ:

quote:
ολοι εδω ειμαστε και ξερουμε τι κανειο ο καθενας εδω μεσα/
ξερω πως κινεισαι εσυ πως κινειται η αβαλον/πως κινειται η λενκολας!

ΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ...
ΚΡΙΜΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΛΑ ΣΚΛΗΡΑ, ΠΟΤΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ, ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΧΙ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΤΜΑ, ΕΓΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ...ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ..ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ,ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...

quote:
- +ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ "ΠΕΘΑΝΕ " ΤΟ ΘΕΜΑ...
ευχαριστω σας !!!!!
αβαλλον -γρηγορη - λενκολας...-

ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ....
LENCOLAS

The Truth Is Out There..

AIONΜέλος
22/10/2003, 18:20:04
quote:
ΑΙΟΝΝΝΝ.....φερε τα συνεργα για το μνημοσυνο καλο μου...

η Ατμα πεθανε...

εφτασσσσεεεεεεεεεεε....

22/10/2003, 20:42:16
ευχαριστω Αιον!
αν ηξερα οτι επρεπε να "πεθανω" για να ερθεις να μου απαντησεις
θα το εκανα νωριτερα.

Λενκολας!...δεν παιζεσαι
...οπου χαβρα και συ εκει/ΓΙΑΤΙ;...
Προσπερασε και ασε τις εντυπωσεις για τους αλλους/ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ.

Προσωπικα βαρεθηκα να μου λετε τι Ειμαι και τι Κανω.
αναρρωτιεμαι :
τι νομιζετε;;;;
οτι δεν ΣΑΣ καταλαβαινω;
γιατι γινεται αυτος ο "πολεμος";
ουτε σαν κοροιδεψα(μονοι σας υποτιματε τον εαυτο σας και τον υποβιβαζετε )ουτε σας μειωσα(αυτο το κανει ο καθενας για τον εαυτο του).
ειμαι εδω ενα ολακερο χρονο και σας αφιερωνω την ψυχη μου
ειμαι εσεις αλλα δεν το βλεπετε
μιλω οπως με δονειτε
και ανταποκρινομαι παντα σε οσα γινατε...

Ολα ΟΣΑ ΛΕΤΕ ειναι ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ σας...
-ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ-

η ψυχη

Edited by - ΑΤΜΑ on 22/10/2003 20:56:08