- Gothic~Mediaeval - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Αναζητώ λοιπόν οποιοδήποτε συγκρότημα που ασχολείται με αυτή την αιθέρια, μυστικιστική, πνευματική μουσική.
Κάποια συγκροτήματα που έχω μουσικές τους, είναι τα ακόλουθα:
*Dargaard
*Corvus Corax
*Cocteau Twins
*Dead Can Dance
*Dark Sanctuary
*Guillaume Dufay
*Hagalaz Runedance
*Harsh Realm
*Helium Vola
*Ivoux
*Mediaeval Baebes
*Qntal
*Amethystium
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
* Kari Rueslatten
* Arcana
* Black rose
* Empirium
* Stoa

~Γρηγόρης~
Κάτι τέτοια κάνεις και δεν μπορώ να αντισταθώ στο να γράψω….![]()

quote:
Αυτή η μουσική με ταξιδεύει σε απάτητα μονοπάτια του πνεύματος.
Αναζητώ λοιπόν οποιοδήποτε συγκρότημα που ασχολείται με αυτή την αιθέρια, μυστικιστική, πνευματική μουσική.
Περπάτημα της μύγας
Κεραίες του σαλιγκαριού
Αναπνοή Χελώνας
Γέλιο χελιδονιού
Χορός μερμηγκιων
Κρουστά πεταλούδας
Συναυλία πεύκων
Εξομολόγηση λουλουδιών
To ασήμαντο κουκούτσι
Σταγόνες βροχής
Τζιτζιρια που δεν πέθαναν
Λαλιά του ποταμού
Απολογία βατραχου
Ψιλές βουνοκορφές
Αυτά είναι, από τα πιο αγαπημένα….μα εχω ενα σωρο τετοια... δυσευρεστα... γρηγορη! (Δεν κανω χιουμορ!)
Ντουγρου.... στο πνευμα! ![]()
'
'
'
Κι αυτά είναι ωφέλιμη τροφή πνεύματος φίλε Πλάτωνα. Προσπαθώ να τα αφουγκράζομαι ατελείωτες ώρες όταν τα συναντώ. Με ταξιδεύουν εξ' ίσου.
Με εκπλήσουν ωστόσο οι ωτακουστικές σου ικανότητες!
quote:
Περπάτημα της μύγας
Κεραίες του σαλιγκαριού
Εξομολόγηση λουλουδιών
To ασήμαντο κουκούτσι
Ο Βιονικός Πλάτωνας
![]()
~Γρηγόρης~
GOTHIC ΜΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΩ..
-DARK TRANQUILITY (ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ)
-ΝΙGHTWISH (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ)
-ΕVANESCENCE( NEW ΝΟ1 ΕΠΙΤΥΧΙΑ UK,USA ΤΟ BRING ME BACK TO LIFE APO TO SOUNDTRAC TOY DAREDEVIL **ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ DER DEVIL)
-SHADOWCAST
-DIARY OF DREAMS
ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ. ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΛΙΝΚ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΩ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ. ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΣΥΓΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ GOTH KAI INDUSTRIAL(PAROMOIO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ-ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ) ΣΚΗΝΗ.
ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΑΜΕΛΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ.
WWW.SINICSEDUCER.DE
ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕ CD.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ZILLO ΧΩΡΙΣ CD.
ΓΙΑ ΠΕΡΕΤΕΡΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ PRIVE.
(TI ΓΕΛΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΤ ΡΟΥΜ ΣΤΗΝ ΤΙΒΙ.......)

then the devil is 6
if the devil is 6
then god is 7
Παιδιά συγνώμη που θα σας το πω αλλά ότι σχέση έχετε εσείς από πάνω με το gothic και το industrial, είχε και η μακαρίτισσα γιαγιά μου με τους εσκιμώους.
Δεν πειράζει βέβαια, μικροί είστε αλλά λέμε τώρα...
(για νά ξέρουμε και τι λέμε)
Edited by - pitchfork on 18/07/2003 15:47:27
MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ..ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΜΑΣ..
ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΑΠΟ GOTHIC ΛΙΓΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ..
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ..ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ GOTHIC ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ..ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ..
ΒΥΕ ΒΥΕ EΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ...
Υ.Γ ΣΥΓΝΩΜΗ ADMIN ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ.....

then the devil is 6
if the devil is 6
then god is 7

then the devil is 6
if the devil is 6
then god is 7
quote:
MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ..ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΜΑΣ..
ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΑΠΟ GOTHIC ΛΙΓΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ..
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ..ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ GOTHIC ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ..ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ..
![]()
![]()
Πάντοτε δεν "μπορούσα" αυτή τη συμπεριφορά,
"εσείς δε ξέρετε! είστε τόοοσο λίγοι!...Εγώ ξέρω!"
Αν ξέρεις πές μας. Ότι ξέρω θα σου το πώ. Γιατί να το παίξω έξυπνος?
Γεννήθηκα με τη γνώση??...Από κάπου την προσκόμισα...
Τότε γιατί θα πρέπει να είμαι φειδωλός στο να τη μοιράζω??
Με κάνει να νοιώθω σπουδαίος?...Απατώμαι οικτρά...
~Γρηγόρης~
Blackmore's night,Delight,Subway to Sally,After Forever (οι αρχοντες της ατμοσφαιρας),My Insanity,Edenbridge (τσεκαρε τους φιλε ma.gos μιαs που ανεφερες Nightwish),Haggard,In Extremo.....ειναι κι αλλα που μου διαφευγουν αυτη τη στιγμη. Με σεβασμο,masvidal.
ΟΙ NIGHTWISH EINAI ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ...ΤΟ SITE ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ SAMPLE EINAI http://www.nightwish.com/...
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΛΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ...ΘΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ BLACKMORE'S NIGHT ...ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΙ....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛ ΤΙ ΑΚΟΥΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ..ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ...>?

then the devil is 6
if the devil is 6
then god is 7
quote:
ΟΙ NIGHTWISH EINAI ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ...
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΛΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ...
Πραγματι κορυφαιοι (αχ αυτη η Tarja)!!
Μη μου λες τετοια....οτι διαλυθηκαν.Που το ακουσες ?
Εχω μπει στο site τους (οχι τωρα τελευταια) και γενικα ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα.
Οσον αφορα το metal,πολλα καλα πραγματα υπαρχουν απλα θελει πολυυυ
ψαξιμο.Τα συγκροτηματα που σου παρεθεσα ειναι αυτα που (για μενα)εχουν ξεχωριστη παρουσια στο πολυπαθες ιδιωμα του metal !
Τους Blacκmore's Night τους δημιουργησε ο...γνωστος Blackmore μαζι με την συντροφο του την Candice Night .
Παιζουν κυριως με φυσικα οργανα.Εχουν και λιιιγη ηλεκτρικη κιθαρα στο τελευταιο τους αλμπουμ.
quote:
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΩΡΑ...Ο ΣOYPERGOTHAS...
Όχι - κάνεις λάθος.
quote:
Το πρόβλημά σου είναι από που το ξέρω? Δεν είναι προφανές? Από αυτά που γράφουν όλοι οι παραπάνω. Δεν με νοιάζει. Ούτε τραβάω κανά ζόρι. Απλά την γνώμη μου είπα. Σε έθιξα? Για ποιο λόγο?
quote:
Υ.Γ ΣΥΓΝΩΜΗ ADMIN ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ.....
Σχετικά με τις μουσικές που ανακαλύπτω πρόσφατα δεν μπαίνω σε forum για να προτείνω σε άλλους άσχετους σαν κι εμένα τι να αγοράσουν.
Όσο για την γιαγιά μου, έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί της? Και το εξώφυλλο από το τελευταίο cd pr. pitchfork (πριν την τριλογία) τι το κατέβασες? για επίδειξη ή για να με τσεκάρεις? Το κάθε πιτσιρίκι μπορεί να μπει στο site τους δεν λέει κάτι αυτό.
Όσο για πρόταση...
Τι να γράψω σ' αυτούς που θεωρούν gothic τους Nightwish? και τους dark tranquility...
Even the heavens shall burn when we re gathered
now when the flames reach for the sky
DIES IRAE
Δεν αρχισα να ακουω μουσικη απο εχθες ή προχθες !!
Υπαρχουν ομως συγκροτηματα που αναμειγνυουν gothic + metal.Ονοματα δεν λεω για να μην κατηγορηθω ως ινστρουκτορας !!!
Φιλικα ... Masvidal !!
quote:
Διευκρινηση για να μην υπαρχει παρεξηγηση.Ουδεποτε ΕΓΩ ανεφερα τους Nightwish ως gothic σχημα.Ημαρτον....
Δεν αρχισα να ακουω μουσικη απο εχθες ή προχθες !!
Υπαρχουν ομως συγκροτηματα που αναμειγνυουν gothic + metal.Ονοματα δεν λεω για να μην κατηγορηθω ως ινστρουκτορας !!!
Φιλικα ... Masvidal !!
Όχι μόνο αυτό αλλά μερικοί θεωρούν ότι έχουν απομακρυνθεί και ρωτούν αν έχει βγει κάτι καλό στο metal...
Δηλαδή ΕΛΕΟΣ...
Even the heavens shall burn when we re gathered
now when the flames reach for the sky
DIES IRAE
Communicating at an unknown rate...