- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
quote:
Υπάρχουν ειδικά για εξετάσεις? Μια χαρά. Λέγε λέγε..
AX ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕ ΦΤΙΑΞΕΣ ΤΩΡΑ...
quote:
Για εξετασεις και συγκεντρωση υπαρχουν και πιο συγκεκριμενα και θα τα βαλω σε λειτουργια και γω
Και αυτο κανει δουλεια, αρκει να εκπεδευτεις καλα πανω του.
+Το εδωσα public διοτι το εχω κανει αρκετες φορες και καποια αποτελεσματα τα εχει, απλα να ξερεις ειναι αρχικο σταδιο autosuggestion, δεν ειναι και master.
ΡΕ ΓΡΑΦΕ ΕΔΩ...ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΓΟΝΙΣΜΑΤΑ
ΓΡΑΦΕ..ΓΡΑΦΕ...
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΡΑΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ
ΣΕ ΣΕΝΑ....
CHARMED
quote:quote:
Υπάρχουν ειδικά για εξετάσεις? Μια χαρά. Λέγε λέγε..
AX ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕ ΦΤΙΑΞΕΣ ΤΩΡΑ...
quote:
Για εξετασεις και συγκεντρωση υπαρχουν και πιο συγκεκριμενα και θα τα βαλω σε λειτουργια και γω
Και αυτο κανει δουλεια, αρκει να εκπεδευτεις καλα πανω του.
+Το εδωσα public διοτι το εχω κανει αρκετες φορες και καποια αποτελεσματα τα εχει, απλα να ξερεις ειναι αρχικο σταδιο autosuggestion, δεν ειναι και master.ΡΕ ΓΡΑΦΕ ΕΔΩ...ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΓΟΝΙΣΜΑΤΑ
ΓΡΑΦΕ..ΓΡΑΦΕ...
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΡΑΝΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ
ΣΕ ΣΕΝΑ....CHARMED
Δυστυχως για σας ειναι private stuff, και δεν συνιθιζω να δινω στο φλου κομματια απο την συλλογη μου.. σορρυ guys
Αν καποιος με πολλαπλες προσωπικοτητες θελει να αυτοκτονησει, θεωρειται κατασταση ομηριας?
Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.
quote:
Εννοείς ότι θα τα εκδόσεις και δεν θες να στα κλέψουν πριν κάνεις copy right? Μπορείς να τα στείλεις στο μέιλ μας πάντως. Anyway ο,τι θες κάνε no pressure. Καλά εσύ Charmed τι ανάγκη έχεις χαχα."..The Matrix can't tell you who you are"
Οχι δεν εννοω αυτο, εννοω πως αυτα τα εχω αποκτησει μετα απο πολυ ψαξιμο, και εχω διαμορφωσει την συλλογη μου, την οποια δεν μποιραζομαι με οποιον να'ναι. Και παλι σορρυ, εδωσα οτι μπορουσα.
Αν καποιος με πολλαπλες προσωπικοτητες θελει να αυτοκτονησει, θεωρειται κατασταση ομηριας?
Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.
quote:
Οχι δεν εννοω αυτο, εννοω πως αυτα τα εχω αποκτησει μετα απο πολυ ψαξιμο, και εχω διαμορφωσει την συλλογη μου, την οποια δεν μποιραζομαι με οποιον να'ναι. Και παλι σορρυ, εδωσα οτι μπορουσα.
Α!ΟΚ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ DR NA ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ .....
WHO CARES I AM A CHARMED ONE....
CHARMED
quote:
Ναι αυτό με μάρανε
Dr Jekyll Mr Hyde AΙΩΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ...
CHARMED
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 03/01/2010 23:52:29
quote:
CHARMED ο,τι θες λέγε.. δεν ενδίδω
TI NA EΝΔΩΣΕΙΣ..??ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?
CHARMED
quote:
Έχεις βαλθεί να βρεις την ηλικία μου για αυτό τα ρωτάς όλα...
KAΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΕΣ
CHARMED

In anticipation of my resurrection...
quote:ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ...ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΚΟΜΗ..
Δηλαδή εγώ τσάμπα διάβαζα με τις ώρες όταν είχα εξετάσεις;!
CHARMED
Edited by - CHARMED3 on 05/01/2010 13:43:32
Υπαρχουν δυο ειδων Α.Π. Η πρωτη ειναι η δυναμη που ενας ανθρωπος μπορει να ζησει σαν αποτελεσμα αναπτυξης της Τηλεκινησης, ωστε να μπορει να προβαλει ενα συμπαγες αντιγραφο του εαυτου του, το οποιο μπορει να αντεπιδρασει με αντικειμενα και ανθρωπους, ακομα και τον εαυτο του. Η Τηλεκινηση του επιτρεπει να μετακινηθει εξω απο το σωμα και για το λογο αυτο η Τηλεκινηση εξαντλει ολη του τη δυναμη για να κρατησει το σωμα σε αστρικη μορφη με αποτελεσμα να μην μπορει να την χρησιμοποιησει. Μπορει να γινει πανισχυρη η Α.Π. με τον καιρο ωστε να μπορει ο χρηστης να ελεγχει και να χρησιμοποιει τις δυναμεις του οταν ειναι σε αστρικη μορφη. Με αρκετη εξασκηση θα μπορει να κανει το σωμα του ανεξιτηλο, δλδ να μπορει να το διαπερναει.
Η δευτερη ειναι με την ενισχυση απο περιοδικη ή και μονιμη Εμπαθεια. Οταν ειναι σε αστρικη φαση, ειναι αναισθητος οσο το σωμα του κινειται στο υλικο πεδιο. Καποιες φορες θα μπορει να ειναι και ξυπνιος ενω ειναι σε Α.Π. και ενω η αστρικη του εκδοση κινειται αποτελεσματικα σαν να ειναι κλωνος.
Ακομα μπορει να εμφανιστει και απο εκδηλωση Τηλεπαθητικων δυναμεων. Αυτη η μεθοδος ειναι πιο διαδεδομενη καθως και η Α.Π. γινεται στο αστρικο πεδιο και οχι στο φυσικο. Αυτο δινει στον χρηστη την ικανοτητα να εμφανιζεται αορατος στο μυαλο αλλων ανθρωπων ή να κανει τηλεπαθητικη συνδεση με καποιον.
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ
ΝΑ ΧΡΗΣΕΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ...ΟΤΑΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ
ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΑΛΛΟ ΟΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..?
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΘΕΛΑ ΣΟΥ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ...
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...???
ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ..
WOW
CHARMED
Το πιο δυνατό ήταν ότι είδα τον εαυτό μου να κοιμάται και το δωμάτιό μου κανονικά όπως είναι (αλλά μόνο στον πραγματικό κόσμο ήταν καλοκαίρι και κοιμόμουν με εσώρουχα,ενώ εγώ με είδα με πυτζάμες,τις οποίες έχω και πραγματικά
Επίσης άλλες φορές νιώθω κάτι να με τραβάει πίσω στο σώμα μου,όταν τελειώνει το όνειρο...μια φορά είχα δει ότι είχα σηκωθεί στο μπάνιο και από πίσω μου ένα χέρι (κόκκινο ήταν,σαν φλόγες,και ενώ το χέρι ήταν στην πλάτη μου,νόμισα ότι μπορούσα να το δω,αλλά ένιωσα ένα συναίσθημα φωτιάς).Αυτό το χέρι με τράβηξε πίσω στο σώμα μου.
Άλλες φορές πάλι βλέπω το δωμάτιό μου,χωρίς τον εαυτό μου...και τα πράγματα κάπως διαφορετικά.
Και το τελευταίο,ενώ ήμουν στο κρεβάτι μου,σαν να κοιμόταν δίπλα ο εαυτός μου,σαν να είδα εμένα (αυτό δεν ξέρω αν ήταν όνειρο,πάντως το κρεβάτι και τα σεντόνια ήταν ίδια με τα πραγματικά)
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 07/02/2010 08:05:31