ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΥΛΟΣ ΝΤΗΝΑΧ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 39ο αιωνα - Περιοδικά - Βιβλία

- ΠΑΥΛΟΣ ΝΤΗΝΑΧ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 39ο αιωνα - Περιοδικά - Βιβλία

centu3323 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
undeafetedΜέλος
04/05/2005, 23:43:35
αγαπητε συντροφε crusifire πιστευω οτι υπαρχει κολαση.οστοσο κανονικα επιχειρηματα αυτην τη στιγμη δεν μπορω να πω.θα τα πουμε απο κοντα εμεις.τωρα η κουφια γη ειναι κατι διαφορετικο απο την κολαση.η κολαση σαν τοποθεσια δεν νομιζω να υπαρχει.αλλωστε η λεξη κολαση στα αρχαια ελληνικα σημαινει τιμωρια.η γη ειναι σιγουρα κουφια αλλα δεν νομιζω οτι μεσα υπαρχει η κολαση.τωρα για αυτο που ειπα οτι ειναι μακρια απο εδω.η κολαση ειναι μαλλον μια κατασταση που μπορει να μπει καποιος.για υπαρχει επικοινωνια με καποιον απο την κολαση πρεπει τα δυο ατομα να επικοινωνουν πνευματικα αρα να ειναι και σε κοντινη αποσταση{τις περισσοτερες φορες}αυτος που ειναι ηδη στην κολαση μεταφερει και τον αλλον.μαλλον η κολαση ειναι κατι σαν εκσταση που δεν ξερω ακριβως πως μπαινεις.επισης δεν μπορεις να ακουσεις κραυγες ετσι απλα.πρεπει να εχεις την ψυχη σου ανοιχτη και για να γινει αυτο πρεπει να εχεις ετοιμαστει για την "εισοδο".αυτο το θεμα δεν το εχω πολυψαξει ετσι δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος γαι οτι λεω.δεν θελω να παρασυρω κανεναν.
05/05/2005, 00:12:05
η κουβεντα πηρε μια ενδοιαφερουσα τροπη.
πολυ καλη αυτη η θεωρια, θα ηθελα δε να ακουσω τη γνωμη των υπολοιπων καθοτι ειναι ενα θεμα που ερευνω εδω και καιρο.

ωστοσω να ευχαριστησω δημοσια τον undefeated για την διαφωτιστηκοτατη συζητηση που ειχαμε

σοφός του 21ου αιώνα -
-Aναρωτιέμαι: Βρίσκεται η ζωη μπροστά μου, ή βρίσκομαι εγώ πίσω της;
- Χρήστος Νικομάνης o Μέγας

ConquerorΜέλος
05/05/2005, 08:46:53
quote:
η κουβεντα πηρε μια ενδοιαφερουσα τροπη.

Παλι καλα που τορα εγινε ενδιαφερον..

..Learn to listen and you will learn to learn...

Edited by - Conqueror on 05/05/2005 08:48:04