- χειροτονια και αγιο πνευμα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
θα πάει στον παράδεισο αφού δεν έχει αμαρτίες.
Ένας άθεος δεν θα σκοτώσει τη φίλη του που τον απατά.
Ένας άθεος δεν θα κάψει το Γαλιλαίο αν πει ότι η γη δεν είναι επίπεδη.
Ένας άθεος δεν θα νιώθει τύψεις όταν κάνει έρωτα και δεν θα φτάσει τόσο εύκολα στο σημείο να αρρωστήσει και να έχει σεξουαλική ικανοποίηση όταν σκοτώνει.
Ένας άθεος δεν θα πολεμήσει για καμιά πατρίδα και δεν θα παρασυρθεί από κανένα "ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ."
Ένας άθεος αγαπά τη ζωή του και ΔEN περιμένει να πεθάνει και λίγο πριν πεθάνει να πει: "Θεέ μου συγχώρα με" και να πάει στον παράδεισο.
Ένας άθεος σκέφτεται πιο ανοικτόμυαλα και γι αυτό και οι πιο πολλές ιδιοφυίες που γεννήθηκαν σε αυτό τον κόσμο είναι άθεοι.
Εγώ έχω δείκτη νοημοσύνης 50 μονάδες πάνω από το μέσο όρο.
Είμαι άθεος.Ξέρω ότι δεν υπάρχει άυλος,Παντοδύναμος θεός.
Επίσης ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΤΗΣ ΑΛΚΑΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΕΣ
Τι κάνουν? Βόμβες στο όνομά του θεού.
Ο Μπους τι είναι? Μονοθειστής.
Ο Αρχιεπίσκοπος τι είναι? Μονοθειστής.
Τι θέλει? Πόλεμο με τους Τούρκους για να τιμηθούν οι αρχαίοι πρόγονοί σας.
"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"
απο την στιγμη που τους φωτησε το αγιο πνευμα δεν πρεπει να κανουν τιποτα αντιθετο απο αυτα που ειναι κατα τον γιαχβε σωστα.
ο AVATARGR το εχει καταλαβει αλλα τον εχουν μαθει οτι πρεπει να δεχετε και να φυλαει οτι του ειπαν οτι ειναι ορθοδοξο χωρις να κατσει να το ψαξει
σαν καλος γιαχβεδιστης πρεπει να ακολουθει τους ιερεις της θρησκειας του με την ελπιδα οτι θα βρεθει και γι αυτον μια θεση στον παραδεισο
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ
Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ
και όχι
Πηγαίνετε πεθάνετε και ο θεός είναι μαζί σας ή
Φορείτε στέμματα από διαμάντια και αφήστε τους άλλους να αυτοκτονούν από χρέη του Χρηματιστηρίου ενώ η εκκλησία ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ...
Άλλα είπε ο γιος του Γιαχβέ, άλλα κάνει η εκκλησία.
"Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω"
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Izaura ΑΥΤΟ ΕΝΟΩ .....
ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Η ΦΙΛΗ momy ΑΝΑΦΕΡΗ
quote:
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν αρκεί απλά να "προσέχουμε" τα ιερατεία. Τα τελευταία είναι παράσιτα που με το χρόνο ξεφυτρώνουν εκεί που δε τα σπέρνουν. Η κοινωνία στο σύνολο της είναι ευάλωτη σε αυτά και δεν έχει ακόμη βρει αντισώματα. Μάλιστα όλα τα ιερατεία, μηδενός εξαιρουμένου αργά ή γρήγορα αποκτούν κοσμική εξουσία.Δυστυχώς ούτε΄γω γωρίζω τη συνταγή για την καταπολέμιση τους, αλλά ξέρω ότι η απλή "προσοχή" δεν αρκεί, αυτό μας το έχει διδάξει η ιστορία.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ......
ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ....
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**