- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο15!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

quote:
Dr Jekyll Mr HydeΠαιδιά, παιδιά... ελάτε κοντά... ελάτε.. Σήμερα κάναμε μια μυστική συνάντηση ο Γιάννης Γαραντζώτης, ο Λούπους, ο Τζέοστατ, ο Παντελής, ο Λίμπερο, ο Τρεχαγύρευε, ο Richter, και εγώ (ως συντονιστής της σατανικής συνωμοτικής τρολικής μυστικής εταιρείας, δεν συμμετείχα στη κουβέντα) και αποφασίσαμε νωρίτερα σήμερα, να σταλθεί (μέσω του λογαριασμού μου) ένα συλληπητήριο μήνυμα για τον Βασίλη Τσιβιλίκα.........................
Μην το πείτε πουθενά...................
Μπράβο βρε παληκάρι, είσαι πολύ μάγκας.
Όταν αποκτήσεις και πρόσωπο δε...
μέχρι τότε όμως:

(Θα τη γνωρίζεις την παραπάνω εικόνα.
Είναι από δικό σου μήνυμα, καθώς όλα γυρίζουν στον ιδιοκτήτη τους τελικά)

quote:Ε όχι και μάγκας, οι μάγκες δεν υπάρχουν πια.. τους πάτησε.. το τραίνο (βλ. Γαραντζώτη, πολύ μάγκας) Για κανένα λόγο μάγκας. Ας μην τα παραλέμε πλέον.
Μπράβο βρε παληκάρι, είσαι πολύ μάγκας.
(Αφήνω και αυτή την εικόνα πάντως σε περίπωση που γυρίσει πίσω:)
quote:
(Αφήνω και αυτή την εικόνα πάντως σε περίπωση που γυρίσει πίσω:)
Μπα, αυτή λέω να την κρατήσω

Καλώς την!
Είχαμε καιρό να σε δούμε, ή μου φαίνεται;
Χρόνια πολλά και σε σένα ![]()

Εχουν σβηστει και τα περισσοτερα θεματα ή ειναι η ιδεα μου;
quote:
Γενικα πολυ νεκρα στο φορουμ...
Εχουν σβηστει και τα περισσοτερα θεματα ή ειναι η ιδεα μου;
βάλε μας και χέρι τώρα
πως γίνετε να βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα, απο μέλη που εμφανίστηκαν ... χθες

Ακουσα προσφατα για αυτο το εργο και δεν πιστευαν τα ματια μου (ή μαλλον τα αυτια μου) ! Ενα ελληνικο εργο επιστημονικης φαντασιας !
Δεν το ειδα ακομα (θα το νοικιασω αν το βρω) ομως απο διαφορα που διαβασα στο ιντερνετ, προκειται για ενα εργο παροδια των Ζ-movies του 70 και οτι εχει πολυ φτηνα εφε.
Μαλιστα κανει και κρητικη για τα ΜΜΕ στην Ελλαδα !
Μηπως το εχει δει κανεις για να μας πει την γνώμη του ?
Αυτή τη στάση πρέπει να τηρήσεις...
Τέτοια θέλω να ακούω…
Έχουν και website… www.mousakas.com
Just a note – ρε σεις στο Αμέρικα πληρώνουν για να δούνε το trash TV – και εσείς αχάριστοι γκρινιάζετε..![]()
Γιώργος![]()
..B- movie fun…..
Πολυ βλακεια ομως ! Καταρχην, οι ηθοποιοι ειναι ολοι ΑΡΧΑΡΙΟΙ (δεν ξερουν να παιζουν τα ατομα) πλην ελαχιστων εξερεσεων.
Τα ειδικα εφε ειναι... απλως χαλια ! Θα μου πειτε, ειναι εργο Ζ, αλλα τελος παντον...
Το σεναριο επισης ειναι για κλαματα (ακομα ελευθερος ειναι ο σεναριογράφος !!), δεν εχει καθολου ειρμο !
Τελος παντων, αν δεν ειστε τουλαχιστον 10 ατομα για να το δειτε, σασ εγγυωμαι πως οχι μονο δεν θα γελασετε, αλλα θα αποκοιμηθειτε στον καναπε... Τελος παντον, αξιςει να το δειτε και μονο για το θεμα του