- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο9!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Καλημερα.... Σκοτεινος ο καιρος
NOVUS ORDO SECLORUM

quote:quote:
CHARMED3:
ΠΑΛΙ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟΣ ... ( ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ?)
Δεν είναι τουλάχιστον υποχρεωτικό... Προσωπικά δεν θα μου άρεζε
1) η ευθύνη, που είπε και ντοχτορ
2) βαρεμάρα, κάθε ώρα πρέπει να μετράω τους μαθητές
3) γενικά οι χαρακτηρισμοί που στολίζουν τους απουσιολόγους από τους μαθητές που παίρνουν την απουσία, έρχονται ζητάνε χατίρια να κανεις τα στραβά ματια κι αν παρουν απουσία γίνεσαι κακός.
ΣΩΣΤΟΣ
quote:
Γιατί είναι περισσότερο ευθύνη απ' ό,τι κέρδος... κυρίως όσον αφορά το λύκειο, όπου γίνονται πολλα......
Ειδικά οι απουσιολόγοι επί δολοφονίας Αλέξι ήταν ήρωες
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ..
quote:
εξαρταται πως θα το δειςα) εισαι το φυτο της ταξης , οποτε σε εμπιστευονται ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΩΠΟΙ χαχαχα
β) δεν ανησυχεις μη βαλεις απουσια τον εαυτο σου !!!!!
γ) σε φοβουνται οι αλλοι !!! ΓΚΡΡΡΡΡΡ
δ) εισαι το αφεντικο και πρεπει να πληρωνουν φορο για να μπουν μεσα !!! γκουχ γκουχ
ε) τους βαζεις ολους παροντες , αυτοι που απουσιαζουν μετα πρεπει να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ $$$$ !!!!αντε και καλη χρονια ... και τα παρα πανω μη τα παρεις ΣΟΒΑΡΑ !!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
τιποτα δεν ειναι κακο ... ουτε καλο.... εμεις τα κανουμε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ !!! μπαχαλο δηλαδη χαχαχαχα
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!
ΧΑΧΑΧΧΑ!!!
quote:
που χαθηκε η Charmed? Σε κανενα βιβλιο πιστευω
MIA EBDOMAΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟΝΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ..
CH3
ωπ... καλως την να
NOVUS ORDO SECLORUM

παρε ξυλο και...
τι κανεις γλυκε μ?
καλημεεερα
NOVUS ORDO SECLORUM

room alone
NOVUS ORDO SECLORUM

λοιπον, καληνυχτα σας
NOVUS ORDO SECLORUM

hanterΜέλος
που ειστε βρε τρελοκομεια μουουουουουουουουουου..!!! επανηλθα κ δεν παντρευτικα ακοοομα..χαχαχαχαχαχα..αλλιως θα το ξερατε..πηγα γραφτηκα κ σε επαλ λυκειο πριν κανα 2 μερες γιατι πριν 2 εβδομαδες γυρισα απο τις διακοπες κ ημουν στην κρητη οπου δουλευαμε κ ολας γιατι ειχε παρει συνεταιρικα ενα μπαρ κ παραλια η πεθερα μου κ δουλευαμε ολοι οικογενειακος..τι λεει εσεις..?? πηγατε πουθενα..?? καληνυχταααααααα..!!!!!
DARK HUNTER..!!!!
quote:καλος την κουρασμενη απο την δουλεια ψυχη
που ειστε βρε τρελοκομεια μουουουουουουουουουου..!!! επανηλθα κ δεν παντρευτικα ακοοομα..χαχαχαχαχαχα..αλλιως θα το ξερατε..πηγα γραφτηκα κ σε επαλ λυκειο πριν κανα 2 μερες γιατι πριν 2 εβδομαδες γυρισα απο τις διακοπες κ ημουν στην κρητη οπου δουλευαμε κ ολας γιατι ειχε παρει συνεταιρικα ενα μπαρ κ παραλια η πεθερα μου κ δουλευαμε ολοι οικογενειακος..τι λεει εσεις..?? πηγατε πουθενα..?? καληνυχταααααααα..!!!!!
quote:
που ειστε βρε τρελοκομεια μουουουουουουουουουου..!!! επανηλθα κ δεν παντρευτικα ακοοομα..χαχαχαχαχαχα..αλλιως θα το ξερατε..πηγα γραφτηκα κ σε επαλ λυκειο πριν κανα 2 μερες γιατι πριν 2 εβδομαδες γυρισα απο τις διακοπες κ ημουν στην κρητη οπου δουλευαμε κ ολας γιατι ειχε παρει συνεταιρικα ενα μπαρ κ παραλια η πεθερα μου κ δουλευαμε ολοι οικογενειακος..τι λεει εσεις..?? πηγατε πουθενα..?? καληνυχταααααααα..!!!!!DARK HUNTER..!!!!
γεια σου ρεεεεε!!! καλως ορισες μετα απο καιρο!
Εξαφανισμενη ε?