- Character Test!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
πλακα κανω βεβαια....
κανας αλλος για τη βαρκα μας;;;
τι εγινε, τοσο λιγοι εκαναν το τεστ;;;
με εβγαλε εναν γερακο απονομαζομενο Palpatine
.δεν τον ξερω,δεν με ξερει και ολα καλα.
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
ωστε γερουσιαστης παλπατιν ε;;;
ειναι φοβερο ποσα ατομα τελικα δεν εχουν δει τους πολεμους των αστρων.
ποιος ειναι λοιπον αυτος....
κακος... πολυ κακος...
σκεψου τον μπους που ξαφνικα του κ***ωνει να συνεργαστει με τους ταλιμπαν, και θετει στη διαθεση τους ολα τα οπλα, τις επειροες και τη θεση του, undercover παντα, προσπαθοντας να στρατολογησει κοσμο, και να συμμετασχει στην κυριαρχια της σκοτεινης πλευρας....
τελικα ο ανακιν [προαναφεραμε ποιος ειναι...] του χαριζει τη ζωη, αφου αυτος τον πειθει πως αν ο ανακιν ακολουθησει τη σκοτεινη πλευρα, θα σωσει τη γυναικα του απο βεβαιο θανατο...
ο ανακιν γινεται νταρθ βειντερ [αυτος με το μαυρο κρανος, την μπερτα και τον αναπνευστηρα...]
με λιγα λογια εισαι διατεθημενος να θυσιασεις τα παντα [μεχρι και την επιδερμιδα σου, καθως ο τυπος γινεται μπαρμπεκιου] για να πας με αυτους που θα νικησουν, ασχετο αν ειναι η σκοτεινη πλευρα...
πω πω!!! σπερνω!!!
quote:
μαθαμε και το 'Κ!!!!!!!!
Ναι, είδες?!
Βελτιώνομαι!!!
;))))))))))
quote:
τι εγινε, τοσο λιγοι εκαναν το τεστ;;
-------
μα τι αγγλικα ειναι αυτα? με το λεξικο ελαχιστοποιηση ημουν.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nα γιατί δεν έκαναν πολλοί το τεστ...
Την επόμενη φορά θα βρω κανένα στα ελληνικά!!!!!!!
:)))))))
quote:
πω πω!!! σπερνω!!!
E...χμ...ναι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-----------------------
"One can never rule out anything, but there are no facts to suggest it..."
στην φωτογραφια που τον ειδα εδειχνε ενα ανημπορο ανθρωπακι καλουλι και αγαθουλι.απο αυτα που ειπες δεν καταβα λεξη επειδη δεν εχω δει ποτε μου την ταινια.δεν μου αρεσουν τα φουτουριστικα.
να σας πω,σας αρεσει η καινουργια μου υπογραφη?

Πάλι καλά!!!!
Φιλικα,
Miou
quote:
τι να σου πω... μου εφερε μια πεινα και ταυτοχρονα μια νοσταλγια για χριστουγεννα... αϊ καλααααα!!!!!! το 'χασα!
Edited by - crucifire on 24/08/2005 22:06:03
Error 500: Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Most likely it was nothing you did. The character test seems occasionally prone to lock up for some users and produce this error, for example. However the test works fine for most people so I'd suggest trying again later.
One user has commented that disabling Norton Antivirus Firewall can eliminate this error. The test also restricts other sites from using it, so you'll need send a Referer in your HTTP Request Header from your browser.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

GALADRIEL!!!(ΑΠΟ ΤΟ LORD OF THE RINGS....)
Edited by - sentna on 24/08/2005 23:04:39
quote:
ΓΙΑΤΙ???
ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ...ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
quote:
Error 500: Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Most likely it was nothing you did. The character test seems occasionally prone to lock up for some users and produce this error, for example. However the test works fine for most people so I'd suggest trying again later.
One user has commented that disabling Norton Antivirus Firewall can eliminate this error. The test also restricts other sites from using it, so you'll need send a Referer in your HTTP Request Header from your browser.

Gandalf
quote:
σημειωση: τον λουκ υποδειεται ο μαρκ χαμιλ
Oπου τον βλέπουμε ξανά στο Wing Commander 3 το 1995
"Starship Concordia. Evaluation : Total loss"
δευτερον, ξαναπροσπαθησε απο αλλο υπολογηστη [πχ ιντερνετ καφε]
τριτον, αν ειναι αυτο το τεστ τοσο σημαντικο για σενα, απαντησε μου αν εχεις norton antivirus, κι αν οχι, ποιο αντιβιοτικο εχεις, αν εχεις....
quote:
E...χμ...τι χαριτωμένος γατούλης!!!!!!!!!
Θέλω και γω!!!!
:)))))))))))))))
quote:
ποιο αντιβιοτικο εχεις
Gretel, αν δεν έχεις Norton Antivirus, μήπως έχεις McAfee???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-----------------------
"One can never rule out anything, but there are no facts to suggest it..."

quote:
Tί πρέπει να κάνω δηλαδή?
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ...ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ZONE ALARM ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ NORTON ANTIVIRUS FIREWALL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ WINDOWS ΘΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ NORTON ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ....ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ NORTON.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ.
quote:
E...χμ...τι χαριτωμένος γατούλης!!!!!!!!!
Θέλω και γω!!!!
δινω σε ολους σας την ιδιοτητα του νονου.
ακουω ονοματα για το πως να βαφτισω τον γατο μου.μονο το καλυτερο θα μπει και ο ευρετης θα ονομαστει νονος.
ομως το τοπικ εχει αλλο θεμα,και επειδη δεν θελω να ξεφυγω,το mail μου ειναι ανοιχτο για ολους.
"για αυτο μην χανεται καιρο,στηλτε μειλ ΤΩΡΑ στον Deghar Adhark και κερδιστε την ιδιοτητα του νονου.
αποφασιστε ονομα για τον γατο και θε κρδισετε πολλα πολλα δωρα."
οποιος φερει ομως την ιδιοτητα του νονου,υποχρεουτε να την στηριζει συμφωνα με τα εθιμα.θα του αγοραζει λαμπαδα το πασχα,και θα του στελνει λεφτα.