- " ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ..." μέρος Β' - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
skartados:
quote:
Ποσο σε αγαπω κανεις δεν ξερει..
Αρκεί που το ξέρουμε οι ...δυό μας...![]()
Αλήθεια skartados,σου έχω πει πως μέχρι τα 15 μου ήμουν στην Θεσ/νίκη; Άρα,οι ευχές μου δεν είναι τυχαίες...![]()
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:skartados:
quote:
Ποσο σε αγαπω κανεις δεν ξερει..Αρκεί που το ξέρουμε οι ...δυό μας...
Αλήθεια skartados,σου έχω πει πως μέχρι τα 15 μου ήμουν στην Θεσ/νίκη; Άρα,οι ευχές μου δεν είναι τυχαίες...ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Το ξερω,σε ειχα γνωρισει τοτε.

Ωραίος, ως Έλλην!

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 09/06/2078 19:02:33
Άσχετο:
ρε παιδιά, τώρα τελευταία μου φαίνεται ότι βλέπω πολύ κόσμο από τα παλιά...
Λέτε να οφείλεται στο 2012...; ![]()
![]()
![]()
![]()

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 09/06/2078 19:02:33
Τουλάχιστον το 2018 θα το προλάβω (καλώς εχόντων των πραγμάτων)
Αν μετά πάρει κι άλλη αναβολή για το ΄20 , το ΄30 .... ???
ποιος ζει ποιος πεθαίνει
δηλαδή το χάσαμε το show ?
Ασε που αν γίνει κανένα ... (α)συνειδησιακό άλμα (επί κοντό ?)
σύμφωνα με τον ποιητή μας δεν θα το καταλάβουμε καθόλου !
θα πάρει χρόοονια πολλά ....
Τζίφος κι απ εκεί, η ΑΠΟΛΥΤΗ απογοήτευση !
τι ήρθα να κάνω στη Γη τελικά ?
αν δεν γίνω μάρτυρας ενός κατακλυσμού !
Το μόνο που μου μένει τελικά είναι είναι να ακολουθήσω το δρόμο που διδάσκει ο -agelos-
να αγαπηθώ με τον εαυτό μου και να αφουγκραστώ το λόγο που βγάζει το σύμπαν , τις ατάκες του Δια και του Κρόνου , και ολη , μα όλη τη μέρα, αυτιστικά να δηλώνω δούλος Του .....
Ε οχι ! δε θα σας γίνει η χάρη !
το 2012 έρχεται το τέλος !
θα έρθει απο μόνο του με τόσα που βλέπει και ακούει
πόσα να αντέξει το στερέωμα ???
θα πέσει να μας πλακώσει ! ![]()

Αν είναι να πεθάνουμε όλοι, ε αφού ούτε ο Ομπάμα θα ζήσει ούτε στο εσωτερικα θα γράφουμε, ούτε η Αμαλία θα βγάζει κίτρινες, ούτε θα διαβάζουμε τον Άγγελο, ούτε θα μας λένε κάθε μέρα, πάμε για φόντο, ε τι την θελουμε τη ζωη? ![]()
Μα αν πούμε, κοιτά μένουν 300τοσεςημερες, ας περνω όσο καλύτερα μπορω την κάθε μέρα μου, διλαδη κάθε μέρα που περνά θα είναι σαν να είναι η τελευταία μου, αφού μου έμειναν ακόμα 300 μείον εκείνη...η κάθε μέρα θα ήταν μοναδική!
Ξέρετε έχει γίνει στα αλήθεια, με μια πλουσια κυρία που γύρω στα 60 ο γιατρός της, της διεγνωσε, πως είχε καρκίνο, και είχε μόνο 6 μήνες ζωη!
Μάζεψε την οικογένεια, τους είπε γκαρδασια ότι έκανα έκανα με εσάς, τώρα μου μένουν 6 μήνες ζωής....άντε γεια σας, θα κάνω απο εδω και στο εξεις, ότι θέλω...
Και έκανε, ακόμα και ότι φοβόταν!
Στα 80της...στο BBC, έδωσε μια εξήγηση, δείχνοντας τις πλάκες με τον καρκίνο....στους τηλεθεατές.
Ευτυχώς που αρρώστησε στα 60 μου, και είδα να έρχεται το τέλος, γιατι άρχησα να ζω...τότε!
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 28/01/2012 20:03:56

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.