- Περίεργες εργασίες στο κέντρο της Αθήνας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)
Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω παλιά τεύχη του τιραμόλα και σεραφίνο; (χιουμορρ)
Κατά βάθος,είμαι Εχέμβροτος.......
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
Μήπως γίνονται κάποιες εργασίες στα υπόγεια του ίδιου του κτηρίου?
Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι εκεί τί λένε? Δεν μπορεί να μην έχουν ρωτήσει τους υπεύθυνούς τους για το τί συμβαίνει?
Αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο στο κτήριο που εργάζομαι, νομίζεις δεν θα ρώταγα να δώ τί συμβαίνει? (άσε που γνωρίζουμε πως περνάει από κάτω υπόγειο ποτάμι...)
Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον εκεί... μπορεί να είναι κάτι απλό που να σε τρομάζει άδικα (αλλά μπορεί και όχι
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
quote:
Εγώ δεν δουλεύω στο κέντρο... είμαι στον Αγ.Στέφανο... το τα "υπόγεια" νερά είχαν έρθει στην επιφάνεια για πρώτη φορά μετά το μεγάλο σεισμό της Πάρνηθας... από τότε έχουν βάλει και αντλία για να τα "πετάει έξω" όταν υπάρχει υπεχείληση... αλλά αυτό είναι άσχετο με το φαινόμενο που μας αναφέρει εδώ ο φίλος μας...
ενδιαφερον... μπορει να ενδιαφερει τιποτα σπηλαιολογους... ![]()
vril@pathfinder.gr
Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης
πόσα δίνεις για παλιά τεύχη σεραφίνο-τιραμόλα?
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Γιατι εργασιες κυριακατικα λιγο απιθανο, μονο οταν μας ειχε βαλει η ε.ε. το μαχαιρι στο λαιμο δουλευαν 24/7 να προλαβουνε τον περιφεριακο δρομο της θεσσαλονικης εγκαιρως....

.::Greek Motorola Community::.
Edited by - Drillgr on 25/11/2006 18:47:03
Ποιος να ξερει τι γινεται? Δεν μου χει τυχει εμενα τετοια περιπτωση
GENUS PANTHERAS FELIDAE
Παντως αν θελαν να σκαψουν απο κατω μυστικα θα το εκαναν πιο επαγγελματικα και οχι να τους παρει χαμπαρι ολο το πανεπιστημιο ![]()
![]()
Οπως και να εχει το πραγμα, πρεπει ο aspirin να ερευνησει και να ρωτησει παραπανω... και φυσικα να μας πει και εμας τι συμβαινει (αμα βγαλει ακρη)![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE