ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περίεργες εργασίες στο κέντρο της Αθήνας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Περίεργες εργασίες στο κέντρο της Αθήνας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

aspirin31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
aspirinΜέλος
24/11/2006, 22:45:01
Διαβάζω στη κεντρική βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αθηνών (στην αρχή της Ιπποκράτους) κ έχω παρατηρήσει κυρίως τις Κυριακές απόγευμα να τραντάζεται το κτίριο. Φαίνεται σα να γίνονται εργασίες κάτω στο έδαφος χωρίς παρ'ολα αυτά να υπάρχει κάποιο συνεργείο. Κ να κουνιέται ο 4ος όροφος τόσο πολύ πάει να πεί ότι υπάρχει κάποιο μεγάλο μηχάνημα υπάρχει. Αυτό τί μπορεί να είναι? Μετρό ή μήπως σκάβουν υπόγεια τούνελ? Είναι πραγματικά περίεργο αυτό το γεγονός.
25/11/2006, 02:11:33
Αγαπητέ φίλε αυτό που λες μου βάζει και μένα μεγάλη υποψία γιατί θα σου πω κάτι ανάλογο που έχω παρατηρήσει. Εγώ προσωπικά επειδή πηγαίνω κάθε Τρίτη απόγευμα ακριβώς απέναντι στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων και παρακολουθώ ένα σεμινάριο, έχω παρατηρήσει κάποια απογεύματα και όχι όλα ότι υπάρχει έντονο τρέμουλο στο κτίριο το οποίο προέρχεται απο κάτω. Αυτό έγινε θέμα σχολιασμού και απο τους άλλους παρευρισκόμενους αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε εξήγηση. Το γεγονός ότι το φαινόμενο δεν συμβαίνει πάντα το αναφέρω για την εξήγηση που θα μπορούσε να δώσει κάποιος ότι αυτό συμβαίνει λόγω της λειτουργίας του μετρό, το οποίο είναι σχετικά κοντά απο εκεί. Αν ήταν λόγω του μετρό τότε αυτό θα συνέβαινε πάντα. Πραγματικά αποτελεί μυστήριο και θα χαρώ αν μάθεις κάτι περισσότερο και με ενημερώσεις...
Φιλικά...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)

aspirinΜέλος
25/11/2006, 06:47:40
σωστά. Αν δημιουργούσε το τρέμουλο το μετρό θα συνέβαινε όλη την ώρα. Μερικές μέρες ήταν τόσο έντονο που φοβήθηκα μήπως έπεφτε το κτίριο. Σίγουρα είναι κάποιο μηχάνημα που δουλεύει από κάτω. Αυτό δε χωράει αμφισβήτηση, σωστά?
ΠοδηλάτηςΝέο Μέλος
25/11/2006, 07:17:08
Κάτω από το κτίριο υπάρχει μασονική στοά. Είναι τόσο παλιά που ίσως να καταρρέει, γι'αυτό και η ταλάντωση του κτιρίου. Βέβαια υπάρχει και η άποψη της θεωρίας του Βασίλη Μορτόγια περί γεωθερμικών συσπάσεων. Μπορείτε να διαβάσετε και το βιβλίο του που δεν ξέρω εάν κυκλοφορεί ακόμα ''υπόγειον Αττικόν ψεύδος'' εκδώσεις δίδραχμον 1965. εκεί αναφέρονται αρκετά τέτοια φαινόμενα στο κέντρο της Αθήνας.

Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω παλιά τεύχη του τιραμόλα και σεραφίνο; (χιουμορρ)

Κατά βάθος,είμαι Εχέμβροτος.......

aspirinΜέλος
25/11/2006, 09:16:39
μόνο εκεί συμβαίνουν γεωθερμικές συσπάσεις? Εδώ κοντεύει να γκρεμιστεί το κτίριο!!!!!!!
25/11/2006, 09:43:10
Εκτος αν ετοιμαζεται να καταρρευσει η σηραγγα του Μετρο!! ποιος ξερει? αμα ηταν να γινουν εργασιες, κανονικα θα επρεπε να ειχαν ειδοποιησει!

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

stanfromgreeceΜέλος
25/11/2006, 09:51:50
καλά...να πέσει η σύραγγα του μετρό δεν νομίζω... αυτό που ξέρω είναι πως γίνονται έργα επέκτασης του μετρό σε άλλες περιοχές... αλλά δεν έχουν σχέση με την περιοχή που λέει ο φίλος μας πως βρίσκεται το κτήριο που έχει το πρόβλημα...
Μήπως γίνονται κάποιες εργασίες στα υπόγεια του ίδιου του κτηρίου?
Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι εκεί τί λένε? Δεν μπορεί να μην έχουν ρωτήσει τους υπεύθυνούς τους για το τί συμβαίνει?
Αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο στο κτήριο που εργάζομαι, νομίζεις δεν θα ρώταγα να δώ τί συμβαίνει? (άσε που γνωρίζουμε πως περνάει από κάτω υπόγειο ποτάμι...)
Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις κάποιον εκεί... μπορεί να είναι κάτι απλό που να σε τρομάζει άδικα (αλλά μπορεί και όχι )
25/11/2006, 10:08:00
Ουτως η αλλως, η Αθηνα εχει 2 υπογεια ποταμια... Κηφισος, Υλισσος... αλλα δεν νομιζω να εχουν την ορμη (οπως καποτε) για να "μετακινουν" ή ταρακουνουν τα κτιρια

GENUS PANTHERAS FELIDAE

ΒρίλΜέλος
25/11/2006, 10:27:38
και ο Ηριδανός

Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης

25/11/2006, 10:29:58
Σωστος... αυτον τον ειχα ξεχασει!

GENUS PANTHERAS FELIDAE

stanfromgreeceΜέλος
25/11/2006, 10:33:47
Εγώ δεν δουλεύω στο κέντρο... είμαι στον Αγ.Στέφανο... το τα "υπόγεια" νερά είχαν έρθει στην επιφάνεια για πρώτη φορά μετά το μεγάλο σεισμό της Πάρνηθας... από τότε έχουν βάλει και αντλία για να τα "πετάει έξω" όταν υπάρχει υπεχείληση... αλλά αυτό είναι άσχετο με το φαινόμενο που μας αναφέρει εδώ ο φίλος μας...
ΒρίλΜέλος
25/11/2006, 10:37:19
quote:

Εγώ δεν δουλεύω στο κέντρο... είμαι στον Αγ.Στέφανο... το τα "υπόγεια" νερά είχαν έρθει στην επιφάνεια για πρώτη φορά μετά το μεγάλο σεισμό της Πάρνηθας... από τότε έχουν βάλει και αντλία για να τα "πετάει έξω" όταν υπάρχει υπεχείληση... αλλά αυτό είναι άσχετο με το φαινόμενο που μας αναφέρει εδώ ο φίλος μας...

ενδιαφερον... μπορει να ενδιαφερει τιποτα σπηλαιολογους...
vril@pathfinder.gr

Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης

aspirinΜέλος
25/11/2006, 11:01:22
ρώτησα τους εργαζόμενους αλλά δεν έχουν ιδέα. Ένας μου είπε πως είναι το ανσασέρ!!!! Αν ήταν έτσι θα κουνιόταν κ τις υπόλοιπες μέρες, αλλά κ πάλι το ανσασέρ δε μπορεί να προκαλέσει τέτοιο κούνημα. Επίσης εργασίες δε φαίνεται να γίνονται στο ευρύτερο τετράγωνο. Κ μιλάμε για Κυριακές απόγευμα. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, απλά το αναφέρω.
αγνοώνΜέλος
25/11/2006, 11:51:25
Ποδηλάτη,
πόσα δίνεις για παλιά τεύχη σεραφίνο-τιραμόλα?
25/11/2006, 12:28:28
Τοτε τι μπορει να παιζει? (Μηπως εχετε κανενα ελεφαντα κρυμμενο???)

GENUS PANTHERAS FELIDAE

aspirinΜέλος
25/11/2006, 18:15:23
εμένα ρωτάς? Αν ήξερα δε θα πόσταρα!
DrillgrΜέλος
25/11/2006, 18:32:37
Μηπως ειναι κανενας προπολεμικος καυστηρας απο το υπογειο? Η κανενα συστημα εξαερισμου? Μπορει να αισθανεσαι να κουνιεται το κτιριο αλλα πολυ απλα μπορει να ειναι συντονισμος προερχομενος απο εντελως ακυρη πηγη.

Γιατι εργασιες κυριακατικα λιγο απιθανο, μονο οταν μας ειχε βαλει η ε.ε. το μαχαιρι στο λαιμο δουλευαν 24/7 να προλαβουνε τον περιφεριακο δρομο της θεσσαλονικης εγκαιρως....

.::Greek Motorola Community::.

Edited by - Drillgr on 25/11/2006 18:47:03

25/11/2006, 18:43:49
Εκτος φιλε Drill αν δουλευουν Κυριακατικα "μυστικα" να μην δουλεψουν μεσω βδομαδα και τους πιασουν? Μπορει να ετοιμαζεται κανενα ριφιφι, ή να ψαχνουν τους Θησαυρους των Εβραιων (κατα κο. Χαρδαβελα)...

Ποιος να ξερει τι γινεται? Δεν μου χει τυχει εμενα τετοια περιπτωση

GENUS PANTHERAS FELIDAE

DrillgrΜέλος
25/11/2006, 19:00:28
@ Predator, Δεν ξερω που βρισκεται η βιβλιοθηκη στην αθηνα σε σχεση με καμια τραπεζα για να την κλεψουν!!

Παντως αν θελαν να σκαψουν απο κατω μυστικα θα το εκαναν πιο επαγγελματικα και οχι να τους παρει χαμπαρι ολο το πανεπιστημιο

.::Greek Motorola Community::.

25/11/2006, 19:04:51
Nαι, αλλα Drill αυτοι μαλλον δουλευουν "θορυβωδες" Κυριακατικα... γιατι ισως δεν γνωριζουν αν ειναι κανεις εντος!

Οπως και να εχει το πραγμα, πρεπει ο aspirin να ερευνησει και να ρωτησει παραπανω... και φυσικα να μας πει και εμας τι συμβαινει (αμα βγαλει ακρη)

GENUS PANTHERAS FELIDAE