ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΑ Η ΜΑΝΑΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΑ Η ΜΑΝΑΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

gothicman4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
gothicmanΝέο Μέλος
11/10/2006, 10:57:18
ζηταω βοηθεια ειχα μια σχεση 3 χρονια και οι γονεισ τησ κοπελας δεν με θελανε τον τελευτεω καιρο η μητερατης αρχησε να πηγενει σε μια καφετζου και αυτη ηξερε και μαγια και αρχησε η κοπελαμου να αλλαζει να ειναι αγνωρηστη να αρωστενει εγω να κτυπαω να γινομε χαλια και να βγαζει σταφυλοκοκο η κοπελα να με χωρηζει και να μου λεει δεν ξερω γιατι σε χωρηζω και τωρα να ειναι αγνωρηστη βριζει βγενει με ατομα που τησ ειχαν κανει κακο και βριζει συνεχεια τα θεια και εμενα χωρισ να εχω κανει τιποτα και δεν μπορω να την βλεπω ετσι θελω βοηθεια οταν τησ ειπα για μαγια πριν χωρησουμε μου ελεγε ναι οτι κατι γινετε τωρα εχει αλλαξη τοσο πολυ που αν τησ πω κατι τετιο με βριζει σας παρακαλω θελω μια βοηθεια αν ξερετε κανενα ξορκι η καμια τελετη ειμαι διαθετημνος

21/10/2006, 03:22:38
Το θέμα αυτό απενεργοποιήθηκε, εφόσον ήταν πανομοιότυπο με το ομώνυμό του:
ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΑ Η ΜΑΝΑΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ
κάνε κλικ^^^^

το οποίο παρέμεινε ενεργό για κάποιες απαντήσεις, πριν τελικά απενεργοποιηθεί.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

pigycatΝέο Μέλος
13/05/2005, 10:37:17
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΘΟΣ;Π.Χ. ΚΑΠΝΙΣΜΑ,ΦΑΓΗΤΟ Κ.Λ.Π.Η ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ;
13/05/2005, 18:30:27
Γειά σου pigycat, καλώς ήρθες στα forums.

Για τη διευκόλυνσή σου στην πλοήγηση στις συζητήσεις μας, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία της αναζήτησης.

Σχετικά με την ύπνωση, μπορείς να διαβάσεις και να συμμετέχεις γράφοντας, σε αρκετά θέματα, όπως τα παρακάτω:

ΥΠΝΩΣΗ - ΑΥΤΟΫΠΝΩΣΗ
#Υπνωτισμός...Ανεξερεύνητη Δύναμη του ανθρώπου!#
ΥΠΝΩΣΗ
Yπνωση και αναδρομή
Ανάδρομη Ύπνωση
ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ...?
Αναδρομή

Επειδή - καθώς θα διαπίστωσες - τα σχετικά με το αντικείμενο αυτό θέματα, είναι ήδη πολλά, το θέμα που άνοιξες απενεργοποιείται. Η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί σε κάποιο από τα προαναφερθέντα.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!