ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ......ΠΑΝΙΚΟΥ.....!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ......ΠΑΝΙΚΟΥ.....!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

CYBERMASTER30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
AGUILERAΝέο Μέλος
31/05/2004, 20:51:35
HI ΠΑΙΔΙΑ!!!SORRY ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ P/C ΜΟΥ!!!H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑGUILERA!!!
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ/ΤΗ ZOZE3hp WELCOME TO OUR WORLD!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!

CYBERMASTERΜέλος
01/06/2004, 00:41:42
HALLO AGUILERA TI NEWS???
ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΣΕ AΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!
WELCOME BACK!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

AGUILERAΝέο Μέλος
01/06/2004, 22:03:41
HELLO CYBEMASTER!!!ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ 2 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΩ(ΝΑΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ).ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ 20(ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ,ΣΚΡΑΜΠΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ...)ΔΙΑΒΑΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΞΑΝΑ ΠΑΡ'ΟΤΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ(ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ)ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ!!!ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΑΚΟΜΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΙΑ "ΠΟΡΝΗ" ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΥΣΕΒΗ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ "ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ"!!!

I BELIEVE IN ANGEL'S 100%

DimitrisDΝέο Μέλος
01/06/2004, 23:23:35
Γεια σε όλους.
Καταρχήν καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας!
CYBERMASTER και γω στην ηλικία σου ήμουν πορωμένος με μαθηματικά, φυσικοχημεία βιολογία κλπ και απέρριπτα τα φιλολογικά. Σήμερα αν και επαγγελματικώς έχω κατασταλάξει σε αυτά που πάντα μου άρεσαν το μετανιώνω οικτρά που δεν έδωσα στα αρχαία την ιστορία κλπ την προσοχή που τους αρμόζουν. Πίστεψέ με έχουν λόγο που μας τα διδάσκουν και αν ασχοληθείς μαζί τους έχουν πολλά να σου δώσουν. Εκτός από τα θρησκευτικά τα οποία θα έπρεπε να έχουν απαγορευτεί εδώ και πολύ καιρό, μια και πνίγουν τον κάθε μαθητή στην προπαγάνδα και δεν τον αφήνουν να εξελιχθεί και να αποφασίσει μόνος του για τις πίστες του. Αλλά αυτό είναι πραγματικά εκτός θέματος-συγνώμη.
Τώρα όσον αφορά στο περιστατικό με τη ντουλάπα σου AGUILERA, μη ξεχνάς ότι ήσουν και "λιώμα" όπως ανέφερες.
Μη με παρεξηγείτε και γω πιστεύω στο παράξενο-παραφυσικό, γιαυτό εξάλλου συμμετέχω και σε αυτό το forum. Αλλά πρέπει να επισημάνω πως το 99% των εμπειριών μας οφείλεται απλώς σε παιχνίδια που μας παίζει ο εγκέφαλός μας. Έχεις ακούσει για το "sleep paralysis"; Είναι ένα απολύτως φυσικό φαινόμενο που παρουσιάζεται λίγο πριν μας πάρει ο ύπνος η ενώσω "ξυπνάμε". Τότε ακούμε, βλέπουμε κι αισθανόμαστε τρελά πράγματα για μικρό χρονικό διάστημα. Η κατάσταση αυτή δε πρέπει να μας τρομάζει καθόλου μια κι ο εγκέφαλος "συνέρχεται" πάλι σύντομα, απλώς μας δουλεύει λιγάκι μέχρι να ξυπνήσει εντελώς π.χ.
Όσον αφορά στο CD των Nirvana, έχω το Nevermind (αρκετά παλιό ναι ), μετά τον τελευταίο τίτλο, το "12.Something In The Way" αν ξεχαστεί κανείς και΄αφήσει το CD Player ανοιχτό, μετά από μερικά λεπτά ακούγεται πάλι μουσική, δε θυμάμαι ακριβώς τι... Ίσως το έχουν εφαρμόσει σε όλα τους τα CD.
Αυτά για την ώρα.
Φιλικά
Δημήτρης

~Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο~

CYBERMASTERΜέλος
02/06/2004, 00:05:47
HI DUDES!?!
ΠΡΩΤΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΧΙ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΙ ΝΤΙ ΤΩΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΙΝΤΙ ΠΛΕΪΕΡ!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗ ΜΑΣ AGUILERA ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΙΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ!!!
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΕΣΧΟΛΗΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΑΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕΣ(ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ)???
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ AGUILERA ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ 20 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΩΡΑΙΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΓΡΕΦΩ ΘΡΗΣΚ. ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΡΧΑΙΑ(ΑΧΑΧΑΧ!!!)
ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!
C YA DUDES!?!

------------------------

DimitrisDΝέο Μέλος
02/06/2004, 00:41:24
Όπως είπα CYBERMASTER όλα έχουν να σου δώσουν πολλά. Εγώ δυστυχώς είχα αναπτύξει μια απέχθεια για τα αρχαία δε ξέρω γιατί, είχα και την τάση να αντιδρώ σε πολλά lol -στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα...
Λοιπόν εγώ αν είχα κλείσει το CD Player και άρχιζε ξαφνικά πάλι να παίζει μάλλον θα έτρεχα έξω από το φόβο μου. Πολύ παράξενο όντως. Μπορείς να εξάιρέσεις ότι ήταν ελαττωματικό και δεν έκλεισε;
Με το τι ασχολούμαι αν θες θα σου πω σε email (φυσικά και επιτρέπεται) αλλά δε νομίζω να έχει χώρο εδώ στο forum (όχι δεν είμαι φυσικός ).
Άντε και πάλι καλή επιτυχία.

~Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο~

CYBERMASTERΜέλος
02/06/2004, 16:40:36
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ DISCMAN ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΓΩΣΕΙ!!!
Α ΚΕ\ΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ 20 ΘΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΓΕΛΙΟ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!
ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ!!!

------------------------

madmaxΜέλος
02/06/2004, 17:16:03
Λοιπον αυτη τη στιγμη εχω βγαλει οτι υπαρχει και δεν υπαρχει απο την ντουλαπα και τη βαφω στα εσωτερικα της τοιχωματα.
Οσο διαστημα ειμαι εντος ντουλαπας και βαφω, ψυχοπλακωνομαι αφανταστα!!
(δε κανω πλακα)

- φαντασια μου ειναι
- κατι συμβαινει
- ΔΓ/ΔΑ (Κατα τη CYBERMASTERειο και WHO KNOWSειο διαλεκτο)

Το κλου ειναι οτι μεσα υπηρχε ξεχασμενο ενα παλιο φουλαρι της μακαριτισσας της γιαγιας μου..

Απο τη μερα που πεθανε, πριν 3 χρονια, καθε μα καθε βραδι με πιανει κατι και κλειδωνω τη συγκεκριμενη ντουλαπα. Ειναι απεναντι ακριβως απο το κρεβατι μου και καθε νυχτα που την κοιταζω ξαπλωμενος αγριευομαι...

ΥΓ. τη βαφω σομον

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...

CYBERMASTERΜέλος
03/06/2004, 01:27:06
ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΤΟ Γ) ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ Β)!!!
ΧΕΧΕ

------------------------

madmaxΜέλος
03/06/2004, 15:59:53
Αρα αφου εισαι "καποιος τριτος"...κατι συμβαινει!!!!

Μαμαααααα....

Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Ο ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΩΡΙΜΑΖΕΙ
Ο ΑΔΑΗΣ ΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΞΕΜΕΘΑ.
ΟΜΩΣ Ο ΒΛΑΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ...