ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 17N και παραφυσικο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- 17N και παραφυσικο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

satyros3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
satyrosΜέλος
06/07/2003, 00:39:01
Σε καποιο περιοδικο ειχα διαβασει ενα αρθρο σχετικα με τον Δημητρη Κουφοντινα, και με υπερφυσικες ικανοτητες τις οποιες ειχε. Αν θυμαμαι καλα, έλεγε οτι με το βλεμμα του μπορουσε να σε υπνωτισει, και οτι ηταν πιθανω η ληστεια σε ενα αστυνομικο τμημα να εγινε έτσι, και οτι αυτος ηταν ο λογος που κανενας δεν μπορουσε να τον βρει οταν κρυβοταν γιατι ειχε την ιδιοτητα να κανει τον εαυτο του οχι αορατο αλλα να μην τραβαει την προσοχη του κοσμου, δηλαδη σαν να μην υπηρχε. Εχει κανεις σας ακουσει κατι;

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

SecondbornΜέλος
06/07/2003, 02:45:37
Δεν έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο. Ότι έχω ακούσει μου το έχουν πει μέλη του forum, οπότε ας μιλήσουν οι ίδιοι...
Απλά σαν πρώτη σκέψη μου έρχεται το εξής: Ίσως οι ικανότητες των μελών της 17Ν να ήταν απλά το κεφάλαιο εκείνων που την καθοδηγούσαν. Ξέρεις φίλε μου satyre πόσοι μπορούν να "χάσουν" το φως τους στη θέα ενός μεγάλου πακέτου;;;
Έχω την εντύπωση πολλοί.
Τώρα αν η δύναμη του χρήματος συνδυάστηκε και με κάποιες άλλες δυνάμεις, τότε αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί κατάφερναν να είναι άπιαστοι...(όχι δηλαδή ότι τους έχουν πιάσει όλους αλλά τέλος πάντων...)

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
wiccaΜέλος
06/07/2003, 09:38:29
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΙΤΑ.
...ΑΛΙΟΣ...ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ "Η ΟΡΓΑΝΟΣΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ"

Πέθανε μια άλλη μέρα