ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ - ΓΕΙΩΣΗ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Μορφέας30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
galazia_sfairaΜέλος
09/03/2006, 14:34:25
Εσωτερσιμός γα μενα καλη μου Χριστινα ειναι ένα μονοπάτι που η είσοδος του ειναι δυσδιακριτη,σε δυσκολευει μεχρι να την βρείς ..οταν όμως μπεις μεσα τοτε οσο το περπατας φωτιζει,και ειναι ενα περιεργο φως που σε διεισδυει,σε διαπερνα ....και ώ του θαυματος αρχιζεις να νοιώθεις,αρχιζεις να ανακαλυπτεις,αρχιζεις να σνειδητοποιεις,αρχιζεις να γνωριζεις.Γνωριζεις ότι φοβασαι,τι φοβασαι,απο προερχεται........και γιατι.
Αναγνωριζεις τον θυμόσου και πραγματευεσαι μαζι του....
Αρχιζεις να συγχωρεις τον εαυτο σου πρωτα...
Αρχιζεις να αγαπας τον εαυτο σου πρωτα.....
Αρχιζεις να αγαπας την στιγμη που ζεις,το τωρα σου......
Αρχιζεις να χαμογελας.....
Αρχιζεις να γαληνευεις....
Αρχιζεςι να απλωνεις τα χερια και να αγκαλιάζεις.....
Αρχιζεις να εμπιστευεσαι...
Αρχιζεις να κατανοεις......

Ρουλα πουεισαι παιδακι μου?
Γιατι σιωπας???
Οποιος ξερει περισσοτερα εχει ευθυνη απεναντι σε οσους προσπαθουν...
Καλλιοπη!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

galazia_sfairaΜέλος
09/03/2006, 14:35:17
Εσωτερσιμός γα μενα καλη μου Χριστινα ειναι ένα μονοπάτι που η είσοδος του ειναι δυσδιακριτη,σε δυσκολευει μεχρι να την βρείς ..οταν όμως μπεις μεσα τοτε οσο το περπατας φωτιζει,και ειναι ενα περιεργο φως που σε διεισδυει,σε διαπερνα ....και ώ του θαυματος αρχιζεις να νοιώθεις,αρχιζεις να ανακαλυπτεις,αρχιζεις να σνειδητοποιεις,αρχιζεις να γνωριζεις.Γνωριζεις ότι φοβασαι,τι φοβασαι,απο προερχεται........και γιατι.
Αναγνωριζεις τον θυμόσου και πραγματευεσαι μαζι του....

Ρουλα πουεισαι παιδακι μου?
Γιατι σιωπας???
Οποιος ξερει περισσοτερα εχει ευθυνη απεναντι σε οσους προσπαθουν...
Καλλιοπη!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

SM-GIOTAΜέλος
09/03/2006, 15:04:12
Εσωτερισμός γιά μένα είναι η αναζήτηση αυτού που δε φαινεται, η ανακάλυψη νέων μονοπατιών στη ζωή, με σκοπό την αυτοβελτίωση, την κατανόηση της ανθρώπινης ύπαρξης του θεϊκού στοιχείου και το πλησίασμα στην εμπιστοσύνη και την αγάπη.

Καλή μου Unseen,
κάποιες επτάδες που σκέφτηκα είναι η εβδομάδα, τα τσάκρας, οι μέρες της δημιουργίας του κόσμου, τα 7 θαύματα, οι 7 μουσικοί φθόγγοι κλπ.

ΛίλλιανΜέλος
09/03/2006, 16:04:47
Ψαχτήρια του 7! ΕΠΤΑ=ΠΕΤΑ, τι άραγε στο σώμα μας είναι επτά?
καλό σας απόγευμα

++++ Με μια ματιά στον Ουρανό θα άλλαζαν τα πράγματα ++++ (Γ.Παίσιος)

09/03/2006, 17:31:28
quote:
Εσωτερισμός γα μενα καλη μου Χριστινα ειναι ένα μονοπάτι που η είσοδος του ειναι δυσδιακριτη,σε δυσκολευει μεχρι να την βρείς ..οταν όμως μπεις μεσα τοτε οσο το περπατας φωτιζει,και ειναι ενα περιεργο φως που σε διεισδυει,σε διαπερνα ....και ώ του θαυματος αρχιζεις να νοιώθεις,αρχιζεις να ανακαλυπτεις,αρχιζεις να σνειδητοποιεις,αρχιζεις να γνωριζεις.Γνωριζεις ότι φοβασαι,τι φοβασαι,απο προερχεται........και γιατι.
Αναγνωριζεις τον θυμό σου και πραγματευεσαι μαζι του....

ΔΕΝ έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Το κείμενο της Γαλάζιας σφαίρας με εκφράζει απολύτως.

quote:
Προσωπικά ήλπιζα ότι η ομαδική μας εργασία θα εξυπηρετούσε αυτόν ακριβώς τον σκοπό, θα άνοιγε έναν δρόμο για όλους, ιδίως όσους δεν έχουν ξαναεργαστεί με αυτόν τον τρόπο,

quote:
Έχω διαρκώς την εντύπωση ότι ο Μορφέας κι εγώ απλά κάνουμε παράλληλους μονόλογους (με ελάχιστες εξαιρέσεις).

Unseen μου αυτή είναι και η δική μου ελπίδα και ακριβώς αυτό είναι και η συμμετοχή στην ομάδα. Οπως όμως παρατηρείς και εσύ, αυτοί που δεν έχουν ξαναεργαστεί με αυτόν τον τρόπο, [ ένας είμαι εγώ ] δεν μπορούν να συμμετέχουν πιό ενεργά ακόμη επειδή είναι νωρίς και οι γνωσεις ελλειπείς.

Εσύ και ο Μορφέας έχετε εδώ τον ρόλο του καθοδηγητού, οι υπόλοιποι μονο να ρωτάμε και να διαβάζουμε μπορούμε για την ώρα.

Ας μην υποτιμάμε όμως την εργασία που κάνουμε επειδή ήδη έχει αρχίσει και έχει αποτελέσματα, άσχετα αν είναι φανερά...
Επίσης δεν νομίζω οτι περιμένει κανείς μασημένη τροφή, απλώς επιβεβαίωση ή κριτική για το ορθό των συμπερασμάτων μας ψάχνουμε μια και το πεδίο είναι τελείως υποκειμενικό.

Με αγάπη

ΜορφέαςΜέλος
10/03/2006, 00:57:30
Καλησπέρα σας... καλησπέρα σας... καλησπέρα σας

Αγαπητή μου Άβαλλον...

quote:
Επίσης θα ήθελα να πω ότι αν η ομάδα πιστεύει ότι η συνεισφορά μου σε αυτή είναι αμελητέα ευχαρίστως δίνω τη θέση μου στην another star... Ετσι και η δυναμική της ομάδας θα αυξηθεί και το "μαγικό" νούμερο 7 θα παραμείνει...

Καταρχήν, δεν μπορεί να αποφασίσει η ομάδα για σένα αφού εσύ είσαι μέλος της ομάδας.
Κατά δεύτερον δεν τίθεται ζήτημα του ποιός είναι καλύτερος ή χειρότερος, αλλά απλά ποιός θέλει περισσότερο ή λιγότερο. Οποιοδήποτε μέλος της ομάδας επιθυμεί το ίδιο να σταματήσει, μπορεί να το κάνει, αλλά κανείς άλλος δεν έχει το δικαίωμα να το κάνει πέρα από τον ίδιο. Εκτός και εάν προκαλεί διαταραχή σε όλη την ομάδα οπότε εκεί μπορεί να χρειάζεται μία τέτοια απόφαση. Αλλά αυτό δεν είναι επί του προκειμένου.
Και φυσικά όσον αφορά το 7 δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη υποχρέωση να τηρηθεί αυτός και μόνο αυτός ο αριθμός.

Τοξοτίνα μου...

quote:
Νομίζω πως περισσότερο ισχύει αυτό που λέει η Ανσίν:
O καθ' ένας κρίνει μόνος του για τον εαυτό του. Τόσο για το αν θέλει να είναι μέλος της ομάδας, όσο και για την προσφορά του σε αυτή.

Και όσον αφορά τις επιδόσεις μας σαν ομάδα έχω να πω οτι ξεπέρασε τις προσωπικές μου προσδοκίες από άποψη συντονισμού, οπότε δεν τίθεται πράγματι ζήτημα επίδοσης η λιγότερης ή περισσότερης προσφοράς.

quote:
τελικά σήμερα γλυκιέ μου Μορφέα, που βλέπω με πιο ρεαλιστικά κριτήρια και άφησα το συναισθηματικό κομμάτι έξω, θαρρώ πως είχες απόλυτο δίκιο που ξεκίνησες με αυτό το "ταρακούνημα"
το χρειαζόμασταν, όχι για να "διαλυθούμε", αλλά για να συνέλθουμε και να επανέλθουμε 100% στο στόχο μας...

Χαίρομαι Τοξότη πυο καταλαβαίνεις το πραγματικό μου κίνητρο

Λίλιαν...

Καταρχήν καλώς ήρθες στο εσωτέρικα γενικά και στο τόπικ μας ειδικά. Σου εύχομαι μια δημιουργική διαμονή και ανάλογες συζητήσεις.

Χαίρομαι πολύ που ασχολείσαι με τον χώρο της ασπίδας, της γείωσης, του καθαρισμού και γενικά της ενέργειεας. Με πολύ ενδιαφέρον θα θέλαμε να ακούσουμε τις απόψεις σου πάνω σε αυτά που έχουν ήδη γραφτεί ή και σε αυτά που θα γραφτούν.

Να είσαι καλά!

Γιώτα μου...

quote:
Μην κάνετε καμιά πλάκα και δε συνεχίσετε γιατί στο μέλλον σκεφτόμαστε να μεγαλώσουμε την ομάδα.
Θέλω να ρωτήσω, γιατί ο αριθμός 7 είπατε ότι είναι σημαντικός και γιατί για να μπεί κάποιος πρέπει να πάρει τη θέση κάποιου άλλου; Δηλαδή αν θα είναι 9 ή 10 ή 15 δεν θα είναι καλύτερα;

Βασικά εάν αλλάξει ο αριθμός 7 θα είναι χειρότερα και καλύτερα ταυτόχρονα, οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

ΜορφέαςΜέλος
10/03/2006, 01:19:09
Ανσίν...

quote:
Avallon... το ότι νιώθεις πως πρέπει να γίνεται διάκριση ανάμεσα στον εσωτερισμό και την υπόλοιπη ζωή σου είναι κάτι το συγκυριακό. Εάν κι εφόσον επιλέξεις να ακολουθήσεις αυτό το μονοπάτι (του εσωτερισμού, όπως το αποκαλείς), αργά ή γρήγορα θα βρεθείς στο σημείο που δεν θα μπορείς πια να ξεχωρίσεις ανάμεσα στα δύο και θα δεις πόσο συνυφασμένα είναι το ένα με το άλλο (και πώς αλλιώς αφού και τα δύο έχουν κοινό παρονομαστή εσένα;).

...

quote:
Και θέλω να ρωτήσω όλους εσάς τους αγαπημένους μου, εντός και εκτός της ομάδας των επτά, τι σημαίνει για σας εσωτερισμός βρε παιδιά;

Εσωτερισμός είναι η διαδικασία εκείνη κατά την οποία ο άνθρωπος παύει να εξωστρέφεται για να μάθει, να βρει απαντήσεις, να οδηγηθεί και να εξελιχθεί, και εσωστρέφεται κατανοώντας οτι όλες οι γνώσεις, οι απαντήσεις και η υπέρτατη εκδήλωση του Θείου βρίσκονται μέσα του, και άρα αναζητά από μέσα προς τα έξω και όχι από έξω προς τα μέσα, δεν διαβάζει, αλλά αφουγκράζεται, δεν ρωτά αλλά συλλογίζεται, δεν μιλάει αλλά σκέπτεται, δεν βλέπει αλλά βιώνει, δεν ακούει αλλά αισθάνεται δεν κρίνει αλλά παρατηρεί. Ώσπου φτάνει στο σημείο να ΕΙΝΑΙ.

Πύραμιντ

quote:
Όπως το διαβάζω μάλλον φαίνεται κάπως εγωιστικό αλλά δεν μπορώ να λέω άλλα από αυτά που ισχύουν.

Καλή μου Πύραμιντ, εγωιστικό θα ήταν να μην έλεγες αυτά που αισθάνεσαι για να μην παρεξηγηθείς.

Σας ΄καληνυχτώ και ταυτόχρονα σας καλημερίζω εάν είμαι αυτός που θα παραδώσει το θέμα στους πρωινούς.

Να είστε φωτεινά καλά

toxotisΜέλος
10/03/2006, 05:15:53
Aγαπημένοι μου, μου λείπετε όσο δεν φαντάζεστε!

Αργώ πλέον λιγάκι στις απαντήσεις μου, μιας και ετοιμάζομαι για την αντίστροφη μέτρηση και την υποδοχή μιας ακόμη ψυχούλας στον κόσμο μας, αλλά δεν σας ξεχνώ ποτέ και με τίποτε! Πως είναι εξάλλου δυνατόν, αφού ανήκετε στο πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου: το εσωτερικό!!!

Δεν θα απαντήσω στην ερώτηση του τι σημαίνει για' μένα εσωτερισμός, γιατί θα σας κουράσω με επαναλήψεις,
απλά θα τονίσω πως εδώ και δύο χρόνια είναι από τα σημαντικότερα θέματα που με απασχολούν καθημερινά, με βασικό στόχο την βελτίωση μου σαν ΑΝΘΡΩΠΟ -και πως για'μένα ήταν ταυτόχρονα μια -ας πουμε αυτονόητη κατάλληξη στην πορεία ακόμη και αυτής της ίδιας της "θρησκευτικής αναζήτησης".
Πιστεύω πως άσχετα από το θρήσκευμα, μόνο μέσα από τα εσωτερικά -εσωτερικότερα!!!- μονοπάτια του ΕΙΝΑΙ μας μπορούμε να πλησιάσουμε την θεϊκή ουσία και τον σκοπό της ύπαρξης μας σ'αυτή τη ζωή.

Γλυκιά μου Λίλιαν, χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και εδώ μέσα.
Ειληκρινά θα ήθελα να μην είναι καθόλου "περιστασιακή" η βόλτα σου από το εσωτέρικα και ειδικά από το θέμα μας, μιας και απ' ότι βλέπω έχεις πολλά διαμαντάκια να μοιραστείς μαζί μας...

Γλυκιέ μου Μορφέα, όπως βλέπεις...σιγά να μην σ'άφηνα να υποδεχτείς εσύ την παρεούλα μας για το πρωινό!-Εκτός κι αν θεωρηθεί το ποστ μου "πρωινό"...

Και να εκφράσω και μία απορία-ερώτηση: τι γίνεται αν την καθορισμένη ώρα του συντονισμού μας εγω....βρίσκομαι σε φάση τοκετού?

Χωρίς πλάκα -θα δούμε βέβαια και την εκτίμηση της γυναικολόγου-
θεωρώ πως γύρω στις 2 Απριλίου θα έρθει η ώρα. -Αν κρίνω από την προηγούμενη εγκυμοσύνη και το γεγονός πως η κοιλιά έχει κατέβει χαρακτηρηστικά...

Πάντως σας το λέω από τώρα, προκαταβολικά πως θα σας ενημερώσω, ότι ώρα και να είναι με sms, έτσι απλά για να σας αισθάνομαι κοντά μου...

Νστ-ούλα μου, όποιαδήποτε συμβουλή, θα ήθελα να την ακούσω...και τώρα που το σκέφτομαι...τι κρίμα να μη μπορώ να σε έχω κοντά μου εκείνη την ώρα...

Τέλος πάντων, ας μη μετατρέψω το τόπικ "στα νέα του Πελαργού" πολλά είπα ήδη γι'αυτό.

Ελπίζω να ξημερώσει για όλους μια φωτεινότατη μέρα,
με ήλιο ζωηρό σε όλες τις καρδιές
και απο 'μένα φιλιά και αγκαλιές!

10/03/2006, 08:30:32
Καλημερούδια, όπως βλέπετε μόλις βάλω τον γιό μου στο σχολικό, ανοίγω τον υπολογιστή για να σας δω .
Απο τις απαντήσεις που έχουμε δώσει ως τωρα είναι φανερό οτι έχουμε κοινό στόχο και επιδιώξεις, άσχετα απο τον βαθμό εξέλιξης που βρισκόμαστε ή που θα φτάσουμε.
Για μένα το να λέμε οτι, αισθανόμαστε είναι απαραίτητο, είναι αρχή, επειδή μόνο έτσι θα μάθουμε και θα αντέχουμε.
Τοξότης, αν έχεις την παραμικρή απορία σχετικά με το ευτυχές γεγονός που περιμένουμε, είμαι όλη δική σου οποιαδήποτε ώρα και μέρα.
Θα σου τηλεφωνήσω στην διάρκεια της ημέρας σήμερα.
Πάντως μόλις '' ξεκινήσεις'' στείλε το sms... για να προλάβουμε [ απο τις περιγραφές το βλέπω ανυπόμονο το μωράκι μας...]
Αν τύχει και μας έρθει την ώρα του συντονισμού ε! τότε θα είμαστε οκτώ και οχι επτά...

Με αγάπη

ΜορφέαςΜέλος
10/03/2006, 10:57:50
Καλή σας υπέροχη ημέρα αγαπημένες μου Νεράιδες

Καλή μου Τοξοτίνα,

quote:
Γλυκιέ μου Μορφέα, όπως βλέπεις...σιγά να μην σ'άφηνα να υποδεχτείς εσύ την παρεούλα μας για το πρωινό!-Εκτός κι αν θεωρηθεί το ποστ μου "πρωινό"...

Μετά τις πέντε γλυκιά μου μπαίνουμε στην πρωινή βάρδια

quote:
Και να εκφράσω και μία απορία-ερώτηση: τι γίνεται αν την καθορισμένη ώρα του συντονισμού μας εγω....βρίσκομαι σε φάση τοκετού?

Το πολύ πολύ θα βγεί το παιδί σου σε στάση λωτού και θα αιωρείται...

Πάντως πραγματικά όταν έρθει εκείνη η ώρα πες το μας να κάνουμε ένα έκτακτο συντονισμό, όσοι θα μπορούμε να σε βοηθήσουμε κι εμείς σε αυτήν την σπουδαία κοσμική πράξη.

Καλή σου μέρα Νστούλα