- "Η Atma ,ο σταυρος+ η μαχη με το δια !βοΛο"... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
τα ίδια λες σε όλες;;; Πώς μπορείς; Εγώ, αν μη τι άλλο, θα βαριόμουν...
ΗΡΩΑΣ: Ηρακλής... - ΑΘΛΟΣ: Λερναία Ύδρα
ΖΩΔΙΟ;;;
Ένας μύθος του Αισώπου μιλά για έναν σκορπιό, που βρέθηκε στην όχθη ενός ορμητικού ποταμού. Εκεί που σκεφτότανε πώς θα περάσει απέναντι, νάσου ένας βάτραχος. "Βάτραχε, θα με περάσεις απέναντι, πάνω στην πλάτη σου;" Ο βάτραχος απόρησε. "Αυτό θα ήταν τρέλα, σκορπιέ! Θα με τσιμπήσεις." "Μη φοβάσαι, σού λέω, γιατί αν σε τσιμπήσω θα πνιγώ κι εγώ!" Και τον έπεισε. Στη μέση του ποταμού, ο βάτραχος ένιωσε έναν τρομερό πόνο στη ράχη. "Γιατί;!", ήταν η τελευταία λέξη που φώναξε. Και ο σπορπιός απάντησε: "γιατί είναι στη φύση μου να τσιμπάω!".

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
E’ questione, di passione...![]()
Μου άρεσε πολύ ο Μύθος….![]()
quote:
Ο διάβολος μας έχει πείσει πω δεν υπάρχει.....ή όχι?
quote:
Διαβάλω
Εξαπατώ
Αλλοτρειώνω
Παραμορφώνω
Υπόσχομαι
---
Πλάτωνα, δε σε καταλαβαίνω...απο τη μιά προσπαθείς να μας συμφιλιώσεις και απο την άλλη γίνεσαι φερέφωνό της?...
Κανένας δε θα μου πεί οτι μεταφέρω τα λόγια κάποιου άλλου...
Είμαι πηγαίος και αληθινός, όπως πάντα ήμουν, γι' αυτό και συνεχίζει και με πολεμά ενω ισχυριζόταν οτι συγχωρεί και θα πάει για νηστεία...
Αυτή η μάσκα δε σου έκατσε καλά, πήρες ενα νούμερο μικρότερο...
---
Τα σέβη μου 1900:
quote:
Ο διάβολος, ο τρίβολος και ο συνήγορος ο Μπάρκουλης (που λέει και ο ΑΙΟΝ)
Μμμμμ....Κανένας δε πείθει!

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!
κληματαριά γεμάτη χοντρόρωγα, κατακίτρινα σταφύλια. Τα ζήλεψε και
πολύ επιθυμούσε να τα δοκιμάσει, μα πώς ν' ανεβεί. Οι αλεπούδες δεν είναι
γατιά, να πιάνουνται με τα νύχια τους και ν' ανεβαίνουν όπου τους γουστάρει.
Ωστόσο, δοκίμασε κάμποσες φορές.
Πιάστηκε από δω, πιάστηκε από κει, τίποτα δεν κατάφερνε. Καθότανε μόνο κάτω,
σήκωνε τα μάτια της στα σταφύλια, τα κοίταζε καλά καλά κι ο καημός τους την
έτρωγε. Στα κατατελευταία απελπισμένη, για να παρηγορηθεί, κορόιδεψε η ίδια τον
εαυτό της:
- Δε βαριέσαι, δεν πειράζει, ας πάμε παρακάτω... Εξάλλου αυτά δεν τρώγουνται.
Αγίνωτα είναι ακόμη...
Τα σταφύλια, ακούοντάς τη, μοιάζανε να την ειρωνεύονται• να την περιγελούν.
- Ακούς εκεί... Είμαστε, λέει, αγίνωτα!... Εμείς, κυρα-αλεπού, αγίνωτα δεν είμαστε. Γλυκά σαν το μέλι είμαστε. Μα αφού δε μας φτάνεις, τι να πεις... μας λες αγίνωτα, για να ξεγελάσεις την ανημποριά σου!...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Εσύ αλλάζεις εύκολα πολύ εύκολα ιδέα για τους άλλους… Σύμφωνα με το αν συμφωνούν η όχι μαζί σου...
Βλέπεις, αν κοιτάξεις τα περισσότερα γραφομενα σου….ΠΡΙΝ, την έλεγες αδερφή ψυχή…
Τώρα?
Τι να έγινε ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ?
Και καλά, μέχρι πριν 10 μέρες…. ήταν ακόμα η αδερφή ψυχή….αφού μας γραφεις πως από το καλοκαίρι είχες δει τη διάβολο γυναίκα ήτανε….Πως βρε ανθρωπε αφησες τις ψυχες μες εκθετες στα χερια της κακιας Ατμας?
Χμ σκεψου λιγο.... πριν απαντησεις….
Το αν είμαι η ΟΧΙ φίλος ΣΟΥ, αν ποτέ σε βρει (που όπως πας θα σε βρει) ο φίλος της Ατμας…..ρώτησε τον τι του είπα το καλοκαίρι….και τι ΕΣΥ…απέφυγες μέχρι τώρα!
Τι να είδε άραγε εκείνο το παιδί…σε μια ΕΟΡΤΗ της Ατμας…στο ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ?
Γιατι η Ατμα ειπε ορισμενα πραγματα πιο πανω?
1900, βλέπεις το ΧΙΟΥΜΟΡ μπορεί να το κάνει, οποίος γνωρίζει λίγο καλύτερα τις καταστάσεις…διαφορετικά τα Σέβη….γίνονται εικασία συμπαράστασης…
Εσυ αν γνωριζες πως εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα πραγματα, τι θα εκανες?
Μην ψαχνεις στο Χριστιδη, ουτε στο Σαββοπουλο... μα ρωτησε την καρδια σου!
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 19/02/2004 19:15:19
quote:Μα αγαπητέ δε μ' ενδιαφέρει να γνωρίσω τις καταστάσεις καθότι δε με αφορούν. Όμως εφόσον αυτα που γράφονται, γράφονται σε κοινό χώρο (Φορουμ) και όχι σε ε-μαιλ όπως θα πρεπε, αλλά ποιος ακούει, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι χιούμορ, προσπαθώντας έτσι να σπάσω τον πάγο και να κάνω τις καταστάσεις νια-νια μήπως μπορέσουμε και συνεχίσουμε πάλι ομαλά. Απ' την άλλη αυτό που κάνεις εσύ διαιωνίζει την κατασταση, αν δε το 'χεις καταλάβει.
1900, βλέπεις το ΧΙΟΥΜΟΡ μπορεί να το κάνει, οποίος γνωρίζει λίγο καλύτερα τις καταστάσεις…διαφορετικά τα Σέβη….γίνονται εικασία συμπαράστασης…
Γιατι αυτό που γίνεται εδω επηρεάζει κι άλλα τοπικ, αφου σε κάθε ποστ υπάρχει και μια μπηχτή.
quote:Αν γνώριζα, ή θα τους αφηνα να ξεσπάσουν και να τελειώσει επιτέλους αυτη η κατάσταση, κι όχι ν' ανάβω φυτίλια
Εσυ αν γνωριζες πως εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα πραγματα, τι θα εκανες?
ή θα προσπαθούσα να συμφιλιώσω τα πράγματα αλλά, επαναλαμβάνω, μεσω ε-μαιλ
quote:Ασχετο και άτοπο. Ότι γράφω εδώ έσω έχει πρώτα φιλτραριστεί απο μένα,
Μην ψαχνεις στο Χριστιδη, ουτε στο Σαββοπουλο...
ετσι είναι πάλι η καρδιά μου που γράφει. Κρίμα πάντως, γιατι είχαμε κάνει συζητήσεις και σε δικό σου τοπικ και θα πρεπε να το είχες καταλάβει,
αλλά εσένα μάλλον σε πείραξε που σε είπα Μπάρκουλη

Seeking...Looking...
Listening...
Always moving on...
Edited by - 1900 on 19/02/2004 19:55:51
Ότι διαιωνίζεται είναι ΑΠΟ τους ΙΔΙΟΥΣ…μιας και φτάνει ένας να μην απαντήσει….και θα σταμάταγε! Όταν η έριδα φτάνει σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι κατηγόριες του Ενός και του ΑΛΛΟΥ….να έχουν φέρει μια κατάσταση που ειλικρινά όποιος διάβαζε την ΑΤΜΑ….θα σκεφτει, μα καλά, τι μας λέει τώρα αυτή….τα ίδια ισχύουν και για τον ΓΡΗΓΟΡΗ…Τα λόγια τους δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις, και η επέμβαση μου η ΑΡΧΙΚΗ…ΗΤΑΝ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΙ Η ΑΤΜΑ ΑΥΤΟΙ….
Δυστυχώς…τα πάθη είναι ΠΑΘΗ, άρα κάποιος που πρέπει να καταλάβει, τα διαπληκτιζόμενα μέρη, … πρέπει να ακούσει και τις μαρτυρίες…έτσι συνήθως δεν γίνεται? Δεν διαιωνίζω ΤΙΠΟΤΑ…Απλά με ενδιαφέρει να αποδοθεί τα του Καισαρα το καισαρι….
Το θέμα 1900 είναι πως αυτές οι αντιδράσεις, για οποίον γνωρίζει λίγο τον εαυτό του, είναι χρυσαφί…και όχι να κάτσω να γράψω κατεβατά…μελό….η τι έζησε κάποιος άλλος! Εδώ υποφέρει ο εαυτός, σε πρώτο χέρι…Κάποιος μας βρίζει, κάποιος αποκρίνεται…. Και είναι Εδώ που πραγματικά μαθαίνεις! Είσαι ο πρωταγωνιστής…. όχι ο θεατής…
Τώρα στα ΕΣΩ δυστυχώς όπως και στη Ζωή, επικρατούν παιχνίδια!
Από poker θα ξέρεις…![]()
Και ειλικρινά ορισμένα είμαι σίγουρος πως και εσύ τα βλέπεις…οπως και ασχετα ΠΟΣΤ... γίνονται για άλλους λόγους…μα όχι για την ΟΥΣΙΑ του εσωτερισμού και της ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ….
Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να άνοιγε ένα ΤΟΠΙΚ που θα έλεγε,
ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ?
Εκτός φυσικά όσων υπάρχουν…
Θα σε ψήφιζα!![]()
Χεχε μην στεναχωριέσαι δεν σε παίρνουν, μένεις εξωτερικό…και αν ακούς Σαββόπουλο….τα Συντονιστιλικια δεν σε ενδιαφέρουν...![]()
Σε Διάολου ΤΟΠΙΚ δεν είμαστε…![]()
...ε ας ρίξουμε και εμεις ένα ΣΤΑΥΡΟ
κάπου….δεν ξέρεις καμία φορά….τι γίνεται! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 19/02/2004 21:11:29
quote:Αμα παρακολουθήσεις αυτα που γράφω κατα καιρούς θα δεις οτι είμαι απ' τους πρώτους που συμφωνούν μ' αυτό που λες
Και είναι Εδώ που πραγματικά μαθαίνεις!
Κάτι που έγραψα στη 2η σελίδα του τοπικ:
quote:Αλλά ότι ήταν να μάθουμε το μάθαμε (7 σελίδες και συνεχίζει κι όχι μόνο σ'αυτό το τοπικ, νυσάφι πια!) απο κει και πέρα επέρχεται ο κορεσμός και η φθορά, απο κάθε άποψη. Παν μέτρον άριστον.
Παντως, ίσως και τα εκτός θέματος να είναι εξίσου σημαντικά. Ίσως να'χουν να μας πουν πολλά, όχι για τα άτομα αυτά καθαυτά, που συμμετήχαν, αλλά για τον άνθρωπο γενικότερα.
Όλα καλά και χρήσιμα λοιπόν.
Όλα εντός
Αλλα θα μου πεις, όταν οι εγωισμοί ρίχνουν λάσπη στ' αυτιά ποιός ακούει;!
Τζάμπα λέμε και ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια
Αρκετά! Ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν.-

Seeking...Looking...
Listening...
Always moving on...
Μπορεί κάποιος άραγε να μου θυμήσει,
ποιο ήταν το θέμα που συζητείται στο τόπικ αυτό;
Ρητορική όπως καταλαβαίνετε η ερώτηση...
Επειδή όμως το θέμα έχει θέμα και μάλιστα αρκετά πιο ενδιαφέρον από το ποιος δεν πάει ποιον και γιατί και από πότε κ.λ.π.
θα κάνω μία προσπάθεια να παραθέσω την αρχική τοποθέτηση της ΑΤΜΑ, μπας και γίνει κατανοητό ότι περισσότερο θα δείξουμε ότι την αγαπάμε και ότι την σεβόμαστε, αν με σοβαρότητα απαντήσουμε στο θέμα που άνοιξε:
quote:
"ο Διαβολος"....
ΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΣ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ....
ΤΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΙΣΩ ΚΟΥΒΑΛΑ...
ΘΑ ΠΩ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑ...
ΑΥΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ .
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΥΡΚΟΥΑΖ....ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΕΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ...
ΑΣ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ....ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ....
ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ....ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΛΥΓΜΑ...
ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...(ΧΜ ΝΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ....ΜΑ ΕΣΕΙΣ..;)
ΑΤΜΑ, θα παρακαλέσω κι εσένα, ως συντονίστρια του τόπικ αυτού, να μη δώσεις συνέχεια στην εκτός θέματος συζήτηση αυτή. Και για κάποιους που θα υποστηρίξουν ότι όντως είναι εντός θέματος (κατά κάποιον τρόπο), θα παρακαλούσα να σκεφτούν και τα υπόλοιπα μέλη του forum που κάνουν κλικ στο παρόν τόπικ για να διαβάσουν σχετικά με:
"Η Atma ,ο σταυρος+ η μαχη με το δια !βοΛο"... και δεν έχουν καμία ιδέα για όλα τα υπόλοιπα!
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Γι' αυτό άλλαξε και τίτλο η δόλια, για να με υπονομεύει με όλη την άνεσή της.
Λοιπόν, εγω, σε εντεταλμένα φερέφωνα της δόλιας, στους οποίους έχει πλασάρει ψευδής πληροφορίες, με απώτερο σκοπό να συνεχίσει την υπονόμευσή μου εδώ στο εσωτέρικα ακόμα μια φορά, μα η ίδια να μετέχει αφ' υψηλού...δε συμμετέχω
Εγώ λοιπόν σε τέτοιου τύπου λα'ι'κίζοντα δικαστήρια, όπου οι σκοπιμότητες είναι προφανής, οσφρίζομαι την στρατηγική έντεχνης υπονόμευσης αυτού που προσπαθεί μόνος να προστατευθεί απέναντι σε οργανωμένη κλίκα. Ας μας πείτε τουλάχιστον το όνομα της οργάνωσης, να ξέρουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε...
Στο μόνο που αξίζει να σου απαντήσω, είναι στο οτι, εσωτεριστής δεν είμαι.
Και απορώ που ΕΣΥ βάζεις ταμπέλες στους άλλους...
Tέλος, δε με ενδιαφέρει η άποψη αυτών που δε κατανοούν το "παιχνίδι" δημιουργίας εντυπώσεων εναντίον μου...
Να τους πώ μόνο "το παιχνίδι 'ναι στημένο κι απο πριν ξεπουλημένο κι εσυ πνιγεσαι σε δίχρωμα κασκόλ".
Εγώ δε θα υποστήριζα κάποιον εδώ έσω επειδή ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις...
Όπως δήλωσα αλλού, μόνος ήρθα στη ζωή, μόνος θα πολεμήσω για τη σωτηρία της ψυχής μου και μόνος προσεύχομαι...
Ένα πράγμα μόνο θα σας πω...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!
Edited by - reptilesalonica on 20/02/2004 00:56:38