ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
28/03/2009, 15:08:42
μηπωσ μπορειτε να προτεινεται μια απλη μεθοδο α.π. γιατι με βλεπω πρωτα να πεθανω και μετα να κανω αστρικη προβολη.οσο για αφυπνηση συνηδησεισ εξηγειστε μου παρακαλω τι εινα
29/03/2009, 09:20:51
Γεια σας

Φίλε SHAMAN-KING κοίτα εδώ την απάντηση που έχω δώσει στο-κενο- .Ειναι η 4η από το τέλος. Και τα ξαναλέμε.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=30&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=4045

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο τον κόσμο

SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
29/03/2009, 17:31:59
ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ , ΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ , ΠΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΟΝΤΑΙ
hurricane21Μέλος
31/03/2009, 13:56:11
καλησοερα σε ολους.
θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι δυνατον ενω ειμαστε σε απ να πειραξουμε κατι που υπαρχει μεσα σε καποιο σπιτι..

εξηγουμε...το βραδυ ενω ημουνα σε απ σκεφτομαι λεω γτ δεν δοκιμαζω κατι να δω αν θα πιασει.,..
παω τοτε περνω το ρολοι μου και το βαζω 10 λεπτα μπροστα και λεω θα το δω το πρωι για επαληθευση...
το πρωι που ξυπνησα το ρολοι οντως ηταν 10 λεπτα μπροστα και ενω την προηγγουμενη μερα πηγαινε κανονικα στην ωρα του....

πως το εξηγητε αυτο?
ειμαι σιγουρος 1000% πως ημουν σε απ.,..

SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
31/03/2009, 16:33:39
δεν καταλαβα λεξη
για λεξη
τι εννοεισ

Παντα να κοιτασ μροστα γιατι αν δεν το κανεισ μενεισ πισω

31/03/2009, 16:52:42
Αυτο το εκανες χωρίς να μετακινήσεις το ρολόι? Πώς ακριβώς το κανες?

Απο ότι έχω διαβάσει το αστρικό σώμα είναι σε θέση να σηκώσει αντικειμενα μερικών γραμμαρίων(δε θυμαμαι πόσα).
Δλδ είναι σε θέση σε ένα βαθμο να επιρρεάζει το φυσικό επίπεδο.

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg

hurricane21Μέλος
31/03/2009, 17:02:59
epιασα το ρολοι μου και το σηκωσα..γυρισα δλδ τον διακοπτη βοπως θα εκανα κανονικα...
δεν ξερω ποσο υγιζει το ρολοι μου αλλα ειναι απο αυτα με την καδενα και ειναι λιγο βαρυ...
SHAMAN-KINGΝέο Μέλος
31/03/2009, 17:18:19
ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ

Παντα να κοιτασ μροστα γιατι αν δεν το κανεισ μενεισ πισω

31/03/2009, 19:34:06
Γεια σας

Εντυπωσιακό φίλε hurricane21

Καλό είναι να το ξανά τσεκάρεις. Βάλε ένα αντικείμενο επίτηδες κάπου και μετά πήγαινε το άλλου. Η προχώρα το ρολόι σε εντελώς άλλη ώρα.

Είναι εφικτό να γίνει αυτό που λες. Αλλά δεν είναι εύκολος ο τρόπος που γίνετε. Χρειάζεται μεγάλη ικανότητα. Αν πάλι το καταφέρεις τότε θα μπορείς έχεις μια λαμπρή ζωή αφοσίωμενη στην ανιδιοτελής θεραπεία των άλλων.

Στο εύχομαι.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο τον κόσμο

31/03/2009, 20:20:35
Γεια σας

Αυτο το θεμα ειναι ενδιαφερον.

Αν κουνησουμε ενα αντικιμενο στο αστρικο δεν θα επρεπε να κουνηθει και το αντιστιχο του στο φυσικο?

Αν καποιος εβλεπε το ρολοι του hurricane εκεινη την στιγμη θα ειχε κατατρομαξει. Φαντασμα!

Εμενα μου γεννουνται ερωτηματα, για παραδειγμα αν καποιος ,λεμε τωρα,
πεθανει στο αστρικο θα πεθανει σιγουρα και στο φυσικο.

Ομως το βραδυ στο αστρικο δεν κανουμε διαφορα πραγματα? Πως γινεται να μην εχει συμβει τιποτα στο φυσικο?

Η τεταρτη διασταση περιελαμβανει την τριτη.

Αυτο με κανει να υποθετω με βαση τα οσα (λιγα) ξερω οτι ο συνηθησμενος ανθρωπος το βραδυ δεν εχει αληθινες δραστηριοτητες,
αλλα μπαινει σε σκεπτομορφες που του υποβαλει το ειναι του(η συνειδηση που βρισκεται στο αιτιατο σωμα).

Ειναι σαν ο πατερας να ελεγχει το μικρο παιδι του που δεν εχει μαθει ακομα.

Για αυτο παντα τα ονειρα μας ειναι μηνυματα απο τον Πατερα μας,που θελει να μας πει κατι,να μας προιδοποιησει ή οτιδοιποτε αλλο.