- ΖΥΓΟΣ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
free soul
I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,and see if I could not learn what it had to teach,and not, when I came to die, to discover that I had not lived!!!
... μεσα απο τα--αρκετα ειναι 12;για τους κριτες μας-- χρονια που μελετω αστρολογια-και παρατηρω τ'ατομα στους κυκλους της ζωης μου, εχω διαπιστωσει πως οι ζυγοι ειναι πολυ αναποφασιστοι/αμφιταλαντευομενοι-εκτος κι αν τους βοηθα καπως ο ωροσκοπος και δεν φαινεται στους γυρω--και συνηθως εκφερουν αποψη για κατι που θα τους ρωτησεις αφου αφομοιωσουν
καλα την αποψη σου για το ..ερωτημα...//τοτε θα σου δωσουν ακιρβως οσα τους ειχες δωσει αλλα θα σε αντιπαραθεσουν θετωντας ακριως τα ιδια υπο αλλο πρισμα/...:Ο
ζυγος απενταντι απο....τον κριο...//κι ο κριος ψαχνει παντα εναν χαρακτηρα να ταυτιστει μονο που προσπαθει να τον καταστρεψει/να σβησει τα σημαδια /τα καταφερνει παντα να βρισκει τροπους /μα γινεται φανερο λογω χρησης ψεμματος και υπορβολικης στασης/
..στην εσωτερικη του διασταση-
κριος-ζυγος ειναι ο αξονας του πεπρωμενου(ενας απο τους εξι)
υποδηλωνει τις ανταλλαγες του ατομου με "το αλλο του μισο".
το πρωτο μισο ειναι η κατασταση της προσωπικης συνειδησης και το αλλο μισο ειναι οι δυνατοτητες ανταλλαγων μ'ενα προσωπο του αλλου φυλου.
το πρωτο ειναι ο κριος και το δευτερο ο ζυγος...\/
συμπληρωματικα να θεσω τον αλλο αξονα που αποτελει και το δευτερο μερος του ενος απο τους τρεις σταυρους...
καρκινος- αιγωκερος λοιπον....
ειναι ο λλος αξονας..
κι εγω οσο και το νεος μελος ...σιγουρα λαβαμε τις απαντησεις.
(πολλες απαντησεις και με οσα προηγηθησαν εσω με το (λυκο +το προβατο) θα ελεγα...//οπου λυκος=προβατο=κριος..και ο νοων νοητω)
καλως ηρθες παλι,ελευθερη ψυχη...
--να + κατι που μοιαζουμε...---
--απλα αλλοι το δηλωνουν + αλλοι το βιωνουν:)--
paramatma

aum mani padme hum
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ.
ΖΥΓΟΣ-ΚΡΙΟΣ:
ΑΝ Ο ΚΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ, Ο ΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!
"ΑΤΜΑ" ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ!
free soul
"*Ισορροπεί και ολοκληρώνεται μόνο μέσω των άλλων, ενώ του είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει επαγγελματικά ή ερωτικά μόνος του.
* Λατρεύει την πολυτέλεια, τα ωραία πράγματα, τα ακριβά ρούχα, κοσμήματα .
*ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...
αυτο που εχω παρει σιγουρα απο τον Ζυγο ,ειναι οι συχνες μεταπτωσεις στην διαθεση μου , τα θλιμμενα ματια , δεν θυμωνω ευκολα , δεν μ'αρεσει η βια οι τσακωμοι η αδικια , και δεν αντεχω την μοναξια .
δεν θυμαμαι αλλα στοιχεια του Ζυγου :)
I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life,and see if I could not learn what it had to teach,and not, when I came to die, to discover that I had not lived!!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ! ΕΠΙΣΗΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟ! Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΣΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ! ΠΑΝΤΩΣ Ο ΖΥΓΟΣ ΕΠΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ, ΑΣΤΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ? ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΤΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙΣ giagiaka ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ?
free soul
free soul
Κοιτωντας στον καθρεπτη- αρκετα χρονια πισω-
σπουδαζωντας εμαυτον, ειναι πολυ σωστη η περιγραφη
του Ζυγου.
Ειναι αυτη η αναγκη - η μηπως ειναι ανασφαλεια?- να ζυγισει
καλα και τις δυο πλευρες ενος ζητηματος, που κανουν τον Ζυγο
να ειναι αναποφασιστος. Μοιαζει φορες να παταει σε δυο βαρκες.
Αρκετα επικινδυνο, δεν νομιζεται ?
Μερικες δε φορες αυτο εχει ως αποτελεσμα να πληγωνει τους αλλους,
τους δικους του, τους φιλους του..
Ποια να'ναι αραγε η δοκιμασια του σε αυτη την Ζωη ?
Ωροσκοπος μου ειναι Παρθενος.
Εχει καποιο σχολιο κανεις ??
LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT
KNIGHT ΜΙΧΑΗΛ

quote:
Ωροσκοπος μου ειναι Παρθενος.
Xμμμ... Πολλά, αγαπητέ ιππότα.
Θα σταθώ όμως σε ένα, νομίζω πολύ βασικό:
Το πιο πιθανό είναι ότι ο ήλιος σου βρίσκεται στον πρώτο οίκο.
(δε θα συμβαίνει αυτό, εάν ο ωροσκόπος είναι στις πρώτες μοίρες του Παρθένου και έχεις γεννηθεί προς τις τελευταίες μέρες του Ζυγού - έτσι βγαίνει στο 2ο οίκο)
Στον πρώτο χαρίζει ιδιαίτερη "λάμψη", έντονη και ξεχωριστή προσωπικότητα και για άντρα Ζυγό ομορφιά.
Ο ήλιος στον 1ο βέβαια έχει θέση Κριού και ο Ζυγός είναι το αντίθετο...
Χμμμμ...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ.ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΖΥΓΟΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ, ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΩΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ, ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΙ, ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΜΕ ΙΔΕΩΔΗ,ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΖΥΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΖΩΔΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ'ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ!
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΜΟΝΟ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!
free soul
quote:
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ, ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
Σωστό κι αυτό, αλλά...
Ο ήλιος στον 1ο είναι, κατά την γνώμη μου, υπέρτερο στοιχείο, γιατί χαρίζει αποδοχή και συνεπώς ασφάλεια ούτως ή άλλως...
Νομίζω ότι μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα ένα ζώδιο μελετώντας το σε σχέση με το αντίθετό του. Έτσι, γίνονται πολλά φανερά....
Ο Ζυγός π.χ. έχει πάντα μία τάση ηγετική, κυριαρχίας (ασχέτως της ανασφάλειας) και του βγαίνει κατ' αντανάκλαση από τον Κριό, γι' αυτό και εκτός από την ενασχόληση με Τέχνη γίνονται και καλοί στρατηγοί...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 28/08/2004 14:30:59
Ιχθύς με ωροσκόπο Ζυγό.., και σελήνη στον Σκορπιό…!

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
ας "παίξουμε":
Νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά των ζωδίων Ιχθείς, Ζυγός και Σκορπιός μπορείς να τα βρεις εύκολα και στο Διαδίκτυο. Θα σου πρότεινα αυτή την ιστοσελίδα: Χαρακτηριστικά ζωδίων.
Το πώς δέχεσαι όμως αυτά τα χαρακτηριστικά και πώς τα διαχειρίζεσαι, έχει να κάνει με πιο λεπτές ισορροπίες.
Αν ξέραμε ακριβώς τις μοίρες του ωροσκόπου ή την ώρα γέννησης, ώστε να βρούμε τις μοίρες, θα μπορούσαμε να πούμε περισσότερα.
Αν ο ωροσκόπος είναι στις πρώτες μοίρες του Ζυγού, σημαίνει ότι ο πρώτος οίκος σου (οίκος της προσωπικότητας) παίρνει τα χαρακτηριστικά του Ζυγού. Αν όμως, ο ωροσκόπος είναι προς τις τελευταίες μοίρες, τότε ο πρώτος οίκος θα περνά κατά μεγάλο μέρος στον Σκορπιό κι αυτό σημαίνει ότι ενώ δίνεις την εντύπωση ότι έχεις χαρακτηριστικά Ζυγού λόγω ωροσκόπου, όταν κάποιος σε γνωρίζει καλύτερα, του "βγαίνεις" περισσότερο με Σκορπίστικα χαρακτηριστικά.
Στην πρώτη περίπτωση, η Σελήνη σου βγαίνει στο 2ο οίκο (πάλι παίζουν ρόλο οι μοίρες), ενώ στη δεύτερη το πιθανότερο σου βγαίνει στον πρώτο. Έτσι, (στον 1ο οίκο) σου χαρίζει μία ιδιαίτερη (για άντρα) αίσθηση εσωτερικής ισορροπίας, έντονη διαίσθηση (πολύ περισσότερη από το σύνηθες αφού είναι και στον Σκορπιό - είσαι μέντιουμ;
). Στη ζωή σου θα πρέπει να δέχτηκες έντονη την επιρροή της μητέρας σου και γενικά η συναισθηματική κατάσταση των ανθρώπων γύρω σου σε επηρεάζει και την αισθάνεσαι σα δική σου...
Τώρα, απ' αυτά που έγραψα, ποιά απ' αυτά σου ταιριάζουν και ποιά όχι, ίσως μπορείς να καταλάβεις σε ποιές μοίρες βρίσκεται ο ωροσκόπος σου και να δούμε κι άλλα...

..."Ηρα* ,θεα στο μαγειρεμα"![]()
*με σημα το παγωνι

(clickable)

Καλησπερα σε ολους.
Πολυ ενδιαφερουσα η συζητηση.
Αρκετα σημεια του Ζυγου, πραγματι μελετωνται με το αντιθετο
Ζωδιο τον Κριο. Ισως ακριβως η μια σταση να καλλιεργει οτι
η αλλη δεν μπορει να αναπτυξει
Ομως περα απο την διαγνωση η την διαπιστωση,
ερχεται η ωρα του 'πραττειν'
Αν ο σκοπος ειναι να εργαστεις πανω σε αυτα που ΕΣΥ
θεωρεις ως αδυνατα σημεια σου, τι γινεται ?
Αν π.χ. ενδιαφερεσαι για την γνωμη των αλλων,υποτασσοντας
την δικη σου,.. αυξανεις το ΕΓΩ, κινδυνευεις ομως να γινεις
η να χαρακτηριστεις 'εγωιστης'
Ο Ωροσκοπος ειναι στην 12η μοιρα της Παρθενου και
η Σεληνη στην 5η του Αιγοκερω
LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT
Knight ΜΙΧΑΗΛ

quote:
...ενδιαφερεσαι για την γνωμη των αλλων,υποτασσοντας
την δικη σου,.. αυξανεις το ΕΓΩ, κινδυνευεις ομως να γινεις
η να χαρακτηριστεις 'εγωιστης'
Χμμμ... μα ακριβώς αυτή είναι η άσκηση ισορροπίας και ταυτόχρονης αυτογνωσίας.
Όταν ξέρεις καλά τον εαυτό σου, δε σου χρειάζεται η γνώμη των άλλων.
Αυτό δεν είναι εγωισμός.
Καλέ μου φίλε, νομίζω ότι θα χρειαστούμε συγκεκριμένα στοιχεία για να σου πούμε περισσότερα...
Συγκεκριμένη δηλ. ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Εκτός αν γνωρίζεις να μας δώσεις και τις μοίρες του Ήλιου σου (είναι σχεδόν το ίδιο).

Καλημερα
Ευχαριστω εκ των προτερων
Ο Ηλιος ειναι 4,58 μοιρες
του Ζυγου βεβαια
LOVE IS THE LAW
HARMONY THE EFFECT
Knight ΜΙΧΑΗΛ

Σας χαιρετώ!
quote:
Ο Ηλιος ειναι 4,58 μοιρες
του Ζυγου βεβαια
Βέβαια;
Καλά!
Λοιπόν, τελικά ο ήλιος είναι στον 1ο οίκο και η Σελήνη βγαίνει στον 4ο, οίκο της οικογένειας.
Σημαντική θέση, κατά την άποψή μου, γιατί η Σελήνη στον Αιγόκερω στον οίκο του Καρκίνου, στο σπίτι της δηλαδή, τονίζει τα χαρακτηριστικά της.
Όλα αυτά βέβαια, επηρεάζονται και από άλλες γωνίες, αλλά θεωρώ το στοιχείο αυτό αρκετά σημαντικό.
Το αγαπητό μέλος Στέφανος στο θέμα: Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή, μας δίνει ενδιαφέροντα στοιχεία:
quote:Σελήνη στον Αιγόκερο Άτομο που είναι ψυχρός υπολογιστής. Δηλαδή συμφεροντολόγος και υλιστής.
Πολλά στη ζωή του λειτουργούν με το πρέπει και όχι με την καρδιά.Είναι και αυστηρός.
Στη ζωή του, ταλαιπωρείται από δυνατές κρίσεις μελαγχολίας και κατάθλιψης.
Επαγγελματικά ανεβαίνει πολύ ψηλά.
Φίλοι, με τη Σελήνη στον Αιγόκερο, είστε κάπως παραπάνω προσανατολισμένοι στο συμφέρον και στο χρήμα.
Χαλαρώστε λίγο και χαρείτε τις απλές καθημερινές στιγμές.![]()
Όμως, στην προκειμένη περίπτωση αγαπητέ Knight MIXAIL, μάλλον θα σου ταιριάζει περισσότερο αυτό (ορίζοντας μία ατέρμονη μάχη με τα προηγούμενα χαρακτηριστικά):
quote:Σελήνη στον Καρκίνο Η οικογένεια είναι το α και το ω της ζωής σας του.
Εάν κάτι δεν πάει καλά στην πατρική οικογένεια, αποδιοργανώνεται ως άτομο και δυσκολεύεται να αποδώσει σωστά στους άλλους τομείς της ζωής του.
Θέλει να νιώθει κάποιες ζεστές φτερούγες από την οικογένεια, πάντα κοντά του.Στο αγόρι, δημιουργείται το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα.
Επειδή κάτι συνέβη στην οικογένεια και θεώρησε τη μητέρα του πρότυπο της ζωής του, πάντα θα νιώθει ότι η μητέρα του είναι το α και το ω, για τη ζωή του.
Η μητέρα του είναι για κείνο πρότυπο της δύναμης, είτε το δείχνει είτε όχι, πάντα θα έχει ανάγκη να αντλεί δύναμη από εκείνην.Δεν είναι απαραίτητο το αγόρι να είναι κολλημένο στη μαμά του ή να δείχνει αδυναμία ή ευαισθησία. Μπορεί να κάνει ότι αδιαφορεί, να της φέρεται ακόμα και άσχημα, αλλά στην ψυχή του υπάρχει το Οιδιπόδειο.
Η Σελήνη στον Καρκίνο δίδει υπερβολικό συναίσθημα, υπερευαισθησία.
Γεννήθηκε για το "σ' αγαπώ", με όλη την έννοια του ρήματος, ούτε για το "σε θέλω" ούτε για το "έχω συμφέρον".Οι άλλοι, πολλές φορές, θα το εκμεταλλεύονται και στη ζωή, κάποια στιγμή, θα συντριβεί, γιατί πίστεψε, γιατί δόθηκε, γιατί αγάπησε, γιατί νόμισε ότι όλος ο κόσμος είναι σαν κι αυτό.
Χρειάζεται να γίνει λίγο ρεαλιστής. Να σταματήσει να αγαπά και να δίνεται πολύ, πιστεύοντας ότι η ζωή αρχίζει και τελειώνει στο συναίσθημα και στην υπερευαισθησία.