ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΝΕΙΡΟΝΑΥΤΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΟΝΕΙΡΟΝΑΥΤΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΣΑΜΟΥΕΛ5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ΣΑΜΟΥΕΛΝέο Μέλος
18/01/2004, 00:27:37
για σε ολους

το τελευτεο καιρο αρχισα και βλεπο στα ονειρα μου παραξενους κοσμους απο μιαζου παρα πολι στο δικο μασ. με πολις και χορια ειμαι διαφορεσ μορφεσ καθε φορα και ομως ποτε ο εαυτοσ μου.Μετα απο αυτα αρχισα να ψαχνω και βρικα ενα βιβλιο του ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ και μιλαει για τους ονειροναυτες.

θα ηθελα να μαθω περισοτερα για τουσ κοσμουσ του ονειρου η μιας αλλης διαστασεις τοσο κοντα που σιχνα ενονοντε μα και τοσο μακρια που δεν φενοντε.... παρακαλο γραψτε μου αν ξερετε περισοτερα

18/01/2004, 15:53:47
Εννοείς πως βλέπεις τον εαυτό σου με άλλες μορφές?
Πώς ξέρεις ότι είναι ο εαυτός σου?
Μας κάνεις αν θες μια καλύτερη περιγραφή αυτών των πόλεων και
των χωριών?
Για το βιβλίο δυστυχώς δεν έχω πληροφορίες.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

ΣΑΜΟΥΕΛΝέο Μέλος
18/01/2004, 21:48:22
δεν ξερω αν ειμαι εγω οι χαρακτιρεσ που παρακολουθω αλλα ειναι αυτοι που βλεπω οποτε οταν ξυπνω σκευτομε οτι προφανοσ ειμαι εγω .. εχω προσπαθισει να κανω καπια σχεδια απο αυτα τα μεροι. ομωσ ολα αυτα μετα την αναγνοση του βιβλιου γιατι εμαθα περισοτερα γιαυτουσ του σκοσμουσ αλλα οχι αρκετα

18/01/2004, 23:58:08
Φίλε ΣΑΜΟΥΕΛ γίνε λίγο πιο σαφής.Περιέγραψε κάποιες εικόνες που βλέπεις ή και τα πρόσωπα.
Μόνο έτσι ίσως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Φιλικά.

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

ΣΑΜΟΥΕΛΝέο Μέλος
19/01/2004, 15:11:38
NA JEKINISO ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ,ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΛΙΘΟΣΤΡΩΤΗ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΓΑΛΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΓΝΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.ΟΙ ΟΔΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΟΚΟΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΞΕΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΧΩΡΩ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΤΡΙΨΩ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΩΝΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΚΑΠΟΥ ΓΝΩΡΙΜΑ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ.....