ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Καταπολεμηση μαγειας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Καταπολεμηση μαγειας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

erzebet_bathory61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
15/08/2011, 11:51:48
erzebet όλα αυτά που έγραψες στο αρχικό μήνυμα και άλλα πολλά που δεν χρειάζεται τώρα να ειπωθούν, είναι σωστά. Δώσε και βάση σε αυτό που είπε ο ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ πάντως.
15/08/2011, 13:51:58
Ωραία όλα για περί πίστη στον εαυτό και θετική αύρα κ.τ.λ. Αυτά ρωτάει κανείς αν το συγκεκριμένο άτομο έχει ιδέα τι είναι και αν έχει εξασκηθεί επί αυτού; Μερικά πράγματα υπάρχουν τα πιστεύουμε ή όχι και ένα από αυτά είναι τα μάγια. Έχω δει ανθρώπους να λιώνουν μέρα με τη μέρα χωρίς καμιά αιτία παθολογική ή ψυχολογική και δεν είχαν δει ούτε είχαν σκεφτεί περί μαγείας. Επίσης και σε άτομα με υψηλή συνειδητότητα και πνευματικότητα έχω δει να επηρεάζουν όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά αρκετά και σωματικά και ψυχολογικά γιατί πάντα υπάρχει κάποιος πιο εξειδικευμένος από έναν άλλον. Τώρα αν το ερώτημά σου είναι αν μπορεί να λύσει κάποιος τα μάγια η απάντηση είναι ναι. Εκεί βέβαια θέλει προσοχή γιατί είτε απευθύνεσαι στην εκκλησία αλλά αν είναι κάτι που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ο αντίστοιχος κληρικός τότε μπορείς να απευθυνθείς σε άτομα πιο εξειδικευμένα αλλά εκεί είναι παγίδα χρημάτων γιατί πολλοί το εκμετταλεύονται και σου τρώνε χιλιάδες ευρώ και τίποτα δεν κάνουν και έχω συναντήσει τέτοιες καταστάσεις από μεγάλου και γνωστούς στην Ελλάδα. Οι αηδίες περί σπάσε πιάτα σε σταυροδρόμι με εκκλησάκι σε πανσέληνο ή λούσου με Ultrex και θα δεις είναι απάτη.(όχι το Ultrex μπορεί να απομακρύνει την πυτιρίδα αν είναι αυτή η επίδραση των μαγικών ) Δεν θυμάμαι αν είπες αν ήταν απορία ή έχουν κάνει σε κάποιον γνωστό σου αλλά ότι άλλο θέλεις ελεύθερα ρώτα.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

15/08/2011, 16:21:59
Ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσεις τις μαγγανείες και τα "μάγια" είναι να τα αγνοήσεις και να συνεχίσεις τη μέρα σου...

In anticipation of my resurrection...

erzebet_bathoryΜέλος
15/08/2011, 19:48:55
quote:

Κάνοντας χιούμορ προσπαθώ να μετατοπίσω την κουβέντα, από τις αρρωστημένες σας φαντασιώσεις

Τα αρρωστημένα μυαλά του hollywood να σας εκνευρίζουν.
Θεωρείται «εξυπνάδες» αυτές τις μαλακίες που δείχνεται?

δεν χρειαζομαι ΄΄χιουμορ΄΄ απο κανεναν.
ρωτησα κατι κ ζητησα γνωμες κ αποψεις επι του θεματος.
οποιος δε μπορει η δε θελει να τοποθετηθει η θεωρει αρρωστημενο αυτο που ρωταω να μην ασχολειται.
επισης δε θελω να ασχολουνται με τα ποστ μου κ γενικοτερα στη ζωη μου ατομα με γλωσσα του πεζοδρομιου κ ειρωνικες συμπεριφορες γι αυτο μην ξανα συμμετασχεις στα τοπικ μου.δεν εισαι ευπροσδεκτος.

Timendi causa est nescire...

erzebet_bathoryΜέλος
15/08/2011, 19:52:06
quote:

quote:

δεν με καλυψαν οι απαντησεις.

Ο άνθρωπος σκέπτεται καλύτερα όταν ο εγκέφαλος έχει εικόνα, έχει μεγαλύτερη δυναμική η σκέψη όταν έχει σχέση με κάτι που το έχει δει, έχει την εικόνα του, από κάτι που φαντάζεται. Έτσι ο μάγος για να προγραμματίσει καλύτερα κάποιον, χρειάζεται, ας πούμε, την φωτογραφία του. Για τον ίδιο λόγο, χρειάζεται να κάνει και κάποιο ομοίωμα, ή σαπούνια, κλπ, ώστε να έχει μεγαλύτερη δυναμική η σκέψη του και να είναι καλύτερος ο προγραμματισμός του. Βάζει μετά αυτά τα μαγικά κάπου για να τα δει ο ‘μαγεμένος’. Αν αυτός φοβηθεί, πανικοβληθεί, τότε ο μάγος πετυχαίνει, επειδή ο προγραμματισμός του δεν συναντά άμυνα. Αν η φίλη σου καταλάβει το προηγούμενο μου ποστ, ότι είναι η σκέψη του σε αντιπαράθεση με τη σκέψη της, ότι όσο κακό και αν θέλει κάποιος μάγος να της κάνει, η θέλησή της για τη ζωή και τα καλύτερα που μπορεί να έχει από τη ζωή, είναι ισχυρότερη από του μάγου, δεν θα χρειαστεί να πάει σε κανένα παπά, και δεν θα χρειαστεί να διαβάσει κανένα Κυπριανό, και θα συμπεριφεθρεί στα μαγικά όπως τους ταιριάζει, σαν σκουπίδια, θα τα σκουπίσει και θα τα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων.

Ο Ιησούς είπε, η πίστη μετακινεί βουνά. Αυτό ακριβώς εκφράζει αυτά που έγραψα. Η δύναμη της σκέψης μπορεί να το κάνει. αν κάποιος δεν πιστεύει στη δύναμη της σκέψης του, τότε ίσως η πίστη στη δύναμη του παπά ή στην δύναμη του Κυπριανού, ή στη δύναμη του μάγου, ή του σταυρού, ή στη δύναμη της πέτρας, στην ουσία είναι όλα το ίδιο, καταλήγουν στο ίδιο, στον εαυτό του. Επειδή αισθανόμενος σιγουριά ότι αυτό ή αυτός θα τον βοηθήσει, και θα είναι αλώβητος, προγραμματίζεται ώστε να είναι έτσι.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.

μαλιστα.
σε καποια που λες .. συμφωνω..εν μερει..
αλλα πως εξηγεις το γεγονος οτι οταν σε ενα ατομο εχουν κανει μαγια... κ ολο συναντα εμποδια.. αναποδιες.... αυτο το ερμηνευεις ως τι? δε τιθεται θεμα μιας δυναμης που βλαπτει ουσιαστικα τον ΄΄μαγεμενο?

erzebet_bathoryΜέλος
15/08/2011, 19:54:23
quote:

erzebet όλα αυτά που έγραψες στο αρχικό μήνυμα και άλλα πολλά που δεν χρειάζεται τώρα να ειπωθούν, είναι σωστά. Δώσε και βάση σε αυτό που είπε ο ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ πάντως.

εχει εν μερει δικιο σε καποια πραγματα αλλα κ παλι εχω ερωτηματικα.
τα μαγια .. δηλ αυτη η αρνητικη ενεργεια... δε βλαπτει τον μαγεμενο? ακομη κι αν αυτος δε τα πιστευει? κ τοτε πως εξηγουνται ολες οι αναποδιες κ κακοτυχιες που συμβαινουν σε οσους εχουν πεσει θυματα μαγειας? αυθυποβολη? δεν νομιζω γιατι προκαλουνται απο μονα τους.

erzebet_bathoryΜέλος
15/08/2011, 19:59:10
quote:

Ωραία όλα για περί πίστη στον εαυτό και θετική αύρα κ.τ.λ. Αυτά ρωτάει κανείς αν το συγκεκριμένο άτομο έχει ιδέα τι είναι και αν έχει εξασκηθεί επί αυτού; Μερικά πράγματα υπάρχουν τα πιστεύουμε ή όχι και ένα από αυτά είναι τα μάγια. Έχω δει ανθρώπους να λιώνουν μέρα με τη μέρα χωρίς καμιά αιτία παθολογική ή ψυχολογική και δεν είχαν δει ούτε είχαν σκεφτεί περί μαγείας. Επίσης και σε άτομα με υψηλή συνειδητότητα και πνευματικότητα έχω δει να επηρεάζουν όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά αρκετά και σωματικά και ψυχολογικά γιατί πάντα υπάρχει κάποιος πιο εξειδικευμένος από έναν άλλον. Τώρα αν το ερώτημά σου είναι αν μπορεί να λύσει κάποιος τα μάγια η απάντηση είναι ναι. Εκεί βέβαια θέλει προσοχή γιατί είτε απευθύνεσαι στην εκκλησία αλλά αν είναι κάτι που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ο αντίστοιχος κληρικός τότε μπορείς να απευθυνθείς σε άτομα πιο εξειδικευμένα αλλά εκεί είναι παγίδα χρημάτων γιατί πολλοί το εκμετταλεύονται και σου τρώνε χιλιάδες ευρώ και τίποτα δεν κάνουν και έχω συναντήσει τέτοιες καταστάσεις από μεγάλου και γνωστούς στην Ελλάδα. Οι αηδίες περί σπάσε πιάτα σε σταυροδρόμι με εκκλησάκι σε πανσέληνο ή λούσου με Ultrex και θα δεις είναι απάτη.(όχι το Ultrex μπορεί να απομακρύνει την πυτιρίδα αν είναι αυτή η επίδραση των μαγικών ) Δεν θυμάμαι αν είπες αν ήταν απορία ή έχουν κάνει σε κάποιον γνωστό σου αλλά ότι άλλο θέλεις ελεύθερα ρώτα.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

εσυ με καλυπτεις.
αυτο απορω κι εγω.
πως καποιοι που εχουν πεσει θυματα μαγειας λιωνουν σαν το κερι.... χωρις καποιο αιτιο υγειας... πως καποιοι αντιμετωπιζουν μεγαλες αναποδιες .. ανεπαλληλες.. να καταστρεφονται οι περιουσιες τους.. να αρρωσταινουν...
κι ας μη πιστευουν στα μαγια. αλλα ακομη κι αν πιστευουν... δε το προκαλουν αυτοι αλλα τους βρισκει ενα κακο αθελα τους.
αυτο που θελω να μαθω ειναι τι κανουμε σε περιπτωσεις που ξερουμε σιγουρα οτι μας εχουν κανει μαγια. δηλ να εχουμε δει τα μαγια.. ειτε λαδωμενες φωτο ειναι αυτες.. ειτε οτιδηποτε αλλο. αλλοι λενε τα καις.. αλλοι πετα τα στη θαλασσα.. αλλοι μη τα ακουμπησεις...
τελικα πως πρεπει να αντιδρασει καποιος που του κανουν μαγια ωστε να τα καταστρεψει...? κ ακομη καλυτερα να γυρισουν στον μαγο?

erzebet_bathoryΜέλος
15/08/2011, 20:01:06
quote:

Ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσεις τις μαγγανείες και τα "μάγια" είναι να τα αγνοήσεις και να συνεχίσεις τη μέρα σου...

ναι.. αλλα οταν σου κανουν μαγια... κ ουσιαστικα σου στελνουν αναποδιες.. εμποδια και η ζωη σου δε ειναι οπως θα την ηθελες ακομη κι αν προσπαθεις γι αυτο ? τοτε τι? καθεσαι μοιρολατρικα κ ζεις μια ζωη σαμποταρισμενη απο κακους ανθρωπους που θελουν το κακο σου? κ μη μου πεις δε σε πιανουν...... ολο κ καπως επηρεαζει τη ζωη καποιου που δεχεται αρνητικη ενεργεια.

violent kingΜέλος
15/08/2011, 20:16:12
αγαπητη ερζεμπετ τεικ α ντιπ μπρεθ

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love

15/08/2011, 20:50:15
Αγαπητή μου, εάν δεν ασχοληθείς και δεν πιστέψεις ότι θα σε βλάψουν, τότε δεν θα σε βλάψουν.
Εάν νιώσεις φόβο, σου γίνει εμμονή ή νιώσεις σίγουρη ότι θα πάθεις κάτι το άσχημο, τότε θα το πάθεις.
Κι αυτό όχι επειδή οι μαγγανείες αυτού του τύπου έχουν κάποια τέτοια δύναμη επάνω στον άνθρωπο αλλά επειδή εσύ η ίδια θα έχεις υποβάλλει στον εαυτό σου ότι κάτι θα σου συμβεί εξαιτίας των μαγγανειών.
Σε αυτές τις περιπτώσεις - όπως έχω ξαναπεί - θεωρώ πως κινδυνεύουμε από τον εαυτό μας και μόνο κι από το μυαλό μας κι όχι από τις μαγγανείες...

15/08/2011, 21:11:05
quote:
Αγαπητή μου, εάν δεν ασχοληθείς και δεν πιστέψεις ότι θα σε βλάψουν, τότε δεν θα σε βλάψουν.
Εάν νιώσεις φόβο, σου γίνει εμμονή ή νιώσεις σίγουρη ότι θα πάθεις κάτι το άσχημο, τότε θα το πάθεις.
Κι αυτό όχι επειδή οι μαγγανείες αυτού του τύπου έχουν κάποια τέτοια δύναμη επάνω στον άνθρωπο αλλά επειδή εσύ η ίδια θα έχεις υποβάλλει στον εαυτό σου ότι κάτι θα σου συμβεί εξαιτίας των μαγγανειών.
Σε αυτές τις περιπτώσεις - όπως έχω ξαναπεί - θεωρώ πως κινδυνεύουμε από τον εαυτό μας και μόνο κι από το μυαλό μας κι όχι από τις μαγγανείες...

Αρέσκω

28/01/2005, 12:24:05
Αγαπητέ Ραμογλου,

Καταλαβαίνω την δυσκολία σας,
εκεί που περπατάτε,
μπορείτε να τραγουδάτε το,

Μαύρη ειν η νύχτα στα βουνά…

Φιλτατε Vril,

Διαμένω στην Ιταλία, κανω μια προσπαθεια παντως.

Φαίνονται σαν….. κακαρίσματα!

Καλη σας μερα.

28/01/2005, 13:54:59
quote:

Φαίνονται σαν….. κακαρίσματα!

Όχι, είναι τέστ γλώσσας για μετανάστες στην Ελβετία.

Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σας να μου απαντήσετε.

Και ευχαριστώ επίσεις για την επίσκεψή σας, δεν σας κεράσαμε κάτι όμως....

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

28/01/2005, 20:52:38
quote:

YΠΟΜΝΗΜΑ

Ε, λοιπόν να !

τέτοια μπερδέματα γίνονται και μετά αναρωτιέται κανείς γιατί ο κοσμάκης μπαίνει σωστός στα νοσκομεία και βγαίνει οριζόντιος...!

όσο για τον Κλούνεϊ....πάλι λάθος κάνατε αγαπητή....

εγώ μόνο κάτι "κλόουνεϊ" είδα να κυκλοφορούν και μάλιστα κακοβαμμένοι...

αν τώρα ζητάνε και τα δεδουλευμένα... τι να πω.... πρέπει να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα για απάτη και αντιποίηση αρχής...

Galadriel of Galadhrim

...και για προσβολή της δημοσίας αιδούς μπορώ να σου πω...

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

30/01/2005, 23:11:45

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

...και...

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ

The She Mantis... wishing

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
31/01/2005, 00:07:09
quote:

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

...και...

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ

The She Mantis... wishing

Μήπως να βάλω κράνος ;
Είδες κάποιο όραμα ;

The HE Ramoglou ..... wondering

31/01/2005, 01:21:05
quote:

[quote]
Μήπως να βάλω κράνος ;
Είδες κάποιο όραμα ;

The HE Ramoglou ..... wondering

.
.
.

.
.
.
Βάλε κράνος και έλα... δεν νομίζω να κάνεις clopy right, καλέ μου γείτονα?
.
.
.
The She Mantis... and the allseeing eye...

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
31/01/2005, 01:21:15

Ok got the MSG !!!

31/01/2005, 01:25:20
Καλά μ’ αρέσει που πιάνω τα μηνύματα μέσα σε 10 δευτερόλεπτα !!!!!!

Όχι δεν υπάρχει clopy right καλή μου γειτόνισσα, απλά συστημένο γράμμα ήταν και έπρεπε να έχει τα στοιχεία κατά το πρωτόκολλο.

LocoΜέλος
31/01/2005, 03:49:38

Εγώ παιδιά βρήκα πιο καινούργια Version κράνους. Με προστατεύει και απο πιθανές ανοησίες που μπορεί να ακούσω!

I 'm Big in Japan!!

Edited by - Loco on 31/01/2005 03:53:29