ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΠΟΣΤΟΛΗ....; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΠΟΣΤΟΛΗ....; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

AZΩΕΛ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΑΛΕΣΑΝΔΡΟΣΝέο Μέλος
22/05/2004, 01:28:14
Ο χωρος μου ειναι τεραστιος για να δεχτει, σκεψεις και εμπειριες και μνημες οντων, που γνωριζουν για τι μιλανε.
Το μονο που μπορω να πω, ειναι πως μεσα απο διαφορα γεγονοτα της ζωης μου και μεσα απο καποιες ικανοτητες η ιδιομορφιες -αν θελεις- καταλαβα πως αδυνατει η ζωη μου να ειναι απλη και μονο απλη και για μενα μα και για τους γυρω μου. Πιστευω, πως καποιοι δεν βρισκονται τυχαια πανω σε αυτο το πλανητη.
Οπως καποια φιλη ¨ειδε¨ πως εσυ, εχεις ξαναερθει εδω πριν χιλιαδες χρονια. Το γιατι και το ποια η τι εισουν, δεν γνωριζω. Μα η εικονα που ειδε, εμενα μου ειναι υπεραρκετη!
Δεν μπορω ουτε και εγω να ειμαι αμετοχος σε οσα παιρνουν μερος στις εποχες μας. Θελω να κατανοησω. Εχω αναγκη να κατανοησω γιατι θελω να βοηθησω οσο μπορω. Οπως ειπε καποια φιλη, δεν θελω να φυγω και να μην εχω κανει κατι. Και δεν πιστευω, πως καποια πραγματα δινονται τυχαια και λειτουργουν τυχαια, μεσα στους ανθρωπους.
Και πιστευω πως ειναι αναγκη, να αφυπνιστουμε. ειναι κρισιμοι καιροι και πρεπει να προετοιμασουμε το εδαφος για τους καιρους που ερχονται.
Ευχαριστω!

ΝΕΜΕΣΙΣ

ΑΛΕΣΑΝΔΡΟΣΝέο Μέλος
22/05/2004, 01:50:54
Γνωριζω για το Αλε-σ-ανδρος και για την απουσια του -χ- οπως λες. Και για αυτο δεν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω ενα τετοιο ψευδονυμο.
Το εφερα, στα μετρα μου λοιπον.
Αυτα σχετικα με την ερωτηση.

ΝΕΜΕΣΙΣ

AZΩΕΛΜέλος
22/05/2004, 15:56:23
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ, ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΑΒΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ. ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ. Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΩΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΨΕΥΔΗ.
ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ.
ΕΙΔΗ ΕΧΡΟΝΤΑΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΜΕ ΤΑ "ΟΠΛΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΠΟΧΗ. ΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ) ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ.
ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ...
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΤΟ "ΑΓΝΟΟΥΝ" ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ; ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΛΛΑ;
ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΛΟΥΣ. ΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΔΙΑΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΝΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ ΩΣ ΤΑ ΤΡΙΣΒΑΘΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ... ΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΤΕ!

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

ΑΝΑΛΥΩΝΜέλος
23/05/2004, 07:34:24
Αγαπητή ΑΖΩΕΛ,γεια σου ΑΔΕΛΦΗ!!!Το μήνυμα ... πέρασε!!

Αγαπητοί ΑΛΕΣΑΝΔΡΕ,με το ταίρι σου,σας χαιρετώ.

Μία απάντηση σε ερώτηση της ΑΖΩΕΛ για το δάσκαλο και τον μαθητή :
"Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος,πάντα ο δάσκαλος εμφανίζεται".

Δεν είναι ανάγκη ο δάσκαλος να είναι άνθρωπος.Μπορεί να είναι ένα βιβλίο ή μόνο μία φράση.
'Εχουμε μέσα μας τις εντολές μας και τη γνώση για την υλοποίησή τους και περιμένουμε ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ,που είναι απλώς Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ για να ξεκινήσει Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ μας.

Σας χαιρετώ με ΑΓΑΠΗ!!

ΑΝΑΛΥΩΝ

+

AZΩΕΛΜέλος
23/05/2004, 16:00:21
ANAΛΥΩΝ...
<<ΑΥΤΟΣ
Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ...
ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΗΜΑ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ.
ΤΟΥΤΟ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ:
Ο,ΤΙ ΣΩΣΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ, ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ;>>
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ.
...ΑΔΕΛΦΗ;
Ο,ΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.

ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ... ΟΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ. ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΧΑΡΤΗ" ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...
ΠΑΝΤΟΥ ΦΩΤΙΑ! ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ...........
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!!!! ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ! ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!!! ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ..............................

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

AZΩΕΛΜέλος
23/05/2004, 19:00:59
...."AΛΛΑ, ΑΡΑΓΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΤΩΝΕΙ;
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΙ;
ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΕΝΝΩ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ;
ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑ ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΠΟΤΕ;
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΜΟΥ;
ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΦΥΣΗ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΗΚΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ,
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΗ ΜΑΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ"....

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

AZΩΕΛΜέλος
23/05/2004, 19:04:05

...ΓΗΣ ΠΑΙΣ ΕΙΜΙ
ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΟΕΝΤΟΣ
ΑΥΤΑΡ ΕΜΟΙ ΓΕΝΟΣ ΟΥΡΑΝΙΟΝ
ΤΟΔΕ Δ ΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ... ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΓΥΡΕΥΟΥΜΕ....
ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ...

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

ΑΛΕΣΑΝΔΡΟΣΝέο Μέλος
24/05/2004, 13:14:06
Μηπως εχεις την καλοσυνη να μου πεις ποια ιστοσελιδα ειναι αυτη που ανεφερες σχετικα με τον χαρτη;
ΑΝΑΛΥΩΝ μερσι για τα χαιρετισματα, αλλα ειμαι μονος. Κατα επιλογην.
Η φιλη για την οποια μιλαω, ειναι οντως φιλη.
Και πανω σε αυτα που ειπες, πως και ποτε καταλαβενεις πως ξεκιναει η αποστολη σου, οταν οι περισσοτεροι απο εμας δεν γνωριζουν ουτε το οτι υπαρχει αποστολη; Οταν δεν γνωριζουμε ουτε ποια ειναι η αποστολη μας; Εγω υποψιαζομαι αλλα φοβαμαι μην κανω λαθος. Εσυ μιλας σα να ξερεις ειδη την δικη σου. Πως το καταλαβες;
Με εκτιμηση.
Πολυ ωραια λογια, εγραψες ΑΖΩΕΛ!
Ελπιζω να εισαι καλα. Γιατι απο τα γραφομενα σου διεκρινα μια επιθετικοτητα και μια απογοητευση. Να θυμασε πως οι αληθινοι πολεμιστες, πεφτουν και γονατιζουν μα δεν ξεχνουν και δεν αργουν να σηκωθουν.
Δεν πρεπει να ξεχναμε πως υπαρχουν πολλα πραγματα για τα οποια αξιζει κανεις να αγωνιστει. Υπαρχουν ανθρωποι που εξακολουθουν να εχουν αναγκη τους πολεμιστες, γιατι λογο συνθηκων εκεινοι δεν μπορουν να αγωνιστουν ουτε και για τα δικα τους. Για αυτο ειστε ολοι εσεις. Και οσο θα περνα ο καιρος, τοσο περισσοτεροι οι εχθροι. και οσο πιο εξω βγενεις τοσο πιο δυσκολος ο αγωνας. Μα οπως ειπες και εσυ καπου αλλου, ειναι η επιλογη σου αυτη. Ορθια λοιπον!
Μην με παρεξηγησεις, δεν προσπαθω να σου κανω μαθημα. Να σου πω πως δεν εισαι μονη και πολλοι σε καταλαβενουμε και θελουμε να βοηθησουμε.
Ορθια λοιπον!

ΝΕΜΕΣΙΣ

AZΩΕΛΜέλος
25/05/2004, 17:07:52
ΑΛΕΣΑΝΔΡΕ...
1)ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ "ΟΡΘΙΑ ΛΟΙΠΟΝ"! ΑΝ ΕΔΩΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ, ΛΥΠΑΜΑΙ, ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ.
2)ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
3)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ". ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΗΤΑΝ ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΚΑΡΡΙΝΓΚΤΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ...ΟΡΦΙΚΑ.

http://www.nobel.se/peace/educational/conflictmap/

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...

ΑΛΕΣΑΝΔΡΟΣΝέο Μέλος
01/06/2004, 13:47:15
Εγω θα κανω μια ευθεια ερωτηση και αν μπορεις δωσε μου απαντηση γιατι τελευταια με απασχολει πολυ το θεμα. Πως μπορω να καταλαβω, να δεχτω να παραδεχτω να αναγνωρισω σε ποια πλευρα ειμαι; πολεμιστης τινος; μου συμβενουν πολλα πραγματα και φαιρομαι ανθρωπινα με ολες τις αδυναμιες που μπορει να κατεχει εναν ανθρωπο αδυνατωντας να ξεπερασω το θυμο και τις μικροπρεπειες μου καποιες φορες.

ΝΕΜΕΣΙΣ

AZΩΕΛΜέλος
01/06/2004, 15:58:17
ΑΛΕΣΑΝΔΡΕ...
ΩΡΑΙΑ! ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ. ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ... ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΚΡΥΦΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ.
ΑΚΟΥ... ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ... ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΣΕ ΑΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΣ. ΑΦΕΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.

ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ...