- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
εγω ειμαι αθανατος
Eσυ μην φοβασαι δεν λαμβανεσε υποψη.Εισαι ιδιαιτερη περιπτωση.Εσενα σε αγαπαει πολυ ο Θεος.
quote:
εγω το κανω για ευχαριστηση και γιατι ειναι κριμα να μην γνωρισουν οι γυναικες το απολυτο σεξ
Αν φορας προφυλαχτικο τοτε δεν υπαρχει προβλημα.Ποτε σου ομως μην το βγαλεις.Δεν μου λες μαγκα οταν κανεις αχαλινωτο σεξ ριχνεις καμια φαπα;Αρεσει στις γκομενες ξερεις.
![]()
THE ΗΟUSE CAT
...and the Predators will prevail...

quote:
Δεν μου λες μαγκα οταν κανεις αχαλινωτο σεξ ριχνεις καμια φαπα;Αρεσει στις γκομενες ξερεις.
Nα τις προσέχετε τέτοιες συμβουλές γιατί μπορεί σε κάποιες να μην αρέσει... και μετά "ουδέν λάθος αναγνωρίζεται"

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
ρε συ gigeniiiiiμιλαμε εχω παθει πλακα... εχω τρελαθει να γελαω......
σε καλο σου...
ενα απο τα 3569 πρωτερηματα μου ειναι και το να φερνω την χαρα στους γυρο μου
quote:
Εσενα σε αγαπαει πολυ ο Θεος.
δεν με αγαπα με φοβατε
quote:
Αν φορας προφυλαχτικο τοτε δεν υπαρχει προβλημα.Ποτε σου ομως μην το βγαλεις.
να μην το βγαλω ουτε και οταν δεν κανω σεξ;;
ουτε οταν κανω μπανιο;;
αντε και δεν το βγαζω αλλα ουτε οταν παω για το νουμερο 1;;;
ασε που υπαρχει και ενα αλλο προβλημα
με την τριβη καιγεται
quote:
Δεν μου λες μαγκα οταν κανεις αχαλινωτο σεξ ριχνεις καμια φαπα;Αρεσει στις γκομενες ξερεις.
αναλογα με τα γουστα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
Ο καθενας εχει διπλα του την γκομενα που του αξιζει...

Επίσης απενεργοποιούνται 3 από τα θέματα που άνοιξε:
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ
Είναι σίγουρα παράδοξο το γεγονός, πως το συγκεκριμένο μέλος, σε κάποια θέματα συμμετέχει με τρόπο συμβατό με τους κανονισμούς και τη νοοτροπία των forums, ενώ σε κάποια άλλα θέματα, η συμμετοχή του είναι παντελώς εκτός της νοοτροπίας των συζητήσεων του ESOTERICA.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
αναρωτιέμαι πως θα παίξουν τα αλιεν κάποιο ρόλο σε αυτή την ταινία... πως διασώθηκαν; αφού αυτό το "ζιγκουράτ" καταστράφηκε... τα 'φερε στη γη η σιγκούρνεϊ "είμαι σαν άλιεν" γουίβερ;;; άσχετο, να πω ότι δεν έχω δει όλα τα alien και αυτά που έχω δει, δεν τα έχω δει ολόκληρα και δεν ξέρω και ποιά είναι...
πάντως η αλήθεια είναι ότι με πόρωσε απίστευτα αυτή η ιδέα που είχαν στο avp, να θεωρήσουν τη Γη ως αρένα για τους predators!
Και οι ταινιες PREDATOR (2 τον αριθμο), ο ιPREDATORS ανεκαθεν χρησιμοποιησαν την Γη ως "πεδιο κυνηγιου" (Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΡΧΙΣΕ...ΚΥΝΗΓΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ)

α, ζήτησε κάποιος κλιπ πό την ταινία; ask and ye shall receive:
http://media.movies.ign.com/media/746/746237/vids_1.html
το Store Showdown
είμαι περίεργος να δω, θα κρατηθείς predator ή θα το δεις; χεχε!

25.12.2007!!! "πλησιαζει" ο καιρος ![]()

quote:
και γιατι δεν παιρνεις τους 20 Χρηστους μαζι σου, με πουλμαν, να πατε ολοι μαζι στην πρωτη προβολη??
ότι θα βρω ας πούμε 20 θέσεις, κοντινές μεταξύ τους, για την πρώτη προβολή! πόσους μήνες πριν έπρεπε να έχω κλείσει εισητήρια;!
κάτι άσχετο, συζητούσα με ένα φίλο μου τις προάλλες για το predalien [είναι απίστευτο τι κουλές συζητήσεις μπορείς να πιάσεις εν ώρα μαθήματος!] και μου είπε ότι στο AvP, στα τελευταία δευτερόλεπτα, είχε δει ότι όταν βγαίνει αυτό απ'τον predator, μοιάζει με τις φωτο που εστειλα εδώ. εγώ δεν πρόσεξα κλάτι περίεργο - το πέρασα απλώς για alien.
επειδή το dvd έχει πάει σε ένα φίλο, δανεικό κι αγύριστο, μήπως μπορεί κανείς να ρίξει ένα screenshot?
υ.γ. την υπόλοιπη ώρα προσπαθούσα να του εξηγήσω γιατί προφέρεται πρέντιτορ, κι όχι πριντέιτορ. αναρωτιέμαι γιατί όλοι το λένε πριντέιτορ. δεν είναι απ'το pre και το date...
KANONIKA εκφαιρεται ΠΡΕΝΤΑΤΟΡ... ουτε πρεντιτορ ουτε πριντειτορ...
παρε μια "δοση" απο PREDALIEN:

quote:
εκφαιρεται ΠΡΕΝΤΑΤΟΡ
ναι, προσπαθούσα να πετύχω μια αμερκάνικη μίξη ανάμεσα σε α, ε και ι. anyway.
quote:
ΕΙΧΕ ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ PREDATOR!!!!
ναι, αυτό μου έλεγε και το παιδί, αλλά δεν το είχα προσέξει. προφανώς είδα αυτό που περίμενα να δω. ένα alien δηλαδή.
τα τρέιλερς τα έχω δει όλα, αλλά κάνω αμάν να δω μια δόση πλοκής. μου φαίνεται ότι θα πέσει πολύ βάρος στις σφαγές και στα εφφέ, και ουσιαστικά τίποτα σε πλοκή. μακάρι να κάνω λάθος, αλλά έχω δει και σκηνές ολόκληρες και δε μου έκαναν αίσθηση...
τα τρέιλερς τα έχω δει όλα, αλλά κάνω αμάν να δω μια δόση πλοκής. μου φαίνεται ότι θα πέσει πολύ βάρος στις σφαγές και στα εφφέ, και ουσιαστικά τίποτα σε πλοκή. μακάρι να κάνω λάθος, αλλά έχω δει και σκηνές ολόκληρες και δε μου έκαναν αίσθηση...

να και κάτι που μας διέφυγε... η απάντηση στο "με ποιάς φυλής το μέρος είναι".
άλλη ανατριχιαστική λεπτομέρια που δεν είχα προσέξει είναι ότι αυτό δεν κάνει αυγά, απ'όπου σκάνε τα face-huggers και λένε τη χαρακτηριστική ατάκα σε κάποια ευλογημένη.... αλλά ξερνάνε τα αυγά μέσα στο στόμα του θύματός τους...
ζήτω η φαντασία!