- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οπως μερικοι ισως να γνωριζετε υπαρχει ενα θεμα με τιτλο "Σοβαρη προταση για λεσχη φιλων του παραξενου",και δημιουργηθηκε υστερα απο προτροπη των φιλων σε αυτο το forum διοτι δεν υπηρξε κατι αναλογο και σοβαρο.
Θα γινει μια συναντηση λοιπον ολων αυτων των φιλων,και οσων ακομα επιθυμουν απλα να παρεβρεθουν,χωρις να ειναι υποχρεωτικη η συμμετοχη στην λεσχη,απλα να το δηλωσουν εδω,η να στειλουν e-mail (το e-mail ειναι αναρτημενο στο θεμα "ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ",σελιδα 1,εισαγωγη).
Η ημερα ειναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ,και περιμενουμε απαντησεις σχετικα με ωρα και τοποθεσια (οπως και αλλαγη ημερας εαν αυτο εξυπηρετει το κοινο καλο και βολευει τους περισσοτερους)
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΚΡΕΜΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΗ SCULLY.
http://www.jackassthemovie.com
gK
Δεν ερχομαστε σε αντιθεση με κανεναν,απλα δυστηχως για εμενα και για ολους που δεν βρισκονται κοντα στην Λαμια,ειναι πολυ δυσκολο να παρεβρεθουμε...Ας μην ξεχναμε,πως εγω προσωπικα απλες προτασεις δινω..
Εαν επροκειτο να δημιουργηθει θεμα με τον οποιοδηποτε,τοτε οντως θα ηταν καλυτερα να μην γινει οποιαδηποτε συναντηση..
Απλα προσπαθουμε να δημιουργησουμε κατι,το οποιο να παραγει και να δωσει κατι παραπανω (εχω αναλυσει ολους τους στοχους στο συγκεκριμενο topic)..
Αnyways,αυτα..επαναλαμβανοντας,δεν επιθυμω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν..
http://www.jackassthemovie.com
gK
quote:
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ;Η ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ 'ΣΟΒΑΡΟΣ' ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΕΚΟΥΝ.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΚΡΕΜΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΗ SCULLY.
KAΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
ΚΑΛΕ ΜΟΥ GIRTOS Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΜΜΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ....
ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ). ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΕΙ.
ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ;;; ![]()
ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ SCULLY: ΠΟΥ ΕΙΑΝΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ;; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ....![]()
ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ SIMONA...........
*FORGET
OR
FORGIVE*
ΑΠΑΝΤΩ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΩΡΑ.
ΣΤΑΘΗΣ
MELETHTHS
Άσε τα παιδια ελευθέρα να βρουν το δρόμο τους, αμεσως να τρέξεις για προσηλυτισμό, μην τυχόν χάσεις το μπονους...........
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Edited by - τυχερουλης on 14/04/2004 14:26:33
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ;;;;
![]()
*FORGET
OR
FORGIVE*
quote:
ΠΡΟΣ TOMMYΑΠΑΝΤΩ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΩΡΑ.
ΣΤΑΘΗΣMELETHTHS
ΣΕ ΑΥΤΟΝ
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΩ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΟ. ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ;
ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΑΘΗΣ
MELETHTHS
για 5.000.000 ευρω, ασπαζομαι και την θρησκεια των ναβαχο....
εεεοοο εεεοοοο
![]()
------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
Delatio Domini
Ένα ξέρω, οτι δε ξέρω τίποτα"