- EUROVISION 2010 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
![]()

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ? ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ!!

Τι θα βάλουμε στη Γαλλία; (Όντως, αν και περισσότερα υποσχόμενο το τραγούδι της Γαλλίας, δε μου άρεσε και ιδιαίτερα). Ένα οκταράκι ίσως, που μας υποστηρίζουν στην κρίση που περνάμε.
Στη Γερμανία; Όχι ότι τα έχω με τη Μέρκελ, αλλά το τραγούδι τους το βρήκα σαχλαμαρίτσα. Μήπως όμως να τους δώσουμε το δωδεκάρι μπας και σταματήσουν να μας δυσφημούν; ![]()
Και στην Τουρκία θα πρέπει να βάλουμε έναν καλό βαθμό. Τώρα που τα βρίσκουμε...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, 1 - 2 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ!
ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΡΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

quote:ΜΩΡΕ ΤΟ 0 ΑΞΗΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,
ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ 12, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, 1 - 2 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ!
quote:quote:ΜΩΡΕ ΤΟ 0 ΑΞΗΖΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,
ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ 12, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ.
Καλή ήταν τελικά γενικά η γιουροβίζιον.
Αυτή της Αρμενίας που κρατούσε το φυλαχτό δίπλα στο μπούστο της...κάτι θα 'ξερε.. τυχαίο βέβαια δε λέω.
Στη Τουρκία 12 γιατί τα σπάει το κομμάτι.
Μας έδωσε το(α) τρία της...

Edited by - pandi on 30/05/2010 00:45:16

quote:
ΤΟ ΠΗΡΕ 0.0.0.0.0.0 deuschland η λαθος ειδα?
Edited by - pandi on 30/05/2010 00:45:16
Εγώ πάλι, δεν κατάλαβα τι ρωτάς

quote:ΚΑΤΑΛΑΒΕ PRED KAI M'APANTHSE
Α! ΠΕΡΑΣΕ 2ος ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ... ΑΞΙΟΣ...

quote:quote:ΚΑΤΑΛΑΒΕ PRED KAI M'APANTHSE
Ναι pandi, σου απάντησε.
Μόνο που εδώ βρισκόμαστε σε ένα forum στο οποίο συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι και επίσης διαβάζουν ακόμα περισσότεροι. Καλό λοιπόν θα είναι να καταβάλλουμε και την ανάλογη προσπάθεια ώστε να μη χρειάζονται ούτε μαντικές ικανότητες για όσους διαβάζουν, ούτε και να αρκούμαστε στο ότι αυτός που θέλουμε κατανόησε την προσωπική "αργκό" μας.
Κάνε λοιπόν μια προσπάθεια κι εσύ, τουλάχιστον όσον αφορά στη συμμετοχή σου στις συζητήσεις, να γράφεις με έναν τρόπο που να είναι κατανοητός σε όλους όσους σε διαβάζουν. Στα προσωπικά σου mail μπορείς να γράφεις με όποιον τρόπο θέλεις...
![]()