- Προφητεύουν οι πυραμίδες; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Είμαι καινούργιος ως μέλος αλλά όχι και ως αναγνώστης των θεμάτων που παρουσιάζονται, γι' αυτό και παρακαλώ για την κατανόηση σας για ενδεχόμενα λάθη μου σε διαδικαστικά θέματα.
Τον Αύγουστο του 2001, ένας περιπτεράς μου έδωσε ένα βιβλίο σχετικό με τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Πρέπει να είναι, αν δεν κάνω λάθος το Τhe prophesies of the pyramids του Max Toth (έκδοση 1988).
Σε ένα κεφάλαιο αναφέρεται, ότι οι πυραμίδα του Χέοπα είναι έτσι κατασκευασμένη, έτσι ώστε κάθε εκατοστό της υποδηλώνει και μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Δυστυχώς δεν έχω στην κατοχή μου το συγκεκριμένο βιβλίο, για να γράψω το πλήρες κείμενο, αλλά απ' ότι θυμάμαι ανέφερε σε καποια από τις τελευταίες παραγράφους ότι η τελευταία χρονική περίοδος που αναφέρεται στην πυραμίδα είναι ο Σεπτέμβριος του 2001. Όταν το διάβασα δεν έδωσα σημασία. Αλλά έλα που μετά από ένα μήνα έγινε ότι έγινε στη Νέα Υόρκη και μου ήρθε σα φλασιά στο μυαλό μου από όλο το βιβλίο αυτή η μικρή παράγραφος.
Γνωρίζει κάποιος κάτι επ' αυτού του θέματος;
το θέμα με τις πυραμίδες είναι ανεξάντλητο, πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν, καθώς ξέρουμε ότι δεν πρόκειται για τάφους αλλά για μνημεία λατρείας της μνήμης των νεκρών βασιλιάδων, (οι πραγματικοί τάφοι βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά) το θέμα για τις προφητείες έχει αναφερθεί από πολλούς, το θέμα που τελειώνουν είναι διφορούμενο, δεν μπορούμε να ξέρουμε πως και γιατί ορίζει ένας λαός το τέλος του κόσμου ημερολογιακά, επίσης πρέπει να λάβεις υπ΄ όψιν πως το έτος την εποχή εκείνη δεν είχε όσες μέρες έχει τώρα, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως πρόκειται για το 2001 και όχι για το 2011 ή το 2021. για το θέμα τις 11ης Σεπτεμβρίου μπορώ να σου παραθέσω πολλά πράγματα που το προέβλεπαν και το προδιέγραφαν. Το θέμα είναι αν αυτό έγινε εσκεμμένα ή είναι απλή αλλά ‘διαβολική’ σύμπτωση…
Μη ζείς στο χθές μα ούτε και στο αύριο, ζήσε τώρα και αν μπορείς προχώρα...