ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νοιώσατε ποτέ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Νοιώσατε ποτέ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
YpokinitisΜέλος
17/12/2003, 22:42:13
basika nai to exo niosei. Exo niosei pos eimai kati pou den miazei opos tous allous tous anthropous.

*.:::.*

jim213Μέλος
13/01/2004, 01:07:49
xairomai poy moy dothike i eykairia na diavaso ayto to thema!!! tha ithela na po mono ena rito toy ploytarxoy h alithia htan enas kathreftis kremasmenos ap ton oyrano. kapote epese stin gi kai espase,egine xilia kommatia.apo tote oi anthropoi ton psaxnoyn stin gh kai opote vroyn ena kommati toy kai mesa toy koitazoyn ton eayto toys noizoyn oti vrikan olo ton kathrefti. mono o theos (fos) kseri poy ine kai posos ine kai ti ine aytos o kathreftis oyte o dias den tin kseri. min osaxnete adika mesa stin nixta na vrite pigolapides.tha erthi i stigmi pou oloi tha mathoyme ayta poy prepei na mathoyme. ton kosmo ton esthanomaste kseno giati ine ksenos(gh) mia mikri stasi. den m aresi na kano ton didaktora na voithiso thelo. bye!! SATAR

σαταρρ

13/01/2004, 01:35:15
Καλησπέρα,

ας με συγχωρέσει ο Εχέμβροτος που διακόπτω τη ροή του θέματος το οποίο έχει ανοίξει, για να υπενθιμίσω:

---------------------------------------------------------------------

Στην προσπάθεια του ESOTERICA να προωθήσει την ελληνική γραφή
στο διάλογο που διεξάγεται στις ομάδες συζήτησης, αλλά και να
διευκολύνει την περιήγηση των μελών στα FORUMS, συνιστούμε
την αποφυγή χρήσης των greeklish στα μηνύματα, όπου αυτό είναι
εφικτό.

Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιοι τεχνικοί λόγοι που το εμποδίζουν,
μπορείτε να ανατρέξετε στα θέματα:

Προτάσεις - Λύσεις για την αποφυγή των Greeklish !
Τα ΠΩΣ και τα ΓΙΑΤΙ του ΚΩΔΙΚΑ Forum!!!
Provlima me ta ELLHNIKA
και να ακολουθήσετε τις εκεί συμβουλές. Υπάρχουν πρόθυμοι άνθρωποι
να σας βοηθήσουν, εάν προκείψουν περεταίρω προβλήματα.

---------------------------------------------------------------------

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

Maria PageΝέο Μέλος
13/01/2004, 21:54:19
Εγώ έτσι αισθανόμουν πάντα...και συνεχίζω να νιώθω λίγο παρείσακτη...Στην αρχή αυτό με ενοχλούσε αλλά σιγά σιγά συνειδητοποίησα ότι το να είσαι διαφορετικός δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό...Εξάλλου πιστεύω ότι κατα βάθος όλοι αισθάνονται έτσι άσχετα αν φοβούνται να το παραδεχτούν.
Ο Αnanasss έχει δίκιο.

"Is all that I see or seem but a dream within a dream"
E.A.Poe

ΝεφέληΜέλος
14/01/2004, 14:55:07
quote:

Αυτό που μου έχει κολήσει τελευταία είναι πως αυτός ο κόσμος είναι απλά δημιούργημά μου... Και πως μόνον εγώ θα μπορούσα να τον στήσω έτσι ώστε να έχω αυτόν τον εαυτό που έχω!!!!χεχεχε φυσικά δεν το πιστεύω κιόλας αλλά μερικές φορές περνάει από το μυαλό μου...!!!

Βεβαιώστε με βρε παιδιά πως δεν είμαι μόνη σε αυτόν τον κόσμο, ένα πλάσμα που ονειρεύεται?χιχιχιχι

SIMORIL .......

Δεν είσαι η μόνη, νιώθω κι εγώ έτσι μερικές φορές και μετά με μουτζώνω για την σκάρτη δουλειά που έκανα φτιάχνοντας τον κόσμο!
Τσαπατσοδουλειές... τς τς τς...

19/01/2004, 06:07:17
quote:
NIOSATE POTE,OTI DEN ANIKETE SE AUTON TON KOSMO?OTI EXETE ELTHEI APO
ALOU,APO KAPOU POLI MAKRIA?VLEPETE TA PRAGMATA GIRO SAS SAN ENAS
EPISKEPTIS?

Εγω το αντιθετο. Απο μικρος νοιωθω οτι ειμαι μονιμος κατοικος
της Γης.Οτι ειμαι στο σπιτι μου.
Απλα εχει πολλα δωματια και προσπαθω να τα μαθω.
Οτι βλεπω πολλους που ειναι επισκεπτες ειναι γεγονος.
Μερικοι δεν σεβονται και την φιλοξενια του σπιτιου μου και
αυτο με εκνευριζει αφανταστα.
Σιγουρα το σπιτακι αυτο θα το κανω ΄παραδεισο΄ για μενα και τα παιδια μου. Το ξερω ......στο χερι μου ειναι......

Φιλικα.........Κανένας.

Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!

setigrΝέο Μέλος
20/01/2004, 00:58:54
Όλοι επισκέπτες ήμαστε σε αυτόν τον κόσμο. Όπως και σε κάθε τι που κάνουμε. Το κισμέτ είναι πάντα ενεργό και σε αυτόν τον πλανήτη.

setigr

20/01/2004, 19:46:13
quote:
basika nai to exo niosei. Exo niosei pos eimai kati pou den miazei opos tous allous tous anthropous.

Aει γειά σου!
Το αυτό και η Avallon!
Δεν το έχω κατανοήσει ακόμα...το ψάχνω όμως...
Βλέπω τον κόσμο σα να είμαι έξω απ'αυτόν...σα να παρατηρώ μια γυάλα με ψαράκια...
Θα μπορούσε να είναι και το υπερφίαλο Εγώ μου που ώρες ώρες με κυριεύει αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ βαθύτερο...

"Τάδε έφη Avallon"
iairaΜέλος
20/01/2004, 21:27:31
...αυτό που νιώθω πολύ έντονα εγώ (και μη γελάσετε), είναι ότι κάπου με "περιμένουν", κάπου πολύ "μακριά". Όταν δε βρίσκομαι σε δύσκολες καταστάσεις, "ξέρω" ότι έχω "βοήθεια". Οι δικοί μου απλά μου λένε ότι έχω μεγάλη τύχη... εγώ το νιώθω διαφορετικά...
φιλικά...

...να είσαι καλός... ο κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει τη δική του σκληρή μάχη...

Ano-ThroskoΝέο Μέλος
29/04/2004, 11:29:38
Agapite file, molis graftika sto forum kai eida ena palio sou minima (2003) kai itan na san to eixa grapsei ego! Logo timis! Afou koufathika. Ki ego niotho pos den kollao me ton kosmo ston opoio zo. Ola mou fainontai paraksena, "liga", anousia, niotho san episkeptis pou den symmetexei, apla paratirei. Olo leo oti gennithika se lathos kosmo, lathos epoxi. To eixa syzitisei me kapoion kai mou eipe oti isos einai epeidi yposyneidita o egkefalos kai i psyxi mas antidra sta poly "peza" kai asimanta pragmata pou kanoume, kai niothoume etsi epeidi eimaste gia poly megalytera pragmata kai dynatotites.Ayta...
Ta leme...

TsourekiΜέλος
14/05/2004, 02:51:07
Re pedia nice thema..kai ego etsi niotho kapies fores,ala apoti exo sizitisei kiolas polloi to niothoun se kapies faseis tis zois tous!!
Epipleon pada pada siginoume afadasta me oti exei na kanei se palioteri epoxi de mporo na to eksigiso akrivos pados einai poli dinato sinesthima.

Byez

Cheer up..worst is yet to come