- Life Aquatic with Steve Zissou - - Κινηματογράφος -
Εκπληκτική ταινία!!!
Ενα ταξίδι που τα 'χει όλα
Μια σουρρεαλιστική κωμωδία γεμάτη χρώματα και μουσικές!
Ωραιότατες ερμηνείες απο Bill Murray (όλα τα λεφτά), Owen Wilson, Anjelica Huston, Willem Dafoe,Cate Blanchett

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Υπάρχουν άλλες ταινίες που το καταφέρνουν αυτό πολύ καλύτερα...
(άσχετο : πως μπορώ να βάλω avatar εδώ αν δεν έχω την url διεύθυνση και απλά έχω Photo αποθηκευμένη στο pc?)
Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...
Είναι μια ταινία γεμάτη εκπλήξεις που ενεργοποιεί τη φαντασία και τα συναισθήματα του θεατή γεμίζοντας την κάθε εικόνα με χρώματα και μουσική, με έξυπνα διαμορφωμένους διαλόγους, χωρίς βεβιασμένο χιούμορ και με πολύ καλά ερμηνευόμενους ρόλους.
Επικεντρώνεται κυρίως στους χαρακτήρες κι όχι τόσο στο story, τους οποίους ψυχογραφεί με μεγάλη μαεστρία δινοντάς τους ζωή και φερνοντας τους πιο κοντά στο θεατή.
Απ'την άλλη γουστα είναι αυτα και σ'αλλους άρεσε, σ'αλλους όχι.
Είναι απ'τις ταινίες που προκαλούν αμφίδρομες αντιδράσεις.
Παραμένω πιστός στην πρώτη μου δήλωση· Η ταινία είναι εκπληκτική!
Εμένα πάντως μ' αγγιξε

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Νo time to run, no place to hide, when your life is just a lonely ride as the lord of fire and ice. And all your dreams behind your eyes turned out to be just...lies...
Και να σου απαντήσω και στην ερώτηση:
Ή θα ανεβάσεις την εικόνα σου κάπου στο ιντερνετ ή θα ζητήσεις απο τους συντελεστές του esoterica να την ανεβάσουν στο server τους. Νομίζω το e-mail είναι αυτό: esoterica@esoterica.gr
merci...![]()
Μήπως γνωρίζεις ελληνικό τίτλο της ταινίας?
Δεν την έχω δει όπως καταλαβαίνεις... αλλά οι ηθοποιοί που παίζουν μου προκαλούν το ενδιαφέρον....
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
quote:Μήπως γνωρίζεις ελληνικό τίτλο της ταινίας?
namaste:)
εχω ενα flyer απο την ταινια...ιδου:)//scanned only 4 u.)

δεν την εχω δει ακομη αλλα χθες που συμαζευα τα flyers και τις αφισουλες μου (...:) βρηκα αυτο και σκεφτηκα πως θα θελα να τη δω...:)
σιγουρα surrealsomthg αφου η παρουσιαση παραπεμπει ευθεως σεαυτο το trip... let's see../θα επανελθω αν τη δω:)
Chocolatma .P
..Thanx αγαπητή Άτμα..
Ναι, και εγώ θα την δω σύντομα ελπίζω... Θα επανέλθω ..
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......