ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

galazia_sfaira32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΡωρΜέλος
04/05/2006, 10:04:51
Kαλημέρα σε όλους

Τι γλύτωσε από την εμπορευματοποίηση, ώστε να γλυτώσει και το Ρέικι?
΄Ομως για ένα είμαι σίγουρη. ΄Οποιος το θέλει για να βγάλει χρήματα, δίνει βαθμούς σε άτομα, αλλά κάποτε σταματάει. Γιατί αυτός που έρχεται στο Ρέικι, δεν είναι αφελής πια. Μπορεί να είναι ανυποψίαστος στην αρχή μα σίγουρα καταλαβαίνει βαθιά μέσα του αυτό που παίρνει. Είναι η ιερή στιγμή που συναντιέται με τον φως και αυτό το καταλαβαίνει. Θα δείτε κάποια στιγμή, ότι όλοι αυτοί που "ποντάρουν" στο Ρέικι γιατί βαριούνται να δουλέψουν, ότι θα σταματήσουν να έχουν κόσμο. Δεν ΄θα μπορούν να ζήσουν μόνο από το Ρέικι. Ούτε από τα κρυσταλλάκια που θα πουλάνε, ούτε από τα cd, που τα περισσότερα είναι αντιγραφές!!!
Κάποιο παιδί μού είπε ότι είχε ξαναπάρει τον 1ο βαθμό από κάποιον, αλλά αισθάνθηκε ότι είναι "ξεπέτα". Αυτή ακριβώς την φράση χρησιμοποίησε!!! Μου είπε ότι αυτός ο εκπαιδευτής σήμερα δεν έχει ούτε ένα άτομο κοντά του. Λογικό δεν είναι???
Και δεν είναι μόνο "ξεπέτα" (συγνώμη για την έκφραση), αλλά αυτού του είδους οι εκπαιδευτές, οδηγούν τους ανθρώπους που εκπαιδεύουν σε εξάρτηση και φόβους, γιατί οι ίδιοι έχουν ανασφάλεια και φοβίες. Το Ρέικι ξεκινά πρώτα από τους εκπαιδευτές, αν αυτοί το αντιληφθούν. Αλλιώς θα νομίζουν ότι ξαφνικά φωτίστηκαν και ο προορισμός τους είναι να "σώσουν τον κόσμο" και την τσέπη τους.

φιλιά σε όλους

ΛίλλιανΜέλος
04/05/2006, 11:10:13
Καλημέρα γαλάζια σφαίρα μου, Νίκο, Ρωρ

Σφαίρα μου συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία σου φράση διότι όλα είναι προιόν έρωτα! και όποιος είναι ερωτευμένος, σε οποιοδήποτε επίπεδό του, βιώνει αυτό το μεγαλειώδες συναίσθημα σε όλα τα επίπεδά του, είναι αδύνατον να το κρατήσει μόνος/η και έτσι επέρχεται η....μοιρασιά!

Αγαπάτε αλλήλους

~~ * ~~

ΡωρΜέλος
04/05/2006, 12:00:01

Αχ Λίλλιαν,

έρωτας σε όλα τα επίπεδα, που αισθάνεσαι με όλο το σύμπαν ένα και πάλι κρατάς την μοναδικότητά σου. Που δεν μπορείς να μοιραστείς τίποτα γιατί τίποτα δεν είναι ξεχωριστό από τους άλλους, που δεν μπορείς να πάρεις τίποτα, γιατί τα έχεις όλα απλόχερα, έρωτας με το φως και το σκοτάδι, έρωτας με κάθε ματιά, με κάθε χάδι.

Τι όμορφα συναισθήματα, τα μοιράζομαι μαζί σας!!!

nkΜέλος
04/05/2006, 12:59:26
quote:
έρωτας σε όλα τα επίπεδα, που αισθάνεσαι με όλο το σύμπαν ένα και πάλι κρατάς την μοναδικότητά σου. Που δεν μπορείς να μοιραστείς τίποτα γιατί τίποτα δεν είναι ξεχωριστό από τους άλλους, που δεν μπορείς να πάρεις τίποτα, γιατί τα έχεις όλα απλόχερα, έρωτας με το φως και το σκοτάδι, έρωτας με κάθε ματιά, με κάθε χάδι

quote:
όλα είναι προιόν έρωτα! και όποιος είναι ερωτευμένος, σε οποιοδήποτε επίπεδό του, βιώνει αυτό το μεγαλειώδες συναίσθημα σε όλα τα επίπεδά του, είναι αδύνατον να το κρατήσει μόνος/η και έτσι επέρχεται η....μοιρασιά

Τι ωραία πράγματα λέτε βρε παιδιά και έξω έχει τόσο ωραία λιακάδα? Αχ,η καρδία μου και οι 6 πλανήτες μου στον ειρηνικό Ζυγό ευφραίνονται!
Θα πάω μια βόλτα στη θάλασσα του Φαλήρου να πάρω και λίγο ήλιο! Ρεπό σήμερα! Ξεκούραση,διαλογισμός και...παγωτό! Πάω να ψωνίσω και τα υλικά για να φτιάξω!
Καλό μεσημέρι σε όλους!
Νίκος

meteorΜέλος
04/05/2006, 15:58:46
Καλησπέρα σε όλους σας.

nk γιατί ζητάς συμπαράσταση?
Ολες οι κυρίες εδώ είναι θαυμάσιες!

Γαλάζια σφαίρα

(αχ κατι ξεχασα...
Λιλλιαν καλη μου στην πορεια της ζωης μας συμβαινουν πολλα όμορφα κι άσχημα....οι περισσοτεροι με οσα διαγουν γινονται μεχεροι,φοβισμενοι και κακιασμενοι φυσικά πρωτα με τον εαυτο τους κα μετα με τους γυρω τους...υπαρχουν και μερικοι λιγοι...που μεσα απο ταπαθηματα κατανοουν και τις δικες τους ανάγκες και τις αδυναμίες και τις οποιες δυσκολιες κανεις μπορει να αντιμετωπισει και αναλογα με τον χρονο ,τον τοπο,την διαθεση...μπορει να αντιδρασει!!!!!Αποτέλεσαμ να μπορει να κατανόησει πρωτα τον εαυτο του ,τα γιατι του και κατ'επέκταση και τυς αλλους....ετσι χωρις να το καταλαβαινει μοιραζει γιατι απλά ξερει,γιατι απλά δεν φοβαται .......γιατι το μοιρασμα εχει εγαπη εχει ερωτισμό εχει γοητεια!)

Ετσι είναι πράγματι
Μέσα στην καθημερινότητα με τα διάφορα άγχη και προβλήματα, ακόμα και ο συνειδητός μπορεί να γίνει μίζερος.

Η ελευθερία απαιτεί θυσίες.

Σ'ευχαριστώ για τα λόγια σου,τελευταία είχα ξεχάσει κάπως, αυτά τα απλά και τόσο σπουδαία νοήματα.

Χαιρετισμούς από την Θράκη
Νίκος

ΡωρΜέλος
04/05/2006, 16:47:24

καλησπέρα Meteor
Ναι, ναι, συμφωνώ ότι και ο συνειδητός μπορεί να γίνει μίζερος καμιά φορά, αλλά..
ακόμα και η μιζέρια του αποπνέει τον αέρα της επίγνωσης και είναι τελείως διαφορετική από την μιζέρια του "ξεβολέματος".
nkΜέλος
05/05/2006, 11:29:02
Καλημέρα παιδιά!
Σε χαιρετώ συνονόματε meteor!
quote:
nk γιατί ζητάς συμπαράσταση?
Ολες οι κυρίες εδώ είναι θαυμάσιες!

Καλά μη φανταστείς πως ήταν και καμμιά απελπισμένη κραυγή βοηθείας.Για να υπάρχει και παραπάνω yang το είπα!
Οσο για το σχόλιό σου για τις κυρίες,συμφωνώ και επαυξάνω!

quote:
Ναι, ναι, συμφωνώ ότι και ο συνειδητός μπορεί να γίνει μίζερος καμιά φορά, αλλά..
ακόμα και η μιζέρια του αποπνέει τον αέρα της επίγνωσης και είναι τελείως διαφορετική από την μιζέρια του "ξεβολέματος".

Συμφωνώ φίλη Ρωρ μαζί σου.Τελείως διαφορετική.

Χαιρετίσματα
Νίκος

nkΜέλος
20/05/2006, 00:27:06
Τι γίνεται παιδιά?
Σαν να "κοιμήθηκε" το θέμα
Ας του δώσουμε λίγη ενέργεια λοιπόν

Ελπίζω να είστε όλοι ΟΚ!
Νίκος

ΡωρΜέλος
20/05/2006, 19:28:58

Καλησπέρα Νίκο, καλέ που είστε όλοι;

Ας κάνουμε όλοι μαζί Ρέικι στο topic για να ξαναζωντανέψει!!!

Εγώ είμαι καλά...όλα θαυμάσια!!!

Σας φιλώ όλους,
όσοι είστε εδώ και όσοι δεν είστε...ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!!!!

nkΜέλος
29/05/2006, 21:05:25
quote:
όσοι είστε εδώ και όσοι δεν είστε...ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ!!!!

Τελευταίοι των Μοϊκανών είμαστε φίλη Ρωρ!
Απ'ότι φαίνεται,προς το παρόν το θέμα χρειάζεται να απενεργοποιηθεί (ελπίζω για λίγο).
Κρίμα...
ExorcistΝέο Μέλος
02/01/2009, 07:45:56
Geia sas paidia,

prin apo 3 meres graftika sto forum kai m aresoun polu oi istories p exw dei.Elpizw na einai alithines.Anupomonw na dw alla kai na moirastw mazisas ki alles.

Live for the living...
Respect the unknown...

Live for the living
Respect the unknown

03/01/2009, 14:59:36
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ Perierges istories ΣΕ Παράξενες ιστορίες.

===========================================================

Το θέμα απενεργοποιείται.
Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν στο παρεμφερές θέμα του θεματοθέτη (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Παράξενες ιστορίες

In anticipation of my resurrection...