ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Παράξενες γριές - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Παράξενες γριές - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Annaliz30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
13/09/2005, 16:02:46
quote:
Φοβάμαι οτι παρερμηνεύεις τη συμβολή μου. Όσο και να διάβασα τα τόπικ, δεν βρήκα καμία απάντηση που να διακιολογεί τις τόσες σελίδες διατριβή πάνω στο θέμα. Το να προσβάλει κάποιος/κάποια τη νοημοσύνη όσων διαβάζουν στο φόρουμ, δεν είναι προσβολή ?

Το έχω ξαναακούσει αυτό και είναι αστήρικτο. Μήπως βιάστηκε κάποιος να βγάλει ενα συμπέρασμα ? Μπορεί να μου έχει ΄διαφύγει κατι, αλλά αν το βρείς, δείξτο μου να λάβω θέση.

Πότε προσέβαλλα εγώ τον φίλο καί γιατί δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις έστω με λίγο χιούμορ (βλ. "γυναίκαααα, εισητήριαααα") υποθέσεις και καταστάσεις που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα ?
-Θέλουν να αποικήσουν κάποιο πλανήτη, με γειά τους και χαρά τους. Σήμερα όμως, απέχουμε πολύ ακόμα για να πάμε, έτσι με εισητήρια. Κάνω λάθος ? -

Και γιατι να είναι προσβολή αυτό ή το άλλο με τα "μιμίδια", και δεν είναι προσβολή μια φράση "δεν κάνω τον ειδήμονα ούτε βγάζω πρός τα έξω την εικόνα κάποιου που έχει complex ανωτερότητας... "
Σε όποιον και να απευθύνεται !

ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΧΑΧΑ.!!! ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ "ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ"??

Το οποίον μια εικόνα=1000 λέξεις

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
13/09/2005, 16:15:31
quote:

Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο
Και αυτό γιατί το πιστεύω
Εχουμε μεγάλη βοήθεια από τους Αγίους και την Υπεραγία Θεοτόκο και δεν το παίρνουμε χαμπάρι

ΕΛΕΟΣ...

quote:

ΕΣΥ ΡΕ ΒΡΙΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙΧ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ???ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ...........

13/09/2005, 16:16:33
quote:

Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο
Και αυτό γιατί το πιστεύω
Εχουμε μεγάλη βοήθεια από τους Αγίους και την Υπεραγία Θεοτόκο και δεν το παίρνουμε χαμπάρι

ΕΛΕΟΣ...

quote:

ΕΣΥ ΡΕ ΒΡΙΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙΧ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ???ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ...
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ...........

quote:

ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ Μ Η Τ Ο Κ Ο Ι Τ Α Σ...ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝ.ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΑ...

elfeyeΜέλος
13/09/2005, 17:40:00

ΠΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ,ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ!

13/09/2005, 17:47:39
quote:

ΠΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ,ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ!

Δεν έχει καθόλου πλάκα, γιατί όποιος θέλει, βλέπει τι λές και τι κάνεις !

elfeyeΜέλος
13/09/2005, 17:57:47
ΡΕ ΒΛΙΛ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ...
ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ...
ΑΜΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΗ,ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ,ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΙ ΛΛΑΑ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΔΕΙΞΕΙΣ...

14/09/2005, 09:25:20
Καλημέρα σας!
Είδα σήμερα το topic αυτό κι είδα την απάντηση του Vril για τον διάλογο που είχαμε εχθές στο topic "Αποικίες σε άλλους πλανήτες" εχθές.
Αν κι είναι άσχετο όλο αυτό με το παρόν topic οφείλω μία απάντηση.

quote:
-Θέλουν να αποικήσουν κάποιο πλανήτη, με γειά τους και χαρά τους. Σήμερα όμως, απέχουμε πολύ ακόμα για να πάμε, έτσι με εισητήρια. Κάνω λάθος ? -

Φίλε μου, είδες πουθενά να αναφέρει κάποιος οτι θέλει να πάει να εποικήσει σε άλλο πλανήτη ή να προτείνει να βγάλει εισιτήρια?
Προσωπικά δεν το είδα πουθενά αυτό...
Σαν θεματοθέτης άνοιξα ένα θέμα για ένα εντελώς υποθετικό σενάριο στο μέλλον.
Το ενδεχόμενο αυτό έχει ακουστεί οτι μπορεί να συμβεί στο μέλλον και δεν το έβγαλα από το μυαλό μου.
Και πέραν τούτου στο topic αυτό μπορούν να αναλυθούν κι οι επιπτώσεις αυτού του γεγονότος από διάφορες σκοπιές.
Εχθές έστειλες κάποια μηνύματα σε αρκετά θέματα στην κατηγορία του Παράξενου, μηνύματα τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν κι ειρωνικά από κάποιους κι από σένα χιουμοριστικά.
Στο συγκεκριμένο θέμα δε νομίζω να είχες απαντήσει τελευταία, παρά μόνο πρίν μέρες που είχες στείλει 1-2 απαντήσεις, αν θυμάμαι καλά.
Δηλαδή μπήκες μόνο και μόνο για να κάνεις κάποιο σχόλιο με χιούμορ?

quote:
Και γιατι να είναι προσβολή αυτό ή το άλλο με τα "μιμίδια", και δεν είναι προσβολή μια φράση "δεν κάνω τον ειδήμονα ούτε βγάζω πρός τα έξω την εικόνα κάποιου που έχει complex ανωτερότητας... "
Σε όποιον και να απευθύνεται !

Θα μπορούσε με αυτό να προσβάλει καταλάθως κάποιον, π.χ. εμένα, που το διάβασα στραβά και άλλο είπε ο ποιητής και άλλο κατάλαβα, έτσι δεν είναι ?

Μα, φίλτατε, αφού έκανες χιούμορ εσύ κι εμένα οι επόμενες απαντήσεις μου που σου απευθυνόμουν ήταν στο ίδιο κλίμα.
Αν θεωρούσες οτι με τα σχόλια σου θα μπορούσες να προσβάλλεις κάποια άτομα, τότε θα μπορείς να θεωρείς τις απαντήσεις μου κι εμένα προσβλητικές.
Αφού δεν είχες διάθεση να προσβάλλεις κανένα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
Σχετικά με το σχόλιο μου περί complex ανωτερότητας και για ειδήμονες, μπορεί να μίλησα γενικά κι αόριστα, μπορεί να μιλούσα καθαρά για εμένα προσδιορίζοντας οτι δεν με χαρακτηρίζουν τέτοια στοιχεία.
Οπότε, αφού δεν αναφέρθηκα σε σένα τότε δεν θα είχες λόγο να το πάρεις στραβά.
Τέλος, όσον αφορά τα "μιμίδια" θα μπορούσα κι εγώ να το πάρω στραβά.
Μόνο που δεν το πήρα...
Και για να στο αιτιολογήσω γιατί δεν το πήρα στραβά, δεν το εξέλαβα αρνητικά επειδή πάντα ως τώρα δεν έχω μάθει να μιμούμαι αλλά να παρατηρώ ιδίοις όμμασι ό,τι συμβαίνει γύρω μου και να βγάζω δικά μου συμπεράσματα.

quote:
Αν δεν κάνω λάθος, σε αυτό το φόρουμ έχουμε όλοι ίδια διακαιώματα και υποχρεώσεις. Κάνω λάθος ?

Πολύ σωστά!
Μόνο που όταν έχεις δικαίωμα να κάνεις ένα σχόλιο χιουμοριστικό ή σοβαρό, έχεις κι υποχρέωση να ακούσεις και την άλλη μεριά με ανάλογη διάθεση.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

ΕφιάλτηςΝέο Μέλος
16/09/2005, 12:12:48
Καλησπερα σε ολους και ολες που βρισκονται εδω!

Πρωτον αφηστε την γιαγια μου ησυχη,μπορει να εχει καποια προβληματα και να τριγυρναει στους πεντε δρομους αλλα μην το κανουμε και θεμα!Αμα την ξαναδειτε πειτε της να ερθει στο σπιτι γιατι την ψαχνουμε.Για να μην παμε στο Φως Του Τουνελ αμα ειναι!
(Πλακα κανω ετσι για να περασει η ωρα )

Το θεμα ειναι αρκετα ενδιαφερον αν και δεν εχω δει ποτε κατι τετοιο ή παρομοιο αν και θα το ηθελα πολυ!

Εμενα ο θειος μου ειχε δει ενα ονοιρο με την Παναγια αλλα δεν κολαει στην περισταση!Θα το πω καποια αλλη φορα αμα ειναι!

"Regnado,Regno,Regnavi,Sum Sine Regno"

JayaΜέλος
18/09/2005, 20:13:36

Dying_Incubus
Έχω πάθει πλάκα με όλες τις φωτογραφίες που έχεις διαλέξει...

ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα αλλά έπρεπε να το πω!!!!!

Φιλικά Πάντα

Όποιος στο φως ζεστάθηκε, είδε κι έζησε στο φως...
όποιος στο φως τυφλώθηκε, αξιώθηκε αιώνιο σκοτάδι...

19/09/2005, 08:44:49
Jaya, σε ευχαριστώ πολύ!
Θεωρώ τις φωτογραφίες που έχω χρησιμοποιήσει ως ψηφιακές υπογραφές μου μυστηριώδεις και μου αρέσουν!
Πρός το παρόν καταλήγω σε αυτήν που έχω τώρα!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...