- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο9!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
έχεις βγάλει και φρονιμίτη και κέρατο, Dr??
Ρωτάω, γιατί συμφωνείς με την PandiΕπίσης, σε έχει δαγκώσει βρυκόλακας?
Οι φρονιμήτες μου ζουν και βασιλεύουν. θα τους έχω μέχρι τα βαθιά γεράματα.
Βρυκόλακας δε ξέρω αν με έχει δαγκώσει. Αν το 'χει κάνει δεν ήταν εν γνώση μου. Είναι όμως πιθανόν να έχω έναν στην οικογένειά μου, αν θεωρήσουμε δηλαδή ότι όποιος δαγκώνει είναι και βρυκόλακας. Αλλά εμένα δε με δάγκωσε ποτέ παραδόξως ο συγκεκριμένος. Τόσο που να το θυμάμαι δηλαδή.
Αυτά![]()
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/12/2010 01:18:39
κ Γιάννη, εκ καρδίας σας ευχόμαστε καλό ταξίδι. "
Για το λυπηρό νέο ενημερωθήκαμε(μόλις πριν λίγο δυστυχώς) από τη σελίδα του Κώστα Χαρδαβέλλα με τον οποίον ο απεβιώσας είχε μία πολύχρονη συνεργασία.
Παρότι ως ESOTERICA, εννοώ επίσημα, είχαμε δηλώσει σε αρκετές περιπτώσεις την αντίθεσή μας (πλήρη πολλές φορές) με τις Θεωρίες του Ι. Φουράκη, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε την αναντίρρητη συμβολή του στη διαμόρφωση πολλών τεκταινόμενων αλλά και του γενικότερου κλίματος του χώρου της έρευνας του παράξενου και ανεξήγητου (κατά κύριο λόγο) στην χώρα μας.
Απευθύνουμε τα συλληπητήριά μας προς τους δικούς του ανθρώπους. Θα τον θυμόμαστε.
-Admin-
http://www.esoterica.gr/FORUMS/topic.asp?TOPIC_ID=10808
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/12/2010 01:28:37
quote:quote:
έχεις βγάλει και φρονιμίτη και κέρατο, Dr??
Ρωτάω, γιατί συμφωνείς με την PandiΕπίσης, σε έχει δαγκώσει βρυκόλακας?
Οι φρονιμήτες μου ζουν και βασιλεύουν. θα τους έχω μέχρι τα βαθιά γεράματα.. Για κέρατο δε ξέρω, αλλά αν είχα βγάλει σίγουρα θα είχα καρφώσει πολλούς με αυτό
Βρυκόλακας δε ξέρω αν με έχει δαγκώσει. Αν το 'χει κάνει δεν ήταν εν γνώση μου. Είναι όμως πιθανόν να έχω έναν στην οικογένειά μου, αν θεωρήσουμε δηλαδή ότι όποιος δαγκώνει είναι και βρυκόλακας. Αλλά εμένα δε με δάγκωσε ποτέ παραδόξως ο συγκεκριμένος. Τόσο που να το θυμάμαι δηλαδή.
ΑυτάEdited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/12/2010 01:18:39
Τώρα που το λες, και γω είχα κάποτε κάποιον που δάγκωνε στην οικογένειά μου... και δάγκωνε ΜΟΝΟ εμένα
Υπέροχο το κομμάτι, απλώς τέλειο
http://www.youtube.com/watch?v=njPXfUa87Zk&feature=related

quote:
Dr, απαιτώ να απαντήσεις γιατί πάσχω από σοβαρή αυπνία σήμερα!!!
πώς κάνεις ετσι γιά ένα βράδυ !!!! ![]()
![]()
εγώ έχω κάθε βράδυ ![]()
![]()
![]()
![]()
"πώς κάνεις ετσι γιά ένα βράδυ !!!!
εγώ έχω κάθε βράδυ"
You should join the Fight Club..
Fight Club Torrent
Subtitles

Plot: The narrator suffers from a lack of sleep. He tries different ways to cure this, but he does not succeed. He does get some sleep, but his conditions rebounds back into it's original state when he meets a lovely young woman, whose name is Marla. He finds out that she and he both have a lot in common and they spend a lot of time together. While touring, he meets an enigmatic young man named Tyler.
"Υπέροχο το κομμάτι, απλώς τέλειο"
Try this one
Death is the road to awe (The Fountain soundndtrack)
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 04/12/2010 11:03:07
Ευχαριστώ!
Και το soundtrack από Requiem for a dream μου αρέσει τρελά
Ειδικά όταν πρωτοβγήκε,έβαζα συνέχεια τη φίλη μου να το παίζει στο πιάνο
Edited by - Narkissa555 on 04/12/2010 11:31:10
Και εμένα μ'αρέσει πολύ το πιάνο, θέλω να μάθω κάποτε. Παλαιότερα έπαιζα λίγο για τη πλάκα μου.
quote:
Α είσαι καλή εσύ... Υπάρχει καλύτερη έκδοση του Fight Club αλλά έχει subs μόνο στα αγγλικά για αυτό προτίμησα τη λιγότερο καλή που έχει και περισσότερους seeds.Και εμένα μ'αρέσει πολύ το πιάνο, θέλω να μάθω κάποτε. Παλαιότερα έπαιζα λίγο για τη πλάκα μου.
Και γω το ίδιο! Κάτι είχα μάθει από δω και από κει, αλλά μη φανταστείς τίποτα "καλό"
Το πιάνο είναι πολύ δύσκολο.
Η φίλη μου παίζει πάνω από δέκα χρόνια κι ακόμα έχει πάρα πολλά να μάθει.
Εγώ πάλι έχω κόλλημα και με το βιολί. Μου αρέσει πολύ να το ακούω μέσα στα μουσικά κομμάτια. Προσδίδει θλίψη.
quote:
Αυτό και αν είναι δύσκολο όργανο...
Μπα, απ ό,τι ξέρω τα έγχορδα είναι πιο εύκολα...
πχ η κιθάρα μαθαίνεται σχετικά πολύ πιο εύκολα
Τι να σου πω τώρα, δεν είμαι και ειδήμων
Άσχετο, αλλά αυτά τα τραγούδια του Μητροπάνου που σας αφιέρωσε η Πάντι, ξέρετε πού αναφέρονται??(Ρόζα και Λαδάδικα, δεν ξέρω για άλλα...)
Αναφέρονται στη γυναίκα του που ήταν "γνωστή" ιερόδουλη στη Θεσσαλονίκη.
Ήταν ένας τρόπος για της πει ότι γνωρίζει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν της...

Δουλειές,ε?

quote:Ξέρω και εγώ κάποια όργανα που μαθαίνονται εύκολα, αλλά δεν είναι έγχορδα.. τα περισσότερα είναι νομίζω δύσκολα
Μπα, απ ό,τι ξέρω τα έγχορδα είναι πιο εύκολα...πχ η κιθάρα μαθαίνεται σχετικά πολύ πιο εύκολα
Τι να σου πω τώρα, δεν είμαι και ειδήμων
quote:
Άσχετο, αλλά αυτά τα τραγούδια του Μητροπάνου που σας αφιέρωσε η Πάντι, ξέρετε πού αναφέρονται??(Ρόζα και Λαδάδικα, δεν ξέρω για άλλα...)Αναφέρονται στη γυναίκα του που ήταν "γνωστή" ιερόδουλη στη Θεσσαλονίκη.
Ήταν ένας τρόπος για της πει ότι γνωρίζει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν της...
Δε μπορούσε να της το πει μαζί με τα δημητριακά το πρωί; Δε καταλαβαίνω..
Κατάλαβα, για να είναι και "γνωστή" θα υπάρχουν καλοί λόγοι
Έχεις δει την ταινία Amadeus; Είναι μια(αρκετά παραποιημένη) βιογραφία του Μόζαρτ. Down it!
Αφού πριν φύγουν τα καράβια, της σφυρίζανε!
Βρε παιδάκι μου, αυτή τον παντρεύτηκε χωρίς να ξέρει ότι εκείνος γνωρίζει για τη ζωή της.
Έλα όμως που...![]()
![]()
Α, όχι, δεν την έχω δει. Θα την κατεβάσω!!