ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περι Ενθεογενών/"Ψυχεδέλειας":Ωδή προς Όλους - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Περι Ενθεογενών/"Ψυχεδέλειας":Ωδή προς Όλους - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Zadok31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/11/2004, 21:00:51
Γειά σου, calea_zacatechichi και καλώς ήλθες στη διαδικτυακή αγορά του esoterica!

Κατ' αρχήν, θα σε παρακαλούσα να διαβάζεις πρώτα προσεκτικά τί έχει γραφτεί, για να αποφεύγουμε άσκοπες επαναλήψεις.

Όπως ανέφερα και πιο πάνω λοιπόν, το πρώτο κομμάτι, το οποίο παρέθεσες, αφορά σε άλλη συζήτηση, σε άλλο θέμα και το αντέγραψε ο jonniebegood στο παρόν.
Ελπίζω ότι είναι κατανοητό αυτό πια.

quote:
Θα μπορούσες, Zadok, να αναφέρεις ποιοι ακριβώς είναι οι λόγοι που θεωρείς τη χρήση ενθεογενών μη ενδεδειγμένη;

Φυσικά και μπορώ να σου απαντήσω, αν μου διευκρινίσεις ποιός είναι ο σκοπός χρήσης των ενθεογενών κατά την άποψή σου, ώστε να σου εξηγήσω γιατί και αν για μένα η χρήση αυτή δεν είναι ενδεδειγμένη.
Αυτό το οποίο έχω γράψει είναι, ότι για μένα τα ενθεογενή ως ουσίες πέραν των φυσικών εκκρινομένων υπό του οργανισμού μου, είναι άχρηστες και κανείς έως τώρα δε μου έχει παρουσιάσει κάποια μέθοδο βοηθητική στην ψυχοσωματική μου εξέλιξη, η οποία πραγματικά να απαιτεί κάποια χρήση τους, ώστε να επανεξετάσω τη θέση μου αυτή.

quote:
Επίσης, με βάση ποια δεδομένα και εμπειρίες εξάγεις αυτά τα συμπεράσματα;

Πολλές και ποικίλες, αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Είναι τεράστια συζήτηση και θα ξεφύγουμε από το θέμα...

quote:
Πώς γνωρίζεις ότι προκαλείται βλάβη στα λεπτότερα σώματα (αν πιστέψουμε στην ύπαρξή τους, γιατί σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο προσωπικό βίωμα μιλάμε πλέον για πίστη); Έχεις την ικανότητα να τα αντιλαμβάνεσαι και το λες με βάση αυτή την εμπειρία σου; Στο έχει αναφέρει κάποιος άλλος που έχει αυτή την ικανότητα και έχει «δει» τις βλάβες στα λεπτότερα σώματα ατόμων που έχουν χρησιμοποιήσει τέτοιες ουσίες; Αναφέρεται από κάποια επιφανή προσωπικότητα του εσωτερισμού σε κάποιο βιβλίο, κι αν ναι σε ποιο;

Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις εν γένει το esoterica, θα βρεις πολλές απαντήσεις επ' αυτών, εφόσον θέλεις να μάθεις.
Οι προσωπικές μου εμπειρίες ή απόψεις είναι απλά προσωπικές εμπειρίες και απόψεις.
Εάν θέλεις τις δέχεσαι, εάν δε θέλεις, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Σημασία έχει να βρεις τί εσένα εκφράζει...

quote:
Απέναντι στην τελευταία σου ένσταση θα έλεγα απλά ότι και μόνο το γεγονός της τακτικότατης χρήσης ενθεογενών από ιθαγενείς πληθυσμούς, χωρίς να έχει παρατηρηθεί κάποια ψυχοσωματική βλάβη, λέει πολλά.

Νομίζω ότι δεν είναι όπως τα γράφεις.
Εν πάσει περιπτώσει, με έχει καλύψει το σχόλιο του Xotchipilli2.

quote:
Από την άλλη, αυτό που λες ισχύει για κάποιες άλλες ουσίες για τις οποίες δεν υπάρχουν εμπειρικά ή επιστημονικά δεδομένα αρκετά ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα (π.χ. Salvia divinorum).

Ένα παράδειγμα είναι όντως αυτό. Δεν ανήκει στα ενθεογενή αυτή η ουσία;

quote:
Επομένως, θα είναι και έτοιμος (όσο έτοιμος μπορεί να είναι κάποιος) να δεχτεί αυτήν την υπέρτατη εμπειρία

Υπέρτατη εμπειρία, ε; Υποθέτω ότι δεν γνωρίζεις τί εμπειρίες μπορεί να έχει κάποιος με το διαλογισμό, γι' αυτό και εκφράζεσαι έτσι.

Αγαπητέ μου, ο κάθε άνθρωπος προετοιμάζεται όσο εκείνος μπορεί (δεν μπορούν όλοι) και είναι ελεύθερος να επιλέξει τη μέθοδο, αλλά να είσαι σίγουρος ότι το βίωμα είναι η μόνη αλήθεια.

Η χρήση μίας ουσίας, η οποία δεν είναι και βέβαιο ότι θα του προκαλέσει την ανάλογη μεταφυσική εμπειρία, αν δεν είναι προετοιμασμένος, απλά θα το φέρει αντιμέτωπο με ένα άγνωστο κομμάτι της ψυχής του, το οποίο μάλλον δε θα γνωρίζει πώς να το αντιμετωπίσει.

Ακόμη περισσότερο, η συνεχής χρήση είναι επικίνδυνη.

quote:
link του οποίου έχει δώσει ο Xotchipilli2, αυτός ο «απόλυτος» έλεγχος της εμπειρίας ίσως να μην είναι και επιθυμητός κάποιες φορές. Για ποιον λόγο; Γιατί, καθώς
σιγά – σιγά βιώνεις όλο και πιο έντονες εμπειρίες και καταφέρνεις να ασκείς ένα σημαντικό έλεγχο πάνω τους, ταυτόχρονα τις επιβαρύνεις και τις μολύνεις με διάφορα δικά σου συμπλέγματα και προκαταλήψεις με αποτέλεσμα να καταλήγεις σε μία εμπειρία στα δικά σου μέτρα και σταθμά χωρίς να επιτελείται η πολυπόθητη λύση/διάσπαση αυτού του κουβαριού που λέγεται χαρακτήρας και Εγώ. Αυτή η λύση του κουβαριού είναι που θα σου επιτρέψει να έχεις μία περισσότερο εποπτική, σφαιρική και αποστασιοποιημένη θέαση του εαυτού σου, κάτι που θα οδηγήσει σε διεισδυτικότερη αυτογνωσία.

Μου φαίνεται ότι, χωρίς πιθανά να το αντιλαμβάνεσαι, επιβεβαιώνεις το συλλογισμό μου.
Μα ακριβώς από αυτό σε προστατεύουν οι όποιες διαλογιστικές τεχνικές.

Έγραψα πιο πάνω ότι η αυτογνωσία είναι ο σκοπός και όχι η εμπειρία.
Ο διαλογισμός ακριβώς αυτό πετυχαίνει. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως μόνον η ψυχανάλυση.

quote:
Δεύτερον, μην είσαι τόσο σίγουρη ότι, υπό κάποιες προυποθέσεις, δεν είναι δυνατό να υπάρχει σημαντικότατος έλεγχος ακόμα και σε συνεδρίες με ενθεογενή. Ίσως έχεις στο μυαλό σου την εικόνα κάποιου νεαρού που μιλάει ακατάληπτα και τρέχει γυμνός στους δρόμους.

Δεν είμαι για πολλά πράγματα σίγουρη. Για ότι είμαι όμως, το εκφράζω.

Δεν έχω καμμία εικόνα στο μυαλό μου.

quote:
Έχεις μες στο μυαλό σου κάποιο σκοπό. Μπορεί να χρησιμοποιείς λυσεργικά οξέα για μεταπρογραμματισμό, datura για αστρική προβολή, συνειδητό ονείρεμα, «πτήση» ή άλλες «μαγικές» τεχνικές, yohimbe σε μία τελετή γάμου ώστε η ερωτική ένωση του ζεύγους να ανέλθει σε άλλα επίπεδα, ίσως σε συνδυασμό με ταντρικές τεχνικές κ.ο.κ.

Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα: ο σκοπός είναι πολύ υστερόβουλος (δεν βρίσκω άλλη λέξη), δε νομίζεις;

Όσο απαράδεκτους θεωρώ όσους χρησιμοποιούν τη σολωμονική για να βρουν σύντροφο ή τα τα Ταρώ για να χειραγωγήσουν καταστάσεις κ.ο κ., άλλο τόσο θεωρώ ότι όλα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με τον πραγματικό αποκρυφισμό.

quote:
Ας μην εστιάσουμε στο γιατί να χρησιμοποιείς ουσίες για να επιτύχεις κάτι που ίσως να μπορείς και με μία πιο «φυσική» μέθοδο. Αυτό είναι άλλο θέμα.

Για μένα αυτό ακριβώς είναι το θέμα.

quote:
Για το τέλος, ας μην ξεχνάμε ότι οι yogi και οι ταοιστές έχουν γνώση τέτοιων ουσιών, μέσω και της ενασχόλησής με αλχημιστικές μεθόδους.

Μην τα μπερδεύουμε όλα μαζί.

Άλλο η αλχημεία, άλλο ο ταοϊσμός κλπ.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

10/11/2004, 02:27:30

δεν φοβομαστε πραγματικα το Αγνωστο, αλλα μην χασουμε αυτα που κατεχουμε

και ενα απο αυτα ειναι η πραγματικοτητα που εχουμε μαθει να αντιλαμβανομαστε

ολες οι τεχνικες αναζητησης καταληγουν στην διευρυνση της αντιληψης και στην αποκαλυψη μεγαλυτερου μερους της πραγματικοτητας του συμπαντος

πιστευω οτι η χρηση ενθεογενων για αναζητηση, αφορα συγκεκριμενα ατομα με συγκεκριμενη θρησκευτικη αντιληψη περι συμπαντος και Θειου

αυτα τα ατομα δεν κανουν τυχαια ή ασκοπη χρηση των φυτων δυναμης, αλλα παντα ενταγμενη στον στοχο τους

ειτε τους πουμε αλχημιστες, ειτε πολεμιστες, ειτε σαμανους, ειτε ψυχοναυτες, ειτε ανιμιστες, ολοι οι παραπανω χαρακτηρισμοι υποδηλωνουν χρονια μελετης της φυσης, της γνωσης, της επιστημης, του εσωτερικου εαυτου, και των τροπων προκλησης εκστασης

και ναι μεν η επιλογη τους γινεται απο τον συμμαχο, ειναι δικη τους ομως η αποφαση αν θα περπατησουν τελικα σε αυτο το μονοπατι (οπως ο φιλος μας ο μερκιουρυ)

γιατι πανω απ ολα, το μονοπατι πρεπει να εχει καρδια για σενα!

και θα κλεισω ξαναλεγοντας οτι μπορει καποιος να κανει 40 χρονια διαλογισμο και αυτοσυγκεντρωση για να πετυχει την εκσταση, και καποιος να βιωσει αμεσα την εκσταση με ενα ενθεογενες και να χρειαστει 40 χρονια για να αφομοιωσει την εμπειρια

ολα τα μονοπατια εχουν τον ιδιο προορισμο - τον θανατο

το ταξιδι ειναι που αξιζει - να θαυμασεις ολα τα αξιοθεατα χωρις να χυσεις τις δυο σταγονες λαδι απ το κουταλι σου

ο καθενας βαδιζει στο μονοπατι που νιωθει πως εχει καρδια

"αν εισαι ειλικρινης με την καρδια σου, καμια κατηγορια" που λεει και το Γι Τσινγκ

"η εγκαρτερηση προαγει"

ναστε καλα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

Xotchipilli2Μέλος
10/11/2004, 04:47:46
Χαίρομαι που η συζήτηση ακολουθεί κόσμιους τόνους,μόνο έτσι είναι εποικοδομητική.

Διαβάζω τα λεγόμενα εδώ μέσα,αλλα μου έδωσε αφορμή ένα quote που μου έκανε ο φίλος Ampere στο γειτονικό θέμα...Το παραθέτω λοιπόν!

quote:
zelda Posted - 03/10/2003
h xrhsh xapiwn lsd px mporei na boh8hsei sth pragmatopoihsh enos astrikou taksidiou? nomizw pws oxi alla 8a mporousame na o suzhthsoume.........

amalia Posted - 04/10/2003
…Για αστρικό ταξίδι (συνειδητή εξωσωματική εμπειρία), δεν έχω διαβάσει ή ακούσει κάτι το σχετικό. Ωστόσο, θα ήθελα να τονίσω πως: Για το πρώτο που ανέφερα (διεύρυνση της συνείδησης), υπάρχουν πολύ καλύτεροι, ελεγχόμενοι, αποτελεσματικότεροι και λιγότερο επικύνδυνοι τροποι, που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να εφαρμόζονται παράλληλα με την ωριμότητα της ψυχής του κάθε ανθρώπου, κι όχι ως σκοπός. Για το αστρικό ταξίδι δε, ας σκεφτούμε πρώτα, γιατί θέλουμε να το κάνουμε. Ας σκεφτούμε τι πραγματικά είναι ένα αστρικό ταξίδι, και τι σημαίνει αυτό για την εξέλιξή μας. Σίγουρα το να ψάχνουμε εύκολους τρόπους και μεθόδους... είναι ύποπτο. Ας αφήσουμε τα πράγματα να ωρημάσουν μέσα μας.
Αλλωστε, το θέμα δεν είναι να κάνουμε ή όχι αστρική προβολή. Ούτως ή άλλως οι περισσότεροι περιφερόμαστε ασυνείδητα στον αστρικό κόσμο, και ιδιαίτερα όταν κοιμόμαστε. Το θέμα είναι, να το βιώσουμε συνειδητά, και η συνειδητότητα, είναι μία μεγάλη υπόθεση, που δεν θα μας τη χαρίσει ούτε το lsd, ούτε κανένα βιβλίο - μέθοδος.

Δεν θα σχολιάσω τόσο την άποψη της Αμαλίας,αν και έτσι όπως εξετάζω εγώ το θέμα των ενθεογενών τα βλέπω ως μια δύσκολη μέθοδο και απο πλευράς προετοιμασίας και απο πλευράς εμπειρίας.Για το αν είναι συνειδητή ή όχι,αυτό εξαρτάται απο το άτομο που θα το χρησιμοποιήσει.Το ενθεογενές δεν είναι "βιντεοκασέτα" που την παρακολουθείς παθητικά,είναι μια μέθοδος που απαιτεί ενεργή συμμετοχή.Ύπαρξη συμμετοχής ή όχι θα εκδηλώσει τα αποτελέσματά της.Αν υπάρχει συμμετοχή όμως τότε μιλάμε για εργαλείο...

Έτσι για τα πρακτικά πάντως,το LSD κυκλοφορούσε σε χάπια μόνο σε εποχές Sandoz...Μακριά απο χαπάκια αγνώστων!

Θα μείνω στην άποψη της Zelda.Αυτό που γράφει ,φίλοι μου, είναι αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω και να αποφύγω.Είναι μια παγίδα,που αν κάποιος πέσει σε αυτήν την "έβαψε".Να αναφέρω μερικές παγίδες προς συζήτηση:

-Η παρούσα:Εξίσωση Χ μεθόδου με Ψ ενθεογενές.Το κάθε ένα μοναδικό εξ'ορισμού,αν τα μπερδέψουμε απο πλευράς αποτελεσμάτων θα προκύψουν καταστάσεις οπου το άτομο θα θέλει την Ψ ουσία για να επιτύχει αποτελέσματα Χ τεχνικής.Απαράδεκτο? Απαράδεκτο,οδηγεί σε άσχημες καταστάσεις όπως η πολυειπωμένη άρρωστη αναγκαιότητα.
-Συχνή χρήση :Η συχνή χρήση φέρνει μόνο άσχημα αποτελέσματα.Καταρχήν η συχνή χρήση δείχνει οτι το άτομο λατρεύει το μέσο και όχι τον σκοπό.Πιστεύω οτι χρειάζεται πολύς χρόνος για να αφομοιώσει κάποιος το νόημα μιας ψυχεδελικής εμπειρίας.Η συχνή χρήση επίσης δείχνει απουσία κινήτρων,σκοπού,αυτοεξέτασης ιδίως όταν μιλάμε για κλασσικά ψυχεδελικά...
-Πανάκεια :Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι καμμία μέθοδος δεν αποτελεί πανάκεια.Τό ίδιο και τα ενθεογενή.
-"Δουλεύουν μόνα τους":Τα ενθεογενή δεν δουλεύουν απο μόνα τους.Αν είναι να αποτελέσουν ένα εργαλείο αυτογνωσίας ,τότε απαιτεί υψηλό επίπεδο του χρήστη.Αξίζει να σημειώθεί οτι αντλούν υλικό απο τον χρήστη και η εμπειρία είναι ανάλογη του επιπέδου του.Ως καταλύτες,απλά καταλύουν.Αυτό μπορεί να μεταφραστεί στο ότι τα ενθεογενή δεν μετατρέπουν τον "ανόητο" σε "σοφό",αλλα ένας "σοφός" θα υποστεί "ζύμωση".Γιαυτό τον λόγο τα κλάμπ,παρόλη την κατανάλωση ουσιών δεν σφίζουν απο φωστήρες...
-Ανθρώπινη φύση: Μεγάλη παγίδα η ίδια μας η φύση...Τα ενθεογενή θέλουν σεβασμό,σύνεση,διελεύκανση κινήτρων,εγκράτεια,αυτοσεβασμό και κάποιο στοιχειώδες ακόνισμα του εγκεφάλου...Αξίες που αν κάποιος τις αναπτύξει για να έρθει σε επάφη με τα ενθεογενή,θα του μείνουν "πεσκέσι" για όλη του την ζωή.

Αυτα απο εμένα για σήμερα...

Reality: A serotonine induced Hallucination?

MotumboΝέο Μέλος
10/11/2004, 11:33:44
Καλά ρε μαστούρια τι προσπαθείτε να μας πείσετε ??
Xotchipilli2 Ποιός είναι ο σκοπός σου ?
Μήπως να διαφημίσεις το Pateras Prods και το μαγαζάκι του papajim ?

Ρε μάγκα θα σε βρώ και θα σε κλείσω στην φυλάκα για εμπόριο ναρκωτικών και προτροπή χρήσης ναρκτωτικών. ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ...

Η Μαύρη Κουκουβάγια ...

Xotchipilli2Μέλος
10/11/2004, 13:57:05
Απο ότι βλέπω ο/η motumbo μελέτησε διεξοδικότατα το θέμα και φυσικά μπορεί να εκφέρει άποψη με τον κόσμιο τρόπο που το κάνει ήδη. Πολύ μένος βρε παιδί μου...

quote:
Xotchipilli2 Ποιός είναι ο σκοπός σου ?

Απαντάω εις τριπλούν στις 2-3 πρώτες σελίδες.Εμβάθυνε την μελέτη σου.

quote:
Μήπως να διαφημίσεις το Pateras Prods και το μαγαζάκι του papajim ?

Το Pateras Prods ήταν ένα απο τα link που έδωσα.Αμ ήθελα να το διαφημίσω θα ερχόμουν στο φόρουμ,θα έβαζα παντού αυτό το link και θα έφευγα...Εκτός αν προσπαθώ να διαφημίσω όλα τα Link που παραθέτω.

Όσον αφορά το μαγαζί του Papajim δεν ανήκει σε εμένα.Ο Papajim στο website του παρέχει τα στοιχεία του (τα πραγματικά στοιχεία του) και δεν προμηθεύει τίποτε παράνομο.Αν έχεις ενστάσεις στο μαγαζί του.λάβε την δράση που κρίνεις σκόπιμη.Αν διωχθεί ποινικά για οποιοδήποτε λόγο,συλληφθεί ,και την επόμενη μέρα μπεί ξανά στο φόρουμ ο Xotchipilli2 τότε θα καταλάβεις οτι εγώ δεν είμαι αυτός.

quote:
Ρε μάγκα θα σε βρώ και θα σε κλείσω στην φυλάκα για εμπόριο ναρκωτικών και προτροπή χρήσης ναρκτωτικών. ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ...

Εμπόριο "ναρκωτικών" δεν κάνω,δεν κάνω ούτε καν εμπόριο νόμιμων ψυχοενεργών.Προτροπή? Ούτε και απο αυτό κάνω,εκτός αν θεωρήσεις τον Admin βλάκα που δεν έχει αντιληφθεί την "προτροπή" μου.Είμαι σίγουρος πως το θέμα θα είχε κλειδωθεί αν έκανα προτροπή.Παρόλαυτα σε προτρέπω να λάβεις δράση και να με καταγγείλεις αν το θεωρείς σκόπιμο.Η IP μου είναι καταγεγραμμένη στο φόρουμ ,αι αν οι αρχές το κρίνουν σκόπιμο μπορούν μέσω του διακομιστή μου να μάθουν τα πάντα για μένα ,που μένω,πως με λένε kτλ κτλ.Σκέφτηκες όμως τι θα γίνει αν δεν βρόυν τίποτα παράνομο σπίτι μου,βασικά τίποτα ψυχοενεργό και αν διαπιστωθεί πως δεν προτρέπω? Κάποιος άλλος θα έβγαζε κέρδος απο αυτό,αν μετά την άσκοπη νομική παρενόχληση κατέθετε παράπονα στο δικαστήριο για συκοφαντίες και ψυχική οδύνη...Δεν λέει να με κάνεις εκατομυριούχο!

Άπαξ και θές να κάνεις σταυροφορία κατά του προσώπου μου,πές μου πως μπορώ να σε βοηθήσω...Να σου δώσω τα στοιχεία μου,να συντομευθεί και όλη η διαδικασία μύνησης/κατάδοσης για ανύπαρκτο "έγκλημά"?

Motubo,δεν φταίω εγώ αλλα μόνος σου/μόνη σου κίνησες την προσοχή πάνω σου...Για να δούμε το ποιόν σου...Έχεις γράψει σε ακόμα ένα θέμα με τίτλο "Αχ βρε Esoterica που κατάντησες"

Ποιός (τί) είσαι? Το παρακάτω quote απο εσένα μας λέει πεντακάθαρα...

quote:
Πρώτον για να μην σας τρώει η περιέργεια, σας δηλώνω εξαρχής ότι είμαι παλιό μέλος αλλά διάλεξα να κάνω αυτό το post με νέο όνομα, όχι γιατί φοβάμαι να αποκαλυφθώ, εξάλλου και το παλιό μου user name δεν παύει να είναι ένα nick name που διαφυλάσσει την ανωνυμία, απλώς το έκανα για να ακούσετε αυτά που θέλω να σας πω αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά υπό το βάρος της εικόνας που έχετε για το παλιό μου user name.

Μάλιστα...Τοθλάχιστον εγώ χρησιμοποιώ ένα nickname.Εσύ δράς φαινομενικά εκ του ασφαλούς.Να πώ οτι μπουχτήσαμε απο θρασύδειλούς,ή θα με μυνήσεις και για αυτό? Έτσι για τα πρακτικά οφείλω να σου πώ οτι όσο εύκολο είναι να βρεί κάποιος ποιος είμαι μέσω IP (η ανωνυμία του ίντερνετ είναι καθαρά πλασματική) τό ίδιο και ακόμα πιο εύκολο είναι πολλά μέλη να βρούν σε ποιόν αντιστοιχεί αυτό το username.

Επίσης θέλω να σου δώσω μια συμβουλή.Απο την στιγμή που θέλεις να καταδώσεις κάποιον μη του το λές προτύτερα,πρίν το πέρας της πράξης σου.Αν είμουν κάθαρμα/έμπορος/προτροπέας μου δίνεις χρόνο να εξαφανίσω τα ίχνη μου (πράγμα όχι σοφό αν με κυνηγάς).Απο την άλλη ίσως πάσχεις απο το σύνδρομο "Ο Κανένας",που θέλεις να μου κάνεις γνωστή την ψευδοταυτότητά σου...Θυμίσου όμως πως και ο φίλος Οδυσσέας μετά το τύφλωμα του Πολύφημου του είπε ποιος είναι,δεν τον προειδοποίησε εκ των προτέρων...Αυτά έτσι φιλικά,αν θέλεις να υιοθετήσεις τον ρόλο του "διώκτη" "καταδότη" τουλάχιστον κάνε το με στύλ και πονηριά! Είναι τέχνη η Διωκτική,δεν μπορείς να αγνοείς τόσο χυδαία το επι οθόνης έργο του Αρτέμη Μάτσα!

Νομίζω οτι για το ύφος που υιοθετείς ,σου απάντησα κοσμιότατα...

Reality: A serotonine induced Hallucination?

10/11/2004, 21:30:52

"Αισθανοταν αναστατωμενος και ηταν σε υπερενταση, γιατι ηξερε ότι ο γερος ειχε πει την αληθεια.

Πηγε μεχρι τον πωλητη ποπ κορν και, αφου αγορασε ένα σακουλακι, αναρωτηθηκε αν επρεπε να του διηγηθει ή όχι αυτά που του ειχε πει ο γερος.

"Καμια φορα είναι καλυτερα να αφηνουμε τα πραγματα οπως είναι", σκεφθηκε το αγορι και σωπασε.

Αν του ελεγε κατι, ο πωλητης θα σκεφτοταν για τρεις ολοκληρες μερες αν θα επρεπε να τα παρατησει όλα, ηταν όμως πολύ δεμενος με το καροτσακι του.

Αποφασισε να μη βαλει το μικροπωλητη σ ένα τετοιο βασανιστικο διλλημα."

.

.

αμφιβαλω για το αν οντως οι "μικροπωλητες ποπ κορν" θα προβληματιζονταν καν...

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

BRAINSTORMΜέλος
11/11/2004, 01:27:52
χα χα χα χα!!! ρε τον mo(turbo)πλάκα έχει!

τρέλη εφοιβεία!

φίλε hotchipili2 θα σε εκλιπαρούσα να αγνοήσεις τέτοιου είδους
κυνδίνους που σκοπό έχουν τον εκτροχιασμό της όμορφης πορείας του παρόντος τόπικ.

αν και έχω καιρό να εκφέρω άποψη σε αυτό το χώρο
από την μεριά μου βοηθήθηκα εδώ μέσα και δεν θα επιτρέψω την βούτια του τόπικ σε κατωτερο επίπεδο.

το όπλο μου?

ΑΓΝΟΙΑ

MotumboΝέο Μέλος
11/11/2004, 10:04:38
Brainstorm εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις για όπλο ένα καλό spell-checker για τον κειμενογράφο σου γιατί τα Ελληνικά σου μου έβγαλαν το μάτι !

Και κάτι ακόμα: Τρελλή Εφοιβεία δεν ξέρω τι είναι, το ********όμως όντως είναι άλλο πράγμα ...

Φιλάκια, φιλάκια πολλά σαν τα κοριτσάκια στο ΟΑΚΑ

Η Μαύρη Κουκουβάγια ...

Έγιναν επεμβάσεις στο μήνυμα λόγω παραβίασης των κανονισμών του forum

11/11/2004, 10:24:41
quote:
Και κάτι ακόμα: Τρελλή Εφοιβεία δεν ξέρω τι είναι, το ******όμως όντως είναι άλλο πράγμα ...

προφανώς μόνο τέτοια τρελλά έχεις συναντήσει στη ζωή σου γιατί έτσι όπως το γράφεις είναι φανερό ότι δεν έχεις συναντήσει κανένα φυσιολογικό....

...άντε που ήθελες και παρατηρήσεις ορθογραφικού περιεχομένου...

άσπρες, κόκκινες, πράσινες, κίτρινες, γαλάζιες πεταλούδες...
... ωχ ! συγνώμη! κουκουβάγιες ήθελα να πω...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

11/11/2004, 14:54:19

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
16/10/2008, 08:15:51
Οι Αυστραλοί ξεκίνησαν να ζωγραφίζουν στους τοίχους πριν από 15.000 χρόνια και επέστρεφαν συχνά για να καταγράψουν τις εξελίξεις έως και πριν από 50 χρόνια.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&tag=8777&pubid=1682567

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!