- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Οταν ,λεω οτι μπορουμε να ζησουμε μια χαρα και να φαμε την ζωη χωρις τα κολιματα αυτα , ΕΝΝΟΩ χωρις τα ακραια κολιματα του σεξ του χρηματος και της βιας κλπ κλπ.Μπορουμε να ζησουμε μια χαρα ζωντας με ΜΕΤΡΟ την ζωη μας , αρα τι νοημα εχει να προσπαθω να αστρικοπροβαλομαι?
Εγω νομιζω οτι απαντατε επιλεκτικα.
Και σου ξαναλεω ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕθΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ-ΠΑΠΑΔΕΣ κλπ κλπ να δουμε τοτε τι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ!
Αντε καντε το , τολμηστε το , καντε το ντε!
Καλη συνεχεια!
Παρακαλω ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
Edited by - cody30 on 02/11/2009 22:30:15
Εσύ βγαίνεις και φωνάζεις για κάποια πράγματα που μπορεί να έχεις και δίκιο!! Αλλά μην βάζεις τον ένα υπηρέτη και άλλους που γράφουν εδώ.. σε αυτά που άκουσες κάπου άλλου. Δεν τα έχουμε πει «εμείς» αυτά.
Θέλεις να μάθεις την γνώμη μου για αυτά που άκουσες; Καλώς. Αλλά μην απεύθυνες σε εμένα σαν να τα έχω γράψει εδώ μέσα.
Όταν πω την γνώμη μου τότε.. ναι.. «πες τα μου»
quote:
Και σου ξαναλεω ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΛΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ-ΠΑΠΑΔΕΣ κλπ κλπ να δουμε τοτε τι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ!
Αντε καντε το , τολμηστε το , καντε το ντε!
Καλη συνεχεια!
Και εδώ ενα προσκήνιο είναι!!!
Το ξέρουμε το αποτέλεσμα, σύγκρουση μεταξύ παπάδων με ψυχολόγων, παπάδων με επιστήμονες, παπάδων με γιατρούς, και.. "όλοι" μεταξύ όλων.
Και λοιπών τι συμπέρασμα θα βγάλεις;;;
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
FEAR IS THE ONLY DARKNESS
yedtraceurgr
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 03/11/2009 17:46:09
YedFocused peace out
Edited by - ThanasisTheGreat on 03/11/2009 18:09:41
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
YedFocused peace out
τα περι τριακοστης διαστασης ειναι βεβαιως για ξεκαρφωμα!
![]()
θανασακη, στην τριτη διασταση υπαρχουν και web cameras πλην των mobile phones!
![]()
quote:
μπορω στην αστρικη προβολη να κανω την αγαπημενη μου να νιωσει οτι ειμαι κοντα της???
Ενδιαφέρον.Βασικά υπάρχει και η 6η αίσθηση.Μπορούμε να νιώσουμε κάποιον που αγαπάμε κάθε στιγμή.Υπάρχει κάποια σύνδεση μέσου του τσάκρα της καρδιάς.Δέν χρειάζεσαι την αστρική προβολή για κάτι τέτοιο.