ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

cody3030 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
cody30Μέλος
02/11/2009, 21:44:11
Αυτα που σας αναφερω τα ελεγε ο δασκαλος στην καλλιθεα που πηγαινα στα σεμιναρεια αστρικης προβολης.
Οταν ,λεω οτι μπορουμε να ζησουμε μια χαρα και να φαμε την ζωη χωρις τα κολιματα αυτα , ΕΝΝΟΩ χωρις τα ακραια κολιματα του σεξ του χρηματος και της βιας κλπ κλπ.Μπορουμε να ζησουμε μια χαρα ζωντας με ΜΕΤΡΟ την ζωη μας , αρα τι νοημα εχει να προσπαθω να αστρικοπροβαλομαι?
Εγω νομιζω οτι απαντατε επιλεκτικα.
Και σου ξαναλεω ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕθΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ-ΠΑΠΑΔΕΣ κλπ κλπ να δουμε τοτε τι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ!
Αντε καντε το , τολμηστε το , καντε το ντε!
Καλη συνεχεια!

Παρακαλω ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.

Edited by - cody30 on 02/11/2009 22:30:15

02/11/2009, 22:38:32
Φίλε cody θα σου δώσω μια συμβουλή. Μην απευθύνεσαι σε εμένα για αυτά που σου είπε κάποιος άλλος .

Εσύ βγαίνεις και φωνάζεις για κάποια πράγματα που μπορεί να έχεις και δίκιο!! Αλλά μην βάζεις τον ένα υπηρέτη και άλλους που γράφουν εδώ.. σε αυτά που άκουσες κάπου άλλου. Δεν τα έχουμε πει «εμείς» αυτά.

Θέλεις να μάθεις την γνώμη μου για αυτά που άκουσες; Καλώς. Αλλά μην απεύθυνες σε εμένα σαν να τα έχω γράψει εδώ μέσα.

Όταν πω την γνώμη μου τότε.. ναι.. «πες τα μου»

quote:
Και σου ξαναλεω ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΛΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΓΙΑΤΡΟΥΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ-ΠΑΠΑΔΕΣ κλπ κλπ να δουμε τοτε τι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ!
Αντε καντε το , τολμηστε το , καντε το ντε!
Καλη συνεχεια!

Και εδώ ενα προσκήνιο είναι!!!

Το ξέρουμε το αποτέλεσμα, σύγκρουση μεταξύ παπάδων με ψυχολόγων, παπάδων με επιστήμονες, παπάδων με γιατρούς, και.. "όλοι" μεταξύ όλων.

Και λοιπών τι συμπέρασμα θα βγάλεις;;;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

ThanasisTheGreatΝέο Μέλος
03/11/2009, 15:38:35
Γεια σας!!.Ειμαι νεος στο FORUM.Παρακολουθω αρκετο καιρο τισ συζιτισεις σας σχετικα με το θεμα astral projection.Αρχικα εμαθα για την αστρικη προβολη απο εναν θειο μου που εκανε.τον πιστεψα επειτα απο πολλες αποδειξεις οπως το να μου πει τι εκανα ενα βραδυ ενω εγω ημουν αθηνα ενω αυτος στο χωριο του...αν και ειμαι μικρος ακομα στην εφιβια εχω αρχισει εδω και λιγες μερες να προσπαθω να κανω αστρικη προβολη...εχω φτασει σε ενα σημειο που τα ματια μου τρεμοπαιζουν και νιωθω καποιες φορες τσιμπιματα.επειτα ανοιγω τα ματια μου γιατι φοβαμαι...πιστυω πως θα ξεπερασω τον φοβο μου συντομα.το να τρεμοπαιζουν τα ματια και να νιωθεις τσιμπιματα ειναι καλο σιμαδι για να πραγματοποιηθει στη συνεχεια αστρικη προβολη?...εμεις την συνειδιτη αστρικη προβολη τιν αντιλαμβανομαστε συνηθως σαν συνειδιτο ονειρεμα αλλα ειναι πραγματικοτητα?υπαρχει κινδυνος να μην επιστρεψω στο σωμα μου?αν κανω συνειδιτη αστρικη προβολη και θελω να παω σε καποιο αγαπητο μου προσωπο και να δω τι κανει εκεινη την ωρα θα μπορεσω?αν ναι πως και θα ειναι πραγματικοτητα????Ελπιζω να μην σας κοyρασα και ευχαριστω προκαταβολικα...

FEAR IS THE ONLY DARKNESS

yedtraceurgr

03/11/2009, 17:45:42
Φίλε ThanasisTheGreat καλως ηρθες…πιστεύω ότι ο θειος σου θα σε βοηθήσει περισσότερο. Κατά την δική εμπειρία δεν είχα ποτέ τέτοια «συμπτώματα» (σχετικά με τα μάτια).

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 03/11/2009 17:46:09

03/11/2009, 18:08:49
Φιλε <<ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ>> σε ευχαριστω για το καλοσορισμα...πραγματι ο θειος μου θα μπορουσε να με βοηθησει πιο πολυ αλλα δεν βρισκετε πλεον στη ζωη ... πιστευω πως αυτο το forum ειναι αξιοπιστο και υπαρχουν ατομα με πραγματικα χρησιμες αποψεις που μπορουν να βοηθησουν...

YedFocused peace out

Edited by - ThanasisTheGreat on 03/11/2009 18:09:41

03/11/2009, 18:55:01
Μου πέρασε από το μυαλό όταν το έγραφα. Σου εύχομαι καλές και εποικοδομητικές συζητήσεις.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

03/11/2009, 19:59:09
ThanasisTheGreat Καλώς ήρθες. Εύχομαι μακροχόνια και εποικοδομητική αναζήτηση

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

04/11/2009, 00:27:01
Φιλοι θα σας παρακολουσα οποιος μπορει να απαντησει στα παρακατω ερωρηματα:1.οταν κανουμε αστρικη προβολη(συνειδιτα)την αντιλαμβανομαστε ως ενα συνειδιτο ονειρο που εχουμε τον ελεγχο του και ειναι πραγματικοτητα??????ενοω αν ειναι οπως ακριβως το συνειδιτο ονειρεμα.....2.μπορω στην αστρικη προβολη να κανω την αγαπημενη μου να νιωσει οτι ειμαι κοντα της???(αν εχω παει κατα τη διαρκεια της αστρ...κοντα της).

YedFocused peace out

Mi_KiΜέλος
04/11/2009, 10:33:35
τελικα ολα για τις γκομενες γινονται!

τα περι τριακοστης διαστασης ειναι βεβαιως για ξεκαρφωμα!

θανασακη, στην τριτη διασταση υπαρχουν και web cameras πλην των mobile phones!

04/11/2009, 11:31:39
quote:
μπορω στην αστρικη προβολη να κανω την αγαπημενη μου να νιωσει οτι ειμαι κοντα της???

Ενδιαφέρον.Βασικά υπάρχει και η 6η αίσθηση.Μπορούμε να νιώσουμε κάποιον που αγαπάμε κάθε στιγμή.Υπάρχει κάποια σύνδεση μέσου του τσάκρα της καρδιάς.Δέν χρειάζεσαι την αστρική προβολή για κάτι τέτοιο.