ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

candywhite-for ever65 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
KatrinaΜέλος
04/03/2006, 02:18:28
interted το παιδικο που ψαχνεις λεγεται τα τοσοδουλια παντως αν σε ενδιαφερει εχω ολη τη σειρα σε vhs στα ελληνικα.Panxromana εχει δικιο ο John το παιδικο που ρωτας λεγετε και στα ελληνικα φωτεινουληδες.Αngelos εξηγησε σε μου σε παρακαλω τι ειναι το bittorrent που αναφερεις γιατι με ενδιαφερει να κατεβασω αρκετα παιδικα.
KatrinaΜέλος
04/03/2006, 02:32:47
Fthanos το στον αστερισμο της Ανδρομεδας το εχω σε vhs στα ελληνικα αν σε ενδιαφερει.
goingbackΝέο Μέλος
04/03/2006, 03:45:37
Γεια σε όλους!
Ψάχνοντας κάτι άλλο ΄βρέθηκα τυχαία εδω και έχω πάθει σοκ!!!Νόμιζα οτι ήμουν ο μονος "μαντραχαλος" που θυμάμαι τα παλιά παιδικά της ΕΡΤ,αλλά ,ευτυχώς,διαψεύσθηκα.Θυμάται κανεις τον Κολαρκολ;Ήταν το αρκουδάκι που ο βασιλιάς των πουλιών του'χε δώσει μια σφυριχτρα,αν δεν κάνω λάθος,για να μπορεί να τραγουδάει.Επίσης θυμάμαι και ενα παιδικό της ΕΡΤ2 με ένα φάρο και επιπλεόν το σήριαλ "Ο θησαυρός της Βαγίας" και "Το καπλάνι της βιτρίνας".Για την Κάντυ δε, δεν το συζητω!!!!!!!!
doukaterΝέο Μέλος
05/03/2006, 03:20:55
Παιδιά γεια σας. Αν και είδα οτι το φορουμ ασχολείται κυρίως με κινούμενα της παιδικής μας ηλικίας, θέλω να ρωτήσω για κάτι πιο πρόσφατο.
Έχει δει κανεις ενα καταπληκτικο γιαπωνεζικο anime (οχι σειρα-ενα επεισόδιο), εμπνευσμένο απο τα χαρακτικα του Hokusai? Το δείχνει αραιά και που η ΕΤ 3 αλλά ποτε δεν καταφερα να δω τιτλους. Οι μορφες ειναι μαυρες σε λευκο κυριως φοντο (αναλογο του Καραγκιοζη) και διηγειται μικρες ιστοριες, μαλλον παραδοσιακά γιαπωνέζικα παραμύθια. Ένα απο αυτό είναι για τη γρια που ζητά από ένα νεαρο να την κουβαλήσει ως το βουνό Fuji και μια ένα αλλο για την κόρη του βασιλια που τη σώζει και τελικα την παντρεύεται ο ομορφος νεαρός.
PLZ σε όποιον γνςριζει τιποτα-δεν μπορει να ειμαι η μοναδικη που το εχει παρακολουθήσει στην Ελλάδα! ΧΧΧΧ
ISOBITHSΝέο Μέλος
05/03/2006, 12:30:38
Καταρχήν θα σας προτείνω το www.imdb.com που είναι με διαφορά το καλύτερο site-εγκυκλοπαίδεια βασικά-για ότι αναζητείτε στην τέχνη αυτή. Έχει αν όχι τα πάντα πάρα πολλά αν και στα ελληνικά πράγματα δεν είναι τόσο ενημερωμένο.

Μιας και μιλήσαμε για ελληνικές σειρές ας κάνουμε ένα μικρό rewind.

Το φτερούγισμα του γλάρου, σειρά 22 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κορδέλα, ΕΡΤ, 1997

Τζιβαέρι, δραματική σειρά 25 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κορδέλλα, MEGA, 1997

Παλίρροια, δραματική σειρά 30 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, MEGA, 1996

Πειρασμός, 20 επεισόδια, σε σκηνοθεσία Ι. Διαμαντόπουλου, MEGA, 1995
Στην κόψη του ξυραφιού, 35 επεισόδια, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σοφιανόπουλου, MEGA, 1994

Ιστορία αγάπης, δραματική σειρά 30 επεισοδίων σε σκηνοθεσία Παύλου Τάσιου, ΑΝΤ1, 1993

Χρηματιστές, δραματική σειρά 20 επεισοδίων σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σοφιανόπουλου, MEGA, 1993

Άφρικα, δραματική σειρά 44 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη, MEGA, 1992

Η αγάπη της γάτας, αστυνομική σειρά 20 επεισοδίων, βασισμένη στη νουβέλα του Π. Αριστείδη σε σκηνοθεσία Ανδρέα Θωμόπουλου, MEGA, 1991

Οι τελευταίοι εγγονοί, κοινωνική σειρά 40 επεισοδίων βασισμένη στο μυθιστόρημα του Ν. Αθανασιάδη, σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη, MEGA,1991

"Εξ αδιαιρέτου" Ήταν μια σειρά που έσπασε ταμεία και που προβλήθηκε πάμπολλες φορές σε επανάληψη από την ΕΡΤ. Το παράξενο είναι ότι δε βρίσκω τίποτε γι'αυτήν στο INTERNET. Πάνω στο σενάριο αυτό βασίστηκε το "Κωνσταντίνου κι Ελένης" αφού η ιστορία ήταν πάλι ένας άντρας μοντέρνος Ελληναμερικανος και μια γυναίκα συντηρητική να διεκδικούν το ίδιο σπίτι.Πρωταγωνιστούσε μια πολύ καλή ηθοποιός που δε θυμάμαι τ'όνομα της που εξαφανίστηκε και συμπρωταγωνιστής πάλι ένας πολύ καλός ηθοποιός που έπαιξε και στο "Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή". Στους ρόλους των φίλων τους έπαιζαν οι Στέλιος Μάινας και Τζους Ευείδη που αργότερα θα τους δούμε πάλι μαζί στους "Μεν και Δεν".

Δίψα, καθημερινή σειρά 102 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Μάριου Ρετσίλα, MEGA, 1990-91

Επικίνδυνη αλήθεια, 8 ωριαία επεισόδια, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Τέμπου, ΕΡΤ, 1989

Αξιότιμοι Κύριοι, σειρά 33 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Τάκη Παπαγιαννίδη, ΕΡΤ1, 1988

"Τα φιλαράκια", σειρά 13 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Σκαλενάκη, ΕΡΤ1, 1987 Αυτή πρέπει να είναι η σειρά που σας λέω με την παρέα των τεσσάρων παιδιών.

Τολμηρές ιστορίες, σειρά αυτοτελών επεισοδίων, συνεργασία σε 4 επεισόδια

"Ο ήχος της σιωπής"(1993) με τους Δήμητρα Παπαδήμα, Άντζελα Γκερέκου, Δάνης Κατρανίδης, Νίκος Βερλέκης κ.α. Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Φουρνιστάκης Σενάριο:Ελένη Ζαμπετάκη, Βαγγέλης Φουρνιστάκης

Όταν ήμουν δάσκαλος, διασκευή του ομότιτλου διηγήματος του
Ιωάννη Κονδυλάκη, 20 επεισόδια, σε σενάριο και σκηνοθεσία του ιδίου, ΕΤ1, 1993

Επικίνδυνες σχέσεις, σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία του ιδίου, ΕΤ2, 1992

Ο φόβος, κοινωνική σειρά 20 επεισοδίων σε σενάριο και σκηνοθεσία του ιδίου, ΕΤ2, 1991

Ο χαρτοπαίχτης, κοινωνική σειρά 28 επεισοδίων σε σενάριο και σκηνοθεσία του ιδίου, ΕΤ1, 1990

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, σατιρική σειρά 18 επεισοδίων σειρά σε σενάριο Νίκου Τσεκούρα και σκηνοθεσία Γιώργου Μυλωνά, ΕΤ1, 1990

"Έρωτας και πάθος" σειρά αυτοτελών επεισοδίων, συνεργασία σε 4 επεισόδια. Θυμάμαι αυτή τη σειρά. Ήταν πολύ πετυχημένη, με μυστήριο και αγωνία. Πρωταγωνιστούσε η Ελένη Φιλίνη, ο Γιάννης Βούρος κ.α.

"Και Εύθυμη και χήρα"(1991-1992), η καταπληκτική και πολυδάπανη αυτή σειρά-από τις πιο ακριβές ελληνικές παραγωγές. Και πως αλλιώς θα μπορούσε βέβαια με μια Αλίκη Βουγιουκλάκη στο καστ όπως και οι Κώστας Σπυρόπουλος, Καίτη Λαμπροπούλου, Λάκης Λαζόπουλος, Στέλιος Μαινας, Λουκία Παπαδάκη, Δημήτρης Πιατάς, Νόρα Βαλσάμη κ.α.
Σκηνοθεσία: Τάκης Βουγιουκλάκης Σενάριο:Παύλος Ματεσσης

Μια άλλη παιδική σειρά που θυμήθηκε ήταν αυτή που συνήθως έπαιζε πριν από το "Του κουτιού τα παραμύθια" στην ΕΡΤ. Ήταν μια γειτονιά(τα σκηνικά ήταν πολύ καλά) που ζούσαν πολλά παιδιά και πήγαιναν σε ωδείο με καθηγητές, σχολείο και ήταν πολύ ενδιαφέρουσα.

Απαράδεκτο που δε μιλησαμε ακόμη για τα "Παιχνίδια χωρίς σύνορα"(1965-1999). Κρίμα που τέλιωσαν γιατί δεν υπήρχαν τα ανάλογα κονδύλια αφού ήταν πανάκριβη παραγωγή. Ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στην TV κάποτε. Ήταν λες και βλέπαμε Eurovision κάθε βδομάδα. Ήταν το όνειρό μου να συμμετάσχω κάποτε. Μακάρι να ξαναρχιζαν. Επισκεπρείτε το http://jsf1.tripod.com/ και θα βρείτε τα πάντα.

Από κινούμενα σχέδια δε θυμάμαι αν θίξατε το "The Gummi Bears"

Γιατί η ΕΡΤ δεν επενδύει πλέον σε παιδικά σοβαρά όμως προγράμματα??

lanrzielΝέο Μέλος
05/03/2006, 15:59:28
αγαπητή Katrina πόσα επεισόδια έχεισ από το saber rider?
επίσης ποιοί έχουν το grendizer?

έμαθα ότι υπάρχουν 6 ελληνικά επεισόδια.

όποιος έχει κάτι ας μας βοηθήσει.

Raziel

05/03/2006, 22:06:05
Μια και αναφερόμαστε σε ελληνικές σειρές:

ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ.

No comment....

KatrinaΜέλος
05/03/2006, 23:57:34
lanrziel πρεπει να εχω απο 6 ως 9 κασσετες δεν θυμαμαι καλα.
fallen_angel82Νέο Μέλος
07/03/2006, 19:10:37
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Βρήκα τυχαία επεισόδια από φρουτοπία και άρχισα να μπαίνω στη
διαδικασία αναζήτησης και άλλων παιδικών. Έβαλα λοιπόν
στο γούγλη : "Άνοιξε αυτό το κουτί, παραμύθι..." και βρήκα
το topic αυτό. Έχουν περάσει δυο ώρες, μπορεί και παραπάνω
από την ώρα που άρχισα να διαβάζω. Έχω συνεχώς ένα ηλίθιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου. Να ξέρατε τι μου θυμίσατε?
Πόσες φορές έχω ανοίξει το θέμα αυτό σε παρέες και έχουν περάσει
ώρες συζητήσης... Να είστε όλοι καλά και ιδιαίτερα το ξωτικό μας!!!
Μακάρι να είχα βρει το topic από την αρχή πριν 3 χρόνια. Τώρα ήρθαν
πολλά μαζεμένα και συγκινήθηκα...

Να κάνω κι εγώ μια προσθήκη : Το Goal!!! Πως το ξεχάσατε?!?!?!
Ειδικά οι άντρες του forum! Δε θυμάστε το σουτ αετός?!? Επίσης
GI JOE!!! Αν και οι cobra πάντα είχαν καλυτερα εξοπλισμό...

Να είστε όλοι καλά και να συνεχίσουμε...

Love has no boundary
No limit no wall
When love is the reason
Even angels fall

fallen_angel82Νέο Μέλος
07/03/2006, 19:15:24
ΧΑΧΑΧΑ!!! Τώρα που άρχισα δεν ξεφεύγετε από μένα τόσο εύκολα!
Αναλαμπή! Σολ Κάτσυ ( δεν ήμουν σίγουρος για το πως γράφεται
στα Αγγλικά). Ξέρετε το παιδί που έπαιζε μπέιζμπολ! Που ζούσε με
τον πατέρα του σε ένα φορτηγό. Το όνομά του νομίζω σήμαινε
Σπουργίτη στο Χιόνι!!!

Θα μου έρθουν κι άλλα!!!

Love has no boundary
No limit no wall
When love is the reason
Even angels fall

15/12/2004, 20:03:22
Το νόημα της προσωπικής μου ζωής , βασίζεται σε ένα σοφό ελληνικό ρητό.

Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό.

Στην μέχρι τώρα ζωή μου ,γεύθηκα αρκετές πνευματικές τροφές.
Θα αναφέρω μερικές από αυτές , που ίσως εκφράζουν και άλλους συνανθρώπους μου.
Το βιβλίο , ο ζωντανός και γραπτός διάλογος ,ο προφορικός λόγος ,η φαντασία, τα όνειρα και γενικά ,οτιδήποτε συλλαμβάνουν οι 5 αισθήσεις μου , ως εξωτερικό ερέθισμα.

Όλες αυτές τις υπέροχες πνευματικές γεύσεις , προσπάθησα να τις αποθηκεύσω στην μνήμη του εγκεφάλου μου.
Αυτό γίνεται.
Είναι όμως αυτή η πνευματική τροφή , που πηγάζει από την μνήμη μας μπαγιάτικη , σε σχέση με την άμεση πνευματική τροφή.

Η άμεση δημιουργείται ,όταν ζούμε την στιγμή.
Ζούμε στην ζωή μας καλές και κακές στιγμές.
Εγώ προσπαθώ να θυμάμαι , περισσότερο τις καλές.
Έτσι καλλιεργώ μέσα στην ψυχή μου , συστηματικά και με υπομονή την αρετή , που θα με κάνει να πράττω μονάχα το καλό.

Η ουσιαστική δυσκολία για να πράττω μονάχα το καλό ,δεν οφείλεται στο περιβάλλον μου.
Αυτό με επηρεάζει θετικά και αρνητικά.
Ήταν ο εθισμός μου στα υλικά αγαθά.
Πιστεύω , ότι όλοι από την βρεφική ηλικία μας εθιζόμαστε στα υλικά αγαθά ,επειδή ο κόσμος στην πλειοψηφία ,ασχολείται περισσότερο με αυτά.
Αν οι γονείς μου γνώριζαν , ότι το πνεύμα προηγείται της ύλης , θα με βοηθούσαν από πιτσιρικά να το εμπεδώσω ορθά.
Μαζί με το γάλα , θα μου έβαζαν καθημερινά και ένα ζεστό πιάτο πνευματικής τροφής.
Είναι όμως άνθρωποι , που δεν παίδευσαν αρκετά το πνεύμα τους.
Έζησαν σε μια εποχή πολύ ποιο κατώτερη πνευματικά , από την σημερινή.

Όλα ξεκίνησαν από μερικά πνευματικά ερεθίσματα , που δέχτηκα κάποτε από έναν οικογενειακό μας φίλο.
Μου είπε αρκετά πράγματα ,αλλά το ποιο ουσιαστικό ήταν το εξής .

Δεν υπάρχει νόημα στην ζωή του ανθρώπου αν δεν περιέχει θεό και για να περιέχει θεό , θα πρέπει να πράττει το καλό.
Αυτήν την πληροφορία την κουβαλούσα στην μνήμη του εγκεφάλου μου για αρκετά χρόνια.
Όταν κάποτε χόρτασα το φαΐ , τον ύπνο και την διασκέδαση , η ψυχή μου άρχισε να αναζητά καινούργιους ορίζοντες.
Αφού μπούχτισε τα υλικά αγαθά ,θέλησε να γευτεί και τα πνευματικά.

Άρχισα να διαβάζω βιβλία , που είχαν ως επίκεντρο την σοφία.
Η μεγαλύτερη απόλαυση σε αυτήν την εσωτερική μου , θα έλεγα αναζήτηση , ήταν ο πνευματικός μου ενθουσιασμός ,που με καταλάμβανε , όταν μάθαινα κάτι καινούργιο .
Αφού έμαθα κάποια πράγματα , προσπάθησα να τα εφαρμόσω ,στην προσωπική μου ζωή.

Κάθε φορά αποτύγχανα ,επειδή σκόνταφτα επάνω στην κακία , με την οποία είναι γεμάτη η ανθρώπινη καθημερινότητα.
Το πνεύμα μου όμως δεν έλεγε να ησυχάσει.
Δεν μπορεί έλεγα μέσα μου. Φταίω και εγώ ,που δεν τα καταφέρνω.
Σήμερα κατάλαβα , ότι φταίω μονάχα εγώ.

Για να συνηθίσει οποιοσδήποτε άνθρωπος , στην άσκηση του καλού , θα πρέπει να του γίνει συνήθεια.
Για να του γίνει συνήθεια , θα πρέπει να αντιληφθεί τις θετικές ( ευεργετικές ) ,επιδράσεις , που ασκούν αυτές στην ύπαρξή του.
Για να φτάσει μια ανθρώπινη ύπαρξη ,σε τέτοιο υψηλό βαθμό αντίληψης , θα πρέπει να καλλιεργεί τακτικά το πνεύμα του.

Ύψιστη πνευματική τροφή , για εμένα προσωπικά αποτελεί το ηλιοβασίλεμα και η δύση του ήλιου.
Στο αντίκρισμα ενός τέτοιου φαινομένου , το μυαλό παύει να σκέφτεται.
Δέχομαι την ομορφιά ,όλου αυτού του θεάματος ,υπό την μορφή του φωτός και των χρωμάτων , μέσα στον πυρήνα της ψυχής μου.
Όταν τελειώνει προσπαθώ αυτήν την ενέργεια , που συσσωρεύτηκε στην ψυχή μου , να την μεταδώσω και στον περίγυρό μου.
Ανώτερη μορφή μετάδοσης , αυτής της θετικής ενέργειας , είναι για εμένα , η άσκηση του καλού ,όποτε και όταν μπορώ.

Έτσι αρκούμε σε αυτό.
Κάθε φορά που κάνω το καλό , γίνομαι ευτυχισμένος.

Θα ήταν μεγάλη χαρά για εμένα , αν γράφατε και εσείς ,που διαβάσατε αυτές τις σκέψεις μου , τις απόψεις σας γύρω από αυτό το θέμα.

AmpereΜέλος
16/12/2004, 12:39:20
Πριν κάμποσα χρόνια είχα ένα ατύχημα που με έκανε να πιστέψω ότι μου έμεναν μερικές μονάχα στιγμές ή το πολύ μερικές ώρες, ζωής.

Η σκέψη ότι σε λίγο θα έχω πεθάνει με έκανε να αναλογιστώ την ζωή μου από τη σκοπιά του τι ήταν αυτό που όφειλα και δεν είχα κάνει και για ποιο πράγμα περισσότερο μετάνιωνα από αυτά που είχα κάνει.

Η απάντηση και για τα δύο θα μπορούσε να συνοψιστεί στο εξής:

ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ ΑΓΑΠΗ.

μη φοβάσαι, μη κολλάς, μη τρελαίνεσαι

kynikosΜέλος
17/12/2004, 05:55:53
quote:
Το νόημα της προσωπικής μου ζωής , βασίζεται σε ένα σοφό ελληνικό ρητό.

Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό.

Όμορφότατο και μεστό το γραπτό σου Α-Ω.

Ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη, και σε ευχαριστώ, γιατι μου υπενθύμισες κάτι σημαντικό.

Φιλικά

Κ

17/12/2004, 12:50:46
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις σκέψεις σας.
Κάτι τέτοια χρειάζομαι , για να συγκινηθώ και εγώ με την σειρά μου και να γράψω .

Καλά βαδίζω , ο δρόμος αυτός είναι δύσκολος , αλλά είναι ο σωστός.

Ελπίζω να οδηγεί στο φως.
Φαντάζεστε να βρεθούμε κάποτε μέσα σε αυτό και να ψάχνουμε από συνήθεια την σκιά μας.

Ευχαριστώ.

-sonap-Μέλος
14/04/2004, 10:49:44
Μια απο τις βασικοτερες αναγκες των ανθρωπων ειναι να τρεφονται για να μπορουν να ζησουν!Καποτε,η τροφη,ηταν μια αγωνιωδης προσπαθεια για να εξασφαλιστει η καθημερινη απαραιτητη ποσοτητα,με κινδυνο ακομα και της σωματικης ακεραιοτητας των ανθρωπων που ερχονταν σε επαφη με αγρια ζωα και τα φυσικα στοιχεια της Γης...σημερα ομως,η τροφη εχει γινει διασκεδαση και αποτελει μια απο τις καλυτερες απολαυσεις μας!Φαγητα ακριβα και φτηνα,ποιοτικα και προχειρα,απλα και με στυλ,ντοπια και ξενοφερτα...ολα γυρνουν βασανιστικα στο μυαλο μας καθε φορα που το σταμαχακι μας αρχιζει να ζηταει παρεα!Κι αν δεν μπορεις να συγκρατηθεις..τοτε αρχιζουν και οι επιπτωσεις απο το πολυ φαι!

Εγω,ειμαι λατρης του φαγητου και τη λεξη διαιτα δεν τη γνωριζω!

Ευτυχως ειμαι στα κιλα μου αν και τωρα τελευταια ξεφευγω λιγακι!Αγαπημενα μου φαγητα?
1)Γιγαντες στο φουρνο
2Γουρουνοπουλα
3)Στραπατσαδα και αλλα πολλα!!!

Γραψτε συνταγες,γευστικες προτασεις και μυστικα του μαγειρεματος!Προτιμαω τα πικαντικα πιατα...και θεματα!Καλη ορεξη!!!

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

14/04/2004, 12:52:49
Mα..τι θέμα είναι αυτό τώρα;;;; Ξεσηκώθηκα πάλι....
Eίναι τόσα πολλά τα φαγητά που μ'αρέσουν//που μάλλον
είναι πιο εύκολο να γράψω τι ΔEN μ'αρέσει...
1. Γίδα + λοιπά παρελκόμενα
2. Ωμή φέτα
3. Πατσάς
4. Σουπιές
χμ..αυτά νομίζω//αχ, πρωί πρωί--------->Va(l)nta FEELING HUNGRY

**Έχω την εντύπωση όμως..πως το θέμα δεν θα κρατήσει κ πολύ//
δυσκολεύομαι να βρω το... "εσωτεριστικό" του στίγμα...

Va(l)nta
> Monster In This Photo Is Closer Than It Appears

-sonap-Μέλος
14/04/2004, 13:03:43
Δεν μπορω να καταλαβω ολα αυτα τα συμβολα,τις παυλες τις τελιες,τα βελακια,τι ειναι ολα αυτα ,εχεις δυσλεξια?

Μα υπαρχει τιποτα πιο εσωτερικο απο το φαι που μπαινει μεσα μας?Αν δεν ετρωγες καλη μου δεν θα ησουν εδω τωρα να γραφεις,εστω και με δυσλεξια..

"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."

14/04/2004, 13:36:25
Δυσλεξία;; H δυσλεξία είναι μια μαθησιακή δυσκολία που χαρακτηρίζεται
από τα προβλήματα με τη γραπτή ή προφορική γλώσσα όπως η ανάγνωση,
η γραφή, ο συλλαβισμός, η ομιλία ή η ακοή.
Η λέξη δυσλεξία περιγράφει ένα διαφορετικό είδος μυαλού, συχνά ταλαντούχο, υπερ-παραγωγικό, και το οποίο μαθαίνει με έναν διαφορετικό τρόπο.
χμ.. όχι δεν είμαι δυσλεκτική... Oι δυσλεκτικοί κάνουν ορθογραφικά λάθη/
διαβάζουν ή προφέρουν λέξεις "ανάποδα" αλλά από ότι ξέρω
δεν χρησιμοποιούν κατά κόρον τελείες κ παύλες κ βελάκια...//
εγώ τα χρησιμοποιώ γιατί μ'αρέσει να μπερδεύω τα σύμβολα με τις λέξεις---έχεις
κάποιο πρόβλημα μ'αυτό;//δεν τα καταλαβαίνεις, ε; Ίσως κ να'σαι δυσλεκτικός...
Δεν είναι κακό, ξέρεις...

Va(l)nta
> ;)....

Edited by - Valnta on 14/04/2004 13:42:20

ΙχωρΜέλος
14/04/2004, 13:51:45
σουτζουκακια σμυρνεϊκα και τα μυαλα στα μιξερ!!!

14/04/2004, 13:53:02
Με ξενέρωσες valnta και φαίνεσαι και κυριλέ γυναίκα.
Πατσά και γίδα?????
Δεν ταιριάζει με τη γυναικεία φύση!!!!!!!!

Το αγαπημένο μου φαγητό είναι σπανακόπιτα
και για πρωινό κρύο γάλα με τσουρέκι.
Αυτό το τελευταίο,πρέπει να είναι η λεγόμενη αμβροσία.
Τσουρέκι φρέσκο έτρωγαν στον Όλυμπο,με λίγο γαλατάκι.
Η τέλεια γεύση !!!!!