- "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ".... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Masvidal ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ .....ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ,ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ,ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ....
ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ....
ΛΥΓΙΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ.....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ?????
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ??????ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΗΤΑ ΒΑΡΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ???
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ???????????
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΒΑΤΑΡ,
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΟΠΩΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ "ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ"...
ΟΜΩΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ "ΔΕΙΣ" ΜΕ ...ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΠΟΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ Η ΑΓΑΠΗ!!!
ΤΟ ΔΥΣΒΑΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΤΡΑΧΗΛΗΣ ΑΝΗΦΟΡΑΣ,ΜΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ "ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ" ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΘΑΛΑΣΣΙΑ!!!
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ;
ΝΑΙ!ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΩΣ ΕΧΘΕΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΩΣ ΠΟΙΝΗ ΙΣΟΒΙΑΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ!!! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ-ΑΖΩΙΑΣ!!!
ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ!!!
ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ,ΛΟΓΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Masvidal.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ...
ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ...
ΜΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ...ΑΛΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ...
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Τρέχω στα σύννεφα και κολυμπάω στον ουρανό.
Συνταξιδιώτης μου ο άνεμος,
Ελεύθερος και απεριόριστος.
Ο χρόνος πέθανε...
χάνομε στην ομορφιά του κόσμου,
Περνάω από βουνά σε πεδιάδες.
Από κρυστάλλινες πήγες σε
Ατελείωτες έρημους
Άλογα οι σκέψεις μου, αγρία άλογα.
Τρέχουν ασταμάτητα, έτοιμα για καινούργιες περιπέτειες
Και ταξίδια., αναζητούν λύσεις μυστήριων
Και γνώσεις προγονών.
Καθώς βραδιάζει ακούω
τραγούδια, ακούω ιστορίες για δράκοντες και ήρωες
που κάποτε έζησαν
Αναρωτιέμαι για το μακρύ μου παρελθών
Σιωπηλός μάρτυρας ο ήλιος …
Η αναζήτηση που θα πάει όμως
Θα φτάσει αργά γρήγορα
στο τέλος της και τότε…..
Για μια ακόμα φορά θα ξυπνήσω.
Love is True.
Rest are all illusions.
Illusions to find our purpose.

Edited by - Flawless on 26/12/2003 21:26:02
quote:
Ταξιδιώτης για μια ακόμα φορά...
Τρέχω στα σύννεφα και κολυμπάω στον ουρανό.
Συνταξιδιώτης μου ο άνεμος,
Ελεύθερος και απεριόριστος.Ο χρόνος πέθανε...
χάνομε στην ομορφιά του κόσμου,
Περνάω από βουνά σε πεδιάδες.
Από κρυστάλλινες πήγες σε
Ατελείωτες έρημουςΆλογα οι σκέψεις μου, αγρία άλογα.
Τρέχουν ασταμάτητα, έτοιμα για καινούργιες περιπέτειες
Και ταξίδια., αναζητούν λύσεις μυστήριων
Και γνώσεις προγονών.Καθώς βραδιάζει ακούω
τραγούδια, ακούω ιστορίες για δράκοντες και ήρωες
που κάποτε έζησαν
Αναρωτιέμαι για το μακρύ μου παρελθών
Σιωπηλός μάρτυρας ο ήλιος …
Η αναζήτηση που θα πάει όμως
Θα φτάσει αργά γρήγορα
στο τέλος της και τότε…..Για μια ακόμα φορά θα ξυπνήσω.
Love is True.
Rest are all illusions.
Illusions to find our purpose.
ΦΙΛΕ FLAWLESS,
ΝΑΙ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ...
ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΡΟΥΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΟ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ!!!
ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΔΑΣΗ,ΤΙΣ ΑΙΩΝΟΒΙΕΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΕΣ,ΤΑ ΑΤΙΘΑΣΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟ!!!
ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ,ΤΙΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ!!!
Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ,ΤΙΣ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!
ΝΑΙ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑΝΑΙ ΟΝΕΙΡΑ!!!
ΤΟΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟ!!!
ΝΑΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΗΣΗΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ...ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΟΥΛΕΣ ΣΩΘΙΚΑ ΜΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ...ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ Η ΠΙΚΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΚΟΣΜΟ.
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ...Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΣΩΓΗΙΝΕΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ...Η ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΜΑΣΤΙΓΩΜΕΝΟΥ ΒΟΥΝΟΥ "Ηπάγα".
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ...Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ....ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ !!! ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ .... !!!
ΞΥΠΝΩ ... ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ....
quote:
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ...ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ.ΟΙ ΟΠΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΓΑΛΗΝΕΥΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ.
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ...ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΟΥΛΕΣ ΣΩΘΙΚΑ ΜΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ...ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ Η ΠΙΚΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΚΟΣΜΟ.
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ...Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΣΩΓΗΙΝΕΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ...Η ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΜΑΣΤΙΓΩΜΕΝΟΥ ΒΟΥΝΟΥ "Ηπάγα".
ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ...Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ....ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ !!! ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΟΥ .... !!!
ΞΥΠΝΩ ... ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ....
ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ,
ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ...
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ" ΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ!!!
Η ΑΓΑΠΗ !!!
Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ,ΕΥΤΥΧΩΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!!!
ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ!!!
ΠΟΥ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ!!!
Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΨΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΜΟΡΦΗΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΑΧΑΡΗΣ ΒΙΩΣΗΣ ΜΟΥ!!!
ΝΑΙ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!!!
ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ:"ΞΥΠΝΩ ... ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ....
"
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΛΑΤΥΡΕΥΩ ΤΟΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ!!!
ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ!!!
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ!!!
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ,ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!
ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Άνθρωπος μόνος,με το βλέμμα ψηλά,να ατενίζω αυτά που δε μπόρεσα να φτάσω ακόμα.Δύναμη,ομορφιά και χάρη,η δική μου ανείπωτη τριάδα...και η γη με καλεί...Η αφετηρία πάντα περιμένει!
Ανάμεσα στον ουρανό και τη γη,στην πραγματικότητα και το όνειρο.Και οι δυο κόσμοι εντός μου,οι κόσμοι που άφησες έρημους...
Οι δυο πλευρές του ίδιου νομίσματος,να μου υπενθυμίζουν ότι είμαστε μια τέλεια μηδαμινότητα,μια απειροελάχιστη τελειότητα μπροστά στο μεγαλείο του ΕΙΝΑΙ.
Μα,τί ΕΙΝΑΙ?Ο χρόνος που παύει να έχει νόημα ύπαρξης όταν ενωθούμε.Σαν άλογα,σαν άνεμοι,σαν ψυχές και γίνουμε ΕΝΑ ξανά...
Καλή Χρονιά σε όλους!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

dsm

dsm
Είναι τα ονείρα μου που συντροφεύουν τα σύννεφα και συνταξιδεύουν σε κόσμος μακρυνούς
Και αυτά αποτελούν την δυναμή μου, μία ενέργεια κρυμμένη βαθειά μέσα μου, μία δυναμικότητα που ανακαλύπτω μέρα με την μερά...είναι ο εαυτός μου...αυτός που γίνεται ένα με την Γη, βιώνοντας τον πόνο της, αυτός που ενώνεται με την απεραντοσύνη του ουρανού και ανασάνει το κάθε αεράκι που φυσα...ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και όλες, ένα 2004 γεμάτο εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα βήμα ακόμα παρακάτω.
Φιλικά πάντα
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Edited by - Mara on 31/12/2003 13:15:37
Edited by - Mara on 01/01/2004 18:01:14