ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

kswtikoula30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
31/01/2009, 16:13:16
Οσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια....

Άντε Γειά !!!

Open Mind, ποστάρεις που ποστάρεις διάβαζε τουλάχιστον λίγο πιο προσεκτικά....

31/01/2009, 18:11:18
KERRY KING Γιατί το λες αυτό για την ερώτηση για τον κουλογλου ?.
31/01/2009, 18:44:38
quote:
KERRY KING Γιατί το λες αυτό για την ερώτηση για τον κουλογλου ?.

Ναι, γιατί δηλαδή αμφισβητείς τον προβοκατόρικο παράγοντα ?
'Εχεις έναν όχλο φτιαγμένο από τα οικονομικά ζόρια.

Γίναν ότι γίναν τον Δεκέμβριο...

Τα οικονομικά ζόρια συνεχίζονται και να΄σου ένα άρθρο να σου λέει ξεκάθαρα πως στην φαντασία μας είναι οι τουρκικές προκλήσεις και όλα αυτά γίνονται για να αγοράσει όπλα η κυβέρνση (τονίζοντας έντεχνα την φορολογική πρακτική και την οικονομική κρίση), προκειμένου να τσεπωσουν μίζες για τα ταμεία εν'οψη εκλογών.

Το διαβάζει λοιπόν ο κάθε "επαναστάτης" και έχει και το άλλοθι για να τα σπάει... Έτσι δεν δικαιολογήθηκαν όλα τα έκτροπα που γίνανε ? Συσσωρευμένη οργή από τα σκάνδαλα ????

Ξέρω πως θα διαφωνήσεις, δεν θα το προχωρησω άλλο, ο νωόν νοείτω...

31/01/2009, 19:10:15
quote:
Ξέρω πως θα διαφωνήσεις, δεν θα το προχωρησω άλλο, ο νωόν νοείτω...

Ναι διαφωνώ γιατί μου φαίνεται υπερβολική η εκτίμηση σου αλλα εντάξει δεν το προχώρημα παίζει ρολο η οπτική γωνία που βλέπει κάποιος τα πράγματα.

03/02/2009, 11:20:35
Με αφορμή τα καραγκιοζηλίκια που εξελίσονται στο λιμάνι του Πειραιά (έχω και οπτική επάφή από το γραφείο μου), πιστεύω πως είναι μοναδική ευκαιρία να δικαιωθεί ο καθένας μας αυτή την εποχή. Με τα Μεσα Μαζικής Εξαπάτησης να δίνουν ρέστα και να δικαιολογούν τον κάθε παραλογισμό που βιώνουμε δύο μήνες τώρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να αγωνιστώ κι εγώ γι'αυτά που θα στερηθώ λόγω της οικονομικής κρίσης. Και εξηγούμαι...

Ως στέλεχος επιχείρησης το μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματός μου εξαρτάται από τα μπόνους τα οποία με την σειρά τους εξαρτώνται από την παραγωγή μας (πωλήσεις). Λόγω της κρίσης του χώρου μου (διεθνής μεταφορές) το 2008, αρχικά λόγω των απεργιών στα λιμάνια και από το φθινόπωρο και ύστερα λόγω παγκόσμιας ύφεσης, εγώ αυτή την στιγμή καλούμαι να δεχθώ μείωση του ετήσιου εισοδήματώς μου της τάξεως του 21,50% (μπορεί να βγει και παραπάνω, θα φανεί κατά τον Απρίλιο). Και είναι λογικό, αφού τα έξοδα τρέχουν και προκειμένου να γίνουν απολύσεις, οι πρώτοι που πληρώνουν την νύφη είναι τα στελέχη (τουλάχιστον στις υγιείς επιχειρήσεις).

Σαν εμένα φαντάζομαι υπάρχουν εκατοντάδες στην ίδια θέση, ίσως και παραπάνω αν αναλογιστούμε τον κόσμο που πληρώνεται με ποσοστά. Για να μην το ξεφτιλίσουμε όμως τελείως, αε περιοριστούμε στα στελέχη των οποίων τα εισοδήματά τους θα πληγούν λόγω μείωσης ή μη καταβολής των μπόνους. Πρέπει να κινητοποιηθούμε και να απαιτήσουμε κι εμείς κάτι.

Σε πρώτη φάση να κατέβουμε με τα 4x4 μας (όσοι δεν έχουν να νοικιάσουν, μην χαλάσουν το πρεστίζ του αγώνα) και να κάνουμε μπλόκα σε βασικές οδικές αρτηρίες (Παραλιακή, Κηφισσίας, Βουλιαγμένης, οπουδήποτε μπορούμε να δημιουργήσομε κυκλοφοριακό χάος). Εν συνεχεία να απαιτήσουμε πορεία στο κέντρο της Αθήνας (με αποκλεισμό οποιουδήοπτε οχήματος κάτω των 2000 κυβικών, μην ξεφτιλίζουμε τον αγώνα, εδώ οι άλλοι ήρθαν με τρακτέρ και σκαπτικά) με σκοπό να αποδώσουμε ψήφισμα στην Βουλή. Βασική προϋπόθεση είναι τα οχήματα που θα ηγούνται της πορείας να διαθέτουν pullbar, προκειμένου να αποθήσουν τυχόν μπλόκα της αστυνομίας.

Μιας και δεν έχουμε το άλλοθι της κρητικής λεβεντιάς, μπορούμε τουλάχιστον να είμαστε εξοπλισμένοι με paintball όπλα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα γουρούνια άνευ διακριτικών. Ζητούνται επίσης ιδέες για ατάκες κατά τις συνεντεύξεις που θα μας παίρνουν τα ΜΜΕ. Κάποιον θα πρέπει να πηδήξουμε κι εμείς ρε γαμώτο, αν όχι για μας να το κάνουμε για τις φουκαριάρες τις μανάδες μας τουλάχιστον....

Α, για να μην ξεχνιόμαστε, να έχουμε και αιτήματα. Διεκδικούμε κάλυψη από την κυβέρνηση των χαμένων μπόνους μας. Στην χειρότερη φοροαπαλλάγές, επιστροφή φόρων, κάτι θα βρούνε και για μας. Τόσα δις θα δώσουν στις τράπεζες, δώστε κάτι και σε μας, έχουμε υποχρεώσεις κύριοι κυβερνώντες, τρέχουν στεγαστικά δάνεια, έχουμε τα Leasing για τα δίλίτρα, πως θα πάμε διακοπές το καλοκαίρι ???? Στα Βατοπέδια τα δώσατε, στους αγρότες τα δώσατε, δώστε και σε μας κατιτίς....

Πιστεύω πως οι πολίτες θα μας κατανοήσουν και θα σταθούν στο πλάϊ μας. Παράκληση, τα "παιδιά" που τυχόν θέλουν να έρθουν στην πορεία μας για να εκφράσουν και αυτά την αγανάκτησή τους, να μην μπουν με ανοιχτά μπουκάλια στα αμάξια μας γιατί αν λεκιάσει η δερμάτινη ταπετσαρία άντε να την καθαρίσεις μετά.....

ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ !!!!!!!!!!!!!!

03/02/2009, 12:02:38
quote:
Ως στέλεχος επιχείρησης το μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματός μου εξαρτάται από τα μπόνους τα οποία με την σειρά τους εξαρτώνται από την παραγωγή μας (πωλήσεις). Λόγω της κρίσης του χώρου μου (διεθνής μεταφορές) το 2008, αρχικά λόγω των απεργιών στα λιμάνια και από το φθινόπωρο και ύστερα λόγω παγκόσμιας ύφεσης, εγώ αυτή την στιγμή καλούμαι να δεχθώ μείωση του ετήσιου εισοδήματώς μου της τάξεως του 21,50% (μπορεί να βγει και παραπάνω, θα φανεί κατά τον Απρίλιο). Και είναι λογικό, αφού τα έξοδα τρέχουν και προκειμένου να γίνουν απολύσεις, οι πρώτοι που πληρώνουν την νύφη είναι τα στελέχη (τουλάχιστον στις υγιείς επιχειρήσεις

Άλλο το να στερηθείς κάποια είδη πολυτελείας και άλλο το να μην μπορείς να επιβιώσεις
Μην συγκρίνεις ανομία πράγματα αλλα και πάλι εσυ δεν έλεγες στους εργάτες και στους
Υπάλληλους να μην κλαίγονται να πάνε να βρουν άλλη δουλεία κτλ ?
Ε αμα είσαι δυσαρεστημένος ψάξε βρες δουλεία σε άλλη εταιρεία εσυ δεν έλεγες
Ότι υπάρχουν δουλείες και ζητανε κόσμο ? .

Εγώ αμα ήμουν στη θέση θα αντιδρούσα και θα έψαχνα για παρομια θέση σε άλλη εταιρεία που θα δίνει τα λεφτά που θέλω .

03/02/2009, 12:19:30
Δεν κατάλαβα !!!!!!

Ποιός είσαι εσύ να κρίνεις τι στερούμαι εγώ και πως επιβιώνω.

Όχι κύριε, διεκδικώ κι εγώ τα απολεσθέντα μου, οι αγρότες είναι πιο μάγκες δηλαδή ???

03/02/2009, 12:44:11
Εσύ ποιος είσαι που έκρινες τους πάντες τόσο καιρό ? πως έκρινες τι στερούνταν και
Πως επιβίωναν ? αμα αισθάνεσαι αδικημένος πολύ απλα αντέδρασε και διεκδίκησε
Το συμφέρον σου .
Εγώ πολύ απλα λεω ότι αν αισθάνεσαι εσυ αδικημένος που θα έχεις μείωση απ τον
Καλο μισθό σου φαντάσου πως αισθάνονται αυτοί που είναι χαμηλόμισθοι .

Άντε λοιπόν διεκδίκησε τα απολεσθέντα σου .

03/02/2009, 13:37:18
Έστω και άθελά σου μπαίνεις σιγά-σιγά στο νόημα....

Αν είχες δώσει λίγο προσοχή σε λέξεις όπως "καραγκιοζηλίκια", "παραλογισμός", "ασυδοσία" πιό παλιά, ίσως και να έπιανες το νόημα της "επανάστασής" μου....

Γιατί οι χαμηλόμισθοι και οι αδικημένοι είναι στις εργασίες τους και δουλεύουν, άλλοι είναι οι χαραμοφάηδες στους δρόμους και τα μπλόκα....

Και αν δεν σε πείθω εγώ που είμαι φασίστας και καπιταλιστικό γουρούνι, ας διάβαζες τουλάχιστον απόψεις παιδιών των 700 ευρώ που έχουν ποστάρει εδώ μέσα...

03/02/2009, 14:02:15
Πολύ απλα αυτοί με τα 700 ευρώ δεν μπορούν κάνουν απεργία γιατι θα τους διώξουν
Έχεις δει ποτε απεργία σε σουπερ μάρκετ ?δεν είναι ότι δεν θέλουν να κάνουν αλλα ότι
Φοβούνται να κάνουν .
Καλό και αυτό παλι όποιος κάνει απεργία είναι χαραμοφάης μας λες πολύ δημοκρατική άποψη .