ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γιατι παντα 11:11 ...?! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Γιατι παντα 11:11 ...?! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Vril36 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/02/2005, 16:40:02
quote:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ gretel ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ...
ΑΛΛΑ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΩΝΟΥΣ" ΑΛΛΑ....
ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΑΔΕΛΦΟΜΑΣΩΝΟΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ....

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΑ ΠΛΗΡΩΣ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
21/02/2005, 16:40:49
Λοιπόν,

πάρτε όλοι από μια μπανάνα και άντε στη γωνίτσα σας !

Το θέμα του τόπικ είναι

quote:

Egefalos343 Απεστάλη: 12/01/2005, 00:33:36
--------------------------------------------------------------------------------
Γεια σας φιλοι μου.
Ηθελα
να μαθω εδω και καιρο γιατι πολλοι ανθρωποι συνηθιζουνα κοιταζουν την ωρα οταν αυτη ειναι 11:11 ! Αν καποιοςνωριζει κατι σχετικο θα θελα πολυ να τον ακουσω. Ευχαριστω..

Έχετε ξεφύγει τέλειως.
#%^#%^$%^$^%$^&$#%*69}

Άντε πιά με σας !

* * * Άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

21/02/2005, 16:48:20
ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΒΡΙΛ

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5416&whichpage=14

21/02/2005, 16:51:10
quote:

ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΒΡΙΛ

Καλά ντε, πές μας οτι κάνεις δίαιτα !

Περίμενε σε κανένα διαχαλωτό δέντρο, αυτά που φυτρώνουν πάνω από τις ενεργειακές γραμμές, όλο και κανένα φίδι θα ακολουθήσει τα έρποντα κύμματα....

21/02/2005, 16:57:42
Οι ΜΠΑΝΑΝΕς ΒΡΙΛ είναι νέο είδος?
Όπως λέμε τσικιτα?

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

21/02/2005, 16:58:05
Χαχαχαααα ! Απαιχτο αυτό καλόοοοο. Εννοώ αυτό με το φίδι και το δένδρο με τα ρεύματα... Βριλ
Πρόσεχε μόνο μην περάσεις κάτω απο το δέντρο ως -χμμμμ πώς το είχε πει εκείνο το παιδί?- αααα ναι ως ΒΡΙΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ

Edited by - gretel on 21/02/2005 17:07:53

21/02/2005, 17:03:37
Γιατί έχω την αίσθηση ότι πολλά μέλη(βάζω και τον εαυτό μου μέσα) τα έχει κυριεύσει η "βλακεια" να το πω, τελευταία?
Μήπως ζυγώνει η άνοιξη?

----

21/02/2005, 17:07:51
quote:

Οι ΜΠΑΝΑΝΕς ΒΡΙΛ είναι νέο είδος?
Όπως λέμε τσικιτα?

Εδώ έχουν γίνει οι Ναϊτες .... Ούζο, δε θα γίνουν οι μπανάνες ... Βρίλ ?

Άσε που και από πλευράς marketing, αν η μέση καταναλώτρια συνδυάσει στο μυαλό της το προϊόν *μπανάνες βρίλ* με τις ιδότητες της ομότιμης ράβδου, σίγουρα θα της δόσει το ερέθισμα να προτιμήσει τις MΠΑΝΑΝΕΣ ΒΡΙΛ από άλλα προϊόντα χαμηλώτερης αξίας...

Όπότε, να πως θα χεστούμε στο τάλαρο...

21/02/2005, 17:09:20
quote:

Χαχαχαααα !
ΒΡΙΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ

Edited by - gretel on 21/02/2005 17:07:53

Ωχ! θα τα πάρει στο κράνος ο διαβιβαστής.

21/02/2005, 17:10:02
quote:

Γιατί έχω την αίσθηση ότι πολλά μέλη(βάζω και τον εαυτό μου μέσα) τα έχει κυριεύσει η "βλακεια" να το πω, τελευταία?

Εσύ φταίς !

Με τις θεωρίες σου για τα "νεα" είδη !

Δαρβίνε της κακιάς ώρας ...

xeirwnΜέλος
26/02/2004, 17:46:57
Απίστευτη είδηση που θυμίζει τα πιο εφιαλτικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας τύπου Αρμαγεδών...

«Η κρίση των εννέα ωρών»

Αστρονόμοι παραλίγο να καλέσουν τον αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Μπους για να του ζητήσουν να προειδοποιήσει τον πλανήτη για επικείμενη πρόσκρουση αστεροειδή σε διάστημα λίγων ημερών. Ευτυχώς που δεν σήκωσαν το ακουστικό, αφού το αντικείμενο με την ονομασία 2004 AS1 προσπέρασε τη Γη σε απόσταση 12 εκατ. χιλιομέτρων.

Στις 13 Ιανουαρίου, αναφέρει το BBC, ορισμένοι αστρονόμοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένας αστεροειδής διαμέτρου 30 μέτρων είχε 25% πιθανότητα να προσκρούσει στο Βόρειο Ημισφαίριο. Η έκρηξη ενός τέτοιου σώματος στην γήινη ατμόσφαιρα θα απελευθέρωνε ενέργεια όσο χιλιάδες πυρηνικές βόμβες και θα μπορούσε να εξαφανίσει από το χάρτη μια ολόκληρη μεγαλούπολη.
(...)
Εκείνη την ώρα, ο Τζορτζ Μπους προετοίμαζε την ομιλία που θα εκφωνούσε στα γραφεία της NASA, για να ανακοινώσει τα σχέδια των ΗΠΑ για επανδρωμένες αποστολές στη Σελήνη και τον Αρη. Αν το ατυχές τηλεφώνημα είχε πραγματοποιηθεί, ο αμερικανός πρόδρος θα ξεκινούσε την ομιλία του προειδοποιώντας τον κόσμο για μια αναπόφευκτη καταστροφή.

Παρατηρήσεις :
i. Αν αυτό έγινε στις 13 Ιανουαρίου, και ανακοινώνεται σήμερα, μάλλον η ενημέρωσή μας δεν είναι και τόσο άμεση σε κάποια ζητήματα!! Μάλλον, δεν είναι ανάγκη να γνωρίζουμε πολλά, καλύτερα να ζούμε στο λήθαργό μας... Άραγε τι άλλα θέματα δεν γνωρίζουμε?
ii. Σε περίπτωση που ο αστεροειδής είχε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη, θα μας ενημέρωναν εγκαίρως?

Οι προεκτάσεις της είδησης νομίζω είναι τεράστιες... Περιμένω απόψεις σας!

Για περισσότερα :
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=519432

Albert Einstein

26/02/2004, 20:09:46
quote:
i. Αν αυτό έγινε στις 13 Ιανουαρίου, και ανακοινώνεται σήμερα, μάλλον η ενημέρωσή μας δεν είναι και τόσο άμεση σε κάποια ζητήματα!! Μάλλον, δεν είναι ανάγκη να γνωρίζουμε πολλά, καλύτερα να ζούμε στο λήθαργό μας... Άραγε τι άλλα θέματα δεν γνωρίζουμε?
ii. Σε περίπτωση που ο αστεροειδής είχε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη, θα μας ενημέρωναν εγκαίρως?

Μόλις σήμερα διάβασα γι'αυτό, στις πρωινές εφημερίδες!
Και βέβαια αναρωτήθηκα τα ίδια με σένα.
Μιλάμε με ποσοστά 25%΄.Δηλαδή θα έπρεπε να ήταν 100% για να υπάρξει ενημέρωση?
Σίγουρα θα δημιουργόταν πανικός,αλλά αυτός ο λόγος δεν αρκεί όταν πρόκειται να συμβεί μια καταστροφή,και ας υπολογίζεται σε αυτό το 25%.
Πιστεύω και άλλα σημαντικά θέματα αγνοούμε..
Αλλά και κάτι ακόμα.
Ζούμε στις αρχές του 21ου αιώνα,μιλάμε για ραγδαίες εξελίξεις της επιστήμης,έχουμε τηλεσκόπια προηγμένης τεχνολογίας.Τότε πως εξηγείτε αυτό?

<<Οι επιστήμονες βρέθηκαν σε δίλημμα. Τα δεδομένα βασιζόταν σε τέσσερις μόνο παρατηρήσεις και ήταν προκαταρκτικά. Αλλά οι επιπτώσεις της ενδεχόμενης πρόσκρουσης θα ήταν καταστροφικές.>>
«Το βρίσκω απίστευτο που μια τέτοια ενέργεια σχεδιαζόταν με βάση τέσσερις μόνο παρατηρήσεις. Αυτό απλά δεν είναι αρκετό για να υπολογιστεί η τροχιά με σχετική ακρίβεια» αναφέρει ο Μπράιαν Μάρσντεν του Κέντρου Πλανητοειδών.
Τελικά, ένας ερασιτέχνης αστρονόμος κατάφερε να κοιτάξει σε ένα κομμάτι ουρανού καθαρό από σύννεφα, για να διαπιστώσει ότι ο αστεροειδείς δεν ήταν ορατός σε τροχιά πρόσκρουσης.

Άρες,μάρες,κουκουνάρες,που λέει και ο λαός μας..

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

VANDAMMEΜέλος
26/02/2004, 22:52:07
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΞΥΣΤΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΓΗ!!!!ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ BRUCE WILLIS K THN LIV TYLER!!!ARMAGEDON!!!ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ........

ΚΑΝΟ_ΜΙΑ_ΕΥΧΗΝέο Μέλος
27/02/2004, 22:56:59
Παιδια δε νξερω αν σας τρομαζω αλλα σας παρακαλω πολυ ψαξτε στο νετ η οπου αλλου μπορειτε μα ματηετε τι ειναι Ο Νubiru Η Ο Πλανητης Χ και δειτε τις διαφορες προφητειες.2012...Αν θελετε βοηθεια εγω ειμαι εδω...SEE YA...

MY LIFESTYLE DETERMINES MY DEATH STYLE!!!!

katiaΜέλος
27/02/2004, 23:40:39
ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ `Η ΟΧΙ?ΠΑΝΤΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο VANDAMME ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ?

27/02/2004, 23:56:02
quote:
Παιδια δε νξερω αν σας τρομαζω αλλα σας παρακαλω πολυ ψαξτε στο νετ η οπου αλλου μπορειτε μα ματηετε τι ειναι Ο Νubiru Η Ο Πλανητης Χ και δειτε τις διαφορες προφητειες.2012...Αν θελετε βοηθεια εγω ειμαι εδω...SEE YA...

Κάνω μια ευχή,ναι,ναι γνωρίζω ότι έχει γραφεί για τον πλανήτη Χ και το έτος που λες.
Αλλά...τίποτα επιβεβαιωμένο.Προς τί ο πανικός?

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>